2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ahhhh neredeyse hepimiz aynı durumdayız herseye değerler tabi… ama yanliz değilsin

Yarın sezeryanım var canım, duyduğumdan beri ağlıyorum korkuyorum kendime gelemedim
Sezeryan ameliyatı iğnesi vs korkutucu değil hemen oldu bitti oluyor merak etme canım…. Ağrılı değil yani… Ama sonrası biraz ağrılı yani ben 1 hafta çok çektim ağrı kesicilerle ayaktaydim, dün azalttım ağrı kesiciyi bugün de şimdilik hiç almadım… 9. Gün bugün doğum sonrası… Yani korkma, inşallah senin sonrasında da güzel geçer bebeğine bakınca herseyi unutuyorsun

Anne olduktan sonra hepimiz galiba çok yoğunuz geçmiş olsun kizinada
Evet gerçekten canım yognluk bitmiyor bence bebeği ilk olanlar keyfine baksın çünkü iki tane çocukla hayat berbattttbiri bitiyor biri başlıyor helede ilki çok aşırı kiskanca Allah yardım etsin ben o durumdayım bebeği bıraktım büyük kizimla ilglieniyorum açlıktan ölmesin diye çok sağol canım daha iylesmedi anlamdım ne oldu bu çocuğa

Kıyamam şimdi mecbur ilgi bölündüğü için normal belki de biraz naz yapıyordur hastayım diye

O duyguyu tatmak isterdim, zamanını beklemek

Hemen ayağa kalkabiliyor musun peki

Su gelip gelmediğiyle ilgili bir test varmış yaptırmadım. Açıklık yok. Bebek gelişim göstermiyor 34.haftadan beri aynı diye alıyor
Herseyde vardır bir hayır doktoruna güven belki dışarda daha çabuk büyüyecek daha iyi olacak bebek için haftanda kötü değil.benimde ölçümler saçma sapan nerdeyse 3 haftadır bana bakalım yarın ne der

Doğum sezeryan yada normal ona o kadar takılma bebek için sağlıklı olan neyse öyle olsun benim ilk doğumum normal doğum ama benimde dikişler tutmadığı için çok çekmistim yanı belkide sezaryende daha çabuk toparlayacaksın takılma doğum şekline

Bizde mamasiz iki gündür idare edebiliyoruz öncesinde özellikle geceleri mama takviyesi yapmak zorunda kaldik

Ayağındaki uyuşukluk geçince kaldırıyor hemşireler az ağrılı ama değer bebekler için bir gün hastanede kız kardeşim kaldı ikinci gün çıktık akşamına o evine gitti tek başıma eşimle hallettik herşeyi korkma rabbim yardım ediyor her türlü sağ saglim kavuş gerisi olur gider sen onu kucagina alacağın anı düşün gerisini boşver

Kıyamam şimdi mecbur ilgi bölündüğü için normal belki de biraz naz yapıyordur hastayım diye
Evet inşallah zamanla toparlariz benim gibi olan var mı acaba kız vala ne nazi bitiyor ne aglamsi şimdi de çilek asermis babası market market dolastirdi çilek te yok ki

Kızlar dikiş yerimin üzerinde şişkinlik vardı sargıyı açınca söylediler ödem yapmış enfeksiyon olmuş antibiyotik verdiler onu kullanıyorum ama şişkinlik hiç azalmadı ve hissiz gibi orası. Haftaya dikişleri alacaklar o zaman soracağım. Sizce normal mi bu durum şişlik geçer mi duydunuz mu böyle birşey

Beni de günceller misin canım
21.12.2023 40+6

Benim de sis ve hissizlik var normal galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…