2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Dikiş yerinde hissizlik normalmiş teyzem 23sene önce sezeryan olmuş ikizlerde hala hissizlik ve batma oluyormuş enfeksiyonu bilmiyorum ama benim estetik dikiş dedikleri yapıştırma

O şişlik bendede var ama internetten bakincada şişlik ve morarma normal diyor sağlık ocağına ebeyede sordum oda normal o olur dedi

Benim de şiş canım daha önce sezaryen olan bi arkadaşıma sordum onun da şişmiş ve sonrasında da geçmemiş hala şiş biraz dedi ben de 40ımda kontrole gidicem o zaman sorucam
Ertesi gün kaldırdılar beni… bazıları hemen de kalkabiliyor 5/6 saat sonra..
beni 4 saat sonra sondayı çekip kaldırdılar özellikle ilk gece ne kadar çok yürünürse o kadar çabuk ağrısı azalıyor bence ben bol bol yürümüştüm 2.gün kendi başıma yürüyordum sadece biraz eğilerek 3.gün baya normal yürüyüşüme dönmüştüm

Ne güzel, sen rahat geçirenlerden olmuşsun canım

Yarın sezeryanım var canım, duyduğumdan beri ağlıyorum korkuyorum kendime gelemedim
Canım nolur ağlama bak kavuşuyorsun kuzucuğuna. Dışarıda büyümesi daha iyi olacak demekki. Kendi üzüp yıpratma hem bebiş etkilenmesin, hem de sen süreci sakince atlat.

Benim için cok büyük bir sorun malesef , içmediğim su, hosaflar , serbetler kalmadı ama tuvaletede hiç çıkamadım 3 gün oldu, o kadar sisim ki ve idrarm bile cok az yapıyorum.

Kızlar sütüm konusunda cok zorlanıyorum ama bugün memenin içinde top gibi küçük şeyler hissettm bastırdığm zaman süt geldi, acaba kanalların tıkalı olması durumu bu mu, eze eze ovmaya çalıştım o baloncuklari açmak için fln, uçlardan sütler geliyor o zaman, nasıl açılır tamamen

Sıcak su tut banyoda masaj yaparak ov oraları, sağmaya çalış banyoda aksın biraz.

Merhaba doğumunuz oldu mu acaba?
Merhaba evet.. normal dogum oldu çok şükür.. suni sanci verildi acikligim 4cme ulasinca dayanılmaz acilar eslik edince epidural taktilar ilk taktiklari meger cikmis ondan sancilari cok yasadim dayanılmaz gibiydi.. sonra tekrar epidural taktilar dunyam aydinlandi resmen sonrasi okadar kolaydi ki on dkda dogum oldu ve hic agri sizi kesi vs olmadi.. epidural bastan cikmamis olsaydi sifir ağrısız neredeyse doguracaktim korkmayın inanin bu muymus dedim

Epidural mi taktırsam ben de çok kötüyüm şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…