- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.441
Dikiş yerinde hissizlik normalmiş teyzem 23sene önce sezeryan olmuş ikizlerde hala hissizlik ve batma oluyormuş enfeksiyonu bilmiyorum ama benim estetik dikiş dedikleri yapıştırmaKızlar dikiş yerimin üzerinde şişkinlik vardı sargıyı açınca söylediler ödem yapmış enfeksiyon olmuş antibiyotik verdiler onu kullanıyorum ama şişkinlik hiç azalmadı ve hissiz gibi orası. Haftaya dikişleri alacaklar o zaman soracağım. Sizce normal mi bu durum şişlik geçer mi duydunuz mu böyle birşey
O şişlik bendede var ama internetten bakincada şişlik ve morarma normal diyor sağlık ocağına ebeyede sordum oda normal o olur dediKızlar dikiş yerimin üzerinde şişkinlik vardı sargıyı açınca söylediler ödem yapmış enfeksiyon olmuş antibiyotik verdiler onu kullanıyorum ama şişkinlik hiç azalmadı ve hissiz gibi orası. Haftaya dikişleri alacaklar o zaman soracağım. Sizce normal mi bu durum şişlik geçer mi duydunuz mu böyle birşey
Benim de şiş canım daha önce sezaryen olan bi arkadaşıma sordum onun da şişmiş ve sonrasında da geçmemiş hala şiş biraz dedi ben de 40ımda kontrole gidicem o zaman sorucamKızlar dikiş yerimin üzerinde şişkinlik vardı sargıyı açınca söylediler ödem yapmış enfeksiyon olmuş antibiyotik verdiler onu kullanıyorum ama şişkinlik hiç azalmadı ve hissiz gibi orası. Haftaya dikişleri alacaklar o zaman soracağım. Sizce normal mi bu durum şişlik geçer mi duydunuz mu böyle birşey
beni 4 saat sonra sondayı çekip kaldırdılar özellikle ilk gece ne kadar çok yürünürse o kadar çabuk ağrısı azalıyor bence ben bol bol yürümüştüm 2.gün kendi başıma yürüyordum sadece biraz eğilerek 3.gün baya normal yürüyüşüme dönmüştümErtesi gün kaldırdılar beni… bazıları hemen de kalkabiliyor 5/6 saat sonra..
Ne güzel, sen rahat geçirenlerden olmuşsun canımBenim de şiş canım daha önce sezaryen olan bi arkadaşıma sordum onun da şişmiş ve sonrasında da geçmemiş hala şiş biraz dedi ben de 40ımda kontrole gidicem o zaman sorucam
beni 4 saat sonra sondayı çekip kaldırdılar özellikle ilk gece ne kadar çok yürünürse o kadar çabuk ağrısı azalıyor bence ben bol bol yürümüştüm 2.gün kendi başıma yürüyordum sadece biraz eğilerek 3.gün baya normal yürüyüşüme dönmüştüm
Ahhhh ne güzel ya maşallah… ben 10 dk da 10 ml anca…15 dakikada 60 ml
çok şükür öyle oldu, yeni yapacaklara umut olur belkiNe güzel, sen rahat geçirenlerden olmuşsun canım
Canım nolur ağlama bak kavuşuyorsun kuzucuğuna. Dışarıda büyümesi daha iyi olacak demekki. Kendi üzüp yıpratma hem bebiş etkilenmesin, hem de sen süreci sakince atlat.Yarın sezeryanım var canım, duyduğumdan beri ağlıyorum korkuyorum kendime gelemedim
Merhaba doğumunuz oldu mu acaba?Aminn insallah tabiki eger iyi hissedersem yazicam mutlaka
Senle ben kaldıkCanım nolur ağlama bak kavuşuyorsun kuzucuğuna. Dışarıda büyümesi daha iyi olacak demekki. Kendi üzüp yıpratma hem bebiş etkilenmesin, hem de sen süreci sakince atlat.
GerçektenSenle ben kaldık
Benim için cok büyük bir sorun malesef , içmediğim su, hosaflar , serbetler kalmadı ama tuvaletede hiç çıkamadım 3 gün oldu, o kadar sisim ki ve idrarm bile cok az yapıyorum.Kumsari ben sumaklı soğan salatası yediğimde sütüm çoğalıyordu ama gaz da yapar tercih eder misin bilmem. Bebekler ilk 10 gün gazlanmıyorlar. Ama sana yapabilir. Normal doğum yaptın sanırım, çok sorun olmaz diye düşünüyorum.
Sıcak su tut banyoda masaj yaparak ov oraları, sağmaya çalış banyoda aksın biraz.Kızlar sütüm konusunda cok zorlanıyorum ama bugün memenin içinde top gibi küçük şeyler hissettm bastırdığm zaman süt geldi, acaba kanalların tıkalı olması durumu bu mu, eze eze ovmaya çalıştım o baloncuklari açmak için fln, uçlardan sütler geliyor o zaman, nasıl açılır tamamen
İlk başlarda benimde öyleydi inat ettim sağa sağa çoğalttım birde her sağım veya emzirmeden sonra baya şu içiyorum. Gerçekten çok farkettiAhhhh ne güzel ya maşallah… ben 10 dk da 10 ml anca…
Merhaba evet.. normal dogum oldu çok şükür.. suni sanci verildi acikligim 4cme ulasinca dayanılmaz acilar eslik edince epidural taktilar ilk taktiklari meger cikmis ondan sancilari cok yasadim dayanılmaz gibiydi.. sonra tekrar epidural taktilar dunyam aydinlandi resmen sonrasi okadar kolaydi ki on dkda dogum oldu ve hic agri sizi kesi vs olmadi.. epidural bastan cikmamis olsaydi sifir ağrısız neredeyse doguracaktim korkmayın inanin bu muymus dedimMerhaba doğumunuz oldu mu acaba?
Epidural mi taktırsam ben de çok kötüyüm şuanMerhaba evet.. normal dogum oldu çok şükür.. suni sanci verildi acikligim 4cme ulasinca dayanılmaz acilar eslik edince epidural taktilar ilk taktiklari meger cikmis ondan sancilari cok yasadim dayanılmaz gibiydi.. sonra tekrar epidural taktilar dunyam aydinlandi resmen sonrasi okadar kolaydi ki on dkda dogum oldu ve hic agri sizi kesi vs olmadi.. epidural bastan cikmamis olsaydi sifir ağrısız neredeyse doguracaktim korkmayın inanin bu muymus dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?