- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.461
Allah bir avazda kurtarsın canımEpidural mi taktırsam ben de çok kötüyüm şuan
Kesinlikle.. mis gibi dogum oluyorEpidural mi taktırsam ben de çok kötüyüm şuan
Çok teşekkür ederim yarında benim olacak rahim açılsın diye bu gece balon yaktılar ama yazınız beni o kdr rahatlattı kiMerhaba evet.. normal dogum oldu çok şükür.. suni sanci verildi acikligim 4cme ulasinca dayanılmaz acilar eslik edince epidural taktilar ilk taktiklari meger cikmis ondan sancilari cok yasadim dayanılmaz gibiydi.. sonra tekrar epidural taktilar dunyam aydinlandi resmen sonrasi okadar kolaydi ki on dkda dogum oldu ve hic agri sizi kesi vs olmadi.. epidural bastan cikmamis olsaydi sifir ağrısız neredeyse doguracaktim korkmayın inanin bu muymus dedim
Benimde öyleydi inanmazdım ama sıcak duş altında göğüslerinizi ovun, yoğurun ben bol sıvı, süt arttiracak herşeyi yapıyordum bu sıcak masajı yapınca gelmeye başladıKızlar sütüm konusunda cok zorlanıyorum ama bugün memenin içinde top gibi küçük şeyler hissettm bastırdığm zaman süt geldi, acaba kanalların tıkalı olması durumu bu mu, eze eze ovmaya çalıştım o baloncuklari açmak için fln, uçlardan sütler geliyor o zaman, nasıl açılır tamamen
Ben de öyle yapıyımİlk başlarda benimde öyleydi inat ettim sağa sağa çoğalttım birde her sağım veya emzirmeden sonra baya şu içiyorum. Gerçekten çok farketti
Sıcak banyo yapın benimde kaskatıyfı duşa girip ovaladım her duşa girdiğimde yapıyorum tıkanıklık olmasın diyeBen de öyle yapıyımbenim bir de kanallar tıkalı hep düğüm hissediyorum onlarida masajla açmaya çalışıyorum
Topuk kanı verdikten sonra kaç gün sonra aradılar sizi bu bilgi içinSağlık ocağından aradilar topuk kanı yeniledik tekrar TSH yüksek çıkmış Rabbim yardım etsin el kadar çocuk topuklari delik deşik oldu başına gelen varmı hiç
14.gun aradılar ama hani 3.gun kan veriliyorya bu onun sonucu biz özelde damardan bakıldı birde herşeye sarilik için ona bakınca TSH t4 normal gözüküyor 11.gun bakıldı onada inşallah düzene girmiştir özel de olsa sonuç doğrudur degilmiTopuk kanı verdikten sonra kaç gün sonra aradılar sizi bu bilgi için
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydınKızlar ben de doğurdum çok şükür
Canım senin bebeğin erkek o yüzden korkma TSH kız bebeklerde oluyor geneldeTopuk kanı verdikten sonra kaç gün sonra aradılar sizi bu bilgi için
Ay ne güzel. Hayırlı olsunKızlar ben de doğurdum çok şükür
Bizde verdik kan sağlık ocağında birler olursa aranıcaksınız dediler ama ne zaman neye göre arıyorlar merak ettim14.gun aradılar ama hani 3.gun kan veriliyorya bu onun sonucu biz özelde damardan bakıldı birde herşeye sarilik için ona bakınca TSH t4 normal gözüküyor 11.gun bakıldı onada inşallah düzene girmiştir özel de olsa sonuç doğrudur degilmi
Bol bol emzir sonrası dolu memeyi sağ istersenCanım sagol öyle yaptım şırınga ile değil ama önce meme verip sonra sağdığım sütü verdim sadece 40 ml kadar sağabildim ama zamanla açılır herhalde kanallar…
Kaçtı değeriniz başladı?Bana mamayı doktor başlattı hafif sarılık yüzünden, herhangi bir pre mamasıyla destekle dedi ama önce hep meme ver ne zaman agliyo doymuyor mamasını ver dedi
Kaç günlük oldunuz?15 dakikada 60 ml
Canım mastit olmasın dikkat et.Kızlar sütüm konusunda cok zorlanıyorum ama bugün memenin içinde top gibi küçük şeyler hissettm bastırdığm zaman süt geldi, acaba kanalların tıkalı olması durumu bu mu, eze eze ovmaya çalıştım o baloncuklari açmak için fln, uçlardan sütler geliyor o zaman, nasıl açılır tamamen
Gözün aydınKızlar sanırım benim de sancılarım başladı 1 saat önce. Çok dua edin
Benim kız canımCanım senin bebeğin erkek o yüzden korkma TSH kız bebeklerde oluyor genelde
AA ben erkek sanıyordumBenim kız canım
Ekledim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?