2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok teşekkür ederim yarında benim olacak rahim açılsın diye bu gece balon yaktılar ama yazınız beni o kdr rahatlattı ki gözünüz aydın bu arada

Benimde öyleydi inanmazdım ama sıcak duş altında göğüslerinizi ovun, yoğurun ben bol sıvı, süt arttiracak herşeyi yapıyordum bu sıcak masajı yapınca gelmeye başladı

İlk başlarda benimde öyleydi inat ettim sağa sağa çoğalttım birde her sağım veya emzirmeden sonra baya şu içiyorum. Gerçekten çok farketti
Ben de öyle yapıyım benim bir de kanallar tıkalı hep düğüm hissediyorum onlarida masajla açmaya çalışıyorum

Topuk kanı verdikten sonra kaç gün sonra aradılar sizi bu bilgi için
14.gun aradılar ama hani 3.gun kan veriliyorya bu onun sonucu biz özelde damardan bakıldı birde herşeye sarilik için ona bakınca TSH t4 normal gözüküyor 11.gun bakıldı onada inşallah düzene girmiştir özel de olsa sonuç doğrudur degilmi

Bizde verdik kan sağlık ocağında birler olursa aranıcaksınız dediler ama ne zaman neye göre arıyorlar merak ettim

Canım sagol öyle yaptım şırınga ile değil ama önce meme verip sonra sağdığım sütü verdim sadece 40 ml kadar sağabildim ama zamanla açılır herhalde kanallar…
Bol bol emzir sonrası dolu memeyi sağ istersen
Bana mamayı doktor başlattı hafif sarılık yüzünden, herhangi bir pre mamasıyla destekle dedi ama önce hep meme ver ne zaman agliyo doymuyor mamasını ver dedi
Kaçtı değeriniz başladı?
Emzirme durumu nasıldı?
Ya da kilo alımı?
15 dakikada 60 ml
Kaç günlük oldunuz?
Canım mastit olmasın dikkat et.
Sürekli ovala sağ sütünü
Kızlar sanırım benim de sancılarım başladı 1 saat önce. Çok dua edin
Gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…