- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.481
Yok canım kızAA ben erkek sanıyordum
26 günlügüzBol bol emzir sonrası dolu memeyi sağ istersen
Kaçtı değeriniz başladı?
Emzirme durumu nasıldı?
Ya da kilo alımı?
Kaç günlük oldunuz?
Canım mastit olmasın dikkat et.
Sürekli ovala sağ sütünü
Gözün aydın
İnşallah canımYok canım kızinşallah bişey çıkmaz ya 13 gün oldu kan vereli bakalım
Rica ederim ben de cok teşekkür ediyorum hayirli kolay dogumlar dilerimÇok teşekkür ederim yarında benim olacak rahim açılsın diye bu gece balon yaktılar ama yazınız beni o kdr rahatlattı kigözünüz aydın bu arada
Tebrik ederimKızlar ben de doğurdum çok şükür
Ben dün başladım devit3 verdiler günde 3 damla dedilerArkadaşlar demir olarak ne kullanıyorsunuz bebişlere
O d vitamini değil mi?Ben dün başladım devit3 verdiler günde 3 damla dediler
Bı arkadaşimın bebeğinde çıkmıştı. Zamanla düzeliyor demişlerdi. Sonra ne oldu sormak aklıma gelmedi hiç.Sağlık ocağından aradilar topuk kanı yeniledik tekrar TSH yüksek çıkmış Rabbim yardım etsin el kadar çocuk topuklari delik deşik oldu başına gelen varmı hiç
İnsallahh bizimkide geçmiştir hayır bende tiroit ilacı kullanıyorum hiç aksatmadan düzenli ölçüm yaptırdım gebelik boyunca herşeye dikkat ettim neden oldu anlamadimdaBı arkadaşimın bebeğinde çıkmıştı. Zamanla düzeliyor demişlerdi. Sonra ne oldu sormak aklıma gelmedi hiç.
Evet yani bana sadece bunu verdiler demir vermediler daha erken diye benceO d vitamini değil mi?gokceoz09 demir ilacı bir kaç aydan sonra başlanmıyor muydu?
Gecmiştir inşallah. Annelik böyle bişey. İnsan hemen kendini suçluyor değil mi? İnşallah hiçbir şeyi kalmamıştır.İnsallahh bizimkide geçmiştir hayır bende tiroit ilacı kullanıyorum hiç aksatmadan düzenli ölçüm yaptırdım gebelik boyunca herşeye dikkat ettim neden oldu anlamadimda
Sorma ya diyorum hep sağlıklı beslendim herşeyi yaptım dikkat ettim işte hayırlısı olsun rabbim esirgesin inşallahGecmiştir inşallah. Annelik böyle bişey. İnsan hemen kendini suçluyor değil mi? İnşallah hiçbir şeyi kalmamıştır.
Değerimiz 12 ydi 5. gün, bugün 10. gün 10 a düşmüş… böyle devam et dedi Dr, her 2-3 saatte bir emzirme günde bi kez 4 saat de uyuyabilir dedi filan… yüksek değil ama yine de saatli uyandırıp emzirmek mama vermek mecburumBol bol emzir sonrası dolu memeyi sağ istersen
Kaçtı değeriniz başladı?
Emzirme durumu nasıldı?
Ya da kilo alımı?
Kaç günlük oldunuz?
Canım mastit olmasın dikkat et.
Sürekli ovala sağ sütünü
Gözün aydın
Bana da hemen başlattı doktor bebeğime d vitaminiO d vitamini değil mi?gokceoz09 demir ilacı bir kaç aydan sonra başlanmıyor muydu?
Benimkide en ilk 14.6 ikinci 16.1cikmisti fototerapi sonrası 10.3 en son 3 gün sonrası 11,5 çıkmıştı doktor fazla yükselmemis bidaha yükselmez dedi ama rengi sarı seninkinin rengide öylemi niye sarı ne zaman geçecekDeğerimiz 12 ydi 5. gün, bugün 10. gün 10 a düşmüş… böyle devam et dedi Dr, her 2-3 saatte bir emzirme günde bi kez 4 saat de uyuyabilir dedi filan… yüksek değil ama yine de saatli uyandırıp emzirmek mama vermek mecburumkilo alımı iyi..
Canım ben sezaryen olmama rağmen hiç ömrümde yokken doğumdan bir kaç gün sonra oldu o. Sadece ıkınmaktan değil hormonlardan oluyor sanırım. Doktor proktolog gibi bi ilaç yazdı. Bir kaç günde geçti.Kizlar benim cati dardi normal doggm oldu ama asiri ikinmaktan hic omrumde yokken hemoroid cikti, var mi basina gelen neler yaptiniz ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum
Rengi bir aya yakın öyle oluyor, sonra düzeliyor.Benimkide en ilk 14.6 ikinci 16.1cikmisti fototerapi sonrası 10.3 en son 3 gün sonrası 11,5 çıkmıştı doktor fazla yükselmemis bidaha yükselmez dedi ama rengi sarı seninkinin rengide öylemi niye sarı ne zaman geçecek
Bende arkadasim soyledi protolog aldim bakalim insallah gecer dogum acim yok hemeroid yakti hayatimiCanım ben sezaryen olmama rağmen hiç ömrümde yokken doğumdan bir kaç gün sonra oldu o. Sadece ıkınmaktan değil hormonlardan oluyor sanırım. Doktor proktolog gibi bi ilaç yazdı. Bir kaç günde geçti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?