2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sağlık ocağından aradilar topuk kanı yeniledik tekrar TSH yüksek çıkmış Rabbim yardım etsin el kadar çocuk topuklari delik deşik oldu başına gelen varmı hiç
Bı arkadaşimın bebeğinde çıkmıştı. Zamanla düzeliyor demişlerdi. Sonra ne oldu sormak aklıma gelmedi hiç.

Bı arkadaşimın bebeğinde çıkmıştı. Zamanla düzeliyor demişlerdi. Sonra ne oldu sormak aklıma gelmedi hiç.
İnsallahh bizimkide geçmiştir hayır bende tiroit ilacı kullanıyorum hiç aksatmadan düzenli ölçüm yaptırdım gebelik boyunca herşeye dikkat ettim neden oldu anlamadimda

İnsallahh bizimkide geçmiştir hayır bende tiroit ilacı kullanıyorum hiç aksatmadan düzenli ölçüm yaptırdım gebelik boyunca herşeye dikkat ettim neden oldu anlamadimda
Gecmiştir inşallah. Annelik böyle bişey. İnsan hemen kendini suçluyor değil mi? İnşallah hiçbir şeyi kalmamıştır.

Değerimiz 12 ydi 5. gün, bugün 10. gün 10 a düşmüş… böyle devam et dedi Dr, her 2-3 saatte bir emzirme günde bi kez 4 saat de uyuyabilir dedi filan… yüksek değil ama yine de saatli uyandırıp emzirmek mama vermek mecburum kilo alımı iyi..

Benimkide en ilk 14.6 ikinci 16.1cikmisti fototerapi sonrası 10.3 en son 3 gün sonrası 11,5 çıkmıştı doktor fazla yükselmemis bidaha yükselmez dedi ama rengi sarı seninkinin rengide öylemi niye sarı ne zaman geçecek

Kizlar benim cati dardi normal doggm oldu ama asiri ikinmaktan hic omrumde yokken hemoroid cikti, var mi basina gelen neler yaptiniz ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum

Kizlar benim cati dardi normal doggm oldu ama asiri ikinmaktan hic omrumde yokken hemoroid cikti, var mi basina gelen neler yaptiniz ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum
Canım ben sezaryen olmama rağmen hiç ömrümde yokken doğumdan bir kaç gün sonra oldu o. Sadece ıkınmaktan değil hormonlardan oluyor sanırım. Doktor proktolog gibi bi ilaç yazdı. Bir kaç günde geçti.

Rengi bir aya yakın öyle oluyor, sonra düzeliyor.

Bende arkadasim soyledi protolog aldim bakalim insallah gecer dogum acim yok hemeroid yakti hayatimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…