2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Geçmiş olsun canım, evet sarı benimki de, sarı rengi ve gözündeki beyaz kisimdaki sarılığında geçmesi sürer dedi… ben en geç 3-4 satte bir önce emzirip sonra mama veriyorum… bazen kendi 2 aaatte uyanıp yine mama veriyorum… günde en az 5-6 kere cis yapmasını sağlıyorum, kakasida iyi böyle böyle atacak inşallah bir de gün ışığında pencere kenarında tutuyorum bebeğimi hep… sen de öyle yap inşallah atacaklar yakında 1 ay daha biraz uğraşırız ama sonrası düzelirler

B benan8888 in bebeği nasıl oldu acaba inşallah iyidir hiç yazdı mı görmedim diğer çocuğundan rsv bulaşmıştı
Kızlar merhaba, 11 günün sonunda dün yoğunbakımdan çıktı bebeğim. Çok zor günlerdi. allah kimseye yaşatmasın. Günlerce oksijen desteği aldı. Yoğun bakın doktorumuz önceki gün ankarada bi toplantıda diğer doktorlarla bi araya geldiğini ve ankarada yenidoğan yoğun bakımların tamamen dolu olduğunu ve hatta çoğunun entübe olduğunu söyledi. Çok şikür kavuştuk biz allah kimseyi ayırmasın

Geçmiş olsun canım. Allah ayırmasın bir daha.

O süreci aldigindaki mutluluğu çok iyi biliyorum. İlk ve son ayriliginiz olur insallah. Yavrjnla çok güzel günlere hayırlı olsun

Çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın

Kizlar sütünüz nasıl gogusleriniz sert mi benim ki sert değil ya ilk bı kaç gün sert oldu sonra yumuşak süt konusunda çok endişeliyim ya inşallah gelir kızım da ilk başta coktu sonra azaldı oğlumu hep emziriyorum ondan mı acaba hiç sagamdim birde ben hep emzirdim bazen kendi aktı

Benimde ilk günler sert gibiydi yumuşadı sezeryan olduğum için birde erken olduya anca topluyor bence 2 gündür akıyor kiyafetlerime fln anca toparlanıyor heralde 2 kez mama takviyemiz e devam

Bebeklerinde sarılık olan arkadaşlar bizede doktor mama ve üc saat aralıklarla emzirmeyi önermişti daha sonrasında sağlık ocağındaki hemsiremiz bir buçuk saat arayla bir mama bir anne sütünü önerdi biz bu uygulamanın çok faydasını gördük sizlerde deneyin isterseniz. 3 saatde bir 60 ml yerine 1 buçuk saat de 30 veriyordum.Yanlış hatırlamıyorsam 15 günde atlatmıştık.

Benimde ilk günler sert gibiydi yumuşadı sezeryan olduğum için birde erken olduya anca topluyor bence 2 gündür akıyor kiyafetlerime fln anca toparlanıyor heralde 2 kez mama takviyemiz e devam
Benim ilk üç gün süt hiç gelmedi canım ilk dogumumda da oldu aslında bu sefer daha çabuk gelicegini dusunmuştum ama benim doğumum çok zorlu geçti korktuğum için geri çekildiğini düşünüyorum ya sonra geldi hata bı gün taş olmuştu sagdim ama şimdi yumuşaklar süt var mı yok mu anlamıyorum inşallah hepimizin bol bol sutleri olur ya mama vermedim ben süt olmayan günler hariç sizin kaç gün oldu doğum olalı acaba

17gun oldu ayın 11de doğum yapmıştım canım normalde Ocak 1 di ayın 19a sezeryan günü almıştım doktor beklemez dedi 12sine aldık 11de geldi sıcacık yerinde duramadilar böyle uğraştırıyorlar bizi

Fototerapi sonrası düştü değerimiz kontrolde fazla yükselmemis daha yükselmez dedi doktor rengi ne zaman düzeldi seninkinin acaba canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…