- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.521
Ben geçen sene çapa’da yatmıştım. Aynı odada doğum yapan kadına saat başı emzir demişti yenidoğan doktoru. Kadın da sabaha kadar fosur fosur uyumuştu. Bana dert olmuştu bebek de uyanmadı uyudu öyleBebeklerinde sarılık olan arkadaşlar bizede doktor mama ve üc saat aralıklarla emzirmeyi önermişti daha sonrasında sağlık ocağındaki hemsiremiz bir buçuk saat arayla bir mama bir anne sütünü önerdi biz bu uygulamanın çok faydasını gördük sizlerde deneyin isterseniz. 3 saatde bir 60 ml yerine 1 buçuk saat de 30 veriyordum.Yanlış hatırlamıyorsam 15 günde atlatmıştık.
Normal doğum olup tek doğurmayan ben miyim acaba grubta şaka gibi ya iki günde bir kontrole gidiyorum bakalım yarın ne diyecek 40+4 oluyorumBen 4 ocak,Kirmizimartenicka 9 ocak
Başka planlı sezaryen var mı? Normal doğum bekleyenler hariç herkes doğurdu mu?
Kuzum nasilsin ne yaptin geldi mi evladin sagsaglimÇok teşekkür ederim yarında benim olacak rahim açılsın diye bu gece balon yaktılar ama yazınız beni o kdr rahatlattı kigözünüz aydın bu arada
İnsallah guzel haberler alirsin direk doguma gecersin canim biran once sagsalim kavusunNormal doğum olup tek doğurmayan ben miyim acaba grubta şaka gibi ya iki günde bir kontrole gidiyorum bakalım yarın ne diyecek 40+4 oluyorum
Ben 40+6 da doğurdum canım sancılar 40+5te başlamıştı. Vakti saatini bekliyor illaki, zaten olunca da birden olup doğum başlayacak sürecin uzun olmazNormal doğum olup tek doğurmayan ben miyim acaba grubta şaka gibi ya iki günde bir kontrole gidiyorum bakalım yarın ne diyecek 40+4 oluyorum
Bende 15 inde yaptım canım benim 29 Aralık yani yarın doğum yapmam gerekiyordu17gun oldu ayın 11de doğum yapmıştım canım normalde Ocak 1 di ayın 19a sezeryan günü almıştım doktor beklemez dedi 12sine aldık11de geldi sıcacık yerinde duramadilar böyle uğraştırıyorlar bizi
Maşallah canım bak kilosu ne güzelEvet canım şükür ancak kendime gelebiliyorum ağrılarım fazla biraz. Kızım da 3000 gr doğdu şükür
Valla ben de çok merak ediyorum siteye girince ilk ne zaman girmiş diye bakıyorumKızlar ciddi ciddi merak ettim bu sohrab i ben neden hiç girmedi acaba
Fototerapi sonrası düştü değerimiz kontrolde fazla yükselmemis daha yükselmez dedi doktor rengi ne zaman düzeldi seninkinin acaba canım
10. Günden itibaren gözle görülür biçimde azalmıştı en son burnunda kalmıştı o da 13.14. gün gibi tamamen gittiFototerapi sonrası düştü değerimiz kontrolde fazla yükselmemis daha yükselmez dedi doktor rengi ne zaman düzeldi seninkinin acaba canım
Sarılıkken iyice bir uykuya düşkün oluyorlar bizimki de o aralar ben uyandırmasam uyurdu Allah'tan ben burda anlattığım gibifosur fosur uyuyakalmadımBen geçen sene çapa’da yatmıştım. Aynı odada doğum yapan kadına saat başı emzir demişti yenidoğan doktoru. Kadın da sabaha kadar fosur fosur uyumuştu. Bana dert olmuştu bebek de uyanmadı uyudu öyle
Saol canım benimMaşallah canım bak kilosu ne güzelhayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.
Valla ben de çok merak ediyorum siteye girince ilk ne zaman girmiş diye bakıyorumumarım iyidir bir tek tanıyan birminikaşk vardı sanırım. Aynı hastaneye gidiyorlardı Ankara’da orada görüşmüşlerdi doğum yapınca. Ama birminikaşk da maalesef girmiyor artık. Meraktayız ses ver Sohrab
Ya benim kızım 5 yaşında, hala fosur fosur uyuyamıyorum. Odalarımızın arasında mutfak var ama bazen gece konuşuyor uykusunda, ya da öksürüyor, hemen duyup yanına gidiyorum. Huy bence o uyuma uyumama.Sarılıkken iyice bir uykuya düşkün oluyorlar bizimki de o aralar ben uyandırmasam uyurdu Allah'tan ben burda anlattığım gibifosur fosur uyuyakalmadımçocugu öyle sarı sarı görünce çok moralim boxuluyordu.evet bebeklerin çoğunda görülüyor ama başa gelince insan dert ediniyor kendine
Bizim hep 60-70 oluyor. Cam açıyorum sürekli düşsün diye. Nasıl 30-40 oluyor sizin? Nerde yaşıyorsunuz? 50-60 arası olması gerekiyormuş.Kızlar özellikle bebişi olanlarevimizdeki nem oranı genelde %30-40 civarında. Sizce hava nemlendirme cihazı almam lazım mı bebek için? Bazıları çok önermiyor, hasta eder diyorlar. Ama bilemedim. Alanlar ne aldılar?
İstanbul Güneşli tarafındayım. Arkadaşlarıma da yazdım onlar da şunu dedi; %40-45 olmalı. 45 üstü ev akarlarının üremesi için ortam hazırlıyormuş ve zararlıymış. 4 yaşında oğlu aşırı alerjik artık prof oldu alerji konusunda, gitmediği doktor kalmadı. Biz dedi %40lara düşürmeye çalışıyoruz. siz ne taraftasınızBizim hep 60-70 oluyor. Cam açıyorum sürekli düşsün diye. Nasıl 30-40 oluyor sizin? Nerde yaşıyorsunuz? 50-60 arası olması gerekiyormuş.
Yakınız biz de küçükçekmece. İklim kaynaklı mı dedim de değil o zaman. Gerçi bizde göl etkisi olabilirİstanbul Güneşli tarafındayım. Arkadaşlarıma da yazdım onlar da şunu dedi; %40-45 olmalı. 45 üstü ev akarlarının üremesi için ortam hazırlıyormuş ve zararlıymış. 4 yaşında oğlu aşırı alerjik artık prof oldu alerji konusunda, gitmediği doktor kalmadı. Biz dedi %40lara düşürmeye çalışıyoruz. siz ne taraftasınız
Çok geç döndüm yeni görüyorum daha mesajı canım kusura bakma ben ayva çekirdeği jeline başladm faydasını da görüyorum emzirdikten snra göğsüme sütümden sürüp açık bırakıyorum kurusun diye sonra kapatmadanda keli sürüp koruyucuyu takıyorum bu şekilde faydasını gördüm hala çatlaklar var ama emerken sadece ilk tutuş zamanı acıyo oda dayanılır seviyeTopuğunu gıdıklıyorum veya sırtını gıdıklıyorumeğer uyanmazsa mecbur soyuyorum. Ben ilk zamanlar gümüş kapak kullandım iyi geliyordu aslında sonra yara olur gibi oldu doktor krem kullan dedi daha beter oldu. Sonra tekrar gümüş kapağa döndüm o da alerji yaptı. Şimdi antibiyotikli krem kullanıyorum doktor verdi. Bi ay oldu hala bi göğsümün yarası geçmedi
Rahatlığında böylesiYa benim kızım 5 yaşında, hala fosur fosur uyuyamıyorum. Odalarımızın arasında mutfak var ama bazen gece konuşuyor uykusunda, ya da öksürüyor, hemen duyup yanına gidiyorum. Huy bence o uyuma uyumama.
Arkadaş bebekken sarılıktan kanını değiştirmişler. Bana şu an çok korkunç geliyor ama o diyor ki aman canım nolcak en fazla kanını değiştirirler.
Sancı harici çok kolaydıTebrik ederimAllah analı babalı büyütsün umarım kolay geçmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?