2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Doğuran anneleri tebrik ederim Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin
Doğum bekleyen annelere de Rabbim kolaylık versin 1 avazda sağlıkla kavuştursun
Biz yolun yarısındayız henüz 20 haftalığız buradaki heyecanı sevinci okumak için geldim zaman hızlı geçiyor bi bakmışım bende hu vakitlere gelmişim olucak şuan uzak gelse de

Kızlar bebeğim 3 günlük oldu. Günde kaç kere büyük tuvalete çıkması gerekiyor? Sizinkiler kaç kere çıktı? Saat başı emziriyorum ama sarılıkta sınırdaydı. Çiş bi kere yaptı kaka gece yapmıştı

Merhaba bebekleri 1aylık olan anneler kaç dakika kaç saat arayla beseleniyorsunuz bazen 10dk emip bırakıyor uykuya geçiyor sizde durumlar nasıl?

Merhaba bebekleri 1aylık olan anneler kaç dakika kaç saat arayla beseleniyorsunuz bazen 10dk emip bırakıyor uykuya geçiyor sizde durumlar nasıl?

Bizim doktorumuz 1.ay kontrolunde artik 2 saatte bir uyandirmana gerek yok dedi.Ama ben yine de en fazla 3-3.5 saat uyumasina müsaade ediyorum.Bazen 10 dk emiyor birakiyor bazen uyu uyan aktif em emzik gibi em seklinde 45 dk takiliyor.

Sarılık bizde olmuştuk 5 veya 6 cisli bez diyor doktorlar daha tam atlatmış ta sayılmayız 16,kusur dü bizimkide fototerapi aldık inşallah duzelirler 18gunluk olduk bizde

Sarılık bizde olmuştuk 5 veya 6 cisli bez diyor doktorlar daha tam atlatmış ta sayılmayız 16,kusur dü bizimkide fototerapi aldık inşallah duzelirler 18gunluk olduk bizde

Sizin son durum nasil?Kac cikiyor sarilik degeriniz? Bize anne sutu sariligi artik takip etmeyelim dediler 30.gun 12 kusur olculdu.12 haftayi gecebiliyormus sariligin gecmesi.

İlk hafta biraz sik ve az az kaka yapıyorlar.Sonraki haftalarda kaka sikligi azaliyor.

Sut artirmak icin kullandiginiz ve faydasini gordugunuz bisiler var mi?
Tabi ki uyku,pozitif ruh hali ve su en onemlileri ama baska oneriler varsa paylasir misiniz?
Herkese bol bol sut olsun insallah

Canım seninle bir gün var aramızda sanırım bizde mama sut olayını duzenlemeye calisiyoruz 3 kaka 4 çiş bez yapmış, sarılığı iyi şuan

sheilata eve çıktınız mı? Nasılsınız?
Evet canım dün akşam çıktık. Benim ağrılarım var. Kızım da ağlama krizine girdi kucağımda uyuyor şu an. Emzirme alt değiştirme biraz sorun umarım halledicez. Değişik bir şeyin içindeyim algılamaya çalışıyorum. Şu an sorularım değişti, az emmesi normal mi, böyle yapması normal mi, acaba doyuyor mu bunları düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…