- 8 Mayıs 2018
- 96
- 122
- 93
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.541
Suyun geliyor mu peki bence doğumu kolaylaştıran egzersizlere başla rahat edersin. Ahududu çayı da açılmayı hızlandırıyorKızlar nişanım geliyp şu an lavaboya kalkınca fark ettim ama sancım yok
Suyum gelmiyo, nişan geldi sadeceSuyun geliyor mu peki bence doğumu kolaylaştıran egzersizlere başla rahat edersin. Ahududu çayı da açılmayı hızlandırıyor
Günaydın, gittin mi doktora sancın düzenli hale geldi mi? Kaçıncı haftandasın? İnşallah bir avazda vaktinde doğurursunKızlar nişanım geliyp şu an lavaboya kalkınca fark ettim ama sancım yok
Nişan geldikten sonra doğum bir kaç gün de sürebiliyor hemen de başlayabiliyor. Hakkında hayırlısı olsun.Suyum gelmiyo, nişan geldi sadece
Ağrılarım biraz var ama düzensiz
Evet çok şükür geldiKuzum nasilsin ne yaptin geldi mi evladin sagsaglim
39+1Günaydın, gittin mi doktora sancın düzenli hale geldi mi? Kaçıncı haftandasın? İnşallah bir avazda vaktinde doğurursun
Hadi bakalım geliyor yavrucun39+1
4 cm açıklık var ama a sancı yok eve gönderdi doktor beni
Sancılanınca gel dedi
Ortak dertlerimiz.Evet çok şükür gelditeşekkür ederim canım sorduğun için. Şimdi konumuz niye ağlıyor niye sütüm olmuyor
Merhaba bebekleri 1aylık olan anneler kaç dakika kaç saat arayla beseleniyorsunuz bazen 10dk emip bırakıyor uykuya geçiyor sizde durumlar nasıl?
Sarılık bizde olmuştuk 5 veya 6 cisli bez diyor doktorlar daha tam atlatmış ta sayılmayız 16,kusur dü bizimkide fototerapi aldık inşallah duzelirler 18gunluk olduk bizdeKızlar bebeğim 3 günlük oldu. Günde kaç kere büyük tuvalete çıkması gerekiyor? Sizinkiler kaç kere çıktı? Saat başı emziriyorum ama sarılıkta sınırdaydı. Çiş bi kere yaptı kaka gece yapmıştı
Suyum gelmiyo, nişan geldi sadece
Ağrılarım biraz var ama düzensiz
Sarılık bizde olmuştuk 5 veya 6 cisli bez diyor doktorlar daha tam atlatmış ta sayılmayız 16,kusur dü bizimkide fototerapi aldık inşallah duzelirler 18gunluk olduk bizde
Kızlar bebeğim 3 günlük oldu. Günde kaç kere büyük tuvalete çıkması gerekiyor? Sizinkiler kaç kere çıktı? Saat başı emziriyorum ama sarılıkta sınırdaydı. Çiş bi kere yaptı kaka gece yapmıştı
Dut kurusu sıcak suya bırak iç benim memeler hemen doluyorSut artirmak icin kullandiginiz ve faydasini gordugunuz bisiler var mi?
Tabi ki uyku,pozitif ruh hali ve su en onemlileri ama baska oneriler varsa paylasir misiniz?
Herkese bol bol sut olsun insallah
Canım seninle bir gün var aramızda sanırım bizde mama sut olayını duzenlemeye calisiyoruz 3 kaka 4 çiş bez yapmış, sarılığı iyi şuanKızlar bebeğim 3 günlük oldu. Günde kaç kere büyük tuvalete çıkması gerekiyor? Sizinkiler kaç kere çıktı? Saat başı emziriyorum ama sarılıkta sınırdaydı. Çiş bi kere yaptı kaka gece yapmıştı
Evet canım dün akşam çıktık. Benim ağrılarım var. Kızım da ağlama krizine girdi kucağımda uyuyor şu an. Emzirme alt değiştirme biraz sorun umarım halledicez. Değişik bir şeyin içindeyim algılamaya çalışıyorum. Şu an sorularım değişti, az emmesi normal mi, böyle yapması normal mi, acaba doyuyor mu bunları düşünüyorumsheilata eve çıktınız mı? Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?