- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.561
Canım, incir, ceviz ve badem, rezene çayı ve dün ebe bana çemen otu kapsülü önerdi günde 3-4 tane iç dedi onu aldım başladım… bir de bebek önce hep memeye sonra mama ver dedi.. sonra da süt sağ.. hep yapamıyorum ama az da olsa çoğaldı sütüm yine full performans olmasada…Sut artirmak icin kullandiginiz ve faydasini gordugunuz bisiler var mi?
Tabi ki uyku,pozitif ruh hali ve su en onemlileri ama baska oneriler varsa paylasir misiniz?
Herkese bol bol sut olsun insallah
Canım, incir, ceviz ve badem, rezene çayı ve dün ebe bana çemen otu kapsülü önerdi günde 3-4 tane iç dedi onu aldım başladım… bir de bebek önce hep memeye sonra mama ver dedi.. sonra da süt sağ.. hep yapamıyorum ama az da olsa çoğaldı sütüm yine full performans olmasada…insallah bu çemen otu kapsülüne güveniyorum bakalım
Siz kaç günlüksünüz peki canımCanım seninle bir gün var aramızda sanırım bizde mama sut olayını duzenlemeye calisiyoruz 3 kaka 4 çiş bez yapmış, sarılığı iyi şuan
24 AralıkSiz kaç günlüksünüz peki canım
Yaa süt kuzusu daha o alışacak dünyaya. MaşallahEvet canım dün akşam çıktık. Benim ağrılarım var. Kızım da ağlama krizine girdi kucağımda uyuyor şu an. Emzirme alt değiştirme biraz sorun umarım halledicez. Değişik bir şeyin içindeyim algılamaya çalışıyorum. Şu an sorularım değişti, az emmesi normal mi, böyle yapması normal mi, acaba doyuyor mu bunları düşünüyorum
Yaaaa dogurdun mu, kız sen normal dogurmayacak mıydınEvet canım dün akşam çıktık. Benim ağrılarım var. Kızım da ağlama krizine girdi kucağımda uyuyor şu an. Emzirme alt değiştirme biraz sorun umarım halledicez. Değişik bir şeyin içindeyim algılamaya çalışıyorum. Şu an sorularım değişti, az emmesi normal mi, böyle yapması normal mi, acaba doyuyor mu bunları düşünüyorum
Ay canım nasıl merak ettik seni. Ama yoğunluktan ve yorgunluktan olduğu içime doğuyordu. Allah kolaylık versinİyi akşamlar arkadaslar, herkesı merakta bıraktım farkındayım
Dogumum gecen hafta cuma oldu, persembe aksamından tıkac geldı, doktoruma yazdım hemen dogum baslayabılır dedı kasılma veya agrın oldugunda hemen hastaneye gec dedı, cuma sabah 8.30a planlanmıstı dogum, ama kızım o saatı begenmedı,, kendısı sectı saatını, gece 3 bucukta sancı basladı, 4bucukta hastaneye gectım, butun sancılar 100 u gosterıyordu, ve duzenlıydı, 7.32 de yanaklarından öpüyordum yavrumu, dıkısım oldugu ıcın sezeryan oldum, sezeryan sırasında hıc acı hıssetmedım, cok egelencelıydı, doktorumla da sohbet etttık, dıkıs kısmı bıraz uzun surdu..
Odaya gectıgımde kızım aglıyordu, hemen emzırmek ıcın gogsume dayadılar yenidogan hemsırelerı, mucıze gıbı gelıyor baana nasıl tuttu emmeye basladı, yasadıgım en guzel andı diyebilirim..
Hıc musaıt olamadım o surecte,gelen aramalara bıle bakamadım, 2 gece yattık agrı kesıcıler ıyı geluyordu, eve gecınce bıraz daba zorlandım, uykusuzluk yorgunluk, emzırme sırasında gozlerım gıdıyordu, telefonu elıme almaya fırsatım olmadı tek dusundugum doyuyor mu, gazı cıkıyor mu, cısıbı kakasını yaptı mı, hangı renk.. Bır de ustune sarıkık degerımız yukselmeye basladı, rh uyumsuzlugu yuzunden oldu bızım sarılık, dun gece fototerapı aldı, aksma yatırdık, sabah aldık, cok agladım cok uzuldum ama cocugumun rengı duzeldı, cok duygusalım bu ara herseye aglıyorum, lohusalıgı dıbıne kadar yasadım, su 1 haftada..
Sonuc olarak annelık cok guzel bır duygu, rabbıme şükürler olsun kavusturdu bızı, mıs kokusunu ıcıme cekıyorum doymuyorun bırturlu.. Ben cok uzun ugras verdım evlat sahıbı olabılmek ıcın, yıllsrdır bu gunlerı bekledım, acısıyla tatlısıyla butun kotu gunlerı unutmak ıstıyorum, cunku şuan cok guzel
İnsallah herkes ıyıdır, bırısı bana ozet gecebılır mı, kımler dogurdu, kımler beklıyor
Çoğalacak bence, ben 1 saatte 40 ml sağıyordum şimdi 30-40 dk da 40 ml ama sonrası gelmiyor vaktim olmuyor daha fazla günde 2-3 kez sağıyorum ben de…Hadi insallah
Ben de once meme sonra mama yapiyorum hep.Sagmayi duzene oturtamadim ama tam her emzirme sonrasi sagamasam da gunde ikiser kere sagiyorum.
Sagdigim miktara bakinca hic artmiyor gibi geliyor sutum.
Canım bir saat mi sağmamiz gerekiyor, ben 15 dakikada 30 sağıyorum ama sonra gelmiyor sanki diye bırakıyorumÇoğalacak bence, ben 1 saatte 40 ml sağıyordum şimdi 30-40 dk da 40 ml ama sonrası gelmiyor vaktim olmuyor daha fazla günde 2-3 kez sağıyorum ben de…
Sizin son durum nasil?Kac cikiyor sarilik degeriniz? Bize anne sutu sariligi artik takip etmeyelim dediler 30.gun 12 kusur olculdu.12 haftayi gecebiliyormus sariligin gecmesi.
En son 12 günlükken bakıldı 11.5 e düşmüş birdaha yükselmez dedi 16kusurlerden düştü fototerapi ile takip edilmiyor tek endişem rengi çok sarı işte oda Bir geçse rahatlicam
Çok şükür valla çok merak ettim gözün aydın canım rabbim sağlıkla analı babalı büyüsün inşallahİyi akşamlar arkadaslar, herkesı merakta bıraktım farkındayım
Dogumum gecen hafta cuma oldu, persembe aksamından tıkac geldı, doktoruma yazdım hemen dogum baslayabılır dedı kasılma veya agrın oldugunda hemen hastaneye gec dedı, cuma sabah 8.30a planlanmıstı dogum, ama kızım o saatı begenmedı,, kendısı sectı saatını, gece 3 bucukta sancı basladı, 4bucukta hastaneye gectım, butun sancılar 100 u gosterıyordu, ve duzenlıydı, 7.32 de yanaklarından öpüyordum yavrumu, dıkısım oldugu ıcın sezeryan oldum, sezeryan sırasında hıc acı hıssetmedım, cok egelencelıydı, doktorumla da sohbet etttık, dıkıs kısmı bıraz uzun surdu..
Odaya gectıgımde kızım aglıyordu, hemen emzırmek ıcın gogsume dayadılar yenidogan hemsırelerı, mucıze gıbı gelıyor baana nasıl tuttu emmeye basladı, yasadıgım en guzel andı diyebilirim..
Hıc musaıt olamadım o surecte,gelen aramalara bıle bakamadım, 2 gece yattık agrı kesıcıler ıyı geluyordu, eve gecınce bıraz daba zorlandım, uykusuzluk yorgunluk, emzırme sırasında gozlerım gıdıyordu, telefonu elıme almaya fırsatım olmadı tek dusundugum doyuyor mu, gazı cıkıyor mu, cısıbı kakasını yaptı mı, hangı renk.. Bır de ustune sarıkık degerımız yukselmeye basladı, rh uyumsuzlugu yuzunden oldu bızım sarılık, dun gece fototerapı aldı, aksma yatırdık, sabah aldık, cok agladım cok uzuldum ama cocugumun rengı duzeldı, cok duygusalım bu ara herseye aglıyorum, lohusalıgı dıbıne kadar yasadım, su 1 haftada..
Sonuc olarak annelık cok guzel bır duygu, rabbıme şükürler olsun kavusturdu bızı, mıs kokusunu ıcıme cekıyorum doymuyorun bırturlu.. Ben cok uzun ugras verdım evlat sahıbı olabılmek ıcın, yıllsrdır bu gunlerı bekledım, acısıyla tatlısıyla butun kotu gunlerı unutmak ıstıyorum, cunku şuan cok guzel
İnsallah herkes ıyıdır, bırısı bana ozet gecebılır mı, kımler dogurdu, kımler beklıyor
Amın canımmm benım, gunlerdır o kadar uykusuzum kı, günde 2 saat uyumak bıle yetıyormus megerAy canım nasıl merak ettik seni. Ama yoğunluktan ve yorgunluktan olduğu içime doğuyordu. Allah kolaylık versingüzel bir ömrü olsun yavrunun.
Amın canımm, cumlemızın yavrusunu ınsallahÇok şükür valla çok merak ettim gözün aydın canım rabbim sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah
Ya umarim cogalir..Çoğalacak bence, ben 1 saatte 40 ml sağıyordum şimdi 30-40 dk da 40 ml ama sonrası gelmiyor vaktim olmuyor daha fazla günde 2-3 kez sağıyorum ben de…
İyi akşamlar arkadaslar, herkesı merakta bıraktım farkındayım
Ne kadar geliyorsa sağ bana ebe 15-20 dk dedi ama benim çok az geliyo ben sağa uzun sağıyorum, sonlara doğru daha da azalıyor ama devam ediyorumCanım bir saat mi sağmamiz gerekiyor, ben 15 dakikada 30 sağıyorum ama sonra gelmiyor sanki diye bırakıyorum
Onu hiç duymadım, bej de bi bakiyim… benimkide kucakta uyuyoHayalimsin3803 benimki de oyle ama canimi sikmamaya calisiyorum artik.Bu sarilik yuzunden bi aydir kendimi cok hirpaladim.Doktorlar hic dikkate almiyor 10 gunden sonraki sarilik degerini,biz de oyle yapmaya calisalim
Ya umarim cogalir..
Ben hic 1 saat sagmadim.15 dk civarinda birakiyorum onun da son birkac dakikasi hic bisi gelmiyor zaten.Bir vakit bulsam power pump denemek istiyorum.Onun faydasini goren cokmus.20 dk sag 10 dk dinlen 10 dk sag sag 10 dk dinlen bir 10 daha sag seklinde.Ama buna vakit,enerji ve kucakta uyumayan bi bebe lazim
Hayirli olsuuuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?