2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok duygulandım okurken. Çektiğin tüm sıkıntılar endişeler son buldu artık. Sağlıkla büyüsün yavrun. Allah hiç acılarını göstermesin hep yüzü gülsün

Evet canım şükür ancak kendime gelebiliyorum ağrılarım fazla biraz. Kızım da 3000 gr doğdu şükür
Canım sen ne ara doğum yaptın ya inanamıyorum gözün aydın kilosu da ne kadar güzel maşallah. Sağlıkla analı babalı büyüsün çok sevindim kavuşmanıza

Ne kadar geliyorsa sağ bana ebe 15-20 dk dedi ama benim çok az geliyo ben sağa uzun sağıyorum, sonlara doğru daha da azalıyor ama devam ediyorum
Canım yine sen bilirsin ama bir saat sağıp kendine eziyet etme,15 dakika çıkanı verip diger öğün mama verip sonra bi 15 dakika daha sagarsin, daha iki gün once buraya yazmistm bir damla bile sütüm gelmiyordu, kesinlikle stresle psikolojiyle alakasi var, bir sekilde doyuyor bebisler

Galıba herkeste aynı sorun, kucagımda uyuyor, yataga yatırınca basıyor cıglıgı
Canım şimdi sana yazacaktım, hayırlı olsun, okudum doğumunu vs… sağlıkla kucağına almışsın, çok sevindim Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize çok zor gerçekten ama ben de senin gibi 5-6 sene bekledim bebeğimi… zorluğu bile güzel, sağlıkla huzurla büyütelim artık

Haklısın canım, mamayla doyuyor… sarılık olmasa bu kadar üzülmiicem de işte… değerimiz yüksek değil ama insan yine de endişeleniyor işte… artık öyle yapcam çünkü omuzum çok ağırıyor

Her baktıgımda dıyorum en guzelını nasıp ettı dıye, cok sukur bugunumuze

Yaaaa dogurdun mu, kız sen normal dogurmayacak mıydın
Ben de seni merak ettim günlerdir, evet normal doğuracaktım o yüzden ağlayarak girdim doğuma. Su gelince 3 haftadır da aynı kiloda gelişim yok riske atamam alıcam deyince doktor güvenmek zorunda kaldım ve aralık annesi oldum hiçbir şey beklediğim gibi olmadı, böyle olması gerekiyormuş demek ki.

Bugün perişan durumdayım ağlama krizine giriyor, uyumakta zorlanıyor. Başında nöbet bekliyorum şu an. Doymuyor mu acaba bu bebek ya napıcamı şaşırdım. Mama kesinlikle vermiyoruz dedi doktor

Bugün perişan durumdayım ağlama krizine giriyor, uyumakta zorlanıyor. Başında nöbet bekliyorum şu an. Doymuyor mu acaba bu bebek ya napıcamı şaşırdım. Mama kesinlikle vermiyoruz dedi doktor
Bız mama vermeye basladık, mamaya ragmen doymuyor, cc artırdık artık, o kadar huzurlu uyuyor kı suan..

Sızın kac cıktı sarılık degerı, benım kız dun fototerapı aldı, 6.gun sınırda cıktı, doktor da beklemeyelım yukselıyoru bılrunin dedı..

Çok şükür iyisin, bebiş de iyi gözün aydın, ayağına taş değmesin yavrunun, sağlıcakla büyüt o dış dünyaya sen anneliğe alıştıkça rahatlayacaksınız umarım

Uyutacağın zaman kundak yapmayı denesen belki işe yarar. Elleri kolları serbest çok sevmiyormuş yenidoğanlar. Müslinle yapıcaksan alt kısmı sıkmadan yarım kundak yap bakalım ne olacak? Umarım işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…