- 18 Temmuz 2022
- 6.901
- 11.747
- 198
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.581
Çok duygulandım okurken. Çektiğin tüm sıkıntılar endişeler son buldu artık. Sağlıkla büyüsün yavrun. Allah hiç acılarını göstermesin hep yüzü gülsünİyi akşamlar arkadaslar, herkesı merakta bıraktım farkındayım
Dogumum gecen hafta cuma oldu, persembe aksamından tıkac geldı, doktoruma yazdım hemen dogum baslayabılır dedı kasılma veya agrın oldugunda hemen hastaneye gec dedı, cuma sabah 8.30a planlanmıstı dogum, ama kızım o saatı begenmedı,, kendısı sectı saatını, gece 3 bucukta sancı basladı, 4bucukta hastaneye gectım, butun sancılar 100 u gosterıyordu, ve duzenlıydı, 7.32 de yanaklarından öpüyordum yavrumu, dıkısım oldugu ıcın sezeryan oldum, sezeryan sırasında hıc acı hıssetmedım, cok egelencelıydı, doktorumla da sohbet etttık, dıkıs kısmı bıraz uzun surdu..
Odaya gectıgımde kızım aglıyordu, hemen emzırmek ıcın gogsume dayadılar yenidogan hemsırelerı, mucıze gıbı gelıyor baana nasıl tuttu emmeye basladı, yasadıgım en guzel andı diyebilirim..
Hıc musaıt olamadım o surecte,gelen aramalara bıle bakamadım, 2 gece yattık agrı kesıcıler ıyı geluyordu, eve gecınce bıraz daba zorlandım, uykusuzluk yorgunluk, emzırme sırasında gozlerım gıdıyordu, telefonu elıme almaya fırsatım olmadı tek dusundugum doyuyor mu, gazı cıkıyor mu, cısıbı kakasını yaptı mı, hangı renk.. Bır de ustune sarıkık degerımız yukselmeye basladı, rh uyumsuzlugu yuzunden oldu bızım sarılık, dun gece fototerapı aldı, aksma yatırdık, sabah aldık, cok agladım cok uzuldum ama cocugumun rengı duzeldı, cok duygusalım bu ara herseye aglıyorum, lohusalıgı dıbıne kadar yasadım, su 1 haftada..
Sonuc olarak annelık cok guzel bır duygu, rabbıme şükürler olsun kavusturdu bızı, mıs kokusunu ıcıme cekıyorum doymuyorun bırturlu.. Ben cok uzun ugras verdım evlat sahıbı olabılmek ıcın, yıllsrdır bu gunlerı bekledım, acısıyla tatlısıyla butun kotu gunlerı unutmak ıstıyorum, cunku şuan cok guzel
İnsallah herkes ıyıdır, bırısı bana ozet gecebılır mı, kımler dogurdu, kımler beklıyor
Galıba herkeste aynı sorun, kucagımda uyuyor, yataga yatırınca basıyor cıglıgıOnu hiç duymadım, bej de bi bakiyim… benimkide kucakta uyuyo
Amınnn ınsallahhÇok duygulandım okurken. Çektiğin tüm sıkıntılar endişeler son buldu artık. Sağlıkla büyüsün yavrun. Allah hiç acılarını göstermesin hep yüzü gülsün
Canım sen ne ara doğum yaptın ya inanamıyorumEvet canım şükür ancak kendime gelebiliyorum ağrılarım fazla biraz. Kızım da 3000 gr doğdu şükür
Canım yine sen bilirsin ama bir saat sağıp kendine eziyet etme,15 dakika çıkanı verip diger öğün mama verip sonra bi 15 dakika daha sagarsin, daha iki gün once buraya yazmistm bir damla bile sütüm gelmiyordu, kesinlikle stresle psikolojiyle alakasi var, bir sekilde doyuyor bebislerNe kadar geliyorsa sağ bana ebe 15-20 dk dedi ama benim çok az geliyo ben sağa uzun sağıyorum, sonlara doğru daha da azalıyor ama devam ediyorum
Canım şimdi sana yazacaktım, hayırlı olsun, okudum doğumunu vs… sağlıkla kucağına almışsın, çok sevindimGalıba herkeste aynı sorun, kucagımda uyuyor, yataga yatırınca basıyor cıglıgı
Haklısın canım, mamayla doyuyor… sarılık olmasa bu kadar üzülmiicem de işte… değerimiz yüksek değil ama insan yine de endişeleniyor işte… artık öyle yapcam çünkü omuzum çok ağırıyorCanım yine sen bilirsin ama bir saat sağıp kendine eziyet etme,15 dakika çıkanı verip diger öğün mama verip sonra bi 15 dakika daha sagarsin, daha iki gün once buraya yazmistm bir damla bile sütüm gelmiyordu, kesinlikle stresle psikolojiyle alakasi var, bir sekilde doyuyor bebisler
Her baktıgımda dıyorum en guzelını nasıp ettı dıye, cok sukur bugunumuzeCanım şimdi sana yazacaktım, hayırlı olsun, okudum doğumunu vs… sağlıkla kucağına almışsın, çok sevindimAllahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize çok zor gerçekten ama ben de senin gibi 5-6 sene bekledim bebeğimi… zorluğu bile güzel, sağlıkla huzurla büyütelim artık
Ben de seni merak ettim günlerdir, evet normal doğuracaktım o yüzden ağlayarak girdim doğuma. Su gelince 3 haftadır da aynı kiloda gelişim yok riske atamam alıcam deyince doktor güvenmek zorunda kaldım ve aralık annesi oldum hiçbir şey beklediğim gibi olmadı, böyle olması gerekiyormuş demek ki.Yaaaa dogurdun mu, kız sen normal dogurmayacak mıydın
Saol canım benim amin inşCanım sen ne ara doğum yaptın ya inanamıyorumgözün aydın kilosu da ne kadar güzel maşallah. Sağlıkla analı babalı büyüsün çok sevindim kavuşmanıza
Gazi olabilirBugün perişan durumdayım ağlama krizine giriyor, uyumakta zorlanıyor. Başında nöbet bekliyorum şu an. Doymuyor mu acaba bu bebek ya napıcamı şaşırdım. Mama kesinlikle vermiyoruz dedi doktor
Karışık meyvelerden hoşaf, komposto, lohusa şerbeti, helvaSut artirmak icin kullandiginiz ve faydasini gordugunuz bisiler var mi?
Tabi ki uyku,pozitif ruh hali ve su en onemlileri ama baska oneriler varsa paylasir misiniz?
Herkese bol bol sut olsun insallah
Yok canım onu da denedikGazi olabilir
Bız mama vermeye basladık, mamaya ragmen doymuyor, cc artırdık artık, o kadar huzurlu uyuyor kı suan..Bugün perişan durumdayım ağlama krizine giriyor, uyumakta zorlanıyor. Başında nöbet bekliyorum şu an. Doymuyor mu acaba bu bebek ya napıcamı şaşırdım. Mama kesinlikle vermiyoruz dedi doktor
Sızın kac cıktı sarılık degerı, benım kız dun fototerapı aldı, 6.gun sınırda cıktı, doktor da beklemeyelım yukselıyoru bılrunin dedı..Haklısın canım, mamayla doyuyor… sarılık olmasa bu kadar üzülmiicem de işte… değerimiz yüksek değil ama insan yine de endişeleniyor işte… artık öyle yapcam çünkü omuzum çok ağırıyor
Yarın doktor kontrolümüz var söylicem bakalımBız mama vermeye basladık, mamaya ragmen doymuyor, cc artırdık artık, o kadar huzurlu uyuyor kı suan..
Çok şükür iyisin, bebiş de iyiİyi akşamlar arkadaslar, herkesı merakta bıraktım farkındayım
Dogumum gecen hafta cuma oldu, persembe aksamından tıkac geldı, doktoruma yazdım hemen dogum baslayabılır dedı kasılma veya agrın oldugunda hemen hastaneye gec dedı, cuma sabah 8.30a planlanmıstı dogum, ama kızım o saatı begenmedı,, kendısı sectı saatını, gece 3 bucukta sancı basladı, 4bucukta hastaneye gectım, butun sancılar 100 u gosterıyordu, ve duzenlıydı, 7.32 de yanaklarından öpüyordum yavrumu, dıkısım oldugu ıcın sezeryan oldum, sezeryan sırasında hıc acı hıssetmedım, cok egelencelıydı, doktorumla da sohbet etttık, dıkıs kısmı bıraz uzun surdu..
Odaya gectıgımde kızım aglıyordu, hemen emzırmek ıcın gogsume dayadılar yenidogan hemsırelerı, mucıze gıbı gelıyor baana nasıl tuttu emmeye basladı, yasadıgım en guzel andı diyebilirim..
Hıc musaıt olamadım o surecte,gelen aramalara bıle bakamadım, 2 gece yattık agrı kesıcıler ıyı geluyordu, eve gecınce bıraz daba zorlandım, uykusuzluk yorgunluk, emzırme sırasında gozlerım gıdıyordu, telefonu elıme almaya fırsatım olmadı tek dusundugum doyuyor mu, gazı cıkıyor mu, cısıbı kakasını yaptı mı, hangı renk.. Bır de ustune sarıkık degerımız yukselmeye basladı, rh uyumsuzlugu yuzunden oldu bızım sarılık, dun gece fototerapı aldı, aksma yatırdık, sabah aldık, cok agladım cok uzuldum ama cocugumun rengı duzeldı, cok duygusalım bu ara herseye aglıyorum, lohusalıgı dıbıne kadar yasadım, su 1 haftada..
Sonuc olarak annelık cok guzel bır duygu, rabbıme şükürler olsun kavusturdu bızı, mıs kokusunu ıcıme cekıyorum doymuyorun bırturlu.. Ben cok uzun ugras verdım evlat sahıbı olabılmek ıcın, yıllsrdır bu gunlerı bekledım, acısıyla tatlısıyla butun kotu gunlerı unutmak ıstıyorum, cunku şuan cok guzel
İnsallah herkes ıyıdır, bırısı bana ozet gecebılır mı, kımler dogurdu, kımler beklıyor
Uyutacağın zaman kundak yapmayı denesen belki işe yarar. Elleri kolları serbest çok sevmiyormuş yenidoğanlar. Müslinle yapıcaksan alt kısmı sıkmadan yarım kundak yap bakalım ne olacak? Umarım işe yararBugün perişan durumdayım ağlama krizine giriyor, uyumakta zorlanıyor. Başında nöbet bekliyorum şu an. Doymuyor mu acaba bu bebek ya napıcamı şaşırdım. Mama kesinlikle vermiyoruz dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?