2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kundak var canım ama o da sinir etti. Kundaksız yatırıyorum bugün

Merhaba benim bebeğimde 2.5aylık.malesef benimde sütüm gelmemişti ve sadece mama ile besleniyordu.Anne sütü günde 40 ml ancak alıyordu.Denemediğim yöntem kalmamıştı. hurma dut kursu vs gibi karısımlar .çaylar ilaclar...
40. gün doğum yaptığım doktora gittiğimde bana akupunturun çok etsisi olduğunu söyledi ve son olarak bunuda deneyelim dedik .
İyikide denemisiz çok şükür sütüm geldi ve mamayıda bırakmak üzereyiz.mutlaka denemelisiz hadi canım ne akakası var diye başladıgım akupuntura iyiki gelmisim diyere

Selam kızlar ben de dün bantlari söktürmeye gittim. Doktor orada bana sizin tek arter değilmiş aslında iki tane damarı varmış yani toplamda üç damar varmış göbek kordonunda sadece bir tanesi biraz inceymiş dedi. Bütün hamileliğim bu yüzden zehir olmuştu. Keşke detaylı ultrasona girmeseydim diyorum

Ilk defa duydum bunu.
Nerde yaptirdiniz kime yaptirdiniz ne kadar suruyor aydinlatsaniza bizi biraz

Sızın kac cıktı sarılık degerı, benım kız dun fototerapı aldı, 6.gun sınırda cıktı, doktor da beklemeyelım yukselıyoru bılrunin dedı..
Bizim 5. gününde 10 du sonra 12 oldu, 3 gün önce yine 10 du Düşmeye başladı ama çıkma ihtimalide var 2-3 saatte emzirip mama veriyorum.. gün ışığında cam kenarında uyuyo… fototerapi vereceklerse versinler daha iyi hemen düşer…

Bız de 6.gunde 15 ıle yatıs yaptık, tam sınırmıs haftasına gore, cok sukur fototerapı sonrası 11e dustu. Bufun de kontrole gittik 8 edusmus.. Yıne de csrsmsba tekrsr goreyım dedı, gogsunde ssarılık hıssedersenız beklemeyın hemen gelın dedı, bızım beslenme ıle alakalı deıl, rh uyumsuzlugu yuzundenmıs
Hemen 40ı cıksın ıstıyorum yaa

Sut artirmak icin kullandiginiz ve faydasini gordugunuz bisiler var mi?
Tabi ki uyku,pozitif ruh hali ve su en onemlileri ama baska oneriler varsa paylasir misiniz?
Herkese bol bol sut olsun insallah
Bestlak ve galactago damla kullandim cokda etkili olmadi solgar bira mayası tablet aldim bir tik fayda gördüm ama inanilmaz mide ağrısı yapti bende iki gun dogrulamadjm agridan , simdi bir emzirme danismani galactago tablet tavsiye etmiş instagramda gordum damlaya gore icerigi daha zenginmis onu siparis ettim ama muhtemelen resmi tatile gelecek sali gune kadar bekleyecegim denemek icin
Detay verebilirmisiniz biraz akupunktur ile ilgili

Kızlar
İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir/ Kadıköy bu civarda bildiğiniz iyi bir çocuk doktoru var mı ? Doktorun arayabileceğim mesaj atabileceğim bir doktor olmasını istiyorum

Canım endişelenme benim de 3 günlükken çiş kanka yoktu nerdeyse ilk 24 saatte çiş yapmaları ilk 36 saat de kaka yapmaları getekiyo demişti doktor bunu yaptıysa korkma süt anca geliyo bağırsakları anca doluyo benimde 3/4 günden snra düzenli bir şekilde çiş kaka yapmaya başladı

Sarı varmı renginde bizimki geçmedi sarısı fototerapi sonrası 16 lardan 10 a düştü sonraki kontrolde 11.5 olmus bidaha yükselmez dedi

Kizlar bu sorum arada kaynamis
Ben kızın bodylerini buldum bazanın altında. Daha önce sabun tozuyla yıkıyordum. Bu sefer baby’s green aldım. Kuzenime vereyim diye onları da 30 derecede yıkadım. Beyaz olanların yakasında sarı süt izleri vardı çıkmış hepsi. Bir tanesinin alt kısmında kaka lekesi vardı, o çıkmamış.

Kızlar mama ne alıcaz? Mama bulamadım Doktor 30 cc lik kavanoz alıp yarısını atın dedi, öyle bir mama bulamadım

Ben Aptamil veriyorum canım
15 cc lik vereceksin dedi. Küçük kavanoz al dedi. Küçük kavanoz var mı aptamil. Nasıl hazırlacam bir de Kafam iyice karıştı. 30 luk hazırlayıp 15 ini atacakmışım çünkü, özellikle küçük al salı gününe kadar kullanıcaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…