- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.601
Kundak var canım ama o da sinir etti. Kundaksız yatırıyorum bugünUyutacağın zaman kundak yapmayı denesen belki işe yarar. Elleri kolları serbest çok sevmiyormuş yenidoğanlar. Müslinle yapıcaksan alt kısmı sıkmadan yarım kundak yap bakalım ne olacak? Umarım işe yarar
Merhaba benim bebeğimde 2.5aylık.malesef benimde sütüm gelmemişti ve sadece mama ile besleniyordu.Anne sütü günde 40 ml ancak alıyordu.Denemediğim yöntem kalmamıştı. hurma dut kursu vs gibi karısımlar .çaylar ilaclar...Ben sutumun yetmediğini düşünüyorum.Ama zamanla artacagini dusunerek olumlu kalmaya calisiyorum.Emilmemis gogsu sagip bakabilirsiniz.Bebek tabi ki makineden daha fazla cekiyor ama size tahmini bi fikir verir.Benim bebegimin kilosuna gore ogundeki ihtiyaci 65-85 ml ..Benim sagdigim ancak yarisi oluyor
Bende yatağa uzanıyorum meme ağzında uyuyor zorla çekiyorum emzik etti beniOnu hiç duymadım, bej de bi bakiyim… benimkide kucakta uyuyo
Merhaba benim bebeğimde 2.5aylık.malesef benimde sütüm gelmemişti ve sadece mama ile besleniyordu.Anne sütü günde 40 ml ancak alıyordu.Denemediğim yöntem kalmamıştı. hurma dut kursu vs gibi karısımlar .çaylar ilaclar...
40. gün doğum yaptığım doktora gittiğimde bana akupunturun çok etsisi olduğunu söyledi ve son olarak bunuda deneyelim dedik .
İyikide denemisiz çok şükür sütüm geldi ve mamayıda bırakmak üzereyiz.mutlaka denemelisiz hadi canım ne akakası var diye başladıgım akupuntura iyiki gelmisim diyere
Kundak var canım ama o da sinir etti. Kundaksız yatırıyorum bugün
Bizim 5. gününde 10 du sonra 12 oldu, 3 gün önce yine 10 du Düşmeye başladı ama çıkma ihtimalide varSızın kac cıktı sarılık degerı, benım kız dun fototerapı aldı, 6.gun sınırda cıktı, doktor da beklemeyelım yukselıyoru bılrunin dedı..
AynennnBende yatağa uzanıyorum meme ağzında uyuyor zorla çekiyorum emzik etti beni
Bız de 6.gunde 15 ıle yatıs yaptık, tam sınırmıs haftasına gore, cok sukur fototerapı sonrası 11e dustu. Bufun de kontrole gittik 8 edusmus.. Yıne de csrsmsba tekrsr goreyım dedı, gogsunde ssarılık hıssedersenız beklemeyın hemen gelın dedı, bızım beslenme ıle alakalı deıl, rh uyumsuzlugu yuzundenmısBizim 5. gününde 10 du sonra 12 oldu, 3 gün önce yine 10 du Düşmeye başladı ama çıkma ihtimalide var2-3 saatte emzirip mama veriyorum.. gün ışığında cam kenarında uyuyo… fototerapi vereceklerse versinler daha iyi hemen düşer…
Bestlak ve galactago damla kullandim cokda etkili olmadi solgar bira mayası tablet aldim bir tik fayda gördüm ama inanilmaz mide ağrısı yapti bende iki gun dogrulamadjm agridan , simdi bir emzirme danismani galactago tablet tavsiye etmiş instagramda gordum damlaya gore icerigi daha zenginmis onu siparis ettim ama muhtemelen resmi tatile gelecek sali gune kadar bekleyecegim denemek icinSut artirmak icin kullandiginiz ve faydasini gordugunuz bisiler var mi?
Tabi ki uyku,pozitif ruh hali ve su en onemlileri ama baska oneriler varsa paylasir misiniz?
Herkese bol bol sut olsun insallah
Detay verebilirmisiniz biraz akupunktur ile ilgiliMerhaba benim bebeğimde 2.5aylık.malesef benimde sütüm gelmemişti ve sadece mama ile besleniyordu.Anne sütü günde 40 ml ancak alıyordu.Denemediğim yöntem kalmamıştı. hurma dut kursu vs gibi karısımlar .çaylar ilaclar...
40. gün doğum yaptığım doktora gittiğimde bana akupunturun çok etsisi olduğunu söyledi ve son olarak bunuda deneyelim dedik .
İyikide denemisiz çok şükür sütüm geldi ve mamayıda bırakmak üzereyiz.mutlaka denemelisiz hadi canım ne akakası var diye başladıgım akupuntura iyiki gelmisim diyere
Canım endişelenme benim de 3 günlükken çiş kanka yoktu nerdeyse ilk 24 saatte çiş yapmaları ilk 36 saat de kaka yapmaları getekiyo demişti doktor bunu yaptıysa korkma süt anca geliyo bağırsakları anca doluyo benimde 3/4 günden snra düzenli bir şekilde çiş kaka yapmaya başladıKızlar bebeğim 3 günlük oldu. Günde kaç kere büyük tuvalete çıkması gerekiyor? Sizinkiler kaç kere çıktı? Saat başı emziriyorum ama sarılıkta sınırdaydı. Çiş bi kere yaptı kaka gece yapmıştı
Sarı varmı renginde bizimki geçmedi sarısı fototerapi sonrası 16 lardan 10 a düştü sonraki kontrolde 11.5 olmus bidaha yükselmez dediBız de 6.gunde 15 ıle yatıs yaptık, tam sınırmıs haftasına gore, cok sukur fototerapı sonrası 11e dustu. Bufun de kontrole gittik 8 edusmus.. Yıne de csrsmsba tekrsr goreyım dedı, gogsunde ssarılık hıssedersenız beklemeyın hemen gelın dedı, bızım beslenme ıle alakalı deıl, rh uyumsuzlugu yuzundenmıs
Hemen 40ı cıksın ıstıyorum yaa
Canım 8e kadar yüzünde , 8-13 arası gövde de rengi belli oluyor o tarz değerleri varSarı varmı renginde bizimki geçmedi sarısı fototerapi sonrası 16 lardan 10 a düştü sonraki kontrolde 11.5 olmus bidaha yükselmez dedi
Kizlar bu sorum arada kaynamisKızlar süt lekesi çıkmıyor bizim silveno deterjan ve 30 derecede, siz ne yapiyorsunuz?
Ben kızın bodylerini buldum bazanın altında. Daha önce sabun tozuyla yıkıyordum. Bu sefer baby’s green aldım. Kuzenime vereyim diye onları da 30 derecede yıkadım. Beyaz olanların yakasında sarı süt izleri vardı çıkmış hepsi. Bir tanesinin alt kısmında kaka lekesi vardı, o çıkmamış.Kizlar bu sorum arada kaynamis
Benim makina Profilo e_doz hijyen programı var bebek için civilden kujju deterjan almıştım 60 derecede yıkıyorum hiç bişey kalmıyor canımKizlar bu sorum arada kaynamis
Ben Aptamil veriyorum canımKızlar mama ne alıcaz? Mama bulamadımDoktor 30 cc lik kavanoz alıp yarısını atın dedi, öyle bir mama bulamadım
15 cc lik vereceksin dedi. Küçük kavanoz al dedi. Küçük kavanoz var mı aptamil. Nasıl hazırlacam bir de Kafam iyice karıştı. 30 luk hazırlayıp 15 ini atacakmışım çünkü, özellikle küçük al salı gününe kadar kullanıcaz dediBen Aptamil veriyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?