- 3 Temmuz 2022
- 569
- 466
- 53
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.161
Maşallah elleri filan ne kadar belli. İnşallah sonuçları da güzel çıkarkızlar merhaba ,
sata göre 10+1 ama ultrasonda 11+0 çıktık. NİPT için kan verdim. hayırlı sonuçlar olur inşaallah.
Siz ne hissediyosnuz cinsiyet fotolar ekledim :)
Maşallah elleri filan ne kadar belli. İnşallah sonuçları da güzel çıkar
Bu ayın sonunda bende 2li tarama için gideceğim. Renkli ultrason var mı verir mi hiç bilmiyorum. Maşallahamin inşaallah. o kadar hareketli ki videoda da :)
Bu ayın sonunda bende 2li tarama için gideceğim. Renkli ultrason var mı verir mi hiç bilmiyorum. Maşallah
Onda pek belli olmuyor. Renkli ultrason da daha belli devlet vardır ama verir mi gösterir mi bilmiyorum ya. Devlette cinsiyetde geç öğreniliyormuş zateninşaallah vardır canım pek hoş oluyo.
bugün doktor bu bizim işin show kısmı dedi. daha çok siyah beyaz da teşhis koyarız dedi.
bizde onu anlamıyoruz dedim :)
Genital nub olayına bakarak. Sonda bi çıkıntı var görürsün sende. O düz ise kız yuları doğru kalkık ise erkek oluyorAyy bende hep kız olsun istiyorum ve hissediyorum tam olarak neye bakarak tahminde bulunuyorsunuz acaba ?
Bence bu bi oğluşşş ama tam olarak anlayamadım %70 diyimkızlar merhaba ,
sata göre 10+1 ama ultrasonda 11+0 çıktık. NİPT için kan verdim. hayırlı sonuçlar olur inşaallah.
Ay bana da bana da bakar misinBence bu bi oğluşşş ama tam olarak anlayamadım %70 diyim
Bence bu bi oğluşşş ama tam olarak anlayamadım %70 diyim
Bu bebişin pozisyonundan dolayı nub belli olmuyo ultrason çözünürlüğü de iyi değil çok bulanık, ama bi çıkıntı göremedim kız olabilir. Yada dediğim gibi ayağının biri kapattığı için anlaşılmıyor olabilir deAy bana da bana da bakar misin
Hayatım çok bir bilgim yok ama düşük sebepleri araştırılmalı.yani soyle saglikli ise zaten tutunur gibi bir dusunceye kapildim ama hsta ettim :/
Dusecek sagliksiz bebegi hicbir ilac tutmuyormus. Ama progesteron eksikliginden saglikli bebek kaybedilebiliyormus kanama alani keseyi bozuyormus. Bana doktorum bu sekilde anlatti. Oyuzden defalarca yazdim burada doktorunuz progesteron veriyorsa kullanin diye.yani soyle saglikli ise zaten tutunur gibi bir dusunceye kapildim ama hsta ettim :/
Dostlaaar çok merak ediyorum 9 haftalık ultrason görüntüsü bu ❤Bence bu bi oğluşşş ama tam olarak anlayamadım %70 diyim
Muhtemelen canım olsun ama birsey olmaz sağlık olsunKilo almayacağım derken bir haftada iki kilo almışım. Kabızlık, şişlik sanırım hepsi bir arada. Tost çok yedim. Ekmekten oldu kesin.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız nerde yaptırıyorsunuz ve ne kadara yaptırıyorsunuz?kızlar merhaba ,
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız nerde yaptırıyorsunuz ve ne kadara yaptırıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?