2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
kızlar merhaba ,

sata göre 10+1 ama ultrasonda 11+0 çıktık. NİPT için kan verdim. hayırlı sonuçlar olur inşaallah.
Siz ne hissediyosnuz cinsiyet fotolar ekledim :)

Eklentiler

• 12.05_0001.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 91
  • 12.05_0002.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 78
  • 12.05_0003.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 87
kızlar merhaba ,

sata göre 10+1 ama ultrasonda 11+0 çıktık. NİPT için kan verdim. hayırlı sonuçlar olur inşaallah.
Maşallah elleri filan ne kadar belli. İnşallah sonuçları da güzel çıkar

Bu ayın sonunda bende 2li tarama için gideceğim. Renkli ultrason var mı verir mi hiç bilmiyorum. Maşallah

inşaallah vardır canım pek hoş oluyo.
bugün doktor bu bizim işin show kısmı dedi. daha çok siyah beyaz da teşhis koyarız dedi.
bizde onu anlamıyoruz dedim :)

inşaallah vardır canım pek hoş oluyo.
bugün doktor bu bizim işin show kısmı dedi. daha çok siyah beyaz da teşhis koyarız dedi.
bizde onu anlamıyoruz dedim :)
Onda pek belli olmuyor. Renkli ultrason da daha belli devlet vardır ama verir mi gösterir mi bilmiyorum ya. Devlette cinsiyetde geç öğreniliyormuş zaten

Ay bana da bana da bakar misin
Bu bebişin pozisyonundan dolayı nub belli olmuyo ultrason çözünürlüğü de iyi değil çok bulanık, ama bi çıkıntı göremedim kız olabilir. Yada dediğim gibi ayağının biri kapattığı için anlaşılmıyor olabilir de

yani soyle saglikli ise zaten tutunur gibi bir dusunceye kapildim ama hsta ettim :/
Hayatım çok bir bilgim yok ama düşük sebepleri araştırılmalı.
Bence düşük gözlemleniyo ise doktorun verdiği ilaçlar içilmeli.
Hamilelik sağlıklıdır ama dışarıdan müdahale gerekiyordur.
Takviye gerekiyordur.
Tüp bebek anneleri söylemişti mesela direk progestan desteği ile başladıklarını.
Ama rabbim onu sana bağışlayacak ise zaten o oradadır

yani soyle saglikli ise zaten tutunur gibi bir dusunceye kapildim ama hsta ettim :/
Dusecek sagliksiz bebegi hicbir ilac tutmuyormus. Ama progesteron eksikliginden saglikli bebek kaybedilebiliyormus kanama alani keseyi bozuyormus. Bana doktorum bu sekilde anlatti. Oyuzden defalarca yazdim burada doktorunuz progesteron veriyorsa kullanin diye.

Eklentiler

• B8CC409E-DA4A-4CD9-A978-5B7874D4F753.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 69
  • ABEADDEE-D249-4B1D-97C1-E99F600FA506.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 73
kızlar merhaba ,

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız nerde yaptırıyorsunuz ve ne kadara yaptırıyorsunuz?

Kizlar hepinize merhabalar bu gün tam 7 haftalık gebeliğim vardı ve kontrole gittim özel doktora birde ama malesef kalp atışı duyamdim ya moralim bozuk çok doktor herşey yolunda dedi kalp atışı var dedi bak ama ben göremedim ve bebeği 6+1 gösterdi takildigim şey aynı doktor aynı hastane kızımda 6+1 Ken kalp atışını gayet net duydum ya sizce noramal mi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…