- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.621
Küçük kavanoz olarak bilmiyorum da mamayı toz olarak alıyorsun zaten. 400 gr 800 gr falan satılıyor. Eczaneye sorun istersen küçüğü var mı. Şırınga kaşıklarla verebilirsin. 5 ml- 10 ml falan oluyor onlar.15 cc lik vereceksin dedi. Küçük kavanoz al dedi. Küçük kavanoz var mı aptamil. Nasıl hazırlacam bir de Kafam iyice karıştı. 30 luk hazırlayıp 15 ini atacakmışım çünkü, özellikle küçük al salı gününe kadar kullanıcaz dedi
Cok az var ama, zaten suan tamsmen dusmedıgı ıcın var, gogsunde olmasın da, goz ve goz cevresı en son gecıyormusSarı varmı renginde bizimki geçmedi sarısı fototerapi sonrası 16 lardan 10 a düştü sonraki kontrolde 11.5 olmus bidaha yükselmez dedi
Canım ben de hıpp organık aldım, 30 cc ile basladım, 10 cclık sırınga ıle verdım 3 tur seklınde.. Suan 60 ccye cıkardı, her mamanın tarıfı, yanı kac olcek konulacagı yazıyor arkasında.. Bız de en dusuk tarıf 30 cc den baslıyordu..Kızlar mama ne alıcaz? Mama bulamadımDoktor 30 cc lik kavanoz alıp yarısını atın dedi, öyle bir mama bulamadım
Canım 250 Gr heralde en küçüğü tam bende bilmiyorum 350 Gr olandan aldım bende sarılığı için günde 1 kez verirsin olmazsa o kadar küçüğü nerden bulunur bilmiyorum ki15 cc lik vereceksin dedi. Küçük kavanoz al dedi. Küçük kavanoz var mı aptamil. Nasıl hazırlacam bir de Kafam iyice karıştı. 30 luk hazırlayıp 15 ini atacakmışım çünkü, özellikle küçük al salı gününe kadar kullanıcaz dedi
Ya göğsünde de var gibi ebede düşer dedi geçen gün bilmiyorum napsam damardan alıyorlar kanı yavrumu çok aglatiyorlar kiminin 3 ayda geçmiş sütten dolayı öyledir diyorum tehlikeli bişey olsa doktor takip derdi heralde biri 3 kez fototerapi aldım geçmedi demişti bol emiyor mama içiyor 5 6 kez büyük çişini de yapıyorCok az var ama, zaten suan tamsmen dusmedıgı ıcın var, gogsunde olmasın da, goz ve goz cevresı en son gecıyormus
Ben de organik hipp aldım canım denicem bugünCanım ben de hıpp organık aldım, 30 cc ile basladım, 10 cclık sırınga ıle verdım 3 tur seklınde.. Suan 60 ccye cıkardı, her mamanın tarıfı, yanı kac olcek konulacagı yazıyor arkasında.. Bız de en dusuk tarıf 30 cc den baslıyordu..
Maşallah ne güzel düşmüş kısa süre içindeBız de 6.gunde 15 ıle yatıs yaptık, tam sınırmıs haftasına gore, cok sukur fototerapı sonrası 11e dustu. Bufun de kontrole gittik 8 edusmus.. Yıne de csrsmsba tekrsr goreyım dedı, gogsunde ssarılık hıssedersenız beklemeyın hemen gelın dedı, bızım beslenme ıle alakalı deıl, rh uyumsuzlugu yuzundenmıs
Hemen 40ı cıksın ıstıyorum yaa
Benim 12. Gün bugün, normale döndüm sayılır … dikkat ediyorum çok yormuyorum kendimi yoksa hafif ağrı yapıyo …Doğum yapan, özellikle sezaryen olan kızlar, ne kadar zaman geçti ve vücutlarınız nasıl şimdi? Yani ağrılarımız, zor hareketlerimiz var ya, normale dönen var mı?
Canım bir ölçek 30ml oluyor, 30luk hazırla yarısını icir demis olabilirKızlar mama ne alıcaz? Mama bulamadımDoktor 30 cc lik kavanoz alıp yarısını atın dedi, öyle bir mama bulamadım
Vala bende beğenmedim o deterjanları benim lekelerde çıkmıyor yaKizlar bu sorum arada kaynamis
Bebeğin hayırlı olsun canım. Sağlıklı günlerde büyütmek nasip olsun.Kızlar Perşembe gece doğum yaptım daha 1 gün oldu sütun yetmiyor bu çocuk aç yok karnı agiriyor şekerli su verelim bilmem ne üstüne bide gelen giden görümcemin çocuklarının koşturması damıtması kafayı yiyecem artık bi defolun gidin diye bağırasım geliyor. İlk doğumda nasıl sabretmişim bunlara hayret ediyorum şuan
Seninle aynı durumdayım piskolijimi kocamanin ailesi bozdu yeminle üç aydır gelip oturup gitmeyen bı kayanamam evin onların kresiymis gibi çocuklarını gönderen ektim ve görümcem bide çocuklarına zere dur demiyorlar ana avrat kufredicem en son sasircaklarKızlar Perşembe gece doğum yaptım daha 1 gün oldu sütun yetmiyor bu çocuk aç yok karnı agiriyor şekerli su verelim bilmem ne üstüne bide gelen giden görümcemin çocuklarının koşturması damıtması kafayı yiyecem artık bi defolun gidin diye bağırasım geliyor. İlk doğumda nasıl sabretmişim bunlara hayret ediyorum şuan
Amin inşallah rabbim herkese sağlıkla hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsinBebeğin hayırlı olsun canım. Sağlıklı günlerde büyütmek nasip olsun.
Hayırlı olsun sağlıkla büyütKızlar Perşembe gece doğum yaptım daha 1 gün oldu sütun yetmiyor bu çocuk aç yok karnı agiriyor şekerli su verelim bilmem ne üstüne bide gelen giden görümcemin çocuklarının koşturması damıtması kafayı yiyecem artık bi defolun gidin diye bağırasım geliyor. İlk doğumda nasıl sabretmişim bunlara hayret ediyorum şuan
Ben de cok kotu oluyorum kan alınırken, zaten damla damla cıkıyor,aglıyor ıcım gıdıyor, bı arkadasımın 22.gunde tamamen gecmıs, banyo yaptırmak da rengıne ıyı gelldı dedı, bızı de carsamba cagırdı kontrole, hergun gıtmekten yorulduk, bebek 8 gunluk 5 gun gıttık hastaneye.. Bol cıs yapsın, oyle oyle atıcak vucudundanYa göğsünde de var gibi ebede düşer dedi geçen gün bilmiyorum napsam damardan alıyorlar kanı yavrumu çok aglatiyorlar kiminin 3 ayda geçmiş sütten dolayı öyledir diyorum tehlikeli bişey olsa doktor takip derdi heralde biri 3 kez fototerapi aldım geçmedi demişti bol emiyor mama içiyor 5 6 kez büyük çişini de yapıyor
Fototerapı ıle dustu, bı de mama ve süt bırlıkte verıyorum, karnı doyunca kılo alımı da ıyı oluyor, 8.gunde doğu kılosunu yakaladık şükürMaşallah ne güzel düşmüş kısa süre içindenasıl bu kadar hızlı düşürdün ? Benim yapmadığım bişi mi var acaba
Kızlar mama ne alıcaz? Mama bulamadımDoktor 30 cc lik kavanoz alıp yarısını atın dedi, öyle bir mama bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?