2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar bu sorum arada kaynamis
Pembe Viking ile çitileyip makineye atıyorum.
Beyaz sabun ile de çitileyebilirsin
Doğum yapan, özellikle sezaryen olan kızlar, ne kadar zaman geçti ve vücutlarınız nasıl şimdi? Yani ağrılarımız, zor hareketlerimiz var ya, normale dönen var mı?
Karnım hala davul gibi şişiyor benim
Çok yiyorum çok acıkıyorum belki ondan
Şal sarıyorum karnıma o zaman daha rahatım
Gece gündüz sarılı. Sadece dışarı çıkarken sargıyı çıkarıyorum.
Bir de göbek deliğinin etrafı mor oluyor genelde geçmedi.
Bir de benim doktor eski sezeryan yerimi beğenmemiş kendi aşağıdan yeni yer açmış bana sormadan. Sıra sıra sezeryan izim olduAllah'tan diğer iki sezeryan aynı yerden. Üç sıra olmadı

Senin kaç gün oldu? Yürüyüş falan yapabiliyor musun? Fırsat oluyor mu?

Herkese iyi akşamlar doğum yapanlar aranızda lohusa depresyonuna giren var mı cokmkötğyğm...
Benim bu sefer girmeye fırsat olmadı sanki arada çok kotuyum ama kendimi güçlü tutmaya calisyorum ilk günler bı hüzün duygusalik çöktü çok agaldim şükür şu an iyiyim ilk gebelikte ki gibi olmadı ilkinde aylarca devam eti heralde benim birde pinomel in dediği gibi depresyonu bende yaratanlar var ondan da oluyor

Şu saate emziren tayfa burda mı??? Bebiş 20 günlük oldu. Hala doğum kilosuna ulaşmadık biz satılık riskimiz yok çok şükür ama kilo problemimiz var. Bizim gibi olan var mu?

Şu saate emziren tayfa burda mı??? Bebiş 20 günlük oldu. Hala doğum kilosuna ulaşmadık biz satılık riskimiz yok çok şükür ama kilo problemimiz var. Bizim gibi olan var mu?
Mama verıyor musun csnım? Ben 2.gunden berı mama verıyorum.emzir mama, emzir mama.. Oncelık emzırme,sonra doyana kadar mama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…