- 12 Nisan 2019
- 24.227
- 38.441
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.641
Benım hala dikiş yerlerim acıyor, hergecen gun daha ıyı ama hareketlerımı kısıtlıyor.. 8.gundeyımDoğum yapan, özellikle sezaryen olan kızlar, ne kadar zaman geçti ve vücutlarınız nasıl şimdi? Yani ağrılarımız, zor hareketlerimiz var ya, normale dönen var mı?
BenHerkese iyi akşamlar doğum yapanlar aranızda lohusa depresyonuna giren var mı cokmkötğyğm...
Ben 5 sene önce girmiştim. 2 yaşında çocuğum uyumaya başlayınca çıktım.Herkese iyi akşamlar doğum yapanlar aranızda lohusa depresyonuna giren var mı cokmkötğyğm...
Herkese iyi akşamlar doğum yapanlar aranızda lohusa depresyonuna giren var mı cokmkötğyğm...
Pembe Viking ile çitileyip makineye atıyorum.Kizlar bu sorum arada kaynamis
Karnım hala davul gibi şişiyor benimDoğum yapan, özellikle sezaryen olan kızlar, ne kadar zaman geçti ve vücutlarınız nasıl şimdi? Yani ağrılarımız, zor hareketlerimiz var ya, normale dönen var mı?
Ben ama benden kaynaklanmıyor tamamen insanların anlayıssızlıgından kaynaklanıyor.Herkese iyi akşamlar doğum yapanlar aranızda lohusa depresyonuna giren var mı cokmkötğyğm...
Senin kaç gün oldu? Yürüyüş falan yapabiliyor musun? Fırsat oluyor mu?Pembe Viking ile çitileyip makineye atıyorum.
Beyaz sabun ile de çitileyebilirsin
Karnım hala davul gibi şişiyor benim
Çok yiyorum çok acıkıyorum belki ondan
Şal sarıyorum karnıma o zaman daha rahatım
Gece gündüz sarılı. Sadece dışarı çıkarken sargıyı çıkarıyorum.
Bir de göbek deliğinin etrafı mor oluyor genelde geçmedi.
Bir de benim doktor eski sezeryan yerimi beğenmemiş kendi aşağıdan yeni yer açmış bana sormadan. Sıra sıra sezeryan izim olduAllah'tan diğer iki sezeryan aynı yerden. Üç sıra olmadı
Benim bu sefer girmeye fırsat olmadı sanki arada çok kotuyum ama kendimi güçlü tutmaya calisyorum ilk günler bı hüzün duygusalik çöktü çok agaldim şükür şu an iyiyim ilk gebelikte ki gibi olmadı ilkinde aylarca devam eti heralde benimHerkese iyi akşamlar doğum yapanlar aranızda lohusa depresyonuna giren var mı cokmkötğyğm...
Geçer geçer inşallahAllah yardımcımız olsun yalan gelirdi ama gerçekten varmış bu umarım bi an önce geçer
Sağlıcakla al kucağına inşallah canım güzel sancısız ağrısız bı doğumun olsun inşallahKızlar sancılarım var, hastaneye gidiyorum. Dua edin.
Nasılsın? Doktor ne dedi? Açılma vs var mı?Kızlar sancılarım var, hastaneye gidiyorum. Dua edin.
ben deHerkese iyi akşamlar doğum yapanlar aranızda lohusa depresyonuna giren var mı cokmkötğyğm...
Mama verıyor musun csnım? Ben 2.gunden berı mama verıyorum.emzir mama, emzir mama.. Oncelık emzırme,sonra doyana kadar mama..Şu saate emziren tayfa burda mı??? Bebiş 20 günlük oldu. Hala doğum kilosuna ulaşmadık bizsatılık riskimiz yok çok şükür ama kilo problemimiz var. Bizim gibi olan var mu?
Fototerapı aldı mı bebeğin canım?ben desarılık nedeniyle… uyandıramiyorum, içmiyo filan bunlar beni çok yoruyor ve uzuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?