2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
ben de sarılık nedeniyle… uyandıramiyorum, içmiyo filan bunlar beni çok yoruyor ve uzuyor

Sarilik bende de travma oldu.ilk gunlerde “ac o yuzden sarilik” baskisina maruz kaldim .Su an uyumasa ac oldugu icin uyumuyor,uyusa sarilik yukseldigi icin cok uyuyor buhranlari arasinda gidip geliyorum.Ustune uzamis sarilik oldugu icin artik uc aya kadar surebilirmis cocugum uc ay sari kslabilir yani.Sarilik olmasaydi cidden pek cok sey farkli olurdu sutum,ruh halim vs

Mama verıyor musun csnım? Ben 2.gunden berı mama verıyorum.emzir mama, emzir mama.. Oncelık emzırme,sonra doyana kadar mama..
İlk başlarda hipp verdik günde 2 defa 60 ml den ne kadar içerse sonra az kilo alınca doktor keselim mamayı dedi. Ama şimdi sürekli emmek istiyor, sürekli memede sonra sağdığımı verince acayip hiç emmemiş gibi içiyor. Anlıyorum ki doymuyor. Doktor kes desede gece veriyorum mama. Mesela dün gece 60 ml neredeyse bitti. 3900 gibi bi kiloyla doğdu acaba ondan mı ulaşmıyor normal kiloya

Çok geçmiş olsun. Benim oğlumda da uzamış sarılık olmuştu. İdrar tahlili yaptılar sıkıntı yoktu. Baya sonra başka bir hastaneye gidince qbir de idrar kültürü yaptilar. İdrar yolu enfeksiyonu cıktı. Hastane mikrobuymuş. Sarılığı o yapiyormuş. 4 aylıkken geçti. Bu ihtimal de aklinızda bulunsun diye söylüyorum. Farklı bir hastaneye girtmesek belki idrar kültürü yapmayacaklardi. Biz de ilk doğum tecrubesizdik çok. Allah şifa versin bütün yavrularımıza.

11.30’da sancım başladı ama akşam yemeğinde acı biber yemiştim. İshal yaptım arada, ondan sandım. 1.30’da bu işte bi b.kluk var dedim doktorumu aradım. 2.30’da nst sonucunu doktora gönderdim. 3.30’da nişanım suyum geldi, sancım 2 dk düştü. 4.26’da spinal sezaryenle bebişe kavuştuk.

Gözün aydın canım sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah

Ayyy gözün aydın canım sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah

3900 den kaca dustu ilk gün, bızde %6 kayıp oldu, ılk gune gore fazla dedı, 3130 gr dogdu bızımkı de .. Mama destegiyle 8.gunde dogum kıkosuna ulastı. Ben sılıkon ucla emzırıyorum ılk gun cok kanadı gogsum, ona cok fena alsıtı sımdı cıplak tutmuyor.. Bız 3 saatte bır 30 cc basladık 2.gunde, 7.gunde de doymadıgı ıcın 60 ccye cıksrdı doktor, bu sabah 40 cc sagdım, 20 cc de mama verdım

Gözün aydın canımm, Allah analı babalı büyütsün inşallah 2024ü kıyıdan kacırdın ama bılıyorduk zaten aralık anası olacağımızı

Şu saate emziren tayfa burda mı??? Bebiş 20 günlük oldu. Hala doğum kilosuna ulaşmadık biz satılık riskimiz yok çok şükür ama kilo problemimiz var. Bizim gibi olan var mu?
Bugün 20 günlüğüz 8 günlükken geldik doğum kilomuza sariligimiz devam

Hani doğurmayan bi biz kalmıştık arkadaşım şaka bir yana tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün su gibi çabucak olmuş maşallah

Canım hayır sütüm az şu anda anne sütü emsin diye verdirmek istemiyor. Bugün 5.günümüz olacak dün başladık başlayamadık o da çünkü onu da emmiyor. Kolik sanırım bebeğim sürekli ağlıyor uyumuyor biz de hiç uyumuyoruz perişan haldeyiz dün gece doktordaydık doktor da bir şey yapmıyor zor durumdayız. Emzirme büyük sorun benim için şu an. Doktorun yanında mememi alıyor, eve gelince alamıyor silikon meme ucu kullanıyorum onu binbir türlü krizle, tek başıma mümkün değil

Hayırlı olsun canım 3 ocakta olacaktı sanırım , seninki de erken gelmiş. İyi misiniz her şey yolunda mı?

Doğum yapan, özellikle sezaryen olan kızlar, ne kadar zaman geçti ve vücutlarınız nasıl şimdi? Yani ağrılarımız, zor hareketlerimiz var ya, normale dönen var mı?
Benim 5.gün hala bandı çıkarmadım canım yanmaya devam ediyor, bugün bantı çıkarıp pansumana başlıcaz. Oturup kalkarken zorlanıyorum, dik yürümek zor, banyoyu tek başıma yapamıyorum bende güncel durumlar bu.

Kızlar bisi soracagim cisli bezleri nasil sayiyorsunuz? Yani bir cidli bez kriteri nedir ben mavi cizgi yariyi gecti mi degistiriyorum bunu da bir cisli bez olarak sayiyorum.Mavinin tamami dolana kadar beklesem rahatsiz eder diye düşünüyoru.

Evet bakıldı kulture enfeksiyon cikmadi.Hatta bakilacak herseye bakildi galiba anne sutu sariligi diyip gonderiyorlar.Doktorlar tahliller temiz ciktiktan sonra ciddiye almiyor sariligi

Dun benım doktor gaz sancısı cekıyor dedıgımde 3 aydan sonra kolık olurlar dedı, ac oldugu ıcın aglıyordur, parmak ve sırınga ıle deneyın mamayı, bız oyle verıyoruz, cok ıstahlı alıyor, kasık bıneron denedım agzında tuttu gerı tukurdu. Normal biberon ve emzık vermıyosun dedı. Sılıkon uca cok alıstı normal mememı tutmuyor, o da bızde buyuk sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…