2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bende de aynı sorun var evde silikon meme ucuyla ancak onu da çığlık çığlığa. Doktor meme yanından şırınga yöntemini gösterdi onda bile zorlanıyoruz çekemiyor. Dünden beri 20 cc anca verebildim. Bugün sarı görünüyor gözüme nasıl anladınız sarılığı? Bir de meme vermeden parmakla deneyeyim

Ben emzik veriyorum mecbur çünkü hiç susmuyor altını değiştirirken çığlık çığlığa. Uyandığı an başlıyor çığlıklar. Uyutmak da zor 2 gündür daha yeni unutabildim 2 saattir uyuyor, mememde uyuyor kucağımdan bıraktığım an uyanıyor ağlıyor

Canım beyaz gürültü denedin mi? Onların da farklı versiyonları varmış, fön makinası, elektrikli süpürge sesi vs dene bakalım belki bir tanesi sakinleştirir.

sheilata @Neslihaann başka gözümden kaçan varsa yeni doğum yapan canlar hayırlı olsun.

Kızlar doğurmaya kaldı mı?
Ocak giriyor artık.

Bizim sezon bitti sayılır son gün.
Ben kaldım 9 Ocak’a gün aldım ama inşallah bekler bebik. Dün kontrol vardı 3 tane düzensiz sancı çıktı, şekerden kaynaklı kuzumun karnı ileride gözüküyor. Sancı, nişan veya suda hemen geliyorsun dedi doktor. Hafif panik halim başladı ara ara durup dururken ağlıyorum heyecandan. 37+3 üm bugün. Hayırlısıyla bi 2024ü göreyim diyorum.

Evet bakıldı kulture enfeksiyon cikmadi.Hatta bakilacak herseye bakildi galiba anne sutu sariligi diyip gonderiyorlar.Doktorlar tahliller temiz ciktiktan sonra ciddiye almiyor sariligi
Geçer inşallah. Bir arkadasiminki 3 ay sürmüştü ona da anne sütü sarılığı demişlerdi.gececek Allah'ın izniyle. O şekilde düşün içini rahatlat.

Bızım kanda yukselmeye basladı hastanede kaldık 2 gun sezeryan olunca, takıp edelım dedı taburcu olurken de, deger sınırdayken yatırdı, bı de bızım sarılık sebebı rh uyusmazlıgı yuzundenn.. Beklenıyordu zaten.

Serce parmagının yunusak kısmını damagına degdır, hemen vakumlıcak parmagın kenarından sırıngayı ver, yutkunmadıgında ıttırme. Bıze hastaneden cıkmadan ıyıce ogrettıler, bır de bası bıraz yuksekte olsun. Cok az açı ıle

Ac oldugundan kuzum ya, bız 30 cc verırken bıle doymadıgında aynı hareketler vardı. 60a cıkarınca rahatladı, huzurlu uyuyor en azındann

Tamam kuzum deneyelim saol

Canım beyaz gürültü denedin mi? Onların da farklı versiyonları varmış, fön makinası, elektrikli süpürge sesi vs dene bakalım belki bir tanesi sakinleştirir.
Dün gece denedik sustu gibi ama fazla sürmedi o yüzden aldık hastaneye gittik ama boşuna tabi hiçbir şey yapmadılar

Canım 3900 den en düşük 3400 e düştü mama ile 3580 oldu 15 gün. 6 günden itibaren günde 60 ml hazırlayıp ne kadar içerse veriyorum. İlk günler vermedim ama 10. Günden itibaren vermeye başladım ben. Doktor 6 günden söylemişti. Millet aşılmasın deyince vermemiştim. Her gün sağıyorum sütümü sabah 50 ml çıkıyor toplam sonra 1 kez daha sağıyorum 20-25 ml çıkıyor. Hep memede ama kokuma uyuyor sanırım.

Bız 2.gunden basladık dusun.. Emıyorsa süt geliyordur, bızım hemsıre bos memeyı emmezler demıstı

Bugün 20 günlüğüz 8 günlükken geldik doğum kilomuza sariligimiz devam
Bizle aynı gününüz canım inşallah sarılık hemen geçer biz de normal kilomuza ulaşırız. Sütün ne kadar geliyor? Mama desteği veriyor musun? Ayy benim ilk bebek çişi, kakası, rengi, sütün ml hepsi ayrı dert oldu ya tecrübeli olunca böyle olmaz herhalde

Bız 2.gunden basladık dusun.. Emıyorsa süt geliyordur, bızım hemsıre bos memeyı emmezler demıstı
Ayyy bu kadar emmeye 5 kilo olmalı inan sürekli memede uyuyor uyanıyor emiyor. Öyle uzun uyumadan bahsetmiyorum. Yatağına alsam memeden çekip max 1 dk duruyor tekrar meme ve emme. Yorgunluktan uyuyakalıyor öyle uyuyor bence

Mama veriyorum canım sütüm çok yok ama sürekli memede tutuyorum biz 2820 doğduk 2700 e düştük Aptamil 3kez 30 CC veriyorum rengimiz sarı daha fototerapi almıştık 1 gece cisi de hardal sosu gibi

sheilata korktuğum gibi mide bulantısı, bel, sırt, baş ağrısı yaşamadım. Emzirirken doğum sancısı gibi karnım çok ağrıyor sadece. Demin tuvalete biraz rahat kalktım. İki büklüm yürüyorum ama normaldir. Bebek iyi. 3145 gr 48 cm doğdu. Kızım 2,5 kilo doğduğu için bu bebek kocaman geliyor bana.
Kirmizimartenicka sen ocak annesi olacaksın artık, benim kısmetim buraya kadarmış. Bir inatçı oğlak doğurdum, ille de 2023 dedi.

Ayyy bu kadar emmeye 5 kilo olmalı inan sürekli memede uyuyor uyanıyor emiyor. Öyle uzun uyumadan bahsetmiyorum. Yatağına alsam memeden çekip max 1 dk duruyor tekrar meme ve emme. Yorgunluktan uyuyakalıyor öyle uyuyor bence
Ilk 2 gun bızde o kadar ugrastık kı emzırebılmek ıcın, hemsıre geldı, ne yaptıysa uyanmadı,2. Gun kan sekerı dusuk gelınce mama verlım dedı doktoru, hastanede basladık yanı mamaya, gozlerı acık olsa cok guzel emıyor ama maalesef 5 dk gecmeden uyuyakalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…