2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hayırlı olsun canım, sevindim her şeyin yolunda olmasına

Tüm bebekler ve yeni anneler aynıyız mamaya başlamakla iyi yapmışsınız zaten biz mama vermesek hastanede kalınca hemşireler veriyorlar. Bakalım Salı günü kontrol var bizim de nasıl çıkacak sonuç inşallah iyi çıkar. Eğer iyi çıkarsa ben de doktorun dediği gibi o zaman mamayı keserim. Bugün emziren anneler için çay varmış onu aldım. Hoşaf, meyve. Dut, kuruyemiş ve bol su bunları devam edeceğiz artık

Hoşaf bana etki etmiyor ama bebeğimin karnını ağrıtıyor sanırım

Ben bestlak ve MBA nin cayını da ıcıyorum, hergun kayısı uzum dutkurusundan hosaf da ıcıyorum, ancal bu kadar, ne yapalım. Insallah vakıt g3crıkce artar, bebek cabuk yoruluyor emerken, mecbur sagıyorum arkasına, ınsallah onun da cene kasları kuvvetlenir,bız de rahst ederiz

Âmin ben de öyle hem emiyor fırsat buldukça da sayıyorum sağdığımı veriyorum. Annemin dediği gibi “dünyaya gelen büyür” teselli cümlem bu

Kızlar kaka yapma ne durumda? Bugün bir kez çiş bir kez kaka yaptı
Benimki sarı pütürlü ve biraz daha sıvı yaptı ishal sandım ilk gördüğümde ama devam etmedi çok şükür. Dün 3 defa yaptı gecede dahil, bugün yapmadı hep çiş. Ama bu süreçte 3-5 gün normalmiş kaka yapmamaları. Eskiler etine gider derlermiş

Bilemiyorum endişeleniyorum bez temiz olunca. Yeşile kaçan bir rengi vardı bugünkünün

Bilemiyorum endişeleniyorum bez temiz olunca. Yeşile kaçan bir rengi vardı bugünkünün
Mama veriyoruz ya hafif yeşil olması normal ishal değiller ama anne sütü aldıkları için cıvık yapiyorlar bence iyi bişey buda mamadan kabız olmuyorlar demektir en azından

Şu saate emziren tayfa burda mı??? Bebiş 20 günlük oldu. Hala doğum kilosuna ulaşmadık biz satılık riskimiz yok çok şükür ama kilo problemimiz var. Bizim gibi olan var mu?
Bizde 18 günlük ken doğum kilomuza geldik durmadan emmesine ragmen hatta mama versem mi diye düşünmedim degil sütüm var aslında ebe kesinlikle verme dedi her hafta ebeyle randevum var kilosuna bakiyor bugünde tam 21 günlük

Ayyy bu kadar emmeye 5 kilo olmalı inan sürekli memede uyuyor uyanıyor emiyor. Öyle uzun uyumadan bahsetmiyorum. Yatağına alsam memeden çekip max 1 dk duruyor tekrar meme ve emme. Yorgunluktan uyuyakalıyor öyle uyuyor bence
Aynı bizim kız o kadar emmeye daha yeni kilosunu tamamladı 5 günde birde kaka yapıyor anlamadim diğer çocuklarım da degistirmekten bikardim bunda da durmadan bakiyorum kaka varmi diye

Senin kaç gün oldu? Yürüyüş falan yapabiliyor musun? Fırsat oluyor mu?
22 günlük olduk
Çocuğu bırakınca ancak market pazar yapıyorum
Şu saate emziren tayfa burda mı??? Bebiş 20 günlük oldu. Hala doğum kilosuna ulaşmadık biz satılık riskimiz yok çok şükür ama kilo problemimiz var. Bizim gibi olan var mu?
17.gün bizde ulaşamamıştık
Canım sıkma canını
Hadi inşallah son iki saat daha doğurmazsan ocak annesi olacaksın

Molfix mavi e bebekte indirimde.
N11 de kupon geçerli ise daha ucuza da gelebilir
Ben uç uçları harcadım.

Bu arada herkese sağlıklı, huzurlu yıllar

Aynı bizim kız o kadar emmeye daha yeni kilosunu tamamladı 5 günde birde kaka yapıyor anlamadim diğer çocuklarım da degistirmekten bikardim bunda da durmadan bakiyorum kaka varmi diye
Ya benımkı her degıstırmede mutlaka cıs oluyor, kaka da 2 bezde bır oluyor..
Cok mu yapıyor acsba, doktr her gıttıgımızde soruyor, bısey demedı

Canım bizim doktora hipp sormuştum ben sormadan Aptamil alıp vermiştim doktor iyi yapmışsın kilo aldırır hipp kilo aldırmıyor demişti Aptamil iyi ondan şaşma dedi istersen onu bir dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…