2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Molfix mavi e bebekte indirimde.
N11 de kupon geçerli ise daha ucuza da gelebilir
Ben uç uçları harcadım.

Bu arada herkese sağlıklı, huzurlu yıllar
E bebekte 1 numara 82 adet 189 TL CarrefourSA dan aldım bugün 82 li 155 TL canım isterseniz oraya bakın izotonik sulu 3 lü Molfix ıslak mendil de 51 TL

Lohusalık sendromu nasıl bir şey kızlar bilmiyorum ama ben de acayip korkular başladı, duygusalım sürekli ağlayasım var eşimi özledim uyumayı özledim tuhafım ya

Kızlar ben bundan almamıştım ama sanırım lazım olacak bugün sipariş verdim alan varmı hiç bundan

Eklentiler

• images.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 63
Canım gerçekten aç olunca uyumuyorlar, benim iki gün sütüm gelmedi mama verdim sonra sütüm geldi, aç kalacağına mama mi versen
Canım aynı benimde öyle kimsede duymamış böyle bir sey emzirirken rahmim kasılıyo ve pedim doluyor, her emzirmede hemde , resmen bebeğin cekip cekemedigini oradan anlıyorum, bu normal mi iki sene boyunca sürecek mi

Ben özellikle sordum hep hipp kullanıyor anneler araştırdım da dedim yok dedi Aptamil iyidir onu kullan dedi belki hepsi farklı farklı düşünüyor bilemiyorumki
Olabilir doktorların çoğu şeyi birbirini tutmuyor. Farklı kaynaklardan besleniyorlar demek ki. Neyse yarasında aptamil de olur hippte Salı günü kontrole gidince bakayım ben de olmazsa aptamil denerim.

20 cc lik mama verdim bugün 6 saat arayla, şükür iyiyiz yeni uykuya daldık

Emzirdikce rahim yerine çekiliyor küçülüyor o sancılar ondan kanamadan en fazla 40 gün sürer ben 40.gun bitince hemen birde regl oluyorum bunda nasıl olur bilmiyorum

Yok rahim normal boyutuna böyle kasılmalarla dönüyor. Büyrken de kasılıyordu ya. Meme emmesi rahim kasılmasını tetikliyor. 20 gün sonra falan biter. En fazla 40 gün sürer

Emzirdikce rahim yerine çekiliyor küçülüyor o sancılar ondan kanamadan en fazla 40 gün sürer ben 40.gun bitince hemen birde regl oluyorum bunda nasıl olur bilmiyorum
Ben 3 ay sonra regl olmuştum da çabuk oldu diye üzülmüştüm. Regl olup işe başlamıştım ya, b.k gibiydi

Kızlar bir şey soracağım. Kasılmalarımı hissetmiyorum nstde çıkmıştı düzensiz. Ama şöyle bir sıkıntım var; kız hareket ettikçe bazen alt kısmımda sanki sinir ucuma dokunmuş gibi oluyor, iğne batmasına benziyor 1-2 sn geçiyor sonra (doğum kasılması değil diye düşünüyorum bu yüzden). Oturup kalkarken de zorlanmaya başladım, birden doğrulamıyorum oturunca da alttan ağrı giriyor gibi oluyor ağrı geçince ancak pozisyon değiştiriyorum. Bu şekilde bir şey yaşayan oldu mu?

Bebek bas gelıs mı? Benım kız dogum kanalına girince oyle olmustu bende oturup kalkarken zorlandım sonn 1 hafta ozellıkle,dogum sancısı da regl sancısı gıbı oldu tıkac geldıkten sonra basladı..

çok sağ ol canım cevap için. Evet 2 hafta önceki kontrolde dönmüştü yawrum, başı aşağıda. Şu an karnım kucağımda zaten. Doğum sancısı kasılma dediğimiz şey 1-2 saniye sürüp geçmiyor değil mi 30-50 sn sürüyor diye dinledim youtubeda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…