- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.721
E bebekte 1 numara 82 adet 189 TL CarrefourSA dan aldım bugün 82 li 155 TL canım isterseniz oraya bakın izotonik sulu 3 lü Molfix ıslak mendil de 51 TLMolfix mavi e bebekte indirimde.
N11 de kupon geçerli ise daha ucuza da gelebilir
Ben uç uçları harcadım.
Bu arada herkese sağlıklı, huzurlu yıllar
Çok yapmıyor bence günde 5 kerede normal mis 5 günde 1 yapmasida dedi ebemiZYa benımkı her degıstırmede mutlaka cıs oluyor, kaka da 2 bezde bır oluyor..
Cok mu yapıyor acsba, doktr her gıttıgımızde soruyor, bısey demedı
Ben hipp organık aldımm, 8. gunde dogum kılosunu yakaladı, cok memnun kaldı doktor daCanım bizim doktora hipp sormuştum ben sormadan Aptamil alıp vermiştim doktor iyi yapmışsın kilo aldırır hipp kilo aldırmıyor demişti Aptamil iyi ondan şaşma dedi istersen onu bir dene
Aaa sorayım bizim doktora o özellikle hipp dedi bize ondan dolayı aldıkCanım bizim doktora hipp sormuştum ben sormadan Aptamil alıp vermiştim doktor iyi yapmışsın kilo aldırır hipp kilo aldırmıyor demişti Aptamil iyi ondan şaşma dedi istersen onu bir dene
Valla bilmiyorum canım öyle dedi belki süt sayesinde gelmiştir kilosunaBen hipp organık aldımm, 8. gunde dogum kılosunu yakaladı, cok memnun kaldı doktor da
Ben özellikle sordum hep hipp kullanıyor anneler araştırdım da dedim yok dedi Aptamil iyidir onu kullan dedi belki hepsi farklı farklı düşünüyor bilemiyorumkiAaa sorayım bizim doktora o özellikle hipp dedi bize ondan dolayı aldık
Canım gerçekten aç olunca uyumuyorlar, benim iki gün sütüm gelmedi mama verdim sonra sütüm geldi, aç kalacağına mama mi versenBen emzik veriyorum mecbur çünkü hiç susmuyor altını değiştirirken çığlık çığlığa. Uyandığı an başlıyor çığlıklar. Uyutmak da zor 2 gündür daha yeni unutabildim 2 saattir uyuyor, mememde uyuyor kucağımdan bıraktığım an uyanıyor ağlıyor
Canım aynı benimde öyle kimsede duymamış böyle bir sey emzirirken rahmim kasılıyo ve pedim doluyor, her emzirmede hemde , resmen bebeğin cekip cekemedigini oradan anlıyorum, bu normal mi iki sene boyunca sürecek misheilata korktuğum gibi mide bulantısı, bel, sırt, baş ağrısı yaşamadım. Emzirirken doğum sancısı gibi karnım çok ağrıyor sadece. Demin tuvalete biraz rahat kalktım. İki büklüm yürüyorum ama normaldir. Bebek iyi. 3145 gr 48 cm doğdu. Kızım 2,5 kilo doğduğu için bu bebek kocaman geliyor bana.
Kirmizimartenicka sen ocak annesi olacaksın artık, benim kısmetim buraya kadarmış. Bir inatçı oğlak doğurdum, ille de 2023 dedi.
Olabilir doktorların çoğu şeyi birbirini tutmuyor. Farklı kaynaklardan besleniyorlar demek ki. Neyse yarasında aptamil de olur hippte Salı günü kontrole gidince bakayım ben de olmazsa aptamil denerim.Ben özellikle sordum hep hipp kullanıyor anneler araştırdım da dedim yok dedi Aptamil iyidir onu kullan dedi belki hepsi farklı farklı düşünüyor bilemiyorumki
Ben stokkinin olanı aldım ama kullanmadım daha erken bi kaç ay sonra kullanırım bekliyorKızlar ben bundan almamıştım ama sanırım lazım olacak bugün sipariş verdim alan varmı hiç bundan
Bu yenidoğan uyumlu yazıyordu o yüzden tercih ettim umarım memnun kalır kızımBen stokkinin olanı aldım ama kullanmadım daha erken bi kaç ay sonra kullanırım bekliyor
20 cc lik mama verdim bugün 6 saat arayla, şükür iyiyiz yeni uykuya daldıkCanım gerçekten aç olunca uyumuyorlar, benim iki gün sütüm gelmedi mama verdim sonra sütüm geldi, aç kalacağına mama mi versen
Canım aynı benimde öyle kimsede duymamış böyle bir sey emzirirken rahmim kasılıyo ve pedim doluyor, her emzirmede hemde , resmen bebeğin cekip cekemedigini oradan anlıyorum, bu normal mi iki sene boyunca sürecek mi
Emzirdikce rahim yerine çekiliyor küçülüyor o sancılar ondan kanamadan en fazla 40 gün sürer ben 40.gun bitince hemen birde regl oluyorum bunda nasıl olur bilmiyorumCanım gerçekten aç olunca uyumuyorlar, benim iki gün sütüm gelmedi mama verdim sonra sütüm geldi, aç kalacağına mama mi versen
Canım aynı benimde öyle kimsede duymamış böyle bir sey emzirirken rahmim kasılıyo ve pedim doluyor, her emzirmede hemde , resmen bebeğin cekip cekemedigini oradan anlıyorum, bu normal mi iki sene boyunca sürecek mi
Yok rahim normal boyutuna böyle kasılmalarla dönüyor. Büyrken de kasılıyordu ya. Meme emmesi rahim kasılmasını tetikliyor. 20 gün sonra falan biter. En fazla 40 gün sürerCanım gerçekten aç olunca uyumuyorlar, benim iki gün sütüm gelmedi mama verdim sonra sütüm geldi, aç kalacağına mama mi versen
Ben 3 ay sonra regl olmuştum da çabuk oldu diye üzülmüştüm. Regl olup işe başlamıştım ya, b.k gibiydiEmzirdikce rahim yerine çekiliyor küçülüyor o sancılar ondan kanamadan en fazla 40 gün sürer ben 40.gun bitince hemen birde regl oluyorum bunda nasıl olur bilmiyorum
Ne guzeldı ya regl olmamak, benım 10.gun hala kanama devam edıyor az az..Ben 3 ay sonra regl olmuştum da çabuk oldu diye üzülmüştüm. Regl olup işe başlamıştım ya, b.k gibiydi
Bebek bas gelıs mı? Benım kız dogum kanalına girince oyle olmustu bende oturup kalkarken zorlandım sonn 1 hafta ozellıkle,dogum sancısı da regl sancısı gıbı oldu tıkac geldıkten sonra basladı..Kızlar bir şey soracağım. Kasılmalarımı hissetmiyorum nstde çıkmıştı düzensiz. Ama şöyle bir sıkıntım var; kız hareket ettikçe bazen alt kısmımda sanki sinir ucuma dokunmuş gibi oluyor, iğne batmasına benziyor 1-2 sn geçiyor sonra (doğum kasılması değil diye düşünüyorum bu yüzden). Oturup kalkarken de zorlanmaya başladım, birden doğrulamıyorum oturunca da alttan ağrı giriyor gibi oluyor ağrı geçince ancak pozisyon değiştiriyorum. Bu şekilde bir şey yaşayan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?