- 12 Nisan 2019
- 24.227
- 38.441
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.741
Evrt bıraz daha uzun suruyor ve daha duzeblı oluyor, ben o regl sancısında gıttıgımde, butun sancılar 100 u gosterdı, o sabah kontrol vardı kasılma oldugunda max 70 olmustu, acı vermıyordu o..çok sağ ol canım cevap için. Evet 2 hafta önceki kontrolde dönmüştü yawrum, başı aşağıda. Şu an karnım kucağımda zaten. Doğum sancısı kasılma dediğimiz şey 1-2 saniye sürüp geçmiyor değil mi 30-50 sn sürüyor diye dinledim youtubeda.
Bavulum hazır, birazdan kapatıp koyacağız arabayaEvrt bıraz daha uzun suruyor ve daha duzeblı oluyor, ben o regl sancısında gıttıgımde, butun sancılar 100 u gosterdı, o sabah kontrol vardı kasılma oldugunda max 70 olmustu, acı vermıyordu o..
Sen hazırlıgını yap, dogum kanalına gırdıkten 2 hafta sonra gelmek ıstedı brnım bebıs, dıkısım olmasa normal dogum yapabılcektım ama dıkıs yuzuunden sezeryana alındım mecburen
Tıkaç da aksam 9 gıbı geldı 6 saat sonra sancılar 100 du
Ben kendi uyku durumuma bakıyorum. Bazen her 1 saatte uyandırıyorum bazen 2 bazende 3 saat uyuduğu oluyor. Uzun uyumuşsa kalkınca daha uzun emziriyorum ara vererek. Ama benim dediklerim şuan bebemin kilosu tam olmadığı için örnek teşkil etmez.Kızlar her iki saatte bir uyandırıyor musunuz bebeklerinizi, o kadar derin uyuyor ki kıyamıyorum şu an
Aaaa ilk kez duydum neden çişli bez sayıyoruz
Ayy ınsallah hadıBavulum hazır, birazdan kapatıp koyacağız arabaya9una kadar dayanırsa 9unda doğum bakalım.
3 saatte bır uyandırıyorum, kıyamıyorum ama beslenmesi gerekKızlar her iki saatte bir uyandırıyor musunuz bebeklerinizi, o kadar derin uyuyor ki kıyamıyorum şu an
Benim o kadar uyumuyor çoğunlukla ama uyusa uyandırırdım canım bazen 3 saati buluyor günde bir kere o zaman dokunmuyorum uykuya da ihtiyacı var diyeKızlar her iki saatte bir uyandırıyor musunuz bebeklerinizi, o kadar derin uyuyor ki kıyamıyorum şu an
Küçük çiş mi büyük mü sayıyoruzYeterince besleniyor mu anlamak icin cisli bez saymamizi onerdi doktorum 5-6 cisli bez olmali dedi gunluk
Evet tam tarif etmissin hem de hepsiniKızlar bir şey soracağım. Kasılmalarımı hissetmiyorum nstde çıkmıştı düzensiz. Ama şöyle bir sıkıntım var; kız hareket ettikçe bazen alt kısmımda sanki sinir ucuma dokunmuş gibi oluyor, iğne batmasına benziyor 1-2 sn geçiyor sonra (doğum kasılması değil diye düşünüyorum bu yüzden). Oturup kalkarken de zorlanmaya başladım, birden doğrulamıyorum oturunca da alttan ağrı giriyor gibi oluyor ağrı geçince ancak pozisyon değiştiriyorum. Bu şekilde bir şey yaşayan oldu mu?
Yenidoğanlarda çişli. Çünkü onlardaki kakalar anne karnında yuttuklarını temizliyor. Siyah kaka bitip normal kakaya dönünce ikisini de sayabilirsin.Küçük çiş mi büyük mü sayıyoruz
Küçük çiş mi büyük mü sayıyoruz
Süt kalıntısıni temizlemek gerekmez ki pamukçuk degilmiydi o bende merak ettim ben temizlemiyorum vallaKızlar bebeğinizin dilinde süt kalıntısı oluyor mu nasıl temizliyorsunuz
Peki dilinde beyazlik oluyor mu süttenSüt kalıntısıni temizlemek gerekmez ki pamukçuk degilmiydi o bende merak ettim ben temizlemiyorum valla
Oluyor canım evetPeki dilinde beyazlik oluyor mu sütten
Doktorlar da uyarmiyor şunu bunu yapın diye keşke deseler bizde ona uysakta acı cekmese el kadar bebelerAslında doğduğundan itibaren temiz tülbentle ağız temizliği yapılması öneriliyor. Ben hiç yapmadım ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?