2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evrt bıraz daha uzun suruyor ve daha duzeblı oluyor, ben o regl sancısında gıttıgımde, butun sancılar 100 u gosterdı, o sabah kontrol vardı kasılma oldugunda max 70 olmustu, acı vermıyordu o..
Sen hazırlıgını yap, dogum kanalına gırdıkten 2 hafta sonra gelmek ıstedı brnım bebıs, dıkısım olmasa normal dogum yapabılcektım ama dıkıs yuzuunden sezeryana alındım mecburen
Tıkaç da aksam 9 gıbı geldı 6 saat sonra sancılar 100 du

Bavulum hazır, birazdan kapatıp koyacağız arabaya 9una kadar dayanırsa 9unda doğum bakalım.

Kızlar her iki saatte bir uyandırıyor musunuz bebeklerinizi, o kadar derin uyuyor ki kıyamıyorum şu an

Kızlar her iki saatte bir uyandırıyor musunuz bebeklerinizi, o kadar derin uyuyor ki kıyamıyorum şu an
Ben kendi uyku durumuma bakıyorum. Bazen her 1 saatte uyandırıyorum bazen 2 bazende 3 saat uyuduğu oluyor. Uzun uyumuşsa kalkınca daha uzun emziriyorum ara vererek. Ama benim dediklerim şuan bebemin kilosu tam olmadığı için örnek teşkil etmez.

Evet tam tarif etmissin hem de hepsini

Brn bu uygulamayı ındırdım, beslenme bez uyku hepsını kaydedebılırsınız

Eklentiler

• Screenshot_20240101_162549.webp
    3 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar bebeğinizin dilinde süt kalıntısı oluyor mu nasıl temizliyorsunuz

Aslında doğduğundan itibaren temiz tülbentle ağız temizliği yapılması öneriliyor. Ben hiç yapmadım ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…