2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335

6 seansa tamamladık
İslem 15 dk yı gecmiyor.Vücutta belli bi yerler var süt kanalları ile ilgili el ayak vs.o bölgeye uyguluyorlar.bende emzirme danısmanina basvurcaktım ama doğum yaptığım doktorum önermedi o yuzden akupuntur yaptık iyikide yapmisız mamayı biraktık

Ilk defa duydum bunu.
Nerde yaptirdiniz kime yaptirdiniz ne kadar suruyor aydinlatsaniza bizi biraz
6 seansa tamamladık
İslem 15 dk yı gecmiyor.Vücutta belli bi yerler var süt kanalları ile ilgili el ayak vs.o bölgeye uyguluyorlar.bende emzirme danısmanina basvurcaktım ama doğum yaptığım doktorum önermedi o yuzden akupuntur yaptık iyikide yapmisız mamayı biraktık.Bizde ilk defa duyduk ama cok gelen varmış meğer emzirme icin
istanbul ve yalova da doktorumuz ülkü sarpkaya

Ben de bugün tekrar kontrole gittim 9 a düşmüş artık bakmamıza gerek yok dedi doktor, galiba artık haftaları ilerledi diye çıkma ihtimali yok

Evet bu malt birasini ben de duydum ama çok kalorili bisi

Hmm bilemedim… benim bebeğim 10-15 dk emiyor sonra daha emmek istemiyor çok gelmediği için… mama hazırlayıp veriyorum 50-60 ml hemen bitiriyo oradan anlıyorum doğurmadığını ve süt sagarkende çok çıkmıyor…

Evet bu malt birasini ben de duydum ama çok kalorili bisi

Tadi da cok kotu sulandirilmis pekmez gibi asiri sekerli
Alkolsuz bira iciyorum ben

Benimki de memede viyaklamaya basliyor oyle mama veriyorum

Kızlar ne çok özendim süt artırmak için çabalarınıza. Keşke böyle dertlerim olsaydı benim de. 12 aralıkta doğum yaptım derin ven trombozu geçirdim 25 aralıkta anjiyo oldum şuan güçlü ağrı kesicilerle ayaktayım bebeğime doğru düzgün süt içiremedim memeyi istediğinde ağladığında içini boşaltıp veriyorum Allahım içinde kalmamıştır inşallah diyerek. Sağlık çok önemliymiş biliyordum ama yaşamak çok farklı. Allah herkese bebeğiyle sağlıklı güzel uzun ömürler versin. Dualarınıza talibim.

Geçmiş olsun. Siz konu açmıştınız, okumuştum onu. Dualarım sizinle. Allah önce biz analara sağlık versin ki evlatlarımıza bakalım. Bizi birbirimizden ayırmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…