- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.781
Rezene anason yapıyorum bal katiyorum birdeBen emzirdikten sonra sütümü sağıp veriyorum. Çünkü az emebiliyor yoruluyor hemen, manuel pompa vardı şimdi elektrikli pompa sipariş ettim bi süre böyle geçecek sanırım
Teşekkür ederimRezene, tane kimyon ve anason karşımı. Her birinden 1er çay kaşığı koyup karıştırıp demliyorsun 3ünü. Hem gaz için hem de süt arttırımı için. Bir de alkolsüz bira çok işe yarıyormuş. Ebebekte bile görmüştüm malt içecek olarak yazıyordu üstünde.
Bestlak ve galactago damla kullandim cokda etkili olmadi solgar bira mayası tablet aldim bir tik fayda gördüm ama inanilmaz mide ağrısı yapti bende iki gun dogrulamadjm agridan , simdi bir emzirme danismani galactago tablet tavsiye etmiş instagramda gordum damlaya gore icerigi daha zenginmis onu siparis ettim ama muhtemelen resmi tatile gelecek sali gune kadar bekleyecegim denemek icin
Detay verebilirmisiniz biraz akupunktur ile
6 seansa tamamladıkBestlak ve galactago damla kullandim cokda etkili olmadi solgar bira mayası tablet aldim bir tik fayda gördüm ama inanilmaz mide ağrısı yapti bende iki gun dogrulamadjm agridan , simdi bir emzirme danismani galactago tablet tavsiye etmiş instagramda gordum damlaya gore icerigi daha zenginmis onu siparis ettim ama muhtemelen resmi tatile gelecek sali gune kadar bekleyecegim denemek icin
Detay verebilirmisiniz biraz akupunktur ile ilgili
6 seansa tamamladıkIlk defa duydum bunu.
Nerde yaptirdiniz kime yaptirdiniz ne kadar suruyor aydinlatsaniza bizi biraz
Bestlak ve galactago damla kullandim cokda etkili olmadi solgar bira mayası tablet aldim bir tik fayda gördüm ama inanilmaz mide ağrısı yapti bende iki gun dogrulamadjm agridan , simdi bir emzirme danismani galactago tablet tavsiye etmiş instagramda gordum damlaya gore icerigi daha zenginmis onu siparis ettim ama muhtemelen resmi tatile gelecek sali gune kadar bekleyecegim denemek icin
Detay verebilirmisiniz biraz akupunktur ile ilgili
Bakıyım ona da, trendyolda falan var mıÇemen otu kapsülü araştır canım, bana ebe önerdi onu içiyorum biraz çoğaldı sütüm yine az da ama 30-40% bi artış var
Var evet, bana arkadaşım yurtdışından getirdi ama trendyoldada var bir araştır bak süt arttırıcı diye geçiyorBakıyım ona da, trendyolda falan var mı
Ben de bugün tekrar kontrole gittim 9 a düşmüş artık bakmamıza gerek yok dedi doktor, galiba artık haftaları ilerledi diye çıkma ihtimali yokEn son 10 a düşmüştü 3 gün sonra baktı 11.5 olmuştu yatış değerimiz 16 kusurdu doktor çağırmadi gerek yok düşer artık yükselmez dedi ama rengi sarı eşim götürelim dedide 1 hafta olmuş rengi kolay kolay düzelmez heralde herkes iyi diyor banami sarı geliyor bilmiyorum ki
Evet bu malt birasini ben de duydum ama çok kalorili bisiRezene, tane kimyon ve anason karşımı. Her birinden 1er çay kaşığı koyup karıştırıp demliyorsun 3ünü. Hem gaz için hem de süt arttırımı için. Bir de alkolsüz bira çok işe yarıyormuş. Ebebekte bile görmüştüm malt içecek olarak yazıyordu üstünde.
Hmm bilemedim… benim bebeğim 10-15 dk emiyor sonra daha emmek istemiyor çok gelmediği için… mama hazırlayıp veriyorum 50-60 ml hemen bitiriyo oradan anlıyorum doğurmadığını ve süt sagarkende çok çıkmıyor…Sütun yetmedigini nasıl anlıyorsunuz benim kızda devamli memede kiloyu yavaş alıyor ama doktor olsun ebe olsun kesinlikle mama verme diyor ac olduğu için memededegil sana ihtiyacı olduğu için memede en güvenli yer diyor eğer saginca az geliyosa süt benimde gelmiyor pompayla çok bebekler daha iyi emiyor dedi ebe bende mama içen bebekler uyuyor dedim burdan okuduklarim la bebekler doyduğu için degil mama fazla geliyor ağır geliyor ondan uyuyor dedi bilmiyorum ne kadar doğru
Her bebek farklı, olabilir olsunUyusa uyandirmiyacam ama o kadar uyumuyo doğduğu gün bile uyumadı bir kaç kere 3 saat uyudu
Evet bu malt birasini ben de duydum ama çok kalorili bisi
Hmm bilemedim… benim bebeğim 10-15 dk emiyor sonra daha emmek istemiyor çok gelmediği için… mama hazırlayıp veriyorum 50-60 ml hemen bitiriyo oradan anlıyorum doğurmadığını ve süt sagarkende çok çıkmıyor…
Uykusuz geceler uyutamıyorumBenimkini hemşire götürdü. Mama içirip geri getirdi. 2-3 saat uyur dedi. Yarım saat oldu yine ağlıyor
Cok saol canımVar evet, bana arkadaşım yurtdışından getirdi ama trendyoldada var bir araştır bak süt arttırıcı diye geçiyor
Kac gunluk oldu canımUykusuz geceler uyutamıyorum
6.günü bitirdik bugün.Daha yeni uyudu bakalım ben de uyumaya çalışıcamKac gunluk oldu canım
Geçmiş olsun. Siz konu açmıştınız, okumuştum onu. Dualarım sizinle. Allah önce biz analara sağlık versin ki evlatlarımıza bakalım. Bizi birbirimizden ayırmasın.Kızlar ne çok özendim süt artırmak için çabalarınıza. Keşke böyle dertlerim olsaydı benim de. 12 aralıkta doğum yaptım derin ven trombozu geçirdim 25 aralıkta anjiyo oldum şuan güçlü ağrı kesicilerle ayaktayım bebeğime doğru düzgün süt içiremedim memeyi istediğinde ağladığında içini boşaltıp veriyorum Allahım içinde kalmamıştır inşallah diyerek. Sağlık çok önemliymiş biliyordum ama yaşamak çok farklı. Allah herkese bebeğiyle sağlıklı güzel uzun ömürler versin. Dualarınıza talibim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?