2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Normal evet tüm hamilelikler birbirinden farklıdır. Bende 8. Haftada duydum

Peki teşekkür ederim bir kaç hafta daha sabredicez artık çok zor ama

Merhaba bende 10+3 gebelik haftamdayım ama hiç beslenemiyorum midem kötü bu sefer vicdan yapıyorum bebeğim sağlıksız kalirmi buyurdu yeterli vitamin aliyirmuduur diye sizlerin nasıl geçiyor

Merhaba bende 10+3 gebelik haftamdayım ama hiç beslenemiyorum midem kötü bu sefer vicdan yapıyorum bebeğim sağlıksız kalirmi buyurdu yeterli vitamin aliyirmuduur diye sizlerin nasıl geçiyor
Canım hiç vicdan yapma ben de 8+2yim 4 kilo verdim başından beri akşmları hiç yiyemiyorum yoğurt gibi beni ferahlatacak şeyler yemeye çalışıyorum, inşallah onlar alıyordur besinlerini 12.haftadan sonra daha rahatlarız zaten

Ceviz findik badem olsun hepsinden hatta kokusundan bile fena oluyorum mutfağıma giremiyorum gören rengin sararmis diyor birde etrafimda yok şöyle şöyle beslen diyorlar o olir bu olur hep kötü örnek bende kilo verdim zaten kan pihtilasmamda var hergun haplar iğne hiç psikolojim normal değil yalnızım eşimden başka destekçim yok annemle paylaşsam o üzülür tek kaldım yani biraz çöktüm ruhsal olarakda sürekli duygusalım içini dökmeye ihtiyacım var

hic sorma ders oldu

sa
saglikla insallah

Doktor her şey yolunda demiş canım kendini sıkma

12. Haftaya kadar canım senin depolarından besleniyor bebek

Kızlar göz damlası zararlı mı bileniniz var mı? Alt göz kapağım aşırı ağrıyor hafif şişlik var önceden de ağrı olduğu için doktor ilaç vermişti ama şimdi hamileyim diye kullanmak istemedim açıkçası

İnternetten bak canim uygun olup olmadığına ilaç katagorisindenn

Bufün doktorda bunun muhabbeti oldu. Kilo verdim yemiyorum diye eşim sordu, hiç takılmayın kandan alacağını alıyor o, önemli olan 4. Ay ve sonrası büyürken dedi o zaman iştah açılıyor zaten dedi.
Bu kadar kusarken Hiç vicdan yapmıyorum iyi ki öncesnde sağlıklı beslenmişim diyorum

benimde doktorum fitil olarak kullanırsan daha hızlı emilim Sağlar ve daha etkili olur ağızdan alirsan kafa yapar ama sen bilirsin dedi ve kanama düzeldi

cok az leke seklinde var adet agrisi gibi ahri oluyor normal mi ki acaba
Yani smdi kanama varken bilmiyorum. Ama adet agrisi gibi agri hepimizde oluyor. Rahim genislerken oluyormus. Ama smdi sende nedir yanlis bisey solememek lazim
Kontrole ne zaman gidiceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…