- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.181
Normal evet tüm hamilelikler birbirinden farklıdır. Bende 8. Haftada duydumKizlar hepinize merhabalar bu gün tam 7 haftalık gebeliğim vardı ve kontrole gittim özel doktora birde ama malesef kalp atışı duyamdim yamoralim bozuk çok doktor herşey yolunda dedi kalp atışı var dedi bak ama ben göremedim ve bebeği 6+1 gösterdi takildigim şey aynı doktor aynı hastane kızımda 6+1 Ken kalp atışını gayet net duydum ya sizce noramal mi ya
Peki teşekkür ederim bir kaç hafta daha sabredicez artık çok zor amaBu bebişin pozisyonundan dolayı nub belli olmuyo ultrason çözünürlüğü de iyi değil çok bulanık, ama bi çıkıntı göremedim kız olabilir. Yada dediğim gibi ayağının biri kapattığı için anlaşılmıyor olabilir de
Canım hiç vicdan yapma ben de 8+2yim 4 kilo verdim başından beri akşmları hiç yiyemiyorum yoğurt gibi beni ferahlatacak şeyler yemeye çalışıyorum, inşallah onlar alıyordur besinlerini 12.haftadan sonra daha rahatlarız zatenMerhaba bende 10+3 gebelik haftamdayım ama hiç beslenemiyorum midem kötü bu sefer vicdan yapıyorum bebeğim sağlıksız kalirmi buyurdu yeterli vitamin aliyirmuduur diye sizlerin nasıl geçiyor
Ceviz findik badem olsun hepsinden hatta kokusundan bile fena oluyorum mutfağıma giremiyorum gören rengin sararmis diyor birde etrafimda yok şöyle şöyle beslen diyorlar o olir bu olur hep kötü örnek bende kilo verdim zaten kan pihtilasmamda var hergun haplar iğne hiç psikolojim normal değil yalnızım eşimden başka destekçim yok annemle paylaşsam o üzülür tek kaldım yani biraz çöktüm ruhsal olarakda sürekli duygusalım içini dökmeye ihtiyacım varCanım hiç vicdan yapma ben de 8+2yim 4 kilo verdim başından beri akşmları hiç yiyemiyorum yoğurt gibi beni ferahlatacak şeyler yemeye çalışıyorum, inşallah onlar alıyordur besinlerini 12.haftadan sonra daha rahatlarız zaten
hic sorma ders olduDusecek sagliksiz bebegi hicbir ilac tutmuyormus. Ama progesteron eksikliginden saglikli bebek kaybedilebiliyormus kanama alani keseyi bozuyormus. Bana doktorum bu sekilde anlatti. Oyuzden defalarca yazdim burada doktorunuz progesteron veriyorsa kullanin diye.
saglikla insallahHayatım çok bir bilgim yok ama düşük sebepleri araştırılmalı.
Bence düşük gözlemleniyo ise doktorun verdiği ilaçlar içilmeli.
Hamilelik sağlıklıdır ama dışarıdan müdahale gerekiyordur.
Takviye gerekiyordur.
Tüp bebek anneleri söylemişti mesela direk progestan desteği ile başladıklarını.
Ama rabbim onu sana bağışlayacak ise zaten o oradadır
Doktor her şey yolunda demiş canım kendini sıkmaKizlar hepinize merhabalar bu gün tam 7 haftalık gebeliğim vardı ve kontrole gittim özel doktora birde ama malesef kalp atışı duyamdim yamoralim bozuk çok doktor herşey yolunda dedi kalp atışı var dedi bak ama ben göremedim ve bebeği 6+1 gösterdi takildigim şey aynı doktor aynı hastane kızımda 6+1 Ken kalp atışını gayet net duydum ya sizce noramal mi ya
12. Haftaya kadar canım senin depolarından besleniyor bebekMerhaba bende 10+3 gebelik haftamdayım ama hiç beslenemiyorum midem kötü bu sefer vicdan yapıyorum bebeğim sağlıksız kalirmi buyurdu yeterli vitamin aliyirmuduur diye sizlerin nasıl geçiyor
İyi misin simdi? Durdu mu kanama?hic sorma ders oldu
cok az leke seklinde var adet agrisi gibi ahri oluyor normal mi ki acabaİyi misin simdi? Durdu mu kanama?
Ay inşallah öyledir ya teşekur ederimNormal evet tüm hamilelikler birbirinden farklıdır. Bende 8. Haftada duydum
İçim rahatladı teşekur ederim ya işte ne bilim kafam karıştı benimdeDoktor her şey yolunda demiş canım kendini sıkma
İnternetten bak canim uygun olup olmadığına ilaç katagorisindennKızlar göz damlası zararlı mı bileniniz var mı? Alt göz kapağım aşırı ağrıyor hafif şişlik var önceden de ağrı olduğu için doktor ilaç vermişti ama şimdi hamileyim diye kullanmak istemedim açıkçası
Kızlar tahmini olan yok mu hiç?Dostlaaar çok merak ediyorum 9 haftalık ultrason görüntüsü bu ❤bana da bakar mısınız rica etsem
Merhaba bende 10+3 gebelik haftamdayım ama hiç beslenemiyorum midem kötü bu sefer vicdan yapıyorum bebeğim sağlıksız kalirmi buyurdu yeterli vitamin aliyirmuduur diye sizlerin nasıl geçiyor
benimde doktorum fitil olarak kullanırsan daha hızlı emilim Sağlar ve daha etkili olur ağızdan alirsan kafa yapar ama sen bilirsin dedi ve kanama düzeldiMerhaba bende de lekelenme kanama olmuştu doktorum fitil lekelenme olduğu için yeterli düzeyde emilmez hap olarak kullan dedi . Bende de yan etki yaptı hap olarak kullanınca bir iki gün lekelenmem geçince tekrar fitil olarak kullanayım dedim tekrar lekelenmem oldu o yüzden hap olarak kullanmaya başladım tekrar . Sizde hap olarak kullanın bence
Yani smdi kanama varken bilmiyorum. Ama adet agrisi gibi agri hepimizde oluyor. Rahim genislerken oluyormus. Ama smdi sende nedir yanlis bisey solememek lazimcok az leke seklinde var adet agrisi gibi ahri oluyor normal mi ki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?