2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar süt arttırmak için neler yapıyorsunuz sarılığı yukseliyor sanki emzirme pesine tekrar sagip veriyorum ama yeterli gelmiyor gibi bugün ilk kontrolü var bakalım ne diyecek doktor çok zorlanıyorum

Kızlar süt arttırmak için neler yapıyorsunuz sarılığı yukseliyor sanki emzirme pesine tekrar sagip veriyorum ama yeterli gelmiyor gibi bugün ilk kontrolü var bakalım ne diyecek doktor çok zorlanıyorum
Mama veriyoruz takviye olarak süt yetersizse canım doktorun a sor gittiginde ne onerir süt içinde anason rezene çayı içiyorum ben bazen mama 1 kez veriyorum bazen 3 sütün durumuna bağlı

Mama veriyoruz takviye olarak süt yetersizse canım doktorun a sor gittiginde ne onerir süt içinde anason rezene çayı içiyorum ben bazen mama 1 kez veriyorum bazen 3 sütün durumuna bağlı
Canım sen ın ml süt oluyor, ben daha rezene ıcmedım hıc

Bebeklerinizin uyku durumlari nasil? Yenidogan gunde 16-18 saat uyur bilgisi var ya benimki kesinlikle bu kadar uyumuyor Memede uyukluyor yatiriyorum uyaniyor.

selam kızlar 28 aralıkta doğum yaptım ben de aralık annesi oldum bebeğim sağlıklı iyi çok şükür yalnız büyük oğlum ve ben çok hastayız bebeği kenara bıraktık büyükle uğraşıyoruz resmen , ateşi var düşmüyor benim boğazım kötü öksürünce dikişlerim acıyor ayrıca bebeğe bulaşmasın diye tetikteyiz şu zor günleri hayırlısıyla bi atlatsaydık emzirdiğim halde bebeğe bulaşma ihtimali var mı 5 günlük şuan bilen var mı?

Canım sen ın ml süt oluyor, ben daha rezene ıcmedım hıc
Ben ml olarak hiç bakmadım canım ama doymadiginda uyumuyor ağlıyor sürekli memede sıkınca süt gelmiyor burdan anlıyorum yetmediğini bazen süt olunca 1 kez olmayınca 2 yada3 kez mama ile destekliyorum canım

Normalde eskiler süt korur derde yinede maskesiz yaklaşmayın küçücük en korktuğum şey benimde

Bebeklerinizin uyku durumlari nasil? Yenidogan gunde 16-18 saat uyur bilgisi var ya benimki kesinlikle bu kadar uyumuyor Memede uyukluyor yatiriyorum uyaniyor.
Memeyle doymayip oynayinca öyle oluyor benimkide sonra memeden süt sağıyorum biberonla veriyorum doyunca hemen uyuyor canım

Benim 5 yaşındaki kızım hiç bir zaman o bilgilere göre uyumadı. Şimdi de 8, taş çatlasın 9 saat uyur. Kitabi bilgilerin olması gerektiğini düşünüp kendini üzme. Uyumuyor beyni gelişemiycek diye üzülüyordum. Öyle olmuyor, merak etme

Benimki iki gündür 6 saat falan uyuyor sadece Ben mama da veriyorum ama yetmiyor herhalde

Kızlar bugun kızım 9gunluk oldu ben hiç dinlenemiyorum. Zaten emzir, süt sağ, içir, altını değiştir, gazını çıkart, derin uykuya daldı derken iki saat oluyor sonra bütün döngü yeni baştan, bebişim uyurken de uyuyamıyorum, onu izliyorum, hemebln uyuyabilen birisi degilim zaten, çok ufak tefek onun işleri oluyor , yemek çamaşır işim bile yok ama 24 saat böyle geçiyor o kadar az uykuyla duruyorum ki

Bugün doktora sordum bezindeki kırmızılıkları yetersiz beslenme durumunda olabilir dedi ama şimdilik kilo kaybı yüzdesi sınıra yakın olmadığı için mama önermedi güzel emiyor sanıp sağmıyordum şimdi her emzirme sonrası sağıp verecem sütte artar öyle belki biraz

Aynı durumdayız benimki gece uyumuyor. 5 te uyutabildim bugün. Gündüz uyuyor ama 2 saatte bir ben uyandırıyorum

2 saatlik uykuyla duruyorum ben de . Emzirdikten sonra uyuyabilirsem 2 saat uyucam gece uykusu yok çünkü

Ebe bugün sarılık başlangıcı var dedi canım çok sıkıldı, sütüm yeterli gelmiyor sanırım mama da az verdiriyor doktor yarın kontrol var yarına kadar nasıl beklicem bilmiyorum. Emzirme olayını çözemedik bi

3 kilo çocuk doğurdum, sarılık olmaz diye seviniyordum, sınırdayızbiz de. Bugün hastaneden çıkıyoruz, yarın kontrol var. Bana mama ver dediler. Demeseler de eve gidince verecektim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…