- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.801
Mama veriyoruz takviye olarak süt yetersizse canım doktorun a sor gittiginde ne onerir süt içinde anason rezene çayı içiyorum ben bazen mama 1 kez veriyorum bazen 3 sütün durumuna bağlıKızlar süt arttırmak için neler yapıyorsunuz sarılığı yukseliyor sanki emzirme pesine tekrar sagip veriyorum ama yeterli gelmiyor gibi bugün ilk kontrolü var bakalım ne diyecek doktor çok zorlanıyorum
Canım sen ın ml süt oluyor, ben daha rezene ıcmedım hıcMama veriyoruz takviye olarak süt yetersizse canım doktorun a sor gittiginde ne onerir süt içinde anason rezene çayı içiyorum ben bazen mama 1 kez veriyorum bazen 3 sütün durumuna bağlı
Ben ml olarak hiç bakmadım canım ama doymadiginda uyumuyor ağlıyor sürekli memede sıkınca süt gelmiyor burdan anlıyorum yetmediğini bazen süt olunca 1 kez olmayınca 2 yada3 kez mama ile destekliyorum canımCanım sen ın ml süt oluyor, ben daha rezene ıcmedım hıc
20 saat kadar uyuyor bu aralar biraz uyanık 22.gunBebeklerinizin uyku durumlari nasil? Yenidogan gunde 16-18 saat uyur bilgisi var ya benimki kesinlikle bu kadar uyumuyorMemede uyukluyor yatiriyorum uyaniyor.
Normalde eskiler süt korur derde yinede maskesiz yaklaşmayın küçücük en korktuğum şey benimdeselam kızlar 28 aralıkta doğum yaptım ben de aralık annesi oldum bebeğim sağlıklı iyi çok şüküryalnız büyük oğlum ve ben çok hastayız bebeği kenara bıraktık büyükle uğraşıyoruz resmen , ateşi var düşmüyor benim boğazım kötü öksürünce dikişlerim acıyor ayrıca bebeğe bulaşmasın diye tetikteyiz şu zor günleri hayırlısıyla bi atlatsaydık emzirdiğim halde bebeğe bulaşma ihtimali var mı 5 günlük şuan bilen var mı?
Memeyle doymayip oynayinca öyle oluyor benimkide sonra memeden süt sağıyorum biberonla veriyorum doyunca hemen uyuyor canımBebeklerinizin uyku durumlari nasil? Yenidogan gunde 16-18 saat uyur bilgisi var ya benimki kesinlikle bu kadar uyumuyorMemede uyukluyor yatiriyorum uyaniyor.
Benim 5 yaşındaki kızım hiç bir zaman o bilgilere göre uyumadı. Şimdi de 8, taş çatlasın 9 saat uyur. Kitabi bilgilerin olması gerektiğini düşünüp kendini üzme. Uyumuyor beyni gelişemiycek diye üzülüyordum. Öyle olmuyor, merak etmeBebeklerinizin uyku durumlari nasil? Yenidogan gunde 16-18 saat uyur bilgisi var ya benimki kesinlikle bu kadar uyumuyorMemede uyukluyor yatiriyorum uyaniyor.
Benim 5 yaşındaki kızım hiç bir zaman o bilgilere göre uyumadı. Şimdi de 8, taş çatlasın 9 saat uyur. Kitabi bilgilerin olması gerektiğini düşünüp kendini üzme. Uyumuyor beyni gelişemiycek diye üzülüyordum. Öyle olmuyor, merak etme
20 saat kadar uyuyor bu aralar biraz uyanık 22.gun
Memeyle doymayip oynayinca öyle oluyor benimkide sonra memeden süt sağıyorum biberonla veriyorum doyunca hemen uyuyor canım
Kaç günlük bebisin, gunde kac ml toplam süt mama veriyosunMasallah
Ben de hem sagip veriyorum hem de mama veriyorum ama yetmiyor herhalde
Rezene kimyon ve anason çayı yapıp iç faydası var bayaKızlar süt arttırıcı şeyler nelerdi bi tarif vardı sanki rezeneli falan hatırlayan var mı
Bugün doktora sordum bezindeki kırmızılıkları yetersiz beslenme durumunda olabilir dedi ama şimdilik kilo kaybı yüzdesi sınıra yakın olmadığı için mama önermedi güzel emiyor sanıp sağmıyordum şimdi her emzirme sonrası sağıp verecem sütte artar öyle belki birazMama veriyoruz takviye olarak süt yetersizse canım doktorun a sor gittiginde ne onerir süt içinde anason rezene çayı içiyorum ben bazen mama 1 kez veriyorum bazen 3 sütün durumuna bağlı
Aynı durumdayız benimki gece uyumuyor. 5 te uyutabildim bugün. Gündüz uyuyor ama 2 saatte bir ben uyandırıyorumBebeklerinizin uyku durumlari nasil? Yenidogan gunde 16-18 saat uyur bilgisi var ya benimki kesinlikle bu kadar uyumuyorMemede uyukluyor yatiriyorum uyaniyor.
2 saatlik uykuyla duruyorum ben de . Emzirdikten sonra uyuyabilirsem 2 saat uyucam gece uykusu yok çünküKızlar bugun kızım 9gunluk oldu ben hiç dinlenemiyorum. Zaten emzir, süt sağ, içir, altını değiştir, gazını çıkart, derin uykuya daldı derken iki saat oluyor sonra bütün döngü yeni baştan, bebişim uyurken de uyuyamıyorum, onu izliyorum, hemebln uyuyabilen birisi degilim zaten, çok ufak tefek onun işleri oluyor , yemek çamaşır işim bile yok ama 24 saat böyle geçiyor o kadar az uykuyla duruyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?