2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar depend külot bitti. Yenisini mi alsam pede mi geçsem bilemedim.Siz ne durumdasınız? Normal ped yeterli oluyor mu?

Kızlar depend külot bitti. Yenisini mi alsam pede mi geçsem bilemedim.Siz ne durumdasınız? Normal ped yeterli oluyor mu?
Ben 9lu almıstım 1 tanesı kaldı bıle, normal ped koyuyorum, benım cok fazla kanamam olmadı, hastaneden geldıgımden berı normal peddeyım

Ben 9lu almıstım 1 tanesı kaldı bıle, normal ped koyuyorum, benım cok fazla kanamam olmadı, hastaneden geldıgımden berı normal peddeyım
Benim kanamam oluyor hala korkuyorum ya çıkarsa dışına diye çok rahattı depend. Bugün normal ped deneyeyim çıkarsa yarın alırım diye düşündüm bende

Normal ped yeterli oluyor.Depend fazla plastik bi de ya pamuklu camasir ve gece pedi cok daha ferah bence.Beni cok bunaltti depend ilk gunlerin terlemeleriyle birlikte uc gun kullandim sonra kullanmadim
Kızlar Tokat’ta yaşayan var mı ? Varsa önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı ?

1.5 saat mesafede Sivasta Osman Gonulal var uzak demezseniz.İstanbul icin gunluk mesafe 1.5 saat bana cok gelmiyor ama baska sehirlerde yasayanlar icin cok gelebilirBen o civarda olsa kesinlikle kendisine giderim

Kızlar benim bebeğime her şey büyük geliyor. 1 numara bez bile büyük büyük olunca zor bağlıyorum

Aynı durumu bizde yaşadık canım bu gün 18 gündeyiz bebeğim biraz hastakndi da hep hapsirip durdu burnu aktı baya ama çok şükür çabuk atalati bol bol emzirirken geçer allahin izinyle
Canım yani şey bizde oldu kan sandık odumuz koptu hastnae hastane dolaştık üç gün süt gelmedi bebegimden kan aldılar çok zordu kesinlikle beslenmeden oluyor beslendiği zaman geciyor

Benim kanamam oluyor hala korkuyorum ya çıkarsa dışına diye çok rahattı depend. Bugün normal ped deneyeyim çıkarsa yarın alırım diye düşündüm bende
Benim normal doğum dikislerim var cok fazla ve kuru kalması lazım o yüzden depend ve pedi cok sık degistiremedigim için bitane ped koyuyorum üzerine bebege aldığımız temizleme pamuklarindan koyuyorum her saat ya da iki saatte bir değiştiriyorum pamuğu

Evet biliyorum o doktoru teşekkür ederim

Normale geçtim ben de. Daha çok lavabodayken kanama geliyor ne zamana kadar sürer acaba bazen ağrısı da oluyor regli ağrısı. Kendinize dikkat edin kızlar bu dönem üşütmemek lazımmış lohusa ekstra üşürmüş gerçekten gece kalkınca hemen üşüyorum ve anında karnım ağrıyor çorapsız gezmemek lazım

Kızlar bitane sayfada bi arkadaş önermiş ben yarın gidip almayı düşünüyorum sütü arttiriyor dua edersin felan demiş denicek gibiyim
Alkol var mı caiz mi?
Sabah kalkınca oldu.
Yan yatırıp serum sıkma işi nasıl?
Üstteki buruna mı alttaki buruna mı sıkıcaz?
Doktor bana daha hastanede iken kullanma dedi ben 3.gün bıraktım paket duruyor yarıya yakın

Pamuklu çamaşır ve ped kullan sezeryan sın zaten

Kızlar iyi akşamlar savaşçı kullnaci adlı arkadaş napti çıktı mi kuvezden bebisleri

Alkol var mı caiz mi?
Genel anlamda araştırırken bulduğum kadarıyla şarabın yapımında kullanılan üzüm caiz olduğuna göre biranın yapımında kullanılan mayada caizdir yazıyordu, ztn alkol olsa bebeğe veremeyiz canım, ben aldım bir sefer kullandım gelisme olursa yazarım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…