- 20 Şubat 2023
- 415
- 560
- 23
- 28
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.821
Ben 9lu almıstım 1 tanesı kaldı bıle, normal ped koyuyorum, benım cok fazla kanamam olmadı, hastaneden geldıgımden berı normal peddeyımKızlar depend külot bitti. Yenisini mi alsam pede mi geçsem bilemedim.Siz ne durumdasınız? Normal ped yeterli oluyor mu?
Benim kanamam oluyor hala korkuyorum ya çıkarsa dışına diye çok rahattı depend. Bugün normal ped deneyeyim çıkarsa yarın alırım diye düşündüm bendeBen 9lu almıstım 1 tanesı kaldı bıle, normal ped koyuyorum, benım cok fazla kanamam olmadı, hastaneden geldıgımden berı normal peddeyım
Kızlar depend külot bitti. Yenisini mi alsam pede mi geçsem bilemedim.Siz ne durumdasınız? Normal ped yeterli oluyor mu?
Kızlar Tokat’ta yaşayan var mı ? Varsa önerebileceğiniz çocuk doktoru var mı ?
Cok yogunsa kullan, ama azalıyor. Benım 11.gun baya azaldıBenim kanamam oluyor hala korkuyorum ya çıkarsa dışına diye çok rahattı depend. Bugün normal ped deneyeyim çıkarsa yarın alırım diye düşündüm bende
Ben daha 6.gündeyim ondan olabilir olmadı yarın alıcam bu gece deneyeyim birCok yogunsa kullan, ama azalıyor. Benım 11.gun baya azaldı
Kaç günlük bebisin, gunde kac ml toplam süt mama veriyosun
Ben kızıma 0 numara almıştım. Bir iki paket de kullanmıştık. Bacakları incecikti.Kızlar benim bebeğime her şey büyük geliyor. 1 numara bez bile büyükbüyük olunca zor bağlıyorum
Aynı durumu bizde yaşadık canım bu gün 18 gündeyiz bebeğim biraz hastakndi da hep hapsirip durdu burnu aktı baya ama çok şükür çabuk atalati bol bol emzirirken geçer allahin izinyleselam kızlar 28 aralıkta doğum yaptım ben de aralık annesi oldum bebeğim sağlıklı iyi çok şüküryalnız büyük oğlum ve ben çok hastayız bebeği kenara bıraktık büyükle uğraşıyoruz resmen , ateşi var düşmüyor benim boğazım kötü öksürünce dikişlerim acıyor ayrıca bebeğe bulaşmasın diye tetikteyiz şu zor günleri hayırlısıyla bi atlatsaydık emzirdiğim halde bebeğe bulaşma ihtimali var mı 5 günlük şuan bilen var mı?
Canım yani şey bizde oldu kan sandık odumuz koptu hastnae hastane dolaştık üç gün süt gelmedi bebegimden kan aldılar çok zordu kesinlikle beslenmeden oluyor beslendiği zaman geciyorBugün doktora sordum bezindeki kırmızılıkları yetersiz beslenme durumunda olabilir dedi ama şimdilik kilo kaybı yüzdesi sınıra yakın olmadığı için mama önermedi güzel emiyor sanıp sağmıyordum şimdi her emzirme sonrası sağıp verecem sütte artar öyle belki biraz
Mama mı? Ben emzirme hariç sütümü sağıp vermem ve mamanin toplamı 450ml 9 günlük1 aylik.4 kere 30 luk veriyorum
Benim normal doğum dikislerim var cok fazla ve kuru kalması lazım o yüzden depend ve pedi cok sık degistiremedigim için bitane ped koyuyorum üzerine bebege aldığımız temizleme pamuklarindan koyuyorum her saat ya da iki saatte bir değiştiriyorum pamuğuBenim kanamam oluyor hala korkuyorum ya çıkarsa dışına diye çok rahattı depend. Bugün normal ped deneyeyim çıkarsa yarın alırım diye düşündüm bende
Mama mı? Ben emzirme hariç sütümü sağıp vermem ve mamanin toplamı 450ml 9 günlük
Evet biliyorum o doktoru teşekkür ederimNormal ped yeterli oluyor.Depend fazla plastik bi de ya pamuklu camasir ve gece pedi cok daha ferah bence.Beni cok bunaltti depend ilk gunlerin terlemeleriyle birlikte uc gun kullandim sonra kullanmadim
1.5 saat mesafede Sivasta Osman Gonulal var uzak demezseniz.İstanbul icin gunluk mesafe 1.5 saat bana cok gelmiyor ama baska sehirlerde yasayanlar icin cok gelebilirBen o civarda olsa kesinlikle kendisine giderim
Normale geçtim ben de. Daha çok lavabodayken kanama geliyor ne zamana kadar sürer acaba bazen ağrısı da oluyor regli ağrısı. Kendinize dikkat edin kızlar bu dönem üşütmemek lazımmış lohusa ekstra üşürmüş gerçekten gece kalkınca hemen üşüyorum ve anında karnım ağrıyor çorapsız gezmemek lazımKızlar depend külot bitti. Yenisini mi alsam pede mi geçsem bilemedim.Siz ne durumdasınız? Normal ped yeterli oluyor mu?
Alkol var mı caiz mi?Kızlar bitane sayfada bi arkadaş önermiş ben yarın gidip almayı düşünüyorum sütü arttiriyor dua edersin felan demiş denicek gibiyim
Sabah kalkınca oldu.Canım öksürük ne kadar ve ne zaman oluyor? Yenidoğanlar yeni yediklerinde ara ara öksürebilirmiş. Burun temizliğini izotonik su kapsül aldık biz ama doktor ilk 20 gün önermedi. Eğer ikisi de çok tıkalı ise sadece 1-2 damla damlatın dedi. Ama hemşire bi kontrole gittiğimizde bize göstermek amaçlı burnu tıkalı diye izotonik su ile YouTubedaki videolardaki gibi yapıp açtı çıktı tıkanan şeyler. Biz evde bir kere yaptık korkulacak bişii yok hırlamasından daha korkuyordum ben.
Doktor bana daha hastanede iken kullanma dedi ben 3.gün bıraktım paket duruyor yarıya yakınBenim kanamam oluyor hala korkuyorum ya çıkarsa dışına diye çok rahattı depend. Bugün normal ped deneyeyim çıkarsa yarın alırım diye düşündüm bende
Hoşgeldin ikizler nasıl?Kızlar iyi akşamlar savaşçı kullnaci adlı arkadaş napti çıktı mi kuvezden bebisleri
Genel anlamda araştırırken bulduğum kadarıyla şarabın yapımında kullanılan üzüm caiz olduğuna göre biranın yapımında kullanılan mayada caizdir yazıyordu, ztn alkol olsa bebeğe veremeyiz canım, ben aldım bir sefer kullandım gelisme olursa yazarım burayaAlkol var mı caiz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?