2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Maskeyle emzir, çok geçmiş olsun Merak etme Anne sütünden hastalık geçmiyor …

Kızlar kaka yapma ne durumda? Bugün bir kez çiş bir kez kaka yaptı
Bizim 40 gunlukken tam net belli olacak ama muhtemelen süt alerjisi var ve her emme sonrasi kaka yapiyor 1lira buyuklugunde yada az daha fazla cok nadir kakasiz bez aliyorum.

Yanlis anlamaz isen, Kaka normal hergun yapmamasj bile ama gunluk 1defa cisli bez az sanki, mama ile de destekliyormusun doymuyor olabilir mi? 3. Cocugum bu az cok tecrubelendim.
Cok cok geçmiş olsun guzel gunleriniz olsun inşallah evladinla. Ayrlar sonra memeye donen bebekler var, yasadigin seyin ne oldugunu bilmiyorum ama inşallah gecici bir durumdur, aylar sonra memeye dönen bebekler var umarim sende ilaclarin azalinca ayni sureci yasayabilirsin. Sagim yapiyorsan zaten kesilmez sütun

Benim de 5. Gün başlamıştı… merak etme düzeliyorlar sadece mama düzenli vermelisin bi de gün ışığında uyusun can kenarında..

Bizde durumlar nasil özet geçeyim size,
35 günlük oldu bugun uyanik kalma süresi artti artik daha bilincli bakiyor sanki agzi sekilden sekle giriyor galiba ses cikarmaya calisiyor ama basaramiyor henuz, isitme testinde tek kulak gecemedi o yuzden mi acaba diye düşünüyorum. Bazen 4-5 kere bazen 2_3 kere 60 ml mama alıyor süt arttırıcı maddelerle mucadelem devam ediyor diger cocuklarimda da bol degildi ama bu emmek icin cok hevesli iştahla emiyor bende elimden geleni yapıyorum, ama uyku cok az uyuyabiliyorum.
Dil bağı kesilmesi gereken durumda olan varmi cocuklarinizdan, bizimki biraz onde kaliyor 6 ay icinde yaptirin dedi doktor.
Bide son sorum erkek anneleri sünnet hakkında ne düşünüyorsunuz ben önümüzdeki hafta icin istiyorum dönmeye baslamadan bilmezken aradan ciksin diye

Benim de 5. Gün başlamıştı… merak etme düzeliyorlar sadece mama düzenli vermelisin bi de gün ışığında uyusun can kenarında..
Verdiğim mamayı da kustu biraz önce, bugün emmiyorda doğru düzgün 5 dk da memede uyuyor çok baygın

Uzmanlar 4-18 aylık dönemde tavsiye ediyor. Büyük oğlum 2 aylık oldu ama idrar yolu enfeksiyonu vardı doktor bu sünnet değil farz demişti normalde çok küçük tavsiye etmiyorum demişti
Maskeyle emzir, çok geçmiş olsun Merak etme Anne sütünden hastalık geçmiyor …
Sağolasın sütten geçmiyormuş evet şükür nefesimden geçmesin diye maskeyle emziriyorum odaları ayırdık baba ve büyük oğlum salonda ablam bebeğe bakıyor oturma odası ben yatak odasında yaşıyorum resmen bebeğe bulaşmadan atlatsak Allah’ın izniyle

Doymuyor olabilir bilmiyorum kıstas ne gerçekten, yarın doktora sorucam. 6 saat arayla 15 cc lik mama veriyorum

Ben sürekli terliyorum

Kızlar bebeğiniz her gün güzel emiyor mu? Benim bebeğim bugün doğru düzgün emmedi, 5 dk demeden uyuyor memede. Anlamadım niye böyle oldu. Her gün farklı bir şey oluyor bir rutinimiz yok

Canım her bezde kaka aldığın icin mi süt alerjisi dedin?

Kanguru aldınız mı aldıysanız hangi marka kızlar? Benimki kucakta uyumayı çok seviyor almam şart sanırım

Kızlar bebeğiniz her gün güzel emiyor mu? Benim bebeğim bugün doğru düzgün emmedi, 5 dk demeden uyuyor memede. Anlamadım niye böyle oldu. Her gün farklı bir şey oluyor bir rutinimiz yok
Canım sarılık sınıra gelmiş olabilir benimde o dönem baygın gibiydi sabah hastaneye götür olmazsa fototerapi alırsınız rahatlar yavrucak

Biz ikisine de yaptık ama hangisi tıkalı ise onu iste getirip ona sıkıyorsun canım

Verdiğim mamayı da kustu biraz önce, bugün emmiyorda doğru düzgün 5 dk da memede uyuyor çok baygın
Benim de bebeğim baygın gibiydi sarılığı daha yüksekken, gücü yoktu.. zaten sütüm de çok yok o da yoruluyo… mamayla destekle, sarılıkta en önemlisi kaka ve cis yapması…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…