2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ben de moraller bozuk (doktor ne kadar bozma desede bozuk. Bugün kontrole gittik 7 günde 20 gr almış. Hala doğum kilosundan uzakta(3900 doğum) şuan 3580 gr ağırlığında. Cuma tekrar gideceğiz. Tekrar mama başlattı. Benim beslenme düzenim ile ilgili konuştuk. Geldiğimden beri deli yeyip içiyorum. Ve günde 4 defa 60 ml mama hazırlayıp veriyorum. Yorulmamam için sağma yapma istersen dedi ama ben bugün öğleden sonrası için bu kafayla yorulmam zaten diye iki defa sağdım.1. De sadece 1 memeyi sağdım verdim. 2. De 2 sini sağdım verdim emzirdikten sonra.
Bugün için şöyle oldu;
Salı öğleden sonrası

13.00: 50 ml mama içti

16.00: 25 ml süt sağdım - 25 ml içti

19.00: 40 ml mama içti

00.00: 50 ml süt sağdım - 40 ml içti

Emdi uyudu

(Aralarda emdi- özellikle saat - 19.00 dan sonra çok sık emdi

Öğleden sonrası için yeterli mi? Gece de mama vereceğim emzireceğim de.
Büyük morale ve akla ihtiyacım var. Bebeğimin benden dolayı zayıf olması çok kötü

merhabalar

Ben 35+5 haftalık gebeyim ve yaklaşık 3 haftadır bu oupppp yüzünden mahvoldum. Her yerim yara bere içinde, yüzüm hariç her yerim berbat halde. Advantan ve allerset verdi doktorum ama faydasını görmedim. Sitede araştırırken sizin yazınızı gördüm. Ne durumdsınız? Geçti mi kaşıntılar? İz kaldı mı? Biraz bilgi verirseniz çok sevinirim çok kötüyüm çok

Hangi mamayı veriyorsun canım mamayı değiştir bence sma veya Aptamil kilo yaparmış

Belkide doğum kilosu iyi olduğu için yavaş alıyordur küçük doğanlar daha hızlı kilo alıyor iri doganlara kiyasla

Benim kızım geceyle gündüzü birbirine karıştırıyor. Uyuyamıyoruz yine Nasıl çözebiliriz bu durumu

Belkide doğum kilosu iyi olduğu için yavaş alıyordur küçük doğanlar daha hızlı kilo alıyor iri doganlara kiyasla
Bilmiyorum ki canım ama şimdiye kadar doğum kilosuna ulaşmalıymış çoktan. Benim beslenmem doktorun bana anlattığına göre yetersiz zaten onu düzenledik cumaya kadar ona da dikkat edeceğim birebir uygulayacağım. Ama bugün moralim fena bozuldu.

Kilosunun 8de 1 ini içmesi kazim, az veriyorsun sanki 24 saatte canım, olabilir mi ?

Ben 50-60 arası sağıyorum ama mamayı da sütü de o kadar hepsini içtiği nadir oluyor. Biberon kullanmıyoruz bu arada. Doktor kesinlikle biberon yok dedi. Siz bütün hepsini biberonla mı veriyorsunuz?
Ben mesela philips AVENT biberonla veriyorum mecbur, doktorumda normalde emiyorsa yine emer diyo.. Emiyorda mamadan önce ama
Yetmiyo sütüm sonra mama ilave ediyorum..

Ben 50-60 arası sağıyorum ama mamayı da sütü de o kadar hepsini içtiği nadir oluyor. Biberon kullanmıyoruz bu arada. Doktor kesinlikle biberon yok dedi. Siz bütün hepsini biberonla mı veriyorsunuz?

Ben hastanedeki hemsirenin yanlis yonlendirmesi ile biberon verdim iki haftalikken.Sonrasinda memede huysuzlanmaya basladi biraktik.Sagilmis sutu de mamayi da eds ile veriyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…