- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.861
Sağdığından veriyor musunKilo * 150 ml ihtiyaçları yaklaşık olarak.ben de meme + 120 ml mama veriyorum
Ne kadar içiyor?Cpk az kuzu ya, bız 2 gunlukken 3 saat ara ıle 30 cc mama basladık, 7.gunde 3.saat ara ıle 60 cc ye gecıs yaptık
Kaç kez kaka ve şişBenim de bebeğim baygın gibiydi sarılığı daha yüksekken, gücü yoktu.. zaten sütüm de çok yok o da yoruluyo… mamayla destekle, sarılıkta en önemlisi kaka ve cis yapması…
İyi çok şükür ikizlerHoşgeldin ikizler nasıl?
Kaç günlük oldunuz?
Sen nasılsın?
merhabalarGünaydın kızlar
Şu iki haftadır o kadar kötüyüm ki psikolojim bozuldu artık kaşınmaktan ne gece ne gündüz hiçbirşekilde bişey yapamıyorum gece uyuyamıyorum sürekli kaşınıyorum heryerim yara bere içinde kaldı pupp diye birşey varmış gebelikte heralde ondan oldum kaşınmanın bir çaresi varsa nolursunuz söyleyin bana ya bu kaşıntı hiç ama hiç geçmiyor ne yapmam lazım
Sağdığından veriyor musun
Ben 50-60 arası sağıyorum ama mamayı da sütü de o kadar hepsini içtiği nadir oluyor. Biberon kullanmıyoruz bu arada. Doktor kesinlikle biberon yok dedi. Siz bütün hepsini biberonla mı veriyorsunuz?Veriyorum ama 60 ml falan oluyor genelde.
Hangi mamayı veriyorsun canım mamayı değiştir bence sma veya Aptamil kilo yaparmışKızlar ben de moraller bozuk (doktor ne kadar bozma desede bozuk. Bugün kontrole gittik 7 günde 20 gr almış. Hala doğum kilosundan uzakta(3900 doğum) şuan 3580 gr ağırlığında. Cuma tekrar gideceğiz. Tekrar mama başlattı. Benim beslenme düzenim ile ilgili konuştuk. Geldiğimden beri deli yeyip içiyorum. Ve günde 4 defa 60 ml mama hazırlayıp veriyorum. Yorulmamam için sağma yapma istersen dedi ama ben bugün öğleden sonrası için bu kafayla yorulmam zaten diye iki defa sağdım.1. De sadece 1 memeyi sağdım verdim. 2. De 2 sini sağdım verdim emzirdikten sonra.
Bugün için şöyle oldu;
Salı öğleden sonrası
13.00: 50 ml mama içti
16.00: 25 ml süt sağdım - 25 ml içti
19.00: 40 ml mama içti
00.00: 50 ml süt sağdım - 40 ml içti
Emdi uyudu
(Aralarda emdi- özellikle saat - 19.00 dan sonra çok sık emdi
Öğleden sonrası için yeterli mi? Gece de mama vereceğim emzireceğim de.
Büyük morale ve akla ihtiyacım var. Bebeğimin benden dolayı zayıf olması çok kötü
Belkide doğum kilosu iyi olduğu için yavaş alıyordur küçük doğanlar daha hızlı kilo alıyor iri doganlara kiyaslaKızlar ben de moraller bozuk (doktor ne kadar bozma desede bozuk. Bugün kontrole gittik 7 günde 20 gr almış. Hala doğum kilosundan uzakta(3900 doğum) şuan 3580 gr ağırlığında. Cuma tekrar gideceğiz. Tekrar mama başlattı. Benim beslenme düzenim ile ilgili konuştuk. Geldiğimden beri deli yeyip içiyorum. Ve günde 4 defa 60 ml mama hazırlayıp veriyorum. Yorulmamam için sağma yapma istersen dedi ama ben bugün öğleden sonrası için bu kafayla yorulmam zaten diye iki defa sağdım.1. De sadece 1 memeyi sağdım verdim. 2. De 2 sini sağdım verdim emzirdikten sonra.
Bugün için şöyle oldu;
Salı öğleden sonrası
Emdi uyudu
Büyük morale ve akla ihtiyacım var. Bebeğimin benden dolayı zayıf olması çok kötü
Hipp organik veriyorum. Önceden 1 defa düzenli verdim mama o zaman kilo almıştı. Cumaya kadar tekrar doktorun dediği gibi vereceğim almazsa değişeceğim mutlaka.Hangi mamayı veriyorsun canım mamayı değiştir bence sma veya Aptamil kilo yaparmış
Bilmiyorum ki canım ama şimdiye kadar doğum kilosuna ulaşmalıymış çoktan. Benim beslenmem doktorun bana anlattığına göre yetersiz zaten onu düzenledik cumaya kadar ona da dikkat edeceğim birebir uygulayacağım. Ama bugün moralim fena bozuldu.Belkide doğum kilosu iyi olduğu için yavaş alıyordur küçük doğanlar daha hızlı kilo alıyor iri doganlara kiyasla
Gece biraz daha mamayı arttırsan mı? Açlıktan uyuyamıyor ama uyudu mu da sarılıktan uyanamıyor büyük ihtimalle.Benim kızım geceyle gündüzü birbirine karıştırıyor. Uyuyamıyoruz yineNasıl çözebiliriz bu durumu
Su kadar diye demedi ama sıkça yapıyor mu dedi evet dedim 3-4 kaka 5-6 cis günde iyi dedi… kakayla ve cisle sarılığı atıyorlar vücuttan…Kaç kez kaka ve şiş
Kilosunun 8de 1 ini içmesi kazim, az veriyorsun sanki 24 saatte canım, olabilir mi ?Kızlar ben de moraller bozuk (doktor ne kadar bozma desede bozuk. Bugün kontrole gittik 7 günde 20 gr almış. Hala doğum kilosundan uzakta(3900 doğum) şuan 3580 gr ağırlığında. Cuma tekrar gideceğiz. Tekrar mama başlattı. Benim beslenme düzenim ile ilgili konuştuk. Geldiğimden beri deli yeyip içiyorum. Ve günde 4 defa 60 ml mama hazırlayıp veriyorum. Yorulmamam için sağma yapma istersen dedi ama ben bugün öğleden sonrası için bu kafayla yorulmam zaten diye iki defa sağdım.1. De sadece 1 memeyi sağdım verdim. 2. De 2 sini sağdım verdim emzirdikten sonra.
Bugün için şöyle oldu;
Salı öğleden sonrası
Emdi uyudu
İlk 3 ay gece gündüz kavramları yok, gece mama fazla verebilirsin ki çabuk acikmayip uyanmasınBenim kızım geceyle gündüzü birbirine karıştırıyor. Uyuyamıyoruz yineNasıl çözebiliriz bu durumu
Ben mesela philips AVENT biberonla veriyorum mecbur, doktorumda normalde emiyorsa yine emer diyo.. Emiyorda mamadan önce amaBen 50-60 arası sağıyorum ama mamayı da sütü de o kadar hepsini içtiği nadir oluyor. Biberon kullanmıyoruz bu arada. Doktor kesinlikle biberon yok dedi. Siz bütün hepsini biberonla mı veriyorsunuz?
Ben 50-60 arası sağıyorum ama mamayı da sütü de o kadar hepsini içtiği nadir oluyor. Biberon kullanmıyoruz bu arada. Doktor kesinlikle biberon yok dedi. Siz bütün hepsini biberonla mı veriyorsunuz?
3 saatte bır bazen 55 bazen 60-70 oluyor, daba azında huysuzlanıyor, aranıyorNe kadar içiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?