2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben mesela philips AVENT biberonla veriyorum mecbur, doktorumda normalde emiyorsa yine emer diyo.. Emiyorda mamadan önce ama
Yetmiyo sütüm sonra mama ilave ediyorum..
Ben de bıberona gecme hayalı kuruyorum ılk 20 gun verme dedı, suan sırınga ıle beslıyorum.. Phılıps aldım ben de.. Hem esım de besleyebılır o zaman, sırıngayı vermeye korkuyor

Ben hastanedeki hemsirenin yanlis yonlendirmesi ile biberon verdim iki haftalikken.Sonrasinda memede huysuzlanmaya basladi biraktik.Sagilmis sutu de mamayi da eds ile veriyorum ben
Canım link atabilir misin baktim ama hangisini alınması lazim anlayamadm

Canım link atabilir misin baktim ama hangisini alınması lazim anlayamadm

Eds yi mi soruyorsunuz ?
Ben internetten bir kere aldim ve fason bir urun geldi.O yuzden medikalden aliyorum neticede bebegin agzina giriyor riske atmak istemiyorum .Bicakcilar marka beslenme sondasi 5 numara alcaksiniz.Hem meme reddi yapıyor hem de ayni anda gogsu de uyardigi icin sutunuz de artiyor..Numara cok onemli hizli akisa alismamasi lazim o da memeyle kavgaya sebep oluyor ben onu da yasadim
Biberon da ise meme reddi lansinoh yapti.Sonrasinda red yapmiyor denilen medela calma ve como tomo denedim.bir sure sonra yine meme ile kavga etmeye basladi.Tum biberonlari rafa kaldirdim

Son düzenleme:
Bu arada sut artirmak icin en onemli zaman gece.O nedenle gece mama vermeyip bol bol emzirmeye calisin.Mama ogunleri gunduz olmali.Gece mamanin konforu ayri biliyorum mamayi iciyor uyuyor ama en onemli saatler uykuya harcanmis oluyor..

Kızlar benim bebeğime her şey büyük geliyor. 1 numara bez bile büyük büyük olunca zor bağlıyorum

Benimkine daha yeni yeni oluyor 0-1 ayliklar..1 numara bez hala tam olmuyor.2700 dogdu benim minigim.Bir aylik ama daha yeni 3500 oldu.Bu bir suru bebegin dogum kilosu Bir arkadasim 3800 dogurdu

Son düzenleme:

Dil bagindaki en temel kriter emmeye engel olup olmamasi.Bebeginiz emiyor ve dilini cikarabiliyorsa operasyona gerek yok diyorlar.Eger doktor yaptirin dediyse de yenidoganken yaptirin bence anestezi gerektirmeden.

Sunnet konusunda da ben biraz buyuyunce yaptiracagim.Su an daha emmeyi ogrenmeye calisiyor sariligi var.Onu zorlayacak bisi yaptirmak istemiyorum su an Zaten hic kiyamiyorum neresini kescekler zaten miniciiiik

Kızlar bebeğiniz her gün güzel emiyor mu? Benim bebeğim bugün doğru düzgün emmedi, 5 dk demeden uyuyor memede. Anlamadım niye böyle oldu. Her gün farklı bir şey oluyor bir rutinimiz yok
Aynı durum bizde de var karnı aç memeyi veriyorum bi kaç dakika emiyor hop uyuyor yatağına koyuyorum kalkıyor tekrar başa sarıyoruz birde meme emiyor ama kendi bırakıyor sonra tutmak için çaba harcıyor böyle uğraşıyorum normal mi ya

Yenidogansa normal,ayagiyla oynayin cenesiyle oynayin soyun yuzunu pamukla silin isikli bir odaya gecin vs ama mutlaka uyandırın emmesi bitmediyse.

Yatağa koyunca uyanma ve kisa sureli uyku icin genelde aclik ya da gaz sancisi deniyor ben de ayni dertten muzdaribim.

25 gün oldukhetgün farklı huyu çıkıyor

Bej de bu civarda veriyorum
Doktor mu belirledi miktarı neye göre ayarlıyorsun?
Maş. büyümüş bebek.
Sünnet istiyorum çok büyümeden.

Yaa evet ben de merak ettım, nerdeyse ben de her bezde kaka goruyorum
Bizde de kakası cıvık genelde ishal oldu sanıyorum gazla birlikte fırt diye çıkıyor.
Bizim doktor vermiyor anlamıyorum yarın ne dicek bakalım.
7.gün sarılığın pik yaptıgı gün sağ şırınga ile içir.
Bu arada sut artirmak icin en onemli zaman gece.O nedenle gece mama vermeyip bol bol emzirmeye calisin.Mama ogunleri gunduz olmali.Gece mamanin konforu ayri biliyorum mamayi iciyor uyuyor ama en onemli saatler uykuya harcanmis oluyor..
Gece 2-6 arası gelen süt çok kıymetli demişti Laktasyon hemşiresi.

Ben 50-60 arası sağıyorum ama mamayı da sütü de o kadar hepsini içtiği nadir oluyor. Biberon kullanmıyoruz bu arada. Doktor kesinlikle biberon yok dedi. Siz bütün hepsini biberonla mı veriyorsunuz?
Önce emziriyorum sonra Chicco nün anne memesi gibi olan biberonla mama veriyorum sonra yine emziriyorum memeyi unutmaz böyle olunca bence

kızlar selam, mart annelerinden geliyorum, tecrübeli annelere danışmak istedim hastane çantası hazırlamaya başladım ağırlaşmadan. hastaneye ve sonrası için emzirme atleti almıştım sizce emzirme sütyenine gerek var mı kullananlar var mı aranızda yoksa atlet yeterli oluyor mu

Canım ben her ikisini de aldım. Atlet evde aşırı rahat oluyor ama dışarda tek başına yeterli değil sağılmaktan ve emilmekten uzayan göğüs uçları belli oluyor. Ben dışarda her ikisini birlikte kullanıyorum. Ama atlet favorim fazlaca alınabilir sonuçta inşallah 2 sene kullanacağız. Bide hastahane çantasına 2 tane atlet koysan yeterli gibi. Ben öyle yapmıştım ilk gün hastahane kıyafeti ile durdum diğer 2 gün hiç sütyen takmadım. Çıkarken kullandım sadece.

İkisi birden üst üste sıkar sizi. Ben sadece atlet kullanıyorum. Yaz olsaydı sütyen tercih ederdim. Hastaneye götürdüğüm şeylerin yarısını hiç kullanmadım Allah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

çok teşekkür ederim cevaplarınız için kuplu atletler oluyor bol bol onlardan alayım öyleyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…