2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar kalça ultrasonu çektiren var mı? 28 günlükken çekildi sap kalçamız oturmamış tip2a dendi 2.ayda kontrol önerildi erken mi çekildi acaba

Ben süt ve mama bırlıkte verıyorum, bugun sordum normalmıs, mama katı hale getırıyormıs, süt de onu dengelıyormus, cıs ve kaka yapması guzel dedı

Kızlar kalça ultrasonu çektiren var mı? 28 günlükken çekildi sap kalçamız oturmamış tip2a dendi 2.ayda kontrol önerildi erken mi çekildi acaba
Biz de 28 günlük çektirdik 38 haftalık doğduğu için düzeltilmiş gününü 14 gün yaptı çeken doktor. Ve sonuç yeterli gelişmemiş çıktı. Doktorumuza gösterdik hemen o da 2. Ayda tekrar çekelim henüz gelişmemiş olması normal dedi bakalım bekliyoruz 2. Ayı

Doymuyor olabilir bilmiyorum kıstas ne gerçekten, yarın doktora sorucam. 6 saat arayla 15 cc lik mama veriyorum
Sordunmu ne dedi merak ettim ama bence az o miktar sanki sutum cok degil ama biz ilk zamanlarda da 30 cc verdik 3 saatte
Canım her bezde kaka aldığın icin mi süt alerjisi dedin?
Yok yok 15 gunlukken kakada kan vardi ve gürültülü kaka yeşil mukusluydu, tahlilde laktoz pozitif cikti yani sindiremiyor. Şimdi bi damla kullaniyoruz ama birkere daha damlaya ragmen kakada kan vardi 40 gunlukken gidecegiz o zaman istisare edip belki mamasinida degisip bende diyetr baslayacagim.
Yaa evet ben de merak ettım, nerdeyse ben de her bezde kaka goruyorum
Yok kakadan dolayi degil aslinda kakasinda kan vardi tahlilde de laktoz pozitif cikti o yuzden bizimki.
Evet emmeye engel degil maşallah cok guzel emiyor ama dil dışarı cikmiyor neyazikki catallasiyor ucu. Abim cene cerrahi aslinda ama oda kiyamayacak sanirim oncelik sunnet sonra bunu degerlendirecegiz.
31. Gunden bildiriyorum,cok haklisin
36.dan bildiriyorum durum ayni
Kızlar sizde emzirirken bebek boğuluyor mu
Ne yapmak lazım bu durumda
Merhaba sütünüz bolsa tazzikli geliyordur once birazcik sagip akisini yavaslatabilirsin.
40 günlük olunca gel dedi bize doktoru da normali kacinci gun acaba

Bizde 38de doğduk herhangi birşey önerdiler mi? Çift bez falan ? Farklı farklı görüşler var bu konuda 2 çocuk doktoru farklı şeyler söyledi bende bekliyorum inşallah oturur

Farklı görüşler var bu konuda 1aylık 2aylık 3aylık çekilebiliyor sorun varsa erken teşhis için çok erken olunca da gelişebilir deniyor tabi bunun tipleri varmış hafifse gelişim gösterebiliyor tam çıkıklık söz konusuysa hemen ortopediye yönlendirip tedavi başlanıyor

Kızlar yazışmaları okuyamadım kızım sarılık oldu. Değeri yüksek 22 çıktı hastanedeyiz fototerapi alıyoruz bu durumu yaşayan var mı bilemedim napcam

Kızlar yazışmaları okuyamadım kızım sarılık oldu. Değeri yüksek 22 çıktı hastanedeyiz fototerapi alıyoruz bu durumu yaşayan var mı bilemedim napcam
Canım bbenım bebegım 6 gunluk 15 degerı ıle 1 gece yattı, 11 e dustu ertesı gun, taburcu ettiler, ac kalmaması gerek, bol bol emzır, yetmıyorsa mamayı ver. Bol cıs ve kaka ıle atıcak vucudundan

Kızlar benim bebeğim de başladı yatağa konunca uyanıp ağlamaya. Kucak haricinde susmuyor çözümü nasıl buldunuz geceden beri çok yordu beni
Aynı durum bızde var, ozellıkle gece, 3 kere denıyorum, yatırıp kaldırıyorum, 3ten sonra o da pes ediyor uyuyo artık.. 12 gunluk bebe bızımle eglenıyor

Kızlar özel aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz
Canım geçen yaz komşunun 1 yaş bebeği ve bebeğin anneannesi rota virüsü kaptılar. İkisi de ölümden döndü. Bebeğin aşısı olmasa kaybederdik demiş doktorlar, çok küçük persantil bi bebek zaten. Ben yaptırıyorum hepsini.

Sohrab bizim de bugün 13 değeri. Yarın öğlende tekrar bakacaklar. Büyük ihtimal yatıcaz biz de. Keşke ilk günden hastaneye mama götürüp gizli gizli verseymişim

Sohrab bizim de bugün 13 değeri. Yarın öğlende tekrar bakacaklar. Büyük ihtimal yatıcaz biz de. Keşke ilk günden hastaneye mama götürüp gizli gizli verseymişim
Kac gunluk oldu canım? Benım doktor asırı pımpırıklı, gecen hafta nerdeyse hergun hastsnedeydık, 15 sınır degerıyle yatırdı, yukselıyor dedı, kii mamaya 2.gun kendısı baslattı.. Bızım sarılık sebebeı rh uyusmazlıgı yuzundendi..
1 gece yatar cıkar, ben cok paraladım kendımı hastanedeyken, oyle yapma sen, ertesı gun mis gibi g3cersınız evınıze, ver mamayı kımseyı de takma kafana..

Evet, kilosunun 8 de 1 i kadar mama/ süt içmeli dedi günde… benim bebeğim 3350ydl en son günde ortalama 400-450 ml arası mama ve süt veriyorum, notlarada not alıyorum canım

Katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…