- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.901
Emzirirken konuşmamak gerekli diyor eskiler benimde oluyor bazen aklım çıkıyorKızlar sizde emzirirken bebek boğuluyor mu
Ne yapmak lazım bu durumda
40 dan sonra çekilir ama annesi küçük daha ikincide otururKızlar kalça ultrasonu çektiren var mı? 28 günlükken çekildi sap kalçamız oturmamış tip2a dendi 2.ayda kontrol önerildi erken mi çekildi acaba
Ben süt ve mama bırlıkte verıyorum, bugun sordum normalmıs, mama katı hale getırıyormıs, süt de onu dengelıyormus, cıs ve kaka yapması guzel dedıDoktor mu belirledi miktarı neye göre ayarlıyorsun?
Maş. büyümüş bebek.
Sünnet istiyorum çok büyümeden.
Bizde de kakası cıvık genelde ishal oldu sanıyorum gazla birlikte fırt diye çıkıyor.
7.gün sarılığın pik yaptıgı gün sağ şırınga ile içir.
Gece 2-6 arası gelen süt çok kıymetli demişti Laktasyon hemşiresi.
Biz de 28 günlük çektirdik 38 haftalık doğduğu için düzeltilmiş gününü 14 gün yaptı çeken doktor. Ve sonuç yeterli gelişmemiş çıktı. Doktorumuza gösterdik hemen o da 2. Ayda tekrar çekelim henüz gelişmemiş olması normal dedi bakalım bekliyoruz 2. AyıKızlar kalça ultrasonu çektiren var mı? 28 günlükken çekildi sap kalçamız oturmamış tip2a dendi 2.ayda kontrol önerildi erken mi çekildi acaba
Benim sadece emzirip yatirirsam öyle oluyor, hemen pesinden süt sağıp vermem gerekiyorKızlar benim bebeğim de başladı yatağa konunca uyanıp ağlamaya. Kucak haricinde susmuyor çözümü nasıl buldunuz geceden beri çok yordu beni
Sordunmu ne dedi merak ettim ama bence az o miktar sanki sutum cok degil ama biz ilk zamanlarda da 30 cc verdik 3 saatteDoymuyor olabilir bilmiyorum kıstas ne gerçekten, yarın doktora sorucam. 6 saat arayla 15 cc lik mama veriyorum
Yok yok 15 gunlukken kakada kan vardi ve gürültülü kaka yeşil mukusluydu, tahlilde laktoz pozitif cikti yani sindiremiyor. Şimdi bi damla kullaniyoruz ama birkere daha damlaya ragmen kakada kan vardi 40 gunlukken gidecegiz o zaman istisare edip belki mamasinida degisip bende diyetr baslayacagim.Canım her bezde kaka aldığın icin mi süt alerjisi dedin?
Yok kakadan dolayi degil aslinda kakasinda kan vardi tahlilde de laktoz pozitif cikti o yuzden bizimki.Yaa evet ben de merak ettım, nerdeyse ben de her bezde kaka goruyorum
Evet emmeye engel degil maşallah cok guzel emiyor ama dil dışarı cikmiyor neyazikki catallasiyor ucu. Abim cene cerrahi aslinda ama oda kiyamayacak sanirim oncelik sunnet sonra bunu degerlendirecegiz.Dil bagindaki en temel kriter emmeye engel olup olmamasi.Bebeginiz emiyor ve dilini cikarabiliyorsa operasyona gerek yok diyorlar.Eger doktor yaptirin dediyse de yenidoganken yaptirin bence anestezi gerektirmeden.
Sunnet konusunda da ben biraz buyuyunce yaptiracagim.Su an daha emmeyi ogrenmeye calisiyor sariligi var.Onu zorlayacak bisi yaptirmak istemiyorum su anZaten hic kiyamiyorum neresini kescekler zaten miniciiiik
36.dan bildiriyorum durum ayni31. Gunden bildiriyorum,cok haklisin
Merhaba sütünüz bolsa tazzikli geliyordur once birazcik sagip akisini yavaslatabilirsin.Kızlar sizde emzirirken bebek boğuluyor mu
Ne yapmak lazım bu durumda
40 günlük olunca gel dedi bize doktoru da normali kacinci gun acabaKızlar kalça ultrasonu çektiren var mı? 28 günlükken çekildi sap kalçamız oturmamış tip2a dendi 2.ayda kontrol önerildi erken mi çekildi acaba
Bizde 38de doğduk herhangi birşey önerdiler mi? Çift bez falan ? Farklı farklı görüşler var bu konuda 2 çocuk doktoru farklı şeyler söylediBiz de 28 günlük çektirdik 38 haftalık doğduğu için düzeltilmiş gününü 14 gün yaptı çeken doktor. Ve sonuç yeterli gelişmemiş çıktı. Doktorumuza gösterdik hemen o da 2. Ayda tekrar çekelim henüz gelişmemiş olması normal dedi bakalım bekliyoruz 2. Ayı
Farklı görüşler var bu konuda 1aylık 2aylık 3aylık çekilebiliyor sorun varsa erken teşhis için çok erken olunca da gelişebilir deniyor tabi bunun tipleri varmış hafifse gelişim gösterebiliyor tam çıkıklık söz konusuysa hemen ortopediye yönlendirip tedavi başlanıyorSordunmu ne dedi merak ettim ama bence az o miktar sanki sutum cok degil ama biz ilk zamanlarda da 30 cc verdik 3 saatte
Yok yok 15 gunlukken kakada kan vardi ve gürültülü kaka yeşil mukusluydu, tahlilde laktoz pozitif cikti yani sindiremiyor. Şimdi bi damla kullaniyoruz ama birkere daha damlaya ragmen kakada kan vardi 40 gunlukken gidecegiz o zaman istisare edip belki mamasinida degisip bende diyetr baslayacagim.
Yok kakadan dolayi degil aslinda kakasinda kan vardi tahlilde de laktoz pozitif cikti o yuzden bizimki.
Evet emmeye engel degil maşallah cok guzel emiyor ama dil dışarı cikmiyor neyazikki catallasiyor ucu. Abim cene cerrahi aslinda ama oda kiyamayacak sanirim oncelik sunnet sonra bunu degerlendirecegiz.
36.dan bildiriyorum durum ayni
Merhaba sütünüz bolsa tazzikli geliyordur once birazcik sagip akisini yavaslatabilirsin.
40 günlük olunca gel dedi bize doktoru da normali kacinci gun acaba
Canım bbenım bebegım 6 gunluk 15 degerı ıle 1 gece yattı, 11 e dustu ertesı gun, taburcu ettiler, ac kalmaması gerek, bol bol emzır, yetmıyorsa mamayı ver. Bol cıs ve kaka ıle atıcak vucudundanKızlar yazışmaları okuyamadım kızım sarılık oldu. Değeri yüksek 22 çıktı hastanedeyiz fototerapi alıyoruz bu durumu yaşayan var mı bilemedim napcam
Aynı durum bızde var, ozellıkle gece, 3 kere denıyorum, yatırıp kaldırıyorum, 3ten sonra o da pes ediyor uyuyo artık.. 12 gunluk bebe bızımle eglenıyorKızlar benim bebeğim de başladı yatağa konunca uyanıp ağlamaya. Kucak haricinde susmuyor çözümü nasıl buldunuz geceden beri çok yordu beni
Canım geçen yaz komşunun 1 yaş bebeği ve bebeğin anneannesi rota virüsü kaptılar. İkisi de ölümden döndü. Bebeğin aşısı olmasa kaybederdik demiş doktorlar, çok küçük persantil bi bebek zaten. Ben yaptırıyorum hepsini.Kızlar özel aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz
Kızlar yazışmaları okuyamadım kızım sarılık oldu. Değeri yüksek 22 çıktı hastanedeyiz fototerapi alıyoruz bu durumu yaşayan var mı bilemedim napcam
Kac gunluk oldu canım? Benım doktor asırı pımpırıklı, gecen hafta nerdeyse hergun hastsnedeydık, 15 sınır degerıyle yatırdı, yukselıyor dedı, kii mamaya 2.gun kendısı baslattı.. Bızım sarılık sebebeı rh uyusmazlıgı yuzundendi..Sohrab bizim de bugün 13 değeri. Yarın öğlende tekrar bakacaklar. Büyük ihtimal yatıcaz biz de. Keşke ilk günden hastaneye mama götürüp gizli gizli verseymişim
Evet, kilosunun 8 de 1 i kadar mama/ süt içmeli dedi günde… benim bebeğim 3350ydl en son günde ortalama 400-450 ml arası mama ve süt veriyorum, notlarada not alıyorum canımDoktor mu belirledi miktarı neye göre ayarlıyorsun?
Maş. büyümüş bebek.
Sünnet istiyorum çok büyümeden.
Bizde de kakası cıvık genelde ishal oldu sanıyorum gazla birlikte fırt diye çıkıyor.
7.gün sarılığın pik yaptıgı gün sağ şırınga ile içir.
Gece 2-6 arası gelen süt çok kıymetli demişti Laktasyon hemşiresi.
KatılıyorumKac gunluk oldu canım? Benım doktor asırı pımpırıklı, gecen hafta nerdeyse hergun hastsnedeydık, 15 sınır degerıyle yatırdı, yukselıyor dedı, kii mamaya 2.gun kendısı baslattı.. Bızım sarılık sebebeı rh uyusmazlıgı yuzundendi..
1 gece yatar cıkar, ben cok paraladım kendımı hastanedeyken, oyle yapma sen, ertesı gun mis gibi g3cersınız evınıze, ver mamayı kımseyı de takma kafana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?