2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızımda ben de çok paralamıştım kendimi ama bu sefer hazırlıklı gidicem. Mama, biberon, pompa, kaşık, her şeyimi koyucam çantaya. 3 günlük bugün. Kızım 2,5 kilo doğdu diye olmuştu. Bu 3100 küsür doğdu, olmaz diyordum ama 2. Gün hiç çiş yapmadı. Boş boş emiyormuş meğer memeyi.
Sana bir aylık olunca tekrar işitme testi yaptır dediler mi? Fototerapiden sonra bize söylemişlerdi.

Canım aşı kartında yazan sağlık ocağında yapılan aşılar mi ekstra aşılar mi yaptiriyosun

Kızlar bide kim demişti hatırlamıyorum, kızım 2960 doğdu ertesi gün 2800 oldu ve 1 numara bez çok büyük geliyordu, bugun 10. Gün 3100 oldu küçük gelmeye başladı, ona göre sizde büyük geliyor diyip almayın

Aynen ya savaşa gider gibi ne var ne yok götürdüm en çok çay ve kahve makinesini kullandım iyi ki almışım dediğim şey oydu
Kızlar sizde emzirirken bebek boğuluyor mu
Ne yapmak lazım bu durumda
Canım burnu tıkalı değilse fazla geldiği için yutkunamıyordur
Sağıp buzluğa atabilirsin fazlasını
Yeğenimin eşinin de öyleydi

Bu arada takviye neler yapıyorsun süt arttırıcı çay vs
Kızlar kalça ultrasonu çektiren var mı? 28 günlükken çekildi sap kalçamız oturmamış tip2a dendi 2.ayda kontrol önerildi erken mi çekildi acaba
Geçmiş olsun
Ee madem öyle niye erken çekiyorlar diyecektim cevabı yazılmış
Kızlar benim bebeğim de başladı yatağa konunca uyanıp ağlamaya. Kucak haricinde susmuyor çözümü nasıl buldunuz geceden beri çok yordu beni
Aynı durumdayız çözüm bulamadım sabırlı olup almaya çabalıyorum diğer türlü sinir sistemim alt üst oluyor
Kızlar yazışmaları okuyamadım kızım sarılık oldu. Değeri yüksek 22 çıktı hastanedeyiz fototerapi alıyoruz bu durumu yaşayan var mı bilemedim napcam
Geçmiş olsun

Saol canım

Kızlar yazışmaları okuyamadım kızım sarılık oldu. Değeri yüksek 22 çıktı hastanedeyiz fototerapi alıyoruz bu durumu yaşayan var mı bilemedim napcam

Bizde 19 ile yattik 11 ile ciktik.Kendinizi cok yipratmayin ben yaptim toparlanamadim.Sonra tekrar 15e kadar yukseldi bizim uzamis sarilik imis bizimki doktorlar onemsemiyor 10.gunden sonra

Grupta cok fazla fototerapi alan oldu.Bebeginiz fototerapiyi anne yaninda mi yogunbakimda mi aldi acaba? Benim bebegim yogun bakimda aldi ayri kaldik ve ben dusundukce asiri uzuluyorum bu duruma

Canım aşı kartında yazan sağlık ocağında yapılan aşılar mi ekstra aşılar mi yaptiriyosun
Aşı kartında yazanları yaptırıyorum. Ekstra olanları da kızıma yaptırdım hepsini. Oğluma da yaptırırım. Çünkü etrafımda var, babamla yaşıt biri mesela, çocukken menenjit olmuş, beyin hasarı almış. Rota virüsünü söyledim, komşumuzun başına geldi. 9 yaşına gelince hpv aşısı da yaptıracağım muhakkak.

Grupta cok fazla fototerapi alan oldu.Bebeginiz fototerapiyi anne yaninda mi yogunbakimda mi aldi acaba? Benim bebegim yogun bakimda aldi ayri kaldik ve ben dusundukce asiri uzuluyorum bu duruma
5 sene önce hastane odasında beraber yatmıştık. Yine aynı hastanedeyiz, inşallah yine öyle olur. İnşallah almayız diycem ama ondan pek umudum yok. Hangi şehirdesiniz? Devlet mi?

Kızlar bişey soracak doğumdan sonra siyah çizgi vardı boydan boya göbek inince kalın oldu ne zaman geçer kirli gibi duruyor sanki göbeğim

Burnu tıkalı
Sütüm çok değil sanki

Bugun yaptırdık tekrar onu canımm, gectı 4 testten de cok sukur, sarılık ıcın kan da verdık bugun.. Guzel haberler aldık, hergun gıtmelerımıze degdı.. Sımdı 60 ml süt verdım 3 saat sonra 60 ml mama vercem.. Bızım dongu boyle

Benım bebegım de yogunbakım da aldı, tam 12 saat ayrı kaldık, o gece agla agla helak oldum.. Sabah gelebılırsınız dedıklerınde, bunun ıcın mı o kadar agladım demıstımm, ev ıssız ıssız oldu, gece yanımdaynıs gıbı yarı uykulu dolandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…