- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.921
Kızımda ben de çok paralamıştım kendimi ama bu sefer hazırlıklı gidicem. Mama, biberon, pompa, kaşık, her şeyimi koyucam çantaya. 3 günlük bugün. Kızım 2,5 kilo doğdu diye olmuştu. Bu 3100 küsür doğdu, olmaz diyordum ama 2. Gün hiç çiş yapmadı. Boş boş emiyormuş meğer memeyi.Kac gunluk oldu canım? Benım doktor asırı pımpırıklı, gecen hafta nerdeyse hergun hastsnedeydık, 15 sınır degerıyle yatırdı, yukselıyor dedı, kii mamaya 2.gun kendısı baslattı.. Bızım sarılık sebebeı rh uyusmazlıgı yuzundendi..
1 gece yatar cıkar, ben cok paraladım kendımı hastanedeyken, oyle yapma sen, ertesı gun mis gibi g3cersınız evınıze, ver mamayı kımseyı de takma kafana..
Üzülme hemen düşer değeri fototerapiyle…Kızlar yazışmaları okuyamadım kızım sarılık oldu. Değeri yüksek 22 çıktı hastanedeyiz fototerapi alıyoruz bu durumu yaşayan var mı bilemedim napcam
Çok korkuyorum dua edinÜzülme hemen düşer değeri fototerapiyle…
O zaman bende yaptırayım ya nolur nolmazCanım geçen yaz komşunun 1 yaş bebeği ve bebeğin anneannesi rota virüsü kaptılar. İkisi de ölümden döndü. Bebeğin aşısı olmasa kaybederdik demiş doktorlar, çok küçük persantil bi bebek zaten. Ben yaptırıyorum hepsini.
Canım aşı kartında yazan sağlık ocağında yapılan aşılar mi ekstra aşılar mi yaptiriyosunCanım geçen yaz komşunun 1 yaş bebeği ve bebeğin anneannesi rota virüsü kaptılar. İkisi de ölümden döndü. Bebeğin aşısı olmasa kaybederdik demiş doktorlar, çok küçük persantil bi bebek zaten. Ben yaptırıyorum hepsini.
Aynen ya savaşa gider gibi ne var ne yok götürdüm en çok çay ve kahve makinesini kullandım iyi ki almışım dediğim şey oyduİkisi birden üst üste sıkar sizi. Ben sadece atlet kullanıyorum. Yaz olsaydı sütyen tercih ederdim. Hastaneye götürdüğüm şeylerin yarısını hiç kullanmadımAllah size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Canım burnu tıkalı değilse fazla geldiği için yutkunamıyordurKızlar sizde emzirirken bebek boğuluyor mu
Ne yapmak lazım bu durumda
Geçmiş olsunKızlar kalça ultrasonu çektiren var mı? 28 günlükken çekildi sap kalçamız oturmamış tip2a dendi 2.ayda kontrol önerildi erken mi çekildi acaba
Ee madem öyle niye erken çekiyorlar diyecektim cevabı yazılmışBiz de 28 günlük çektirdik 38 haftalık doğduğu için düzeltilmiş gününü 14 gün yaptı çeken doktor. Ve sonuç yeterli gelişmemiş çıktı. Doktorumuza gösterdik hemen o da 2. Ayda tekrar çekelim henüz gelişmemiş olması normal dedi bakalım bekliyoruz 2. Ayı
Aynı durumdayız çözüm bulamadım sabırlı olup almaya çabalıyorum diğer türlü sinir sistemim alt üst oluyorKızlar benim bebeğim de başladı yatağa konunca uyanıp ağlamaya. Kucak haricinde susmuyor çözümü nasıl buldunuz geceden beri çok yordu beni
Geçmiş olsunKızlar yazışmaları okuyamadım kızım sarılık oldu. Değeri yüksek 22 çıktı hastanedeyiz fototerapi alıyoruz bu durumu yaşayan var mı bilemedim napcam
Saol canımAynen ya savaşa gider gibi ne var ne yok götürdüm en çok çay ve kahve makinesini kullandım iyi ki almışım dediğim şey oydu
Canım burnu tıkalı değilse fazla geldiği için yutkunamıyordur
Sağıp buzluğa atabilirsin fazlasını
Yeğenimin eşinin de öyleydi
Bu arada takviye neler yapıyorsun süt arttırıcı çay vs
Geçmiş olsun
Ee madem öyle niye erken çekiyorlar diyecektim cevabı yazılmış
Aynı durumdayız çözüm bulamadım sabırlı olup almaya çabalıyorum diğer türlü sinir sistemim alt üst oluyor
Geçmiş olsun
8.gun 17 kusurle 1 gece kaldık 10 kusure düştü canımKızlar yazışmaları okuyamadım kızım sarılık oldu. Değeri yüksek 22 çıktı hastanedeyiz fototerapi alıyoruz bu durumu yaşayan var mı bilemedim napcam
Kızlar yazışmaları okuyamadım kızım sarılık oldu. Değeri yüksek 22 çıktı hastanedeyiz fototerapi alıyoruz bu durumu yaşayan var mı bilemedim napcam
Aşı kartında yazanları yaptırıyorum. Ekstra olanları da kızıma yaptırdım hepsini. Oğluma da yaptırırım. Çünkü etrafımda var, babamla yaşıt biri mesela, çocukken menenjit olmuş, beyin hasarı almış. Rota virüsünü söyledim, komşumuzun başına geldi. 9 yaşına gelince hpv aşısı da yaptıracağım muhakkak.Canım aşı kartında yazan sağlık ocağında yapılan aşılar mi ekstra aşılar mi yaptiriyosun
5 sene önce hastane odasında beraber yatmıştık. Yine aynı hastanedeyiz, inşallah yine öyle olur. İnşallah almayız diycem ama ondan pek umudum yok. Hangi şehirdesiniz? Devlet mi?Grupta cok fazla fototerapi alan oldu.Bebeginiz fototerapiyi anne yaninda mi yogunbakimda mi aldi acaba? Benim bebegim yogun bakimda aldi ayri kaldik ve ben dusundukce asiri uzuluyorum bu duruma
Devlete mi aldınız randevuyuKızlar kalça ultrasonu çektiren var mı? 28 günlükken çekildi sap kalçamız oturmamış tip2a dendi 2.ayda kontrol önerildi erken mi çekildi acaba
Canım sütün aşırı var demekki tanzikli geldiği için boğuluyor aman aman doluysa bebeğe vermeden önce iki göğüsü de biraz sağıp boşaltmak gerekiyor çözümü öyle buldumKızlar sizde emzirirken bebek boğuluyor mu
Ne yapmak lazım bu durumda
Sanki o kadar sütüm yokCanım sütün aşırı var demekki tanzikli geldiği için boğuluyor aman aman doluysa bebeğe vermeden önce iki göğüsü de biraz sağıp boşaltmak gerekiyor çözümü öyle buldum
Burnu tıkalıAynen ya savaşa gider gibi ne var ne yok götürdüm en çok çay ve kahve makinesini kullandım iyi ki almışım dediğim şey oydu
Canım burnu tıkalı değilse fazla geldiği için yutkunamıyordur
Sağıp buzluğa atabilirsin fazlasını
Yeğenimin eşinin de öyleydi
Bu arada takviye neler yapıyorsun süt arttırıcı çay vs
Geçmiş olsun
Ee madem öyle niye erken çekiyorlar diyecektim cevabı yazılmış
Aynı durumdayız çözüm bulamadım sabırlı olup almaya çabalıyorum diğer türlü sinir sistemim alt üst oluyor
Geçmiş olsun
Bugun yaptırdık tekrar onu canımm, gectı 4 testten de cok sukur, sarılık ıcın kan da verdık bugun.. Guzel haberler aldık, hergun gıtmelerımıze degdı.. Sımdı 60 ml süt verdım 3 saat sonra 60 ml mama vercem.. Bızım dongu boyleKızımda ben de çok paralamıştım kendimi ama bu sefer hazırlıklı gidicem. Mama, biberon, pompa, kaşık, her şeyimi koyucam çantaya. 3 günlük bugün. Kızım 2,5 kilo doğdu diye olmuştu. Bu 3100 küsür doğdu, olmaz diyordum ama 2. Gün hiç çiş yapmadı. Boş boş emiyormuş meğer memeyi.
Sana bir aylık olunca tekrar işitme testi yaptır dediler mi? Fototerapiden sonra bize söylemişlerdi.
Benım bebegım de yogunbakım da aldı, tam 12 saat ayrı kaldık, o gece agla agla helak oldum.. Sabah gelebılırsınız dedıklerınde, bunun ıcın mı o kadar agladım demıstımm, ev ıssız ıssız oldu, gece yanımdaynıs gıbı yarı uykulu dolandımGrupta cok fazla fototerapi alan oldu.Bebeginiz fototerapiyi anne yaninda mi yogunbakimda mi aldi acaba? Benim bebegim yogun bakimda aldi ayri kaldik ve ben dusundukce asiri uzuluyorum bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?