2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim günüm böyleydi;
Çarşamba:

Gece 03.00: 60 ml mama içti ve 25 dk kadar emdi

7.00 : 35 dk emdi + sol göğüsten 15 ml sağdım - 15 ml içti

09.00 : 50 ml mama içti

09.45: sağ göğüsten 25 ml süt sağdım -

12.20 : 40 dk emdi

14.20: 20 ml sağılan süt içti

15.00 : aralıklarla 30 dk emdi

16.30: aralıklarla emdi

18.30: 60 ml mama içti

19.40 : 10 dk emdi

Arada emdi

22.30: 25 ml sağılan sütü içti

22.55: Şimdi emiyor yatmadan da 60 ml mama vereceğim.

Bugün uyuyor sürekli yemekten mi acaba?

Kızlar selamlar çoktandır giremiyordum umarım herkes bebişlerini sağlıkla kucağına almıştır. Sohrab iyi olduğunuza çok sevindim canım seni merak etmiştik
Biz bugün 35 günlük olduk pazartesi 40ımız çıkacak nasipse
Kızlar sezaryen olup da dikiş üstü şiş olan var mı bunu dojtoruna danışan oldu mu ne zaman geçer diye benimki normal dedi ama kalıcı olur diye endişe ediyorum

Benimde şiş kesi olduğu için normal dediler ağrı var ekstradan

Benim de oyle oldu..O gece o kadar agladim ki kendime gelemedim.Hala cok vicdan yapiyorum onu yalniz biraktigim icin Nasil gecti acaba o gecesi cok agladi mi korktu mu diye dusunup dusunup uzuluyorum Fototerapinin anne yaninda da alinabilir bisi oldugunu sonradan ogrendim
Fototerapi arayip burayi okuyacak kisiler icin yazayim fototerapinin mutlaka anne yaninda verilmesini talep edin,boyle bir seceneginiz bar.Bunu sunan hastaneleri tercih edin

Son düzenleme:
Benim de özel hastane, istanbul. Dediğin gibi ama, nerden bileceksin ki. Ben fototerapi diye bir şey olduğunu bilmeyi bırak, çocuğun sarılık bile olduğunu bilmeden gitmiştim hastaneye.
Siz de mi sarılık oldunuz değeriniz kaçtı canım son durum ne şu an

Korkudan karnıma dokunamıyırum bişey olur diye
Zaten keselenme şimdi dursun şimdi çizgi, ne acelesi var iki üç aya yenilenir diye düşünüyorum. Ben doğumdan 3 ay sonra denize gitmiştim, orda da yıkana yıkana tatil dönüşü geçmişti diye hatırlıyorum.

bekleyelim biraz daha ozaman insan sinir oluyor o rengi görünce

Ben gece süt sagıp götürdüm,, 1 kere de aradım hastaneyı, elını kolınu cok oynatır yuzune goturur dedım, goz bandı takmıslardı, takıp edıyoruz merak etmeyın dedıler, yenıdogan hemsırelerı ayrı bır cana yakındı bızım hastanede o konuda cok sanslıydım.. Bırakırken de 1 dk da olsa ıcerı alıp gosterdıler kızımı.. Cok agladıgım ıcın kıyamadılar bana da
Ama ertesı gun keske o kadar aglamasaydım dedım, 12 saat durdu cıktı yavrum.. Olan sütüme oldu

Sarılık için şekerli su verin diyorlar ne kadar doğru kızlar? Ben direkt karşı çıktım ama size sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…