- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.941
Yıkandıkça geçiyor canım. Keselendikçe deriyi attıkça geçer.Kızlar bişey soracak doğumdan sonra siyah çizgi vardı boydan boya göbek inince kalın oldu ne zaman geçer kirli gibi duruyor sanki göbeğim
Benim yanıma verdiler odaya istediğim zaman emzirebildimGrupta cok fazla fototerapi alan oldu.Bebeginiz fototerapiyi anne yaninda mi yogunbakimda mi aldi acaba? Benim bebegim yogun bakimda aldi ayri kaldik ve ben dusundukce asiri uzuluyorum bu duruma
Benimde şiş kesi olduğu için normal dediler ağrı var ekstradanKızlar selamlar çoktandır giremiyordum umarım herkes bebişlerini sağlıkla kucağına almıştır.Sohrab iyi olduğunuza çok sevindim canım seni merak etmiştik
Biz bugün 35 günlük olduk pazartesi 40ımız çıkacak nasipse
Kızlar sezaryen olup da dikiş üstü şiş olan var mı bunu dojtoruna danışan oldu mu ne zaman geçer diye benimki normal dedi ama kalıcı olur diye endişe ediyorum
Yanımda alıyor canımGrupta cok fazla fototerapi alan oldu.Bebeginiz fototerapiyi anne yaninda mi yogunbakimda mi aldi acaba? Benim bebegim yogun bakimda aldi ayri kaldik ve ben dusundukce asiri uzuluyorum bu duruma
Benım bebegım de yogunbakım da aldı, tam 12 saat ayrı kaldık, o gece agla agla helak oldum.. Sabah gelebılırsınız dedıklerınde, bunun ıcın mı o kadar agladım demıstımm, ev ıssız ıssız oldu, gece yanımdaynıs gıbı yarı uykulu dolandım
Cok gecmis olsun..Ayri kalmamis olmaniz cok guzelYanımda alıyor canım
5 sene önce hastane odasında beraber yatmıştık. Yine aynı hastanedeyiz, inşallah yine öyle olur. İnşallah almayız diycem ama ondan pek umudum yok. Hangi şehirdesiniz? Devlet mi?
Benim de özel hastane, istanbul. Dediğin gibi ama, nerden bileceksin ki. Ben fototerapi diye bir şey olduğunu bilmeyi bırak, çocuğun sarılık bile olduğunu bilmeden gitmiştim hastaneye.İnsallah almazsiniz
Ozel hastane,İstanbul
Siz de mi sarılık oldunuz değeriniz kaçtı canım son durum ne şu anBenim de özel hastane, istanbul. Dediğin gibi ama, nerden bileceksin ki. Ben fototerapi diye bir şey olduğunu bilmeyi bırak, çocuğun sarılık bile olduğunu bilmeden gitmiştim hastaneye.
Bi dene istersen genelde gece uyuyunca sabah taş gibi oluyorSanki o kadar sütüm yok
Korkudan karnıma dokunamıyırum bişey olur diyeYıkandıkça geçiyor canım. Keselendikçe deriyi attıkça geçer.
Dün 13’tü. Öğlen tekrar çağırdılar canım. Bugün bakacaklar. Yükselmişse yatıcaz. Nasıl geçti gece?Siz de mi sarılık oldunuz değeriniz kaçtı canım son durum ne şu an
Zaten keselenme şimdiKorkudan karnıma dokunamıyırum bişey olur diye
Zaten keselenme şimdidursun şimdi çizgi, ne acelesi var iki üç aya yenilenir diye düşünüyorum. Ben doğumdan 3 ay sonra denize gitmiştim, orda da yıkana yıkana tatil dönüşü geçmişti diye hatırlıyorum.
Ben gece süt sagıp götürdüm,, 1 kere de aradım hastaneyı, elını kolınu cok oynatır yuzune goturur dedım, goz bandı takmıslardı, takıp edıyoruz merak etmeyın dedıler, yenıdogan hemsırelerı ayrı bır cana yakındı bızım hastanede o konuda cok sanslıydım.. Bırakırken de 1 dk da olsa ıcerı alıp gosterdıler kızımı.. Cok agladıgım ıcın kıyamadılar bana daBenim de oyle oldu..O gece o kadar agladim ki kendime gelemedim.Hala cok vicdan yapiyorum onu yalniz biraktigim icinNasil gecti acaba o gecesi cok agladi mi korktu mu diye dusunup dusunup uzuluyorum Fototerapinin anne yaninda da alinabilir bisi oldugunu sonradan ogrendim
Fototerapi arayip burayi okuyacak kisiler icin yazayim fototerapinin mutlaka anne yaninda verilmesini talep edin,boyle bir seceneginiz bar.Bunu sunan hastaneleri tercih edin
15 e düştü gece. Uyudu alıştı sıcağa o yüzden zorlanmadıkDün 13’tü. Öğlen tekrar çağırdılar canım. Bugün bakacaklar. Yükselmişse yatıcaz. Nasıl geçti gece?
Cok sukur canımm, ama beslenme olayını ıyıce sor..mamayı artırın, kaka ve cıs ıle hepsını atıcak vucudundan15 e düştü gece. Uyudu alıştı sıcağa o yüzden zorlanmadıkçıkış saatimizde bir daha ölçülecek umarım atlatmış olarak çıkarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?