- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.961
Ben sormadan artırdım mamayı. Doktor 3 saatte bir 15 cc ver dedi. Ben 2 saatte bir 20 cc verdim hepCok sukur canımm, ama beslenme olayını ıyıce sor..mamayı artırın, kaka ve cıs ıle hepsını atıcak vucudundan
Iyı yapmıssın 1 2 gun sonra bıraz daha artır, 3 saatte 30, sonra 3 saatte 60 yapBen sormadan artırdım mamayı. Doktor 3 saatte bir 15 cc ver dedi. Ben 2 saatte bir 20 cc verdim hep
Hayır verme sakın, anne sütü sekerlı su gıbı zaten, onun ılacı o, mama ve anne sütü..Sarılık için şekerli su verin diyorlar ne kadar doğru kızlar? Ben direkt karşı çıktım ama size sorayım dedim
Benım de tüp bebek, mucizem, gebelıkte neler yasadık, sımsıkı tutundu, sarılık da neymıs dedi resmen annesıne, cok sukur atlattık onu daKızlar artık sarılık olması gereken bir şey gibi oldu resmen. Canınızı sıkmayın Çok şükür fototerapi alınca geçiyor, ayrı kalmak elbet üzücü ama iyi olsunlar sağlıklı olsun yavrular sonrasında hep bizimleler inşallah. Bizim de yüksek çıkmıştı ama alından ölçülen cihaz hatalı olabiliyormuş kan aldılar düşük çıkmıştı. Hemşire damar yolunu bulamayınca bizimki de bayaaa ağladı, kan oldu her yer, sonra başla hemşire çağırdı o kolunun içinden aldı ama o da zorladı. O zaman içim acımıştı. Hastahaneden çıkarken göğsümün sızladığını hissettim
Beniler yeni biz yeniyiz alışacağı ve birlikte başaracağız. Onlar minik kahramanlar (benim ki 6. Gün embriyosu, iki emriyo transferinden tutan tek o) benim gibi tüp bebek yapanlar biz çok şey başardık bu da geçecek inşallah. Yaza bikinili fotolarını çekeceğiz miniklerinben karpuzlu mayo alıcam
Memnun kalırsan ben de istiyorum yenidoğan çekimi bilgi verir misin canım sonrasındaBenım de tüp bebek, mucizem, gebelıkte neler yasadık, sımsıkı tutundu, sarılık da neymıs dedi resmen annesıne, cok sukur atlattık onu da
Bu arada kırmızı ten rengı de tamamen gecınce yenıdogan cekımı yaptırcagım, dogum cekımı yaptırmadım ben..
Ben de çekim yaptıramadım. O kadar lohusa tacı gecelik makyaj çantası hazırlığı boşuna yapmışım. Ağrılardan hareket edemedim kiBenım de tüp bebek, mucizem, gebelıkte neler yasadık, sımsıkı tutundu, sarılık da neymıs dedi resmen annesıne, cok sukur atlattık onu da
Bu arada kırmızı ten rengı de tamamen gecınce yenıdogan cekımı yaptırcagım, dogum cekımı yaptırmadım ben..
Benim de iki embriyomdan en kaliteli olandı. İlkinde geldi mucizem. O kadar çok üzüntü yaşadım ki tüp bebek sürecinde ona rağmen hayata tutundu. Güçlü kızım benim diye sevdim hep. Minicik olunca insan kıyamıyor gözümün önünde acı çekmesine. Şimdi düşünüyorum çığlıklarının, gece uyuyamamasının sebebi sarılık mıymış acaba ben anlayamamış mıyım dilinden diyeKızlar artık sarılık olması gereken bir şey gibi oldu resmen. Canınızı sıkmayın Çok şükür fototerapi alınca geçiyor, ayrı kalmak elbet üzücü ama iyi olsunlar sağlıklı olsun yavrular sonrasında hep bizimleler inşallah. Bizim de yüksek çıkmıştı ama alından ölçülen cihaz hatalı olabiliyormuş kan aldılar düşük çıkmıştı. Hemşire damar yolunu bulamayınca bizimki de bayaaa ağladı, kan oldu her yer, sonra başla hemşire çağırdı o kolunun içinden aldı ama o da zorladı. O zaman içim acımıştı. Hastahaneden çıkarken göğsümün sızladığını hissettim
Beniler yeni biz yeniyiz alışacağı ve birlikte başaracağız. Onlar minik kahramanlar (benim ki 6. Gün embriyosu, iki emriyo transferinden tutan tek o) benim gibi tüp bebek yapanlar biz çok şey başardık bu da geçecek inşallah. Yaza bikinili fotolarını çekeceğiz miniklerinben karpuzlu mayo alıcam
TabıkıMemnun kalırsan ben de istiyorum yenidoğan çekimi bilgi verir misin canım sonrasında
Hic sorma, aldıgım beyaz gecelık, ıncılı lohusa tacı, ısımlı tulum hıcbırını giydirmedım, bacagımı kaldıramadım yataga agrıdan.Ben de çekim yaptıramadım. O kadar lohusa tacı gecelik makyaj çantası hazırlığı boşuna yapmışım. Ağrılardan hareket edemedim ki
Ya bi tek o olsa keşkebekleyelim biraz daha ozaman insan sinir oluyor o rengi görünce
Eskiden bari hamileydik simdi bebek doğunca dogum kilolarını verememis sisko kadın olduk bi andaYa bi tek o olsa keşkedemin komşumla karşılaştım, doğuma mı gidiyorsun dedi. Hiç zayıflamamışım di mi dedim.
Benimki erkek bikini giydiremem ama dinozorlu mayo alıcam ben deKızlar artık sarılık olması gereken bir şey gibi oldu resmen. Canınızı sıkmayın Çok şükür fototerapi alınca geçiyor, ayrı kalmak elbet üzücü ama iyi olsunlar sağlıklı olsun yavrular sonrasında hep bizimleler inşallah. Bizim de yüksek çıkmıştı ama alından ölçülen cihaz hatalı olabiliyormuş kan aldılar düşük çıkmıştı. Hemşire damar yolunu bulamayınca bizimki de bayaaa ağladı, kan oldu her yer, sonra başla hemşire çağırdı o kolunun içinden aldı ama o da zorladı. O zaman içim acımıştı. Hastahaneden çıkarken göğsümün sızladığını hissettim
Tabıkı
Hic sorma, aldıgım beyaz gecelık, ıncılı lohusa tacı, ısımlı tulum hıcbırını giydirmedım, bacagımı kaldıramadım yataga agrıdan.
Hatta oda susleme vardı pakette, kapı susu, magnet, cıkolata hepsı geldı, bırsuru para harcadım onlara da.. Bızımkılerı takmadılar kapıya..
E giy yine tulumu canım nolcak. Hamile sansınlar şişmanlıktan iyi. Ben zaten şişmandım bu arada, kimseye bodyshaming yapmıyorum.Eskiden bari hamileydik simdi bebek doğunca dogum kilolarını verememis sisko kadın olduk bi anda
Ve ben hamile tulumu giyiyodum o oluyordu simdi bebek doğdu giyecek bi sey de bulamıyorum
Ya bi tek o olsa keşkedemin komşumla karşılaştım, doğuma mı gidiyorsun dedi. Hiç zayıflamamışım di mi dedim.
tabloda güncelleme yapıyor musun canım? Benimki 31-12-2023 isim ege deniz 38+0’da doğdu.kilo var ister istemez kot pantolonumu denedim düğmesi kapanmadı çıkartmak için baya çebelleştim bu arada
Revize ettim canımtabloda güncelleme yapıyor musun canım? Benimki 31-12-2023 isim ege deniz 38+0’da doğdu.
Eşim ilk gebeliğimden beri kız da olsa erkek de olsa deniz istemişti. Hep hüsran oldu. Sadece kızımda buna deniz koymayalım dedim, o yaşadı. Buna da hep ege dedim. Şimdi nüfusa ege deniz yazdırmış. 7. Defa hamile kalmazsın herhalde dedi.
Serum ile açBurnu tıkalı
Sütüm çok değil sanki
Beni de ekleyebilirsin canım 37+0, 22.12.2023 tarihinde doğdu prensesimRevize ettim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?