2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Videolar var

Kızlar korse öneriniz varmı acaba doğumdan sonra 1 ay sonra kullanmaya başla dedi doktor çok sıkı olmayacak şekilde ne önerirsiniz

Ne zaman geçiyor kırmızı renk? Bizimki kırmızı siyah ve sarı renkte resmen Galatasaray lı da yok evde uzayan sarılıktan sarı çocuk bir de kıpkırmızı esmer mi değil mi belli de değil
Kapıya neden takmadılar?
Sezeryan da anca kendi derdine düşüyorsun bende hiç doğru dürüst çocugun resmini çekemedim

Bizde 38de doğduk herhangi birşey önerdiler mi? Çift bez falan ? Farklı farklı görüşler var bu konuda 2 çocuk doktoru farklı şeyler söyledi bende bekliyorum inşallah oturur
Yok hiçbir şey önermedi doktor, bir problem olmadığını söyledi. Dikkat etmemiz gereken bir şey var mı acaba düzgün gelişmesi için yoksa tamamen yapısal ve büyüme ile mi alakalı bilmiyorum açıkçası

Arkadasımın 22.gun tamamen gecmıs, banyo yaptırmak da ıyı gelıyor dedı,benım kız ılk dogdugunda bembeyazdı, sonradan kızardı, sarardı, sımı tekrar kırmızımsı..

Bütün kapılar aynı tıptı, duzenı bozmayalım dedı adam, kendımızınkını sadece yanımızda tasıdık getırdık oyle
Benım de adamakıllı 2 tane fotografım var hastane odasından

Kizlar yenidoğan cekimini ilk 10 gun yapiyorlarmis heveslenenler gecmediyse gununuz elinizi cabuk tutun benimde kuvezdi sarilikdi derken elim gitmedi oyle seylere simdi iyi olunca 30 gunlukken sordum ama kabul etmediler 2 fotoğrafçı ile gorustum ikiside ayni seyi soyledi, istedikleri pozu verdiremiyirlarmis 10 gunden sonra ve konsept kiyafetler olmazmis büyüyünce

Aaa benım kız 13. Gunde.. Ama vucudu kırmızımsı, rengı acılmadı tam olarak

Kızlar kızımın göbeği düştü ama damla şeklinde kan lekesi devam ediyor, saglik ocağında sorduğumda eger yarında gelirse yaktırın doktora dedi, kim yakıyor

KIZlar 8.61 le hastaneden çıktık Cumartesi kontrolümüz var, bu süreçte daha da düşürmek için neler yapmalıyım?
Gözün aydın canım. 17 küsur ile yattık. Hastanelerde yer yok. Daha 1 saat oldu. 24 saat burdayız bakalım.
Anne sütünü sağıp verirsen ne kadar yediğini de bilirsin. Hem mama, hem meme, hem sağma zor oluyor biliyorum ama yapabildiğin kadar yaparsan iyi olur.
Benimki kilo aldığı halde değeri arttığı için tirodim olmasına bağlıyorlar. İnşallah ondan bir şey çıkmaz.

Sizin de bir an önce düşer inş canım. Sağmayı hiç denemedim daha o kadar yoruluyorum ki bebek uyuduğunda bir şeyler yeme banyo vs le geçiyor. Zaman yetmiyor Ebe sağdığınla bebeğin emdiği aynı değil ona takılma sakın dedi,bebekler daha güçlü emiyorlarmış sanırım daha çok süt geliyormuş

Anne sütünü sağdım diyelim neyle vericim? Biberon önermiyorlar

Anne sütünü sağdım diyelim neyle vericim? Biberon önermiyorlar
Ben biberonla veriyorum, bi sorun yaşamadım. Kaşık biberon öneriyorlar. Bazen benim çok çok az çıkıyor. İki çay kaşığı gibi. Yine de ziyan olmasın diye kaşıkla veriyorum. Yorucu oluyor. Bir insan lazım sürekli sen bu işleri yaparken bebeğe bakması lazım. Bizim doktor birisi varsa siz sadece emzirin ve uyuyun dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…