- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #61.981
Baklavasına kadar düşündüm de kendim yedim eve çıkınca artık her şey boşuna gitti gerçektensheilata ya ben size dedim hep, dinlemediniz beni . Ben bi tek çikolata yaptırdım. Çikolata da biz hastaneden çıktıktan sonra anca teslim edildi eve.
Yaa ben ondan cok korkuyorım, gecen bı hapsurdu burnundan sümük cıktı, rshstlsdım ana ttıkanırsa napıcam bılmıyorım, otrıbebe almıstım onla cekerım dedım de onu da yapmadım hıc tedırgınımSerum ile aç
Videolar varYaa ben ondan cok korkuyorım, gecen bı hapsurdu burnundan sümük cıktı, rshstlsdım ana ttıkanırsa napıcam bılmıyorım, otrıbebe almıstım onla cekerım dedım de onu da yapmadım hıc tedırgınım
Revize ettim canımBeni de ekleyebilirsin canım 37+0, 22.12.2023 tarihinde doğdu prensesim
Bizimkileri de kız yemiş bitirmiş zaten. Dün sonuncuyu getirdi bana ister misin diyor. Afiyet olsun sana da.Baklavasına kadar düşündüm de kendim yedim eve çıkınca artık her şey boşuna gitti gerçekten
Ne zaman geçiyor kırmızı renk? Bizimki kırmızı siyah ve sarı renkte resmen Galatasaray lı da yok evdeBenım de tüp bebek, mucizem, gebelıkte neler yasadık, sımsıkı tutundu, sarılık da neymıs dedi resmen annesıne, cok sukur atlattık onu da
Bu arada kırmızı ten rengı de tamamen gecınce yenıdogan cekımı yaptırcagım, dogum cekımı yaptırmadım ben..
Kapıya neden takmadılar?Tabıkı
Hic sorma, aldıgım beyaz gecelık, ıncılı lohusa tacı, ısımlı tulum hıcbırını giydirmedım, bacagımı kaldıramadım yataga agrıdan.
Hatta oda susleme vardı pakette, kapı susu, magnet, cıkolata hepsı geldı, bırsuru para harcadım onlara da.. Bızımkılerı takmadılar kapıya..
Yok hiçbir şey önermedi doktor, bir problem olmadığını söyledi. Dikkat etmemiz gereken bir şey var mı acaba düzgün gelişmesi için yoksa tamamen yapısal ve büyüme ile mi alakalı bilmiyorum açıkçasıBizde 38de doğduk herhangi birşey önerdiler mi? Çift bez falan ? Farklı farklı görüşler var bu konuda 2 çocuk doktoru farklı şeyler söyledibende bekliyorum inşallah oturur
Arkadasımın 22.gun tamamen gecmıs, banyo yaptırmak da ıyı gelıyor dedı,benım kız ılk dogdugunda bembeyazdı, sonradan kızardı, sarardı, sımı tekrar kırmızımsı..Ne zaman geçiyor kırmızı renk? Bizimki kırmızı siyah ve sarı renkte resmen Galatasaray lı da yok evdeuzayan sarılıktan sarı çocuk bir de kıpkırmızı esmer mi değil mi belli de değil
Kapıya neden takmadılar?
Sezeryan da anca kendi derdine düşüyorsun bende hiç doğru dürüst çocugun resmini çekemedim
Aaa benım kız 13. Gunde.. Ama vucudu kırmızımsı, rengı acılmadı tam olarakKizlar yenidoğan cekimini ilk 10 gun yapiyorlarmis heveslenenler gecmediyse gununuz elinizi cabuk tutun benimde kuvezdi sarilikdi derken elim gitmedi oyle seylere simdi iyi olunca 30 gunlukken sordum ama kabul etmediler 2 fotoğrafçı ile gorustum ikiside ayni seyi soyledi, istedikleri pozu verdiremiyirlarmis 10 gunden sonra ve konsept kiyafetler olmazmis büyüyünce
Sarılık bebek beslenemezse oluyor canımKIZlar 8.61 le hastaneden çıktıkCumartesi kontrolümüz var, bu süreçte daha da düşürmek için neler yapmalıyım?
Gözün aydın canım. 17 küsur ile yattık. Hastanelerde yer yok. Daha 1 saat oldu. 24 saat burdayız bakalım.KIZlar 8.61 le hastaneden çıktıkCumartesi kontrolümüz var, bu süreçte daha da düşürmek için neler yapmalıyım?
Sizin de bir an önce düşer inş canım. Sağmayı hiç denemedim daha o kadar yoruluyorum ki bebek uyuduğunda bir şeyler yeme banyo vs le geçiyor. Zaman yetmiyorGözün aydın canım. 17 küsur ile yattık. Hastanelerde yer yok. Daha 1 saat oldu. 24 saat burdayız bakalım.
Anne sütünü sağıp verirsen ne kadar yediğini de bilirsin. Hem mama, hem meme, hem sağma zor oluyor biliyorum ama yapabildiğin kadar yaparsan iyi olur.
Benimki kilo aldığı halde değeri arttığı için tirodim olmasına bağlıyorlar. İnşallah ondan bir şey çıkmaz.
Anne sütünü sağdım diyelim neyle vericim? Biberon önermiyorlarGözün aydın canım. 17 küsur ile yattık. Hastanelerde yer yok. Daha 1 saat oldu. 24 saat burdayız bakalım.
Anne sütünü sağıp verirsen ne kadar yediğini de bilirsin. Hem mama, hem meme, hem sağma zor oluyor biliyorum ama yapabildiğin kadar yaparsan iyi olur.
Benimki kilo aldığı halde değeri arttığı için tirodim olmasına bağlıyorlar. İnşallah ondan bir şey çıkmaz.
Ben biberonla veriyorum, bi sorun yaşamadım. Kaşık biberon öneriyorlar. Bazen benim çok çok az çıkıyor. İki çay kaşığı gibi. Yine de ziyan olmasın diye kaşıkla veriyorum. Yorucu oluyor. Bir insan lazım sürekli sen bu işleri yaparken bebeğe bakması lazım. Bizim doktor birisi varsa siz sadece emzirin ve uyuyun dedi.Anne sütünü sağdım diyelim neyle vericim? Biberon önermiyorlar
Özel hastanede devam ediyoruzDevlete mi aldınız randevuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?