2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar kızımın göbeği düştü ama damla şeklinde kan lekesi devam ediyor, saglik ocağında sorduğumda eger yarında gelirse yaktırın doktora dedi, kim yakıyor
Bizimki de dün gece düştü. Zıbını hafif lekelendi. Doktor bir iki kere olursa ok ama devam ederse bize getirin dedi. Çubuk gibi bişeyle ilaç sürüyor sanırım. Bişey nitrat dedi sanki ama aklımda tutmadım. Bi de k vitamini aşısını tekrar yapıyoruz dedi. Yarın yine bakacak göbeğine. Biz zaten hastanedeyiz bugün. Kuru tutun dedi. Gazlı beze alkol sıkıp sildi göbeğini.

Ben uykuyu unuttumn

Kızlar kızımın göbeği düştü ama damla şeklinde kan lekesi devam ediyor, saglik ocağında sorduğumda eger yarında gelirse yaktırın doktora dedi, kim yakıyor
Bir doz daha k vitamini yapiyorlar oncelikle bu durumda.
Ne zaman geçiyor kırmızı renk? Bizimki kırmızı siyah ve sarı renkte resmen Galatasaray lı da yok evde uzayan sarılıktan sarı çocuk bir de kıpkırmızı esmer mi değil mi belli de değil

12 haftaya kadar devam edebiliyormus

Kan tahlili yapildi mi tiroid icin? Bize de yapilmisti,cikmadi.Sizinki de oyle olur umarim..
Cooook gecmis olsun

Eskiden bari hamileydik simdi bebek doğunca dogum kilolarını verememis sisko kadın olduk bi anda
Ve ben hamile tulumu giyiyodum o oluyordu simdi bebek doğdu giyecek bi sey de bulamıyorum

Ben dogumdan sonraki hafta baya bi kilo vermistim.Sonra sut olsun diye yediklerimle kilo aldim resmenDoguma girdigim kiloda 4 kilo falan eksigim su an

Kan tahlili yapildi mi tiroid icin? Bize de yapilmisti,cikmadi.Sizinki de oyle olur umarim..
Cooook gecmis olsun
7. Gün yapılsın dediler. Daha 5. Gün. Benden dolayı olabileceğini söylüyorlar ama ben küçükken tiroidim falan yoktu ki. 35 yaşından sonra şişmanladıkça oldu. Hamileyken de ilaç kullanıyordum zaten, hiç bir zaman öyle çılgın değerlere çıkmadı

Merhabalar bir şey soracağım, 23 Aralık ta doğum yaptım sezeryan. İlk günler normal dikiş agrilariydi. Normale döndüm ayaklandim derken dikislerimin sert olduğunu fark ettim dokununca şişmiş gibi. Oturup kalkarken sancı yapıyor, Google ye baktım ödem olmuştur normal diyor doktoruma yazdım ödem olmaz bu hafta da dedi kontrole çağırdı cumartesi gideceğim ama merak ediyor ve korkuyorum ciddi bir şey midir basina gelen ve ya bilgisi olan var mı kızarıklık akıntı ve yok ama içten şişmiş gibi sert ve sancı geliyor oturup kalkarken yatarken

Bendede olmuştu hala var 11 Aralık'ta doğum yaptım bende sorduğumda kesi yeri olduğu için normal dediler

Sorunca ne diyor yazarmisin sana zahmet eskiden verirlerdi aklıma geldi benimde
Ay sormayı unuttum canım. Hiç aklım başımda değil. İnşallah bi dahaki gördüğümde unutmam. Ek gıdaya geçmeden önce vermiyorduk sanki. O hazırlamamız gereken tam ölçü ya, ona dikkat edin yazıyor mama hazırlarken. Öyle hatırlıyorum ama emin değilim.

Tuvalete çıkamıyorsan o da sancı yapıyor ya da idrar yolu enfeksiyonu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…