- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.201
Günde 3 kere alıyorum ben 2 tane hap yatarken fitil kullan demişti daha fazla emilsin diye bakalım artıkbenimde doktorum fitil olarak kullanırsan daha hızlı emilim Sağlar ve daha etkili olur ağızdan alirsan kafa yapar ama sen bilirsin dedi ve kanama düzeldi
Sabah aç karnına mı?Active çok iyi geliyor canim
Nipt nedir?kızlar merhaba ,
sata göre 10+1 ama ultrasonda 11+0 çıktık. NİPT için kan verdim. hayırlı sonuçlar olur inşaallah.
Siz ne hissediyosnuz cinsiyet fotolar ekledim :)
Tek iyi tarafı yüzüm botokslu gibi gergin oldu. Kilo verince düşmüştü çok üzülüyordum. Şimdi bu kiloda tam toparladı.Muhtemelen canım olsun ama birsey olmaz sağlık olsun
bu carsambaya sira aldim canimYani smdi kanama varken bilmiyorum. Ama adet agrisi gibi agri hepimizde oluyor. Rahim genislerken oluyormus. Ama smdi sende nedir yanlis bisey solememek lazim
Kontrole ne zaman gidiceksin?
1yumurta 13gr protein bana 2 tane veriyorKızlar ben yumurta yiyemiyorum hamilelikten sonra oldu kokusu dahi midemi bulandırıyor.. bunun yerine ne yiyebilirim acaba
Canim zaten folik asit ilk 12 hafta cok onemli sinir sistemi ve beyin olusurkenKızlar folic asit içeren gıdaları arştırdım.
Aslında dengeli beslenirsek, meyve, sebze, protein, bakliyat bir çok üründe varmış.
Bugün öğünlerime yumurta, yoğurt, salata, bakliyat ekledim.
Kaldı 4 hafta.Canim zaten folik asit ilk 12 hafta cok onemli sinir sistemi ve beyin olusurken
Ayyy maşallahSelam kızlar bugun kontrole gittim sata göre 9+2 ultrasonda 9+4 çıktık elhamdülillah hersey yolunda darısı olmayanların kalp atışı duymayı bekleyenlerin başına olsun
kız bende kabız oldum kaç gün 68 kilo çıkıyodum tartıda. Ekşi elma kayısı falan yedim iki günde 65e düştümKilo almayacağım derken bir haftada iki kilo almışım. Kabızlık, şişlik sanırım hepsi bir arada. Tost çok yedim. Ekmekten oldu kesin.
Sabah aç karnına mı?
Hiç tüketmedim.
Nipt nedir?
Tek iyi tarafı yüzüm botokslu gibi gergin oldu. Kilo verince düşmüştü çok üzülüyordum. Şimdi bu kiloda tam toparladı.
Soyle ki ceviz avakado badem peynir yumurta yogurt yesillik/salata sebze yemegi kirmizi et
Avakadoyu nasıl tüketiyorsun.Soyle ki ceviz avakado badem peynir yumurta yogurt yesillik/salata sebze yemegi kirmizi et
benim doktorum herşey yolunda dedi ama bissürü ikaç yazdıYaaaa haftamız bile aynıbana bugün stresten uzak dur, kötü şeyler düşünme, günlük rutinine devam et ve folikasite devam sigaraya son dedi sadece o kadar
Hayatım bebekler arası farklılıklar vardır 6+1 küçük daha bebekKizlar hepinize merhabalar bu gün tam 7 haftalık gebeliğim vardı ve kontrole gittim özel doktora birde ama malesef kalp atışı duyamdim yamoralim bozuk çok doktor herşey yolunda dedi kalp atışı var dedi bak ama ben göremedim ve bebeği 6+1 gösterdi takildigim şey aynı doktor aynı hastane kızımda 6+1 Ken kalp atışını gayet net duydum ya sizce noramal mi ya
Ben cok severim ztn. Sabahlari 1/2 yiyorum uzerine biraz tuz biraz karabiber koyup kabizlik yoksa 1/4 aslinda porsiyonu gunlukAvakadoyu nasıl tüketiyorsun.
Bir alışamadım bu meyveye.
Of fıstık gibi oldunSabah aç karnına mı?
Hiç tüketmedim.
Nipt nedir?
Tek iyi tarafı yüzüm botokslu gibi gergin oldu. Kilo verince düşmüştü çok üzülüyordum. Şimdi bu kiloda tam toparladı.
Ayyyy cok sukur nasil guzel haberselam kızlar çok yazamıyorum ama hep okuyorum. Fetal dna sonucum çıktı temiz şükür. Cinsiyet de belli oldu kızgüzel haberler aldım çok mutlu oldum ama bugün galiba belimdeki fıtığı patlattım 2.80 yatıyorum ne ilaç alabiliyorum ne bişi dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?