2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Active çok iyi geliyor canim
Sabah aç karnına mı?
Hiç tüketmedim.
kızlar merhaba ,

sata göre 10+1 ama ultrasonda 11+0 çıktık. NİPT için kan verdim. hayırlı sonuçlar olur inşaallah.
Siz ne hissediyosnuz cinsiyet fotolar ekledim :)
Nipt nedir?
Muhtemelen canım olsun ama birsey olmaz sağlık olsun
Tek iyi tarafı yüzüm botokslu gibi gergin oldu. Kilo verince düşmüştü çok üzülüyordum. Şimdi bu kiloda tam toparladı.

Kızlar folic asit içeren gıdaları arştırdım.
Aslında dengeli beslenirsek, meyve, sebze, protein, bakliyat bir çok üründe varmış.

Bugün öğünlerime yumurta, yoğurt, salata, bakliyat ekledim.

Kızlar ben yumurta yiyemiyorum hamilelikten sonra oldu kokusu dahi midemi bulandırıyor.. bunun yerine ne yiyebilirim acaba
1yumurta 13gr protein bana 2 tane veriyor
Yani en az 20gr proteini baska bisekilde almaniz lazim

Kızlar folic asit içeren gıdaları arştırdım.
Aslında dengeli beslenirsek, meyve, sebze, protein, bakliyat bir çok üründe varmış.

Bugün öğünlerime yumurta, yoğurt, salata, bakliyat ekledim.
Canim zaten folik asit ilk 12 hafta cok onemli sinir sistemi ve beyin olusurken

Selam kızlar bugun kontrole gittim sata göre 9+2 ultrasonda 9+4 çıktık elhamdülillah hersey yolunda darısı olmayanların kalp atışı duymayı bekleyenlerin başına olsun
Ayyy maşallah
Kilo almayacağım derken bir haftada iki kilo almışım. Kabızlık, şişlik sanırım hepsi bir arada. Tost çok yedim. Ekmekten oldu kesin.
kız bende kabız oldum kaç gün 68 kilo çıkıyodum tartıda. Ekşi elma kayısı falan yedim iki günde 65e düştüm

Yaaaa haftamız bile aynıbana bugün stresten uzak dur, kötü şeyler düşünme, günlük rutinine devam et ve folikasite devam sigaraya son dedi sadece o kadar
benim doktorum herşey yolunda dedi ama bissürü ikaç yazdı duphaston+progesteron hap bide dupot iğne zaten folik asidi baştan beri kullanıyorum

Hayatım bebekler arası farklılıklar vardır 6+1 küçük daha bebek

Avakadoyu nasıl tüketiyorsun.
Bir alışamadım bu meyveye.
Ben cok severim ztn. Sabahlari 1/2 yiyorum uzerine biraz tuz biraz karabiber koyup kabizlik yoksa 1/4 aslinda porsiyonu gunluk
Bir de yazmayi unuttum smdi tazesi cikti kuskonmaz mutlaka

Ayyyy cok sukur nasil guzel haberdarisi basima insallah cok cok gecmis olsun buarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…