- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.201
Kızlar mastit olduğunuzu nasıl anladınız?
Benımkı de uyuyor canım sureklı uyar, gıdıkla dokun uyanık kalsın dıye ugras, gunler ılerledıkce uyanık kalma suresı uzayacakmısCanım çok iyi maşallah benim bebeğim emmiyor ya napıcam bilmiyorum 5 dk emiyor ve memede uyuyakalıyor
Allah razı olsun senden, kakası tastı az once cok sukurBizim doktorunuz gunde 1 ck zeytinyagi verebilirsin dedi.Ben cok kabiz oldugu zaman mamasinin icine koyuyorum.Yine doktorunuza danisin siz de
Allah razı olsun senden, kakası tastı az once cok sukur
27 günlük olduk bile çok şükür ama rengi daha sarı kızımın 37+0da doğurdum erken doğum olduğu için mi rengi düzelmedi acaba diyorum yarın için randevu aldım doktora bidaha gostercem benimle günü yakın olup bebeğinin rengi sarı olan varmı kızlar çok taktım kafaya
Canım benim doktor 1 aylık iğnesi, rutin kontrolleri ve kalça filmi çekilmesi gerek tam 1 ay sonraya randevu verdi. Ben de hastahanede ne kadar film bi soracağım devlette çekiliyor mu? Uzun mu sürer acaba?Ala ala bu arada biz 1 aylık olduk kalça ultrasonu çekinmemiz gerek doğum yaptığımız yere mi gitmeliyiz acaba
5 dk falan sürüyordu hatırladığım. Uzun bir şey değildi.Canım benim doktor 1 aylık iğnesi, rutin kontrolleri ve kalça filmi çekilmesi gerek tam 1 ay sonraya randevu verdi. Ben de hastahanede ne kadar film bi soracağım devlette çekiliyor mu? Uzun mu sürer acaba?
Evet bakılmış o testlere korkulacak bişey yokmu o zaman çok pimpirikliyim ya yinede bı baktirayim da içim iyice rahat etsin40 olcaz biz nerdeyse ,baya sari hala..-En son 13 olculdu 1 ay kontrolunde
Uzamis sarilik sizinki de.İleri tahliller yapildiysa karaciğer tiroid vs anne sutu sariligi diyip muhtemelen
Benimde şiş kocaman bezeler var sordum normalmiş kesi yerinin şişmesiKızlar benim sezeryan dikiş yerim şişmiş. Korktum biraz normal mi? Sizde durumlar ne?
Çok ilgili bir doktor, ulaşmak kolay. İnstagram varsa, Halil Gürsoy Pala yazarak bulabilirsiniz. Sizin ce bebeğiniz için en doğru olan neyse o şekilde size yaklaşacağınızdan şüpheniz olmasın.Merhaba perinatoloji doktoru arayışındayım. Halil bey nasıl iyi ilgileniyor mu? Benim 2.gebelikte dikiş atılıcak ve sürekli ulaşabiliceğim doktora ihtiyacım var kendisine ulaşmak kolay mıydı
Uzamış sarılık olabilir endişelenmeyin. Bebeğinizi olduğunca besleyin.27 günlük olduk bile çok şükür ama rengi daha sarı kızımın 37+0da doğurdum erken doğum olduğu için mi rengi düzelmedi acaba diyorum yarın için randevu aldım doktora bidaha gostercem benimle günü yakın olup bebeğinin rengi sarı olan varmı kızlar çok taktım kafaya
Corba kaşığı mi , cay kaşığı mi kızlarAllah razı olsun senden, kakası tastı az once cok sukur
Çay kaşığı canım bebek içinCorba kaşığı mi , cay kaşığı mi kızlar
Süt üretiyorsun ya. Vücudun su aşeriyor. Bende yok ama kuzenime oldu. Emzirirken özellikle çok su içiyordu.Hemen hemen 2 aylık bir bebeğim var. Doğum sonrası ağızda yapış yapış his yaşayan oldu mu? Günde 5 litreye yakın su içiyorum. Sanki hiç su içmemiş gibiyim
Bende o gruptaydim ben Molfix mavi kullanıyorum henüz bir sıkıntı olmadı sleepy çoğunda yapıyor galibaKızlar merhaba ocak grubundan geliyorum. Sleepy bionatturel kullanan varmi. Bebegimde pişik problemi oldu bezden kaynaklı mi acaba diye düşünmeye başladım çünkü en fazla 2 saat tutuyorum hemen degistiririm canım çok sıkıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?