- 18 Haziran 2022
- 4.744
- 6.542
- 108
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.221
Ya maşallah maşallah sana yatışa bakAy bana da bana da bakar misin
Büyük ihtimal kız bebege benziyor canım saglıkla gelsin inşallahEki Görüntüle 3246731 8+2 cinsiyet tahminlerinizi alabilirim arkadaslar teşekkürler
sağol arkadaşım inşallah darısı hepinizin başınaAyyyy cok sukur nasil guzel haberdarisi basima insallah cok cok gecmis olsun buarada
Off ya sebze özürlüsü ben.Ben cok severim ztn. Sabahlari 1/2 yiyorum uzerine biraz tuz biraz karabiber koyup kabizlik yoksa 1/4 aslinda porsiyonu gunluk
Bir de yazmayi unuttum smdi tazesi cikti kuskonmaz mutlaka
Soyle ki ceviz avakado badem peynir yumurta yogurt yesillik/salata sebze yemegi kirmizi et
Ay ben ben şu hamilelikte bir tek avakadoyu kararttim bebeğe iyi diye ilk haftalar yedim zorla ama nasıl midemi bulandırdı bir daha tovbeAvakadoyu nasıl tüketiyorsun.
Bir alışamadım bu meyveye.
Ya dimiYa maşallah maşallah sana yatışa bak
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız, maşallah bebişiniz önden önden gidiyorkızlar merhaba ,
sata göre 10+1 ama ultrasonda 11+0 çıktık. NİPT için kan verdim. hayırlı sonuçlar olur inşaallah.
Siz ne hissediyosnuz cinsiyet fotolar ekledim :)
Daha hiç vajinal bakılmadı mı acaba? Benim 6+1 günlükken karından görülmedi, vajinal ise kalp atışını bile duyduk. 6+1’de 6’lı sayıları geçmişti betamCumartesi gideyim, vajinal bakacak sonra olayı çözer, ona göre kan tah. İster belki
Ayy o kadar sevinmekten fıtığınıza üzülemedim.selam kızlar çok yazamıyorum ama hep okuyorum. Fetal dna sonucum çıktı temiz şükür. Cinsiyet de belli oldu kızgüzel haberler aldım çok mutlu oldum ama bugün galiba belimdeki fıtığı patlattım 2.80 yatıyorum ne ilaç alabiliyorum ne bişi dualarınızı bekliyorum
Bu bebek kız bebek canımAy bana da bana da bakar misin
Ben de hergün haşlama yumurta yerdim şimdi hiç yiyesim gelmiyor . Yumurtayı tavaya kırıp yiyebiliyorum, bu şekilde denedin miKızlar ben yumurta yiyemiyorum hamilelikten sonra oldu kokusu dahi midemi bulandırıyor.. bunun yerine ne yiyebilirim acaba
Büyük ihtimal erkek canımDostlaaar çok merak ediyorum 9 haftalık ultrason görüntüsü bu ❤bana da bakar mısınız rica etsem
Hayırlı olsun fıtık için inşallah hızlıca şifalanırsınız, kaçıncı haftadasınızselam kızlar çok yazamıyorum ama hep okuyorum. Fetal dna sonucum çıktı temiz şükür. Cinsiyet de belli oldu kızgüzel haberler aldım çok mutlu oldum ama bugün galiba belimdeki fıtığı patlattım 2.80 yatıyorum ne ilaç alabiliyorum ne bişi dualarınızı bekliyorum
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız, maşallah bebişiniz önden önden gidiyorNipt ile ikili test aynı şey mi, acaba ?
O da folik asitten cok zengin bi suru sey daha var icinde bi de etin yaninda fln cok guzel garni oluoOff ya sebze özürlüsü ben.
Kuşkonmaz hiç yemedim.
Tadını bile bilmiyorum.
Cok guzel olmuyo mu ya ben de bayiliyorum vallaAy ben bayiliyorum avakadoyaeziyorum icine beyaz peynir, karabiber tuz koyuyorum, limon da sıkıp hepsini karistiriyorum. Kizarmis ekmege sürüyorum. Offf aciktim
Çok teşekkür ediyorum canım hayırlısı inşallahBüyük ihtimal erkek canım
Canım denedim maalesef hiçbir şekilde yiyemitorumBen de hergün haşlama yumurta yerdim şimdi hiç yiyesim gelmiyor . Yumurtayı tavaya kırıp yiyebiliyorum, bu şekilde denedin mi
Benim bir arkadaşım aşırı rahatsız oluyordu kokusunda, bol bol çırpıyordu öyle omlet yapıyordu. Çok çırpınca kokusu azaldığını söylemişti.Canım denedim maalesef hiçbir şekilde yiyemitorumpatatesli yapayım dedim hani belki biraz tadını kırar diye inan onu bile yiyemedim
6 haftalik ultrasonuna da siz ve çoğu kişi de erkek demiştiBu bebek kız bebek canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?