2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar bilginiz olan cevap verebilir mi benim PAİ-1 ve mthfr 1298 A>C bu ikisi de homozigot bir doktorum iğne baslicaz derken diğeri hiçbir şeye gerek yok dedi ne yapmalıyım

Ben cok severim ztn. Sabahlari 1/2 yiyorum uzerine biraz tuz biraz karabiber koyup kabizlik yoksa 1/4 aslinda porsiyonu gunluk
Bir de yazmayi unuttum smdi tazesi cikti kuskonmaz mutlaka
Off ya sebze özürlüsü ben.
Kuşkonmaz hiç yemedim.
Tadını bile bilmiyorum.

Soyle ki ceviz avakado badem peynir yumurta yogurt yesillik/salata sebze yemegi kirmizi et

Avakadoyu nasıl tüketiyorsun.
Bir alışamadım bu meyveye.
Ay ben ben şu hamilelikte bir tek avakadoyu kararttim bebeğe iyi diye ilk haftalar yedim zorla ama nasıl midemi bulandırdı bir daha tovbe
Ya maşallah maşallah sana yatışa bak
Ya dimi yakından bakınca burnu belli oluyor yaa yicem burnunu babası gibi koca burunlu olacak

kızlar merhaba ,

sata göre 10+1 ama ultrasonda 11+0 çıktık. NİPT için kan verdim. hayırlı sonuçlar olur inşaallah.
Siz ne hissediyosnuz cinsiyet fotolar ekledim :)
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız, maşallah bebişiniz önden önden gidiyor Nipt ile ikili test aynı şey mi, acaba ?

Cumartesi gideyim, vajinal bakacak sonra olayı çözer, ona göre kan tah. İster belki
Daha hiç vajinal bakılmadı mı acaba? Benim 6+1 günlükken karından görülmedi, vajinal ise kalp atışını bile duyduk. 6+1’de 6’lı sayıları geçmişti betam vajinal daha bakılmadıysa stres yapmayın ve vajinal isteyin.
Ayy o kadar sevinmekten fıtığınıza üzülemedim. tebrik ederim

Kızlar ben yumurta yiyemiyorum hamilelikten sonra oldu kokusu dahi midemi bulandırıyor.. bunun yerine ne yiyebilirim acaba
Ben de hergün haşlama yumurta yerdim şimdi hiç yiyesim gelmiyor . Yumurtayı tavaya kırıp yiyebiliyorum, bu şekilde denedin mi

Hayırlı olsun fıtık için inşallah hızlıca şifalanırsınız, kaçıncı haftadasınız

Hadi inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız, maşallah bebişiniz önden önden gidiyor Nipt ile ikili test aynı şey mi, acaba ?

Sağolum evet maşallah 6 gün önden gidiyor. Bebeğin dna sı 10. Haftadan sonra anne kanına geçiyormuş. Nipt te alınan kanda bebeğin dna sı ayrıştırılıp bir çok hastalığa bakılıyor ve sonuç %99,9. Ama tarama testleri ölçümlerlenyapılan ihtimalleri söylüyor

Off ya sebze özürlüsü ben.
Kuşkonmaz hiç yemedim.
Tadını bile bilmiyorum.
O da folik asitten cok zengin bi suru sey daha var icinde bi de etin yaninda fln cok guzel garni oluo
Zeytinyag tuz karabiber sarimsakla ikiyebolup tavada yapabilirsin firin veya airfryer da yapabilirsin. Cok guzel oluyo

Ay ben bayiliyorum avakadoya eziyorum icine beyaz peynir, karabiber tuz koyuyorum, limon da sıkıp hepsini karistiriyorum. Kizarmis ekmege sürüyorum. Offf aciktim
Cok guzel olmuyo mu ya ben de bayiliyorum valla

Ben de hergün haşlama yumurta yerdim şimdi hiç yiyesim gelmiyor . Yumurtayı tavaya kırıp yiyebiliyorum, bu şekilde denedin mi
Canım denedim maalesef hiçbir şekilde yiyemitorum patatesli yapayım dedim hani belki biraz tadını kırar diye inan onu bile yiyemedim

Canım denedim maalesef hiçbir şekilde yiyemitorum patatesli yapayım dedim hani belki biraz tadını kırar diye inan onu bile yiyemedim
Benim bir arkadaşım aşırı rahatsız oluyordu kokusunda, bol bol çırpıyordu öyle omlet yapıyordu. Çok çırpınca kokusu azaldığını söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…