- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.221
Kızlar merhaba ocak grubundan geliyorum. Sleepy bionatturel kullanan varmi. Bebegimde pişik problemi oldu bezden kaynaklı mi acaba diye düşünmeye başladım çünkü en fazla 2 saat tutuyorum hemen degistiririm canım çok sıkıldı
Şimdi mochiye hiç süt çıkaramıyorum. Elektronik alıcam ya ona da çıkmazsa boşuna almış olur muyum diye düşünüyorum
Benim gibi sahip sagip morali bozulanlar icin
Bende yapmadi cok memnun kaldım, pişik kremi bile öyle cok nadir sürüyorm pişik olmadığı hâldeKızlar merhaba ocak grubundan geliyorum. Sleepy bionatturel kullanan varmi. Bebegimde pişik problemi oldu bezden kaynaklı mi acaba diye düşünmeye başladım çünkü en fazla 2 saat tutuyorum hemen degistiririm canım çok sıkıldı
Bana da sütün var mamayı bırak dedi. Bırakmıycam dedimKızlar bugün 15 günlük kontrolumuz vardi 2900 doğdu 3500 olmuş kızım, mama günde iki kere veriyordum onu bırakıcaz, bir de sağıp vermeyi bırakıcam , sarılık tehlikesini gectik birazda bu şekilde denicez, emziği de biraktiriyor doktor, inşallah sadece memeyle ilerleyebiliririz. Gaz damlası nurse harvy almistm ama doktor biogaia verdi
Açken çok az sütüm çıkıyor. Bebek emdikten sonra hiç çıkmıyor. 3 saat dolunca emzirmediysem karnım toksa uykumu aldıysam birilerine uyuz olmadıysam 80 çıkıyor.Şimdi mochiye hiç süt çıkaramıyorum. Elektronik alıcam ya ona da çıkmazsa boşuna almış olur muyum diye düşünüyorum
Sonucunuz çıkınca yazarmisin canım kaç olmuş sarılık bizim 12 çıktı 11.5 la taburcu olmuştuk 2 hafta önceBana da sütün var mamayı bırak dedi. Bırakmıycam dedimyumuşak yüzlü bir adam, cevap veremedi bana. Başka doktor olsa azarlar. Şimdi kontrole gidiyoruz. İnşallah sarılık 18 olmamıştır yine. Cts 13’tü.
Maşallah tatlı kızına ya, ne güzel kilo almış.
Kilo almışta memede oynuyor gibi geliyor çünkü her sağımda aynı çıkıyor, doktorda o doyuyodur sadece meme ver dedi şu saate kadar çığlık çığlığa kaldı memeyi düzgün emseBana da sütün var mamayı bırak dedi. Bırakmıycam dedimyumuşak yüzlü bir adam, cevap veremedi bana. Başka doktor olsa azarlar. Şimdi kontrole gidiyoruz. İnşallah sarılık 18 olmamıştır yine. Cts 13’tü.
Maşallah tatlı kızına ya, ne güzel kilo almış.
Çay kasıgından bıraz az verdım tam doldurmadım korktum, o bıle yettıCorba kaşığı mi , cay kaşığı mi kızlar
Masallahh masallahhKızlar bugün 15 günlük kontrolumuz vardi 2900 doğdu 3500 olmuş kızım, mama günde iki kere veriyordum onu bırakıcaz, bir de sağıp vermeyi bırakıcam , sarılık tehlikesini gectik birazda bu şekilde denicez, emziği de biraktiriyor doktor, inşallah sadece memeyle ilerleyebiliririz. Gaz damlası nurse harvy almistm ama doktor biogaia verdi
Peıma 1 numaea ıle sleepy 2 midi aynı boyda, 3 paket prıma bıtmek uzere 17.gundeyız, fazla kullanıyoruz sanırım bız.. Sleepy 2ye gecıcem ınsallah pısık mısık yapmazEşim sleepy aldığını zannederek pure baby diye bir bez almış. Çok memnunum. Organik vegan. Taşma bir kere oldu şimdiye kadar. Aklınızda bulunsun. Sadece kalıbı biraz küçük. Kuzenimin verdiği 1 numara primalar vardı, onlar bu bezin 2 numarası gibi.
İdrar tahlili mi yapacak?Biz kan verdik 12 çıkmış sarılık idrar yapmasını bekliyorum şimdi doktor birde ona bakalım dedi eğer ondada sıkıntı yoksa kendi gecmesini beklicez dedi
Yok ya dolaba koyulmaz sıcak olmayan bi yerde muhafaza etmen gerekiyor zaten kutu açıldıktan 1 ay içinde tüketilmesi gerekiyor yazıyor zaten 1 ayı bulmuyorKızlar açılan mamanın kutusunu dolaba koydum doğru mu kendimi salak gibi hissediyorum ya
Canım sezeryan için krem verdi mi doktorunuzKızlar benim sezeryan dikiş yerim şişmiş. Korktum biraz normal mi? Sizde durumlar ne?
Aynı durumu ben de yaşıyorum.Kızlar merhaba hepiniz iyisinizdir umarım pek giremiyorum buraya arada okumaya çalışıyorum ama bebiş beni çok zorluyor. Çok fazla kusma sıkıntımız var bi kaç defa durduk yere nefes almayı bıraktığını gördüğüm için gözüm devamlı üstünde uyuyamıyorum doğru düzgün. Birde memede emerken boğazına kaçıyor psikolojim bozuldu resmen emzirme zamanı gelince yine boğulacak mı diye? Netten baktım belirtileri reflüye benziyor, ilk kızımda hiç yaşamadım böyle şeyler tecrübesizimeşime bugün reflü yatağı aldıracağım başka nelere dikkat etmek gerekir yaşayan var mı bu durumu?
Hangi makineyle bu değer canım?Açken çok az sütüm çıkıyor. Bebek emdikten sonra hiç çıkmıyor. 3 saat dolunca emzirmediysem karnım toksa uykumu aldıysam birilerine uyuz olmadıysam 80 çıkıyor.
Hep aynı kalmıycak canım, zamanla artar. Bi de sağdıkça artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?