- 27 Şubat 2015
- 1.847
- 1.427
- 333
- 37
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.241
Ya bizimki kendi yatağında yatmıyor canım bizim yatağın ortasına yerleşti beşiğini bende yükseltmiştim ama ondan yatıramadığımızdan bi işe yaramadıAynı durumu ben de yaşıyorum.
1. Doktor dik emzir dedi
2. Burnu tıkalı olabilir burnunu açıyoruz
3.?reflü yatağı aldım ama uyumuyor orda yatağının altını yükselttim ben de
Şimdilik çok şükür iyi gidiyor
Bakalm tekrar ederse ben de yazarım
Lansinoh çiftli. Ama benim tekinin kafası kırıldı, tekli kullanıyorum çiftli makineyi. 2017’de aldım. Arkadaşım ve kuzenim de benim makinemi kullandı. Bu kullanan 4. Bebek.Hangi makineyle bu değer canım?
Evet ya el kadar bebeklere birde damardan ugrasiyorlar mahvediyorlar inşallah iyilesirler biran önce İdrar bakılıyor evet topuk kanı bakıldı doktor TSH bakalım dedi diğer geldiğimde bakmıştı dedim baktınız ona bidaha gerek yok sade idrar kalmış ona bakalım o zaman dedi verdik idrar bekliyoruz şimdiİdrar tahlili mi yapacak?
Bizim tsh da bakılacaktı. Kanı çıkmadı bi türlü. Delik deşik ettiler. Yeter dedim, sadece sarılık baksınlar.
Şu kadar gün sonra gel demedi mi?Kızlar sarılığımız yine arttı sanırım, kolları yüzü sarı bebeğimin gece yine hiç uyumadı anne sütü emmiyor zaten,mama veriyorum 2 saatte bir, randevuda bulamadım yarın gidicem doktora her şey allak bullak bir beslemeyi beceremedim kızımı ya. Yine almamaya başladı memeyi sütüm de gelmiyor heralde moralim o kadar bozuk kielimden hiçbir şey gelmiyor
Bize sağlık ocağı kan testi tekrarladı tiroit çıktı diye 4.gun yüksek çıkmış özelde 12. Gün normal çıkmış o yüzden bişey yoktur dedi doktor tekrar aramadilar ya bizde fototerapi de 10 kusure düştü taburcu olurken 11 kusurdu 2 hafta geçmiş 12 kusur işte şimdideŞu kadar gün sonra gel demedi mi?
Hayalimsin3803 cuma fototerapiden 10 ile taburcu olduk cts 13, bugün 14,90 çıktı. 18 olmadan tekrar yatırmıycam dedi. Perşembe tekrar çağırdı. Tsh için tekrar kan verdik. Bazen tiroid çıkıyor. İlaç veriyoruz, düşer dedi. İnşallah tiroid değildir yine de. Hayırlısı olsun. Allah hepsine şifa versin.
Bişey çıkmıycak bence.Bize sağlık ocağı kan testi tekrarladı tiroit çıktı diye 4.gun yüksek çıkmış özelde 12. Gün normal çıkmış o yüzden bişey yoktur dedi doktor tekrar aramadilar ya bizde fototerapi de 10 kusure düştü taburcu olurken 11 kusurdu 2 hafta geçmiş 12 kusur işte şimdide
Canım benım de sütüm de az, mamaya cok yuklendık, ben de gunlerdır aglıyorum, coluk cocuk doguruyor anne oluyor emzırıyo, ben emzırmeyı beceremedım dıye kendımı paralıyorum.. Annem kızdı, ben hıc anne sutu ıcmemısım, dunyanın sonu mu dedı paran pulun var en ıyı mamayı alırsın doyurursun bebegını, ac kalmaz korkma dedı ama süt geliyorken de emzırmek ıstıyor ınsan. Cok kafamı karıstırdı herkes, pedıatrıcı ayrı emzırme danısmanı ayrı, arkadaslar ayrı sey soyledı.. Gücüm kalmadı artık gecelerı bayılacak gıbı oluyorum artık uykusuz yorgunluk hepsi tepemdeKızlar sarılığımız yine arttı sanırım, kolları yüzü sarı bebeğimin gece yine hiç uyumadı anne sütü emmiyor zaten,mama veriyorum 2 saatte bir, randevuda bulamadım yarın gidicem doktora her şey allak bullak bir beslemeyi beceremedim kızımı ya. Yine almamaya başladı memeyi sütüm de gelmiyor heralde moralim o kadar bozuk kielimden hiçbir şey gelmiyor
Kız ne sporu, ben yasadıgıma şükrediyorumBişey çıkmıycak bence.
Çok ütopik bir soru olacak ama spora bAşlayan var mı
Zaten sor yapabilir misin diye, yapamamKız ne sporu, ben yasadıgıma şükrediyorum
Şuan cogumuzun sorunu uykusuzluk ve bebegın beslenmesı, spor düşünen var mıdır cıddenZaten sor yapabilir misin diye, yapamam
2 dk bulsam uyuyorum uykusuz olunca iyice mala bağlıyorum kahvaltı yaparsam şükrediyorumŞuan cogumuzun sorunu uykusuzluk ve bebegın beslenmesı, spor düşünen var mıdır cıdden
Maalesef öyleYa bizimki kendi yatağında yatmıyor canım bizim yatağın ortasına yerleşti beşiğini bende yükseltmiştim ama ondan yatıramadığımızdan bi işe yaramadıinş reflü yatağında yatar ya çok korkuyorum ben yatarken kusarsabişey olursa diye. Allah yardımcımız olsun canım ne zormuş böyle reflülü bebek
Hafif enfeksiyon var gibi kültür önemli dedi eğer kültürde enfeksiyon olursa 1 hafta yoğun bakım a alırım antibiyotik tedavisi için desiBişey çıkmıycak bence.
Benim 3 kg kaldı fazlam ben baslamicam karnimda yok hiç canımBişey çıkmıycak bence.
Uykusuzsun ya ondan. Bi uyusan toparlarsın aslında.Sımdı süt sagdım, ıkı meme toplam 30
Ikı meme 60 cıkıyordu bı kac gun evvel, dunden berı boyle 25 30 40, emxırmeye fe calısıyorum ama cocugun mıdesine süt inmiyordur bıle.. Memem yumusak, son damlasına kadar cektım olan bu.. Bestlak mba cayı duzenlı ıcıyorum, hurma kuruyemıs yıyorum,komposto hergun.. Daha ne yapım
Benim 25 kiloBenim 3 kg kaldı fazlam ben baslamicam karnimda yok hiç canım
Yaa inşallah çıkmaz.Hafif enfeksiyon var gibi kültür önemli dedi eğer kültürde enfeksiyon olursa 1 hafta yoğun bakım a alırım antibiyotik tedavisi için desi
Hafif enfeksiyon var gibi kültür önemli dedi eğer kültürde enfeksiyon olursa 1 hafta yoğun bakım a alırım antibiyotik tedavisi için desi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?