2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ya bizimki kendi yatağında yatmıyor canım bizim yatağın ortasına yerleşti beşiğini bende yükseltmiştim ama ondan yatıramadığımızdan bi işe yaramadı inş reflü yatağında yatar ya çok korkuyorum ben yatarken kusarsabişey olursa diye. Allah yardımcımız olsun canım ne zormuş böyle reflülü bebek

Kızlar sarılığımız yine arttı sanırım, kolları yüzü sarı bebeğimin gece yine hiç uyumadı anne sütü emmiyor zaten,mama veriyorum 2 saatte bir, randevuda bulamadım yarın gidicem doktora her şey allak bullak bir beslemeyi beceremedim kızımı ya. Yine almamaya başladı memeyi sütüm de gelmiyor heralde moralim o kadar bozuk ki elimden hiçbir şey gelmiyor

İdrar tahlili mi yapacak?
Bizim tsh da bakılacaktı. Kanı çıkmadı bi türlü. Delik deşik ettiler. Yeter dedim, sadece sarılık baksınlar.
Evet ya el kadar bebeklere birde damardan ugrasiyorlar mahvediyorlar inşallah iyilesirler biran önce İdrar bakılıyor evet topuk kanı bakıldı doktor TSH bakalım dedi diğer geldiğimde bakmıştı dedim baktınız ona bidaha gerek yok sade idrar kalmış ona bakalım o zaman dedi verdik idrar bekliyoruz şimdi

Şu kadar gün sonra gel demedi mi?
Hayalimsin3803 cuma fototerapiden 10 ile taburcu olduk cts 13, bugün 14,90 çıktı. 18 olmadan tekrar yatırmıycam dedi. Perşembe tekrar çağırdı. Tsh için tekrar kan verdik. Bazen tiroid çıkıyor. İlaç veriyoruz, düşer dedi. İnşallah tiroid değildir yine de. Hayırlısı olsun. Allah hepsine şifa versin.

Bize sağlık ocağı kan testi tekrarladı tiroit çıktı diye 4.gun yüksek çıkmış özelde 12. Gün normal çıkmış o yüzden bişey yoktur dedi doktor tekrar aramadilar ya bizde fototerapi de 10 kusure düştü taburcu olurken 11 kusurdu 2 hafta geçmiş 12 kusur işte şimdide

Bişey çıkmıycak bence.

Çok ütopik bir soru olacak ama spora bAşlayan var mı

Canım benım de sütüm de az, mamaya cok yuklendık, ben de gunlerdır aglıyorum, coluk cocuk doguruyor anne oluyor emzırıyo, ben emzırmeyı beceremedım dıye kendımı paralıyorum.. Annem kızdı, ben hıc anne sutu ıcmemısım, dunyanın sonu mu dedı paran pulun var en ıyı mamayı alırsın doyurursun bebegını, ac kalmaz korkma dedı ama süt geliyorken de emzırmek ıstıyor ınsan. Cok kafamı karıstırdı herkes, pedıatrıcı ayrı emzırme danısmanı ayrı, arkadaslar ayrı sey soyledı.. Gücüm kalmadı artık gecelerı bayılacak gıbı oluyorum artık uykusuz yorgunluk hepsi tepemde

Sımdı süt sagdım, ıkı meme toplam 30
Ikı meme 60 cıkıyordu bı kac gun evvel, dunden berı boyle 25 30 40, emxırmeye fe calısıyorum ama cocugun mıdesine süt inmiyordur bıle.. Memem yumusak, son damlasına kadar cektım olan bu.. Bestlak mba cayı duzenlı ıcıyorum, hurma kuruyemıs yıyorum,komposto hergun.. Daha ne yapım

Maalesef öyle

Uykusuzsun ya ondan. Bi uyusan toparlarsın aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…