2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar doğumum kasım sonu aralık başı olduğu için her iki sayfayıda takip ediyorum. Normalde gebelik akıntım var 2 gündür de iğne ucu kadar kırmızı pembemsi bi karışım var akıntımın içinde. Böyle birşey gören oldu mu?
Sürekli gelmiyor 2 günde 2 kez gördüm çok küçük

Kızlar merhaba Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin öncelikle pazartesi günü 7+0 olucam kalp atışını dışarı vermese bile doktor ultrasonda görmesi gerekir dimi? Daha önce bir kurtajım var korkuyorum, sizler kalp atışını ne zaman gördünüz duydunuz? 5+4 tte ilk gittim keseyi gördük 10 gün sonrasina bir daha çağırdı tam 7 haftalıkken kalp atışı için çağırdı. Yorumlarınıza ihtiyacım var stresliyim

Ben 6+0ken duydum kalp atışlarını, ama birkac annede yazmış onlarında ici rahatlasın şu şekilde oldu, doktor ultrasonu acar acmaz kalp atışı var size dinletiym dedi, sonra bebek çok küçük olduğu için ultrason cihaziyla bulamadi bir anda, dinletemeyebilirdi yani, ama çok inat etti benim doktorum yeniden buldu bebeği dinletti. Doktor kalp atışı var diyorsa dinleyemesenizde önemli değil, daha sonra 7+0da daha net duyuluyor zaten

Ya benim için kalp atışı var demiş olması yeterli ilerleyen haftalarda duysam da olur. Bir önceki gebeligimde keseyi gördük keseden 2 hafta sonra kalp için gittim ve malesef yoktu. Şimdi bunda da kese görme sürecini atlattık, kalp için bekliyorum. Çok heycanli ve korkağım. Teşekkür ederim cevabınız için, umarım görürüm bende

Sorun olacağını sanmıyorum ultrason da kanama alanı gördü mü doktor?

Tatlım ses olmasa bile doktor ultrason alanından görür diye düşünüyorum ama 8. Hafta da duyanlar var sağlıcakla gelsin

Canım ben de kabızlık oldu o sırada bende de tarif ettiğin şekilde akıntı oldu doktorum kontrol etti ve rahimde kanama alanı göremedi muhtemelen vajina girişindeki kılcal damarlar çatlamış olabilir kabızlıktan dolayı dedi çok şükür kabızlıktan sonra bir daha olmadı ama sen yine bi kontrole git derim

Çok geçmiş olsun bel fıtığı çok zor ameliyat olmuştum bu sebepten
Bu arada sonucun temiz çıkmış çok sevindim darısı bizlere

Günaydın kızlar, DNA testine ne kadar verdiniz fiyat olarak lütfen. Fiyatlarını hiç bilmiyorum, kan tahlili ile mi belli oluyor ?

Bazı arkadaşlar yumurta yiyememiş çok normal bende yiyemiyorum hâlâ. Size önerim kaşar peyniri bebek için çok yararliymış tost yapıp yemeğe çalışıyorum bende

Kontrolüm haftaya normalde hemen gitmeli miyim sizce yoksa beklemeli miyim

Bazı arkadaşlar yumurta yiyememiş çok normal bende yiyemiyorum hâlâ. Size önerim kaşar peyniri bebek için çok yararliymış tost yapıp yemeğe çalışıyorum bende
Kaşar peyniri hepsi değil diye biliyorum bebeğin kilo alımı için bana eski kaşar peyniri önermişti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…