2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar yumuşatıcı almayı düşünüyorum. Dalin Düş bahçesi mi yoksa bahar ninnisi mi sizce

Günaydın kızlar, DNA testine ne kadar verdiniz fiyat olarak lütfen. Fiyatlarını hiç bilmiyorum, kan tahlili ile mi belli oluyor ?
Evet tek tup kan ile belli oluyor. Ben fransaya yolladim. Basic test 360euro genisletilmis 650 en en genis esten de kan alinarak yapilan 1200euro. 12 gunde sonuc cikiyor

Bazı arkadaşlar yumurta yiyememiş çok normal bende yiyemiyorum hâlâ. Size önerim kaşar peyniri bebek için çok yararliymış tost yapıp yemeğe çalışıyorum bende
Kasar yagli extra bi ozelligi olan peynir degil emin misiniz? Kilo aldiginizla kalirsiniz kasarla. Beyaz peynir veya lor tuketin hatta loru kendiniz yapabilirsiniz

Kasar yagli extra bi ozelligi olan peynir degil emin misiniz? Kilo aldiginizla kalirsiniz kasarla. Beyaz peynir veya lor tuketin hatta loru kendiniz yapabilirsiniz
Bebek için faydalı diyorlar internetten de araştırabilirsiniz, çok çok değil de ara sıra kahvaltıda ara sıra tost yapıp yiyorum normalde en fazla beyaz peynir tüketiyorum midem anca onu kabul ediyor

Kızlar yumuşatıcı almayı düşünüyorum. Dalin Düş bahçesi mi yoksa bahar ninnisi mi sizce
Dalinin içeriği temiz değil diye biliyorum ve onların son kullanma tarihi oluyor bence 8. 9. Ayda almak iyi

Kızlar 8+1de ultrasona gittim boy 16mm kalp atış 165 bugunlerde giden olmus muydu degerler yakın mı

Ayy ben daha 2. Ayında başladım aboo azaltayim biraz o zaman
Tabi hemen değil 4.aydan itibaren az az 6.aydan sonra biraz çoğaltarak yiyebilirsin demişti hatta bana inandırıcı gelmedi de devlete gidip orada ki doç.dr vardı ona sormuştum o da onayladı çünkü içeriğinde tuz oranı yüksek ya ödem yapmasından korkmuştum ama bende ödem olmadı

Az az yiyorum ama bazen akşamları tost yapıyorum. Malum sucuk filanda yenmedigi için herşey zaten aşırı kokuyor

Ne güzel dümdüz ben fazla ayrıntılı gidilmesini istemiyorum zaten pimpirikli biriyim iyice araştırır anksiyete panik atak la ilerlerim yoksa
Bu ben beta ilk başlarda yüksek çıkmıştı niye yüksek çıktı ikiz mi var sorun var sürekli kendimi yedim doktorum ultrason görüntüsünu verince anladım tek öyle rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…