- 3 Nisan 2023
- 3.094
- 3.765
- 48
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.261
Hangisi bilmiyorum da kaşar peyniri iyi dediler zaten peynir salatalık domates yiyebiliyorum sadeceKaşar peyniri hepsi değil diye biliyorum bebeğin kilo alımı için bana eski kaşar peyniri önermişti doktorum
Evet tek tup kan ile belli oluyor. Ben fransaya yolladim. Basic test 360euro genisletilmis 650 en en genis esten de kan alinarak yapilan 1200euro. 12 gunde sonuc cikiyorGünaydın kızlar, DNA testine ne kadar verdiniz fiyat olarak lütfen. Fiyatlarını hiç bilmiyorum, kan tahlili ile mi belli oluyor ?
Bebek icin mi?Kızlar yumuşatıcı almayı düşünüyorum. Dalin Düş bahçesi mi yoksa bahar ninnisi mi sizce
EvetBebek icin mi?
Kasar yagli extra bi ozelligi olan peynir degil emin misiniz? Kilo aldiginizla kalirsiniz kasarla. Beyaz peynir veya lor tuketin hatta loru kendiniz yapabilirsinizBazı arkadaşlar yumurta yiyememiş çok normal bende yiyemiyorum hâlâ. Size önerim kaşar peyniri bebek için çok yararliymış tost yapıp yemeğe çalışıyorum bende
Bebek icin yumusatici kullanilmamasi tavsiye ediliyor sahsen ben kendi ic camasirlarimiza bile yumusatici koymuyorum
Bebek için faydalı diyorlar internetten de araştırabilirsiniz, çok çok değil de ara sıra kahvaltıda ara sıra tost yapıp yiyorum normalde en fazla beyaz peynir tüketiyorum midem anca onu kabul ediyorKasar yagli extra bi ozelligi olan peynir degil emin misiniz? Kilo aldiginizla kalirsiniz kasarla. Beyaz peynir veya lor tuketin hatta loru kendiniz yapabilirsiniz
Ayy inşallahTamm canım sorun yoktur
Dalinin içeriği temiz değil diye biliyorum ve onların son kullanma tarihi oluyor bence 8. 9. Ayda almak iyiKızlar yumuşatıcı almayı düşünüyorum. Dalin Düş bahçesi mi yoksa bahar ninnisi mi sizce
Ben 7+6’da gitmiştim 154 cm 162 kalp atışıydı. 8+0 çıkmıştı. Kalp atışına süper dediKızlar 8+1de ultrasona gittim boy 16mm kalp atış 165 bugunlerde giden olmus muydu degerler yakın mı
Ben kızımda kilo alımı zayıftı hamileyken doktorum bol bol Kars eski kaşar dedi gerçekten yedim ve 3450 doğdu son bi ayda kilo alımı hızlanmıştıHangisi bilmiyorum da kaşar peyniri iyi dediler zaten peynir salatalık domates yiyebiliyorum sadece
Ayy ben daha 2. Ayında başladım aboo azaltayim biraz o zamanBen kızımda kilo alımı zayıftı hamileyken doktorum bol bol Kars eski kaşar dedi gerçekten yedim ve 3450 doğdu son bi ayda kilo alımı hızlanmıştı
Bende de kalp atışını söylemedi herşey yolunda dediBu kalp atışı nedir yeni mi çıktı doktorlar ilkinde de suankinde de bana kalp atışı şu diyen olmadı bence o kadar ayrıntıya girmek gerekiyor mu bana cm ve haftasını gelişimi söyleyip geçiyor
Tabi hemen değil 4.aydan itibaren az az 6.aydan sonra biraz çoğaltarak yiyebilirsin demişti hatta bana inandırıcı gelmedi de devlete gidip orada ki doç.dr vardı ona sormuştum o da onayladı çünkü içeriğinde tuz oranı yüksek ya ödem yapmasından korkmuştum ama bende ödem olmadıAyy ben daha 2. Ayında başladım aboo azaltayim biraz o zaman
Ne güzel dümdüzBende de kalp atışını söylemedi herşey yolunda dedi
Az az yiyorum ama bazen akşamları tost yapıyorum. Malum sucuk filanda yenmedigi içinTabi hemen değil 4.aydan itibaren az az 6.aydan sonra biraz çoğaltarak yiyebilirsin demişti hatta bana inandırıcı gelmedi de devlete gidip orada ki doç.dr vardı ona sormuştum o da onayladı çünkü içeriğinde tuz oranı yüksek ya ödem yapmasından korkmuştum ama bende ödem olmadı
Bu benNe güzel dümdüzben fazla ayrıntılı gidilmesini istemiyorum zaten pimpirikli biriyim iyice araştırır anksiyete panik atak la ilerlerim yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?