- 12 Nisan 2019
- 24.227
- 38.440
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.621
Bana da da demır yazmıs ama toplasan 6 7 tane ıcmısımdır, kabız yapıyo, ıcmesek ne olur kı..Bana sadece d vit ve demir kullan dedi. Aile hekimi birini 3, birini 6 ay kullan dedi ama kadın doğum emzirdiğin sürece kullan dedi. Ekstra vitamin bana hamileliklerimin hiçbirinde kullandırmadı. Kilo fazlam var, iştahını açmasın, ihtiyacın yok dedi. Ama 40 kilo hamile kalan arkadaşıma vitamin vermişti, süt içemiyorsan sütlaç ye demişti. Bana aç gezsem hiç bişey olmaz dedi.
Ben ekstra magnezyum çinko kullanıyorum demir hapı kabız yapmasın diye. Bitince yine alır mıyım bilmiyorum, gebelikten kalana devam ediyorum ama bıktım artık ilaç düşünmekten. Aç mıyım tok muyum kaç saat oldu, süt ürünü tükettim mi, çay kahve içtim mi. Çocuğun alerji ilacı var, bebeğin d vitamini var, onları unutuyorum.
Sanırım emzirdikçe depolarımızdan gidiyor. Ara ara kan tahlili vererek içmesek de olur bence de. Ben de hep kabızım ya. Hamilelikte kabız olmadım, lohusalıkta oluyorum hep. Kızda hemoroid de olmuştum. Çok korkuyorum.Bana da da demır yazmıs ama toplasan 6 7 tane ıcmısımdır, kabız yapıyo, ıcmesek ne olur kı..
Benim 1 numara bitmek üzere 2 ye geçeceğim. Büyük gelecek gibi hissediyorum 25 günlükken 2 numaraya geçmiş olacağız kilo 4 bucuk civarı olur büyük ihtimalle. Büyük olursa mecburen bir paket daha 1 numara alacağım. Molfix pure & soft kullanıyorum. Sızdırmıyor ama arkadan bel kısmına taşma yapıyor maalesef iyi taktığımı düşünüyorum ama neden böyle oluyor anlamadımKızlar 2 numaraya geçtiniz mi? Benim kızım minik biraz hala 1 numaradayız. Son bir paketim kaldı. 1 numara bir daha alsam mı yoksa 2 yi denesem mi bilemedim arada çok fark var mı ki? Bu arada ben 1-2 numarayı sleepy natural almıştım, sızdırma olmadı memmunum
Ben kullanıyorum sızdırmıyor ama arkadan bel kısmına taşma yaşıyorum sanırım benim bezlememle alakalıKızlar merhaba. 1 ay sonra doğumum var inşallahşu bebek bezini alayım diyorum. Aranızda kullanan var mı? Yorumlarını merak ediyorum .
Hamılelıkte magnezyum ıcıyordum dengelıyordu.. Valla bılemedım, emzırmeye faydası olacaksa,Kabız da olsam ıcerımSanırım emzirdikçe depolarımızdan gidiyor. Ara ara kan tahlili vererek içmesek de olur bence de. Ben de hep kabızım ya. Hamilelikte kabız olmadım, lohusalıkta oluyorum hep. Kızda hemoroid de olmuştum. Çok korkuyorum.
Kızlar merhaba. 1 ay sonra doğumum var inşallahşu bebek bezini alayım diyorum. Aranızda kullanan var mı? Yorumlarını merak ediyorum .
Bizdede aynı durum vardı seni çok iyi anlıyorum. Kardiyoloji hariç gittik hiçbirşey çıkmadı. Annesütü sarılığı dediler. Ciddi bir bulgu yoktu. Kafayı yedirecek bir durum yok açıkcası. Bende birsürü yere götürdüm, defalarca kan alındı ama olan çocuğa oldu. Sen sakinleş öncelikle. Genellikle sebebi bulunamıyor çünkü sonrasında azalarak bitiyor bizimki 100 günü geçmişti bile hala sarıydı.
Aynısını yasadım ama moralını yuksek tut tekrar r gerı gelır, bıraz dınlen, su ıc bol bol masaj yap bı de sagmadan once, lokman hekıme gonder esını anne cayı aldır, ıcınce rezene kımyon kişnis anason cemenotu var, ondan demle ıc gunde 3 4 bardak
sudem34 bizim 40 gunu gecti hala sari.Sinir bozucu biliyorum ams tetkikler yapilip bidi cikmadiysa ve anne sutu sariligi dendiyse beklemekten baska yapcak bisi yok..Biz de doktor doktor gezdik farkli bisi soyleyen yok.Her gittigin yer de kan aliyor cocugu cok hirpaliyor o agladikca biz de hirpalaniyoruz.O yuzden beklemek zor ama en iyisi
8 saat durdu dışarda tam 100ml döktüm valla içim gittiBazı yerlerde 4 saat 4 gun 4 ay yazıyor
Sıcaktı canım ya bebekten dolayı açıyoruz kaloriferi. Döktüm valla riske atamadımCanım ben o an sağdıgım süt olsa da mama da olsa muhakkak vermeden tadına bakıyorum , alışkanlık edersen en ufak farklari bile sende anlarsın, simdi çıkarttıgin yer soğuk mu sıcak mi bilemedim bir sey diyemicem
Karısım oldugu ıcın ben farketmıyırun pek, ıkm ıctıgımde tuhaf gelmıstı kokusu, sımdı sıcak bısey gecıyor bogazımdan hem dıyerekten ıcıyorum, sütü de artırıyor bence az da olsa.. Yanı benım sütüm az oldugınu ıcın oyle dedımCemenotu ise yariyor mu? iceceksek o kokuya degmesi lazim
Şuan benım de ıcım gıttı, hıc 100 ml sütü bırarada goremedım8 saat durdu dışarda tam 100ml döktüm valla içim gitti
49 günlük olduk bizŞuan benım de ıcım gıttı, hıc 100 ml sütü bırarada goremedımbebegınız kac gunluk, ben de 100 ml sagım yapabılır mıyım bır gun acaba
Medelanın biberonuyla veriyorum ben emzirmede hiç sıkıntı yaşamadım daha. Bir de kaşık biberon kullandım ilk ayKızlar kızım emmiyor, süt sağıyorum gelmiyor. Eds den sıkıldım biberona başlasam hata mı etmiş olurum?
Ben Imom kullandım. Hamilelikte ve şimdi lohusa dönemimde de Imom kullanmaya devam ediyorumKizlar gebelik oncesi folik asit almak istiyorum. Kullananlar varsa hangisinu önerirsiniz
Tomme tippe var bende meme ucuna yakın diye almıştım aynı işlevi görür mü acabaMedelanın biberonuyla veriyorum ben emzirmede hiç sıkıntı yaşamadım daha. Bir de kaşık biberon kullandım ilk ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?