2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bana da da demır yazmıs ama toplasan 6 7 tane ıcmısımdır, kabız yapıyo, ıcmesek ne olur kı..

Bana da da demır yazmıs ama toplasan 6 7 tane ıcmısımdır, kabız yapıyo, ıcmesek ne olur kı..
Sanırım emzirdikçe depolarımızdan gidiyor. Ara ara kan tahlili vererek içmesek de olur bence de. Ben de hep kabızım ya. Hamilelikte kabız olmadım, lohusalıkta oluyorum hep. Kızda hemoroid de olmuştum. Çok korkuyorum.

Benim 1 numara bitmek üzere 2 ye geçeceğim. Büyük gelecek gibi hissediyorum 25 günlükken 2 numaraya geçmiş olacağız kilo 4 bucuk civarı olur büyük ihtimalle. Büyük olursa mecburen bir paket daha 1 numara alacağım. Molfix pure & soft kullanıyorum. Sızdırmıyor ama arkadan bel kısmına taşma yapıyor maalesef iyi taktığımı düşünüyorum ama neden böyle oluyor anlamadım

Hamılelıkte magnezyum ıcıyordum dengelıyordu.. Valla bılemedım, emzırmeye faydası olacaksa,Kabız da olsam ıcerım

Kızlar merhaba. 1 ay sonra doğumum var inşallah şu bebek bezini alayım diyorum. Aranızda kullanan var mı? Yorumlarını merak ediyorum .

Merhaba bunu beğendim çok beğenerek stokladım. 1 haftadır sızdırmadığı gün yok halbuki ne kadar memnundum. Benim denediğimde gösterge vardı benim stoklar göstergesiz geldi o bile değiştirmiş. Stoklamamanı öneririm o yüzden. Beğendiğin bir bez bile sonrasında sıkıntı olabiliyor.

sudem34 bizim 40 gunu gecti hala sari.Sinir bozucu biliyorum ams tetkikler yapilip bidi cikmadiysa ve anne sutu sariligi dendiyse beklemekten baska yapcak bisi yok..Biz de doktor doktor gezdik farkli bisi soyleyen yok.Her gittigin yer de kan aliyor cocugu cok hirpaliyor o agladikca biz de hirpalaniyoruz.O yuzden beklemek zor ama en iyisi

Cemenotu ise yariyor mu? iceceksek o kokuya degmesi lazim

Katılıyorum bende yaşarken üzülüyordum çokta iyi anlıyorum ama dipsiz bu kuyu. Doktorumuz bana ararsan bulursun demişti ben sinirden parçalamak istemiştim onu. Şimdi anlıyorum ne demek istediğini. 100 gün diyorum bak. Heryere götürdüm. 11 tüp kan alındı gastroentolojiye gittiğimizde. Kaç günlüktü ki? Bunu yaptırmamız lazımdı pişman dediğim çünkü birşey var mı yok mu anlamalıydık. Yine git yine herşeyi baktır ama kendine bu kadar stres yapma. 90. Gün geçer dedi bize tüm doktorlar 91. Gün oldu geçen giden yoktu ne kadar üzülmüştüm. Şimdi bakıyorum da kendimle zorum neydi acaba

Sıcaktı canım ya bebekten dolayı açıyoruz kaloriferi. Döktüm valla riske atamadım

Cemenotu ise yariyor mu? iceceksek o kokuya degmesi lazim
Karısım oldugu ıcın ben farketmıyırun pek, ıkm ıctıgımde tuhaf gelmıstı kokusu, sımdı sıcak bısey gecıyor bogazımdan hem dıyerekten ıcıyorum, sütü de artırıyor bence az da olsa.. Yanı benım sütüm az oldugınu ıcın oyle dedım

Kızlar kızım emmiyor, süt sağıyorum gelmiyor. Eds den sıkıldım biberona başlasam hata mı etmiş olurum?

Kızlar süt için ben yulaf sütü içiyorum her gün bir de solgarın süt yapıcı hapı var sabah 3 akşam 3 ondan kullanıyorum baya işe yarıyo. Helva yiyorum mutlaka o da çok süt yapıyo. En son olarak dut koyuyorum sıcak suya bi avuç bikaç saat sonra da onu içiyorum. Bildiklerim ve yaptıklarım bunlar şu ana kadar iyi geliyo hepsi. Bi gün çok güzel sütüm oluyo bi gün hiç olmuyor bi şekilde idare ediyoruz artık

Şuan benım de ıcım gıttı, hıc 100 ml sütü bırarada goremedım bebegınız kac gunluk, ben de 100 ml sagım yapabılır mıyım bır gun acaba
49 günlük olduk biz ben sütüm artsın diye çok sağdım faydasını şimdi görüyorum. Bir de sağarken 20dk sağıp 10 dk dinlendirmeli memeyi. Benim sağma makinemde çok iyi çıktı. Medela almıştım hiç memnun kalmadım.

Meme ucum 2-3 hafta hep kanadı kanlı süt içirdim yavruma ama asla vazgeçmedim. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…