- 25 Nisan 2023
- 348
- 575
- 23
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.641
Onu hiç denemedim canım bilmiyorum valla. Bu medela Anne memesi gibi veriyo sütü bana arkadaşım verdi. Biberonun ucunda süt kanalları var. Ama tomme tippe nin ucu aynıysa eğer memeyle sorun olmaz benceTomme tippe var bende meme ucuna yakın diye almıştım aynı işlevi görür mü acaba
Ya böyle şeyler söylemek istemiyorum ama bana kendinize eziyet ediyormuşsunuz gibi geliyor. Bence biberon ver.Kızlar kızım emmiyor, süt sağıyorum gelmiyor. Eds den sıkıldım biberona başlasam hata mı etmiş olurum?
Canım doktor madacasole verdi sabah akşam sürmek için bir de her emzirme sonrasında başka bir krem verdi. Lansinoh hafif kaldı sürdüm ama. Uçları kan topladı, memeye tuttururken etimden et kopuyor gibiydi ama şimdi ağlamıyorum, kasıyorum kendimi sadece. Gümüş kalkan kullanıyorum, inanılmaz kurtarıcı. Meme ucuma atlet vs değmesine tahammülüm yok. Ama hepsi geçecekLansınoh canım, bir surmeye gecırıyor, mucıze bısey, benım mememın bası kabuk olmustu, koptu dusun goruntusunu, bıldıgın kan toplamıstı heryerı.. Hemen gecırdı.. Bır de sılıkon kalkan kullan hep meme basın degmesın bı yere
İçini ferah tut anneler yanlış yapmaz burada 100 tane anne varsa 100 tane farklı çocuk var. Sen iç güdülerinde çocuğun için yapıyorsun ne yaparsan. Sen iyi olacaksın ki bebiş de iyi olsunBugun ılk kez bıberon verdım 16. Gunn, nasıl bır rahatlıkmıs bıberon, sırınga ıle veıyordum oncesınde, 40 dm boyunca 2 memeyı de sılıkonsuz emzırdım, Allahım nolur yardım et sılıkondan da kurtulayım, cok tezat ısler yapıyorum bılıuorum ama cok yoruldum napım
İşte bizimki idrardan bilindi canım enfeksiyon sebep oluyormuş 4 gün oldu yoğun bakım da yarın çıkar diye bekliyordum doktor garanti olsun tekrarlamasın pazartesi bı aksilik olmazsa çıkartırız dedi inşallah yaKızlar uzayan sarılık bana kafayı yedirtiyor
Araştırıyoruz hala
Neden olur nasıl geçer bilen var mı?
Hematoloji
Kardiyoloji
Gastroenteroloji hepsinden randevu alıp götürcem daha
Hastaneye git gel ölüm zaten.
Dün kalça usg de yıktı ortalığı cıngar çıkardı.
İdrar tahlili için iki kez işedi ama numune yetmedi tahlil alamadılar.
Allah bütün bebeklere şifa versin.
Ben de prima premium care ile başladım ğişik oldu sleepy bionaturel e geçtim krem vs atlattık şükürKızlar merhaba ocak grubundan geliyorum. Sleepy bionatturel kullanan varmi. Bebegimde pişik problemi oldu bezden kaynaklı mi acaba diye düşünmeye başladım çünkü en fazla 2 saat tutuyorum hemen degistiririm canım çok sıkıldı
Canım emin olmak istiyorsan 1 aylığına hastane tipi süt sağma makinesi kiralasana. Fiyatları 600-700 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Hem ev tipine göre daha güçlü, ilk aşama için hayat kurtarır. Bana medela için bi telefon vermişti hastane istersen bakayım bulayım.Şimdi mochiye hiç süt çıkaramıyorum. Elektronik alıcam ya ona da çıkmazsa boşuna almış olur muyum diye düşünüyorum
Canım aldım elektrikli pompaCanım emin olmak istiyorsan 1 aylığına hastane tipi süt sağma makinesi kiralasana. Fiyatları 600-700 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Hem ev tipine göre daha güçlü, ilk aşama için hayat kurtarır. Bana medela için bi telefon vermişti hastane istersen bakayım bulayım.
Mustela'nın Neyi toplatıldı
Demrk istedim ki, eczanede mustela yoktur şimdi, yanlışlıkla toplatilan diger markalardan almasamm.. minvalinde bi sey demek istemiştimMustela mı toplatıldı, bız eczaneden aldık
Canım bir haftaya kadar normal diyor internette ama gazı felanda mi yok çocuk rahat mıKızlar kızım 2 gündür kakasını yapmıyor normal mi ya ne yapmam lazım
20 dakika sağmak çok değil miii, ben bir memeyi 5 dakika sağıyorum 30ml çıkıyor, süt bitiyor diye düşünüyorum diger memeyi sagmaya geçiyorum49 günlük olduk bizben sütüm artsın diye çok sağdım faydasını şimdi görüyorum. Bir de sağarken 20dk sağıp 10 dk dinlendirmeli memeyi. Benim sağma makinemde çok iyi çıktı. Medela almıştım hiç memnun kalmadım.
Meme ucum 2-3 hafta hep kanadı kanlı süt içirdim yavruma ama asla vazgeçmedim. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Hangisinden aldınCanım aldım elektrikli pompa
lansinoh çiftliHangisinden aldın
Yapışkanlı poşet veriyorlar pipiye geçiyorİdrar tahlilinı nasıl verdınız canım
Kaç günde geçti sarı renk esmer gibi miydi bebek ten rengiBizdede aynı durum vardı seni çok iyi anlıyorum. Kardiyoloji hariç gittik hiçbirşey çıkmadı. Annesütü sarılığı dediler. Ciddi bir bulgu yoktu. Kafayı yedirecek bir durum yok açıkcası. Bende birsürü yere götürdüm, defalarca kan alındı ama olan çocuğa oldu. Sen sakinleş öncelikle. Genellikle sebebi bulunamıyor çünkü sonrasında azalarak bitiyor bizimki 100 günü geçmişti bile hala sarıydı.
Ne önerirsin yaptırıyım mı yaptırmayım mı testleri tahlilleri?sudem34 bizim 40 gunu gecti hala sari.Sinir bozucu biliyorum ams tetkikler yapilip bidi cikmadiysa ve anne sutu sariligi dendiyse beklemekten baska yapcak bisi yok..Biz de doktor doktor gezdik farkli bisi soyleyen yok.Her gittigin yer de kan aliyor cocugu cok hirpaliyor o agladikca biz de hirpalaniyoruz.O yuzden beklemek zor ama en iyisi
Bana akıl ver ne yapayımKatılıyorum bende yaşarken üzülüyordum çokta iyi anlıyorum ama dipsiz bu kuyu. Doktorumuz bana ararsan bulursun demişti ben sinirden parçalamak istemiştim onu. Şimdi anlıyorum ne demek istediğini. 100 gün diyorum bak. Heryere götürdüm. 11 tüp kan alındı gastroentolojiye gittiğimizde. Kaç günlüktü ki? Bunu yaptırmamız lazımdı pişman dediğim çünkü birşey var mı yok mu anlamalıydık. Yine git yine herşeyi baktır ama kendine bu kadar stres yapma. 90. Gün geçer dedi bize tüm doktorlar 91. Gün oldu geçen giden yoktu ne kadar üzülmüştüm. Şimdi bakıyorum da kendimle zorum neydi acaba
Başlama sakın ilk 20 günKızlar kızım emmiyor, süt sağıyorum gelmiyor. Eds den sıkıldım biberona başlasam hata mı etmiş olurum?
NormalKızlar kızım 2 gündür kakasını yapmıyor normal mi ya ne yapmam lazım
20 dk 10 dk dinlenme sonrası tekrar sağım da süt geliyor mu yine49 günlük olduk bizben sütüm artsın diye çok sağdım faydasını şimdi görüyorum. Bir de sağarken 20dk sağıp 10 dk dinlendirmeli memeyi. Benim sağma makinemde çok iyi çıktı. Medela almıştım hiç memnun kalmadım.
Meme ucum 2-3 hafta hep kanadı kanlı süt içirdim yavruma ama asla vazgeçmedim. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Allah kavuştursunİşte bizimki idrardan bilindi canım enfeksiyon sebep oluyormuş 4 gün oldu yoğun bakım da yarın çıkar diye bekliyordum doktor garanti olsun tekrarlamasın pazartesi bı aksilik olmazsa çıkartırız dedi inşallah ya
Bıberon, meme reddı yapmadı ben de ama, dün emzık verdım, hep sırınga ıle beslemmıstım, yanında mama beklıyor herhalde gelmedıgı ıcın tukurdu emzıgı, tutmuyor suan emzıkKızlar kızım emmiyor, süt sağıyorum gelmiyor. Eds den sıkıldım biberona başlasam hata mı etmiş olurum?
Ben 10 dk ancak sagabılıyorum, damla cıkmıyor sonrasında49 günlük olduk bizben sütüm artsın diye çok sağdım faydasını şimdi görüyorum. Bir de sağarken 20dk sağıp 10 dk dinlendirmeli memeyi. Benim sağma makinemde çok iyi çıktı. Medela almıştım hiç memnun kalmadım.
Kız bebeklerde nasıl acabaYapışkanlı poşet veriyorlar pipiye geçiyor
Kaç günde geçti sarı renk esmer gibi miydi bebek ten rengi
Kaçtan kaça indi sarılık?
İlk 10 gün sarılık oldu mu?
Ne önerirsin yaptırıyım mı yaptırmayım mı testleri tahlilleri?
Bana akıl ver ne yapayım
İnşallah bişey çikmaz ama doktor korkuttu olası kötü senaryolardan bahsetti
Başlama sakın ilk 20 gün
Şırınga ver feeding ile
Normal
20 dk 10 dk dinlenme sonrası tekrar sağım da süt geliyor mu yine
Ben sadece 1-2 kez 19 dakikayı zorladım mastit olan memeyi açmak için o da
Allah kavuştursun
Gümüş kalkan da ıyı ama sonra sütt akınca toplamak ıcın gogus kalkanı daha ıyı oluyor, gumus memeye yapısıyor kalkanda hava alma durumu oluyor..Canım doktor madacasole verdi sabah akşam sürmek için bir de her emzirme sonrasında başka bir krem verdi. Lansinoh hafif kaldı sürdüm ama. Uçları kan topladı, memeye tuttururken etimden et kopuyor gibiydi ama şimdi ağlamıyorum, kasıyorum kendimi sadece. Gümüş kalkan kullanıyorum, inanılmaz kurtarıcı. Meme ucuma atlet vs değmesine tahammülüm yok. Ama hepsi geçecek
İçini ferah tut anneler yanlış yapmaz burada 100 tane anne varsa 100 tane farklı çocuk var. Sen iç güdülerinde çocuğun için yapıyorsun ne yaparsan. Sen iyi olacaksın ki bebiş de iyi olsunkaç gün 5 günlük bebeği pişik yaptım diye ağladım ben de ama biz iyi olucaz ki onlar iyi olsun.
Eczaneye de sorarsınız belkı vardır, bız eczaneden aldık cunkuDemrk istedim ki, eczanede mustela yoktur şimdi, yanlışlıkla toplatilan diger markalardan almasamm.. minvalinde bi sey demek istemiştimdoktor burnu temiz dedi internetten mustela almaya zaman kazandım
Canım bir haftaya kadar normal diyor internette ama gazı felanda mi yok çocuk rahat mı
20 dakika sağmak çok değil miii, ben bir memeyi 5 dakika sağıyorum 30ml çıkıyor, süt bitiyor diye düşünüyorum diger memeyi sagmaya geçiyorum
Premıum care e bayıkdım ben de, sleepye grcınce kalıtr farkını anladımBen de prima premium care ile başladım ğişik oldu sleepy bionaturel e geçtim krem vs atlattık şükür
Pişiği geçsin prima ve sleepyi dönüşümlü kullanıcam en azından elimdekiler bitene kadar. Primadan dolayı mı pişik anlamadım vallaPremıum care e bayıkdım ben de, sleepye grcınce kalıtr farkını anladımdedıgın gıbı her cocuk farklı ve ozel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?