2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tomme tippe var bende meme ucuna yakın diye almıştım aynı işlevi görür mü acaba
Onu hiç denemedim canım bilmiyorum valla. Bu medela Anne memesi gibi veriyo sütü bana arkadaşım verdi. Biberonun ucunda süt kanalları var. Ama tomme tippe nin ucu aynıysa eğer memeyle sorun olmaz bence

Canım doktor madacasole verdi sabah akşam sürmek için bir de her emzirme sonrasında başka bir krem verdi. Lansinoh hafif kaldı sürdüm ama. Uçları kan topladı, memeye tuttururken etimden et kopuyor gibiydi ama şimdi ağlamıyorum, kasıyorum kendimi sadece. Gümüş kalkan kullanıyorum, inanılmaz kurtarıcı. Meme ucuma atlet vs değmesine tahammülüm yok. Ama hepsi geçecek
İçini ferah tut anneler yanlış yapmaz burada 100 tane anne varsa 100 tane farklı çocuk var. Sen iç güdülerinde çocuğun için yapıyorsun ne yaparsan. Sen iyi olacaksın ki bebiş de iyi olsun kaç gün 5 günlük bebeği pişik yaptım diye ağladım ben de ama biz iyi olucaz ki onlar iyi olsun.

İşte bizimki idrardan bilindi canım enfeksiyon sebep oluyormuş 4 gün oldu yoğun bakım da yarın çıkar diye bekliyordum doktor garanti olsun tekrarlamasın pazartesi bı aksilik olmazsa çıkartırız dedi inşallah ya

Ben de prima premium care ile başladım ğişik oldu sleepy bionaturel e geçtim krem vs atlattık şükür

Şimdi mochiye hiç süt çıkaramıyorum. Elektronik alıcam ya ona da çıkmazsa boşuna almış olur muyum diye düşünüyorum
Canım emin olmak istiyorsan 1 aylığına hastane tipi süt sağma makinesi kiralasana. Fiyatları 600-700 civarıydı yanlış hatırlamıyorsam. Hem ev tipine göre daha güçlü, ilk aşama için hayat kurtarır. Bana medela için bi telefon vermişti hastane istersen bakayım bulayım.

Canım aldım elektrikli pompa

Mustela'nın Neyi toplatıldı

Mustela mı toplatıldı, bız eczaneden aldık
Demrk istedim ki, eczanede mustela yoktur şimdi, yanlışlıkla toplatilan diger markalardan almasamm.. minvalinde bi sey demek istemiştim doktor burnu temiz dedi internetten mustela almaya zaman kazandım
Kızlar kızım 2 gündür kakasını yapmıyor normal mi ya ne yapmam lazım
Canım bir haftaya kadar normal diyor internette ama gazı felanda mi yok çocuk rahat mı
20 dakika sağmak çok değil miii, ben bir memeyi 5 dakika sağıyorum 30ml çıkıyor, süt bitiyor diye düşünüyorum diger memeyi sagmaya geçiyorum

İdrar tahlilinı nasıl verdınız canım
Yapışkanlı poşet veriyorlar pipiye geçiyor
Kaç günde geçti sarı renk esmer gibi miydi bebek ten rengi
Kaçtan kaça indi sarılık?
İlk 10 gün sarılık oldu mu?
Ne önerirsin yaptırıyım mı yaptırmayım mı testleri tahlilleri?
Bana akıl ver ne yapayım
İnşallah bişey çikmaz ama doktor korkuttu olası kötü senaryolardan bahsetti
Kızlar kızım emmiyor, süt sağıyorum gelmiyor. Eds den sıkıldım biberona başlasam hata mı etmiş olurum?
Başlama sakın ilk 20 gün
Şırınga ver feeding ile
Kızlar kızım 2 gündür kakasını yapmıyor normal mi ya ne yapmam lazım
Normal
20 dk 10 dk dinlenme sonrası tekrar sağım da süt geliyor mu yine
Ben sadece 1-2 kez 19 dakikayı zorladım mastit olan memeyi açmak için o da
Allah kavuştursun

Kızlar kızım emmiyor, süt sağıyorum gelmiyor. Eds den sıkıldım biberona başlasam hata mı etmiş olurum?
Bıberon, meme reddı yapmadı ben de ama, dün emzık verdım, hep sırınga ıle beslemmıstım, yanında mama beklıyor herhalde gelmedıgı ıcın tukurdu emzıgı, tutmuyor suan emzık

Bıberonda nasılss mama geliyo dıyo kesın
Ben 10 dk ancak sagabılıyorum, damla cıkmıyor sonrasında

Kız bebeklerde nasıl acaba

Gümüş kalkan da ıyı ama sonra sütt akınca toplamak ıcın gogus kalkanı daha ıyı oluyor, gumus memeye yapısıyor kalkanda hava alma durumu oluyor..

Emzırme ısını cozersek hepımız bı oh cekıcez sanırım

Eczaneye de sorarsınız belkı vardır, bız eczaneden aldık cunku

Premıum care e bayıkdım ben de, sleepye grcınce kalıtr farkını anladım dedıgın gıbı her cocuk farklı ve ozel
Pişiği geçsin prima ve sleepyi dönüşümlü kullanıcam en azından elimdekiler bitene kadar. Primadan dolayı mı pişik anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…