2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de prima premium care ile başladım ğişik oldu sleepy bionaturel e geçtim krem vs atlattık şükür
Bebis kız mi? Kızın idrarı daha yakıcı olurmuş bende kantaron yağı ve pamukla temizleyerek atlattım. Galiba ıslak mendille silince ıslak kalıyor altı bezi bağlayınca da pişik yaptı. Şu an sleepy kullanıyorum hala bir sorun yok sukur

Kızlar sizin yanınızda size yardımcı olarak kim kalıyor? Benim eşimin anneannesi kalıyor. Kendi annem evde kedi var diye kalmak istemiyor ama günü birlikte gelmiyor. Biraz şefkat ve sevgi yönünde eksikliği var malesef. Biraz üzülüyorum bu duruma. Diyorum acaba lohusalık depresyonu mu yaklaşıyor

Hıc kımse
Ilk 15 gun gorumcem geldı.. 1 haftadır tek basımızayız..
Ilk gunler zorlandım ama 2 3 gundur daha ıyıyım, bız tek basımıza da yeterız.. Annene de gönul koyma, kımı ınsanlar sevgısını gosteremıyor..

Bebıs nasıl canım, kac gunluk oldu

Çok şükür iyiyiz kuzum. 1 ay 1 gunluguz bugunn Emzir alt değiştir gaz çıkar uyutmaya çalış 4lusu arasında adapte olmaya çalışıyoruz sen nasilsin bebisli hayat nasıl gidiyor
Masallahhzaman nasıl gecıyor ya tüp bebek transfer oldugumuz gunlerden nereye geldık..
Ben cok zorlanıyorum, cok fena lohusa depresyonuna gırdım, herseye aglıyorum.. Emzırme ıle ımtıhan edılıyorum sımdı de, cok zorlanıyorum

Hic kimse eşim diye bir insan yok bosaniyoruz, doğum sancısı gelince arabaya binip kendim gittim hsstaneye gece, doğum olduktan sonra teklif edenler oldu eve getirmek için ama arabayı sürüp kendim geldim kızımla, üçüncü gün dikislerimle kızımın kimliğini çıkartmaya gittim, o zamanlar annemde vardı yanımda oturuyodu ama işe döndü bu hafta , bugün kızımı arabaya koyup tek başıma hastaneye götürdüm biraz zor oldu ama hiç unutma biz güçlü olmak zorundayız biz anneyiz, bize süper güç verildi artık

Evet ben kendimi koyversem bile koyvermemem lazım dediğim birisi var hayatımda o da kızım Allah sana da ne güzel güç vermiş her şeyi halledebiliyorsun böyle maşaAllah.. akrep aslan y da boğa mısın konudan bağımsız

Koyverme lüksün olmayınca koyveremiyosun inan ki, ben depresyona nasıl gireyim kime naz yapıcam zaten kızıma kim bakacak o yüzden giremem depresyona, kızımla harika bir hayatımız var artık
Ben teraziyim bütün özelliklerini taşıyan

Benim de eşimin halası var canım. Allah razı olsun. Annem günde bir saat geliyor bir iş varsa yapıyor gidiyor. Estirikli o, duramaz. Sigara içesi gelir, eşim sinir olur. Bir kez kürtaj oldum, hastanede hadi gidelim diye tutturdu. bazı annelerin böyle olması… biz nasıl olcaz bakalım. Çok takmamaya çalış, söylemesi kolay biliyorum, ama bilinçlisin, üstesinden gelebilirsin.

Gerçekten öyle yaşarken zaman gecmeyecek gibiydi... şimdi dönüp bakıyorum o kadar hızlı geçmiş ki transferdi sonuçtur derken mucizelerimiz şimdi kucagimizda. Maalesef o depresyona bende girdim malum 12 gün kuvez süreci oldu kendimi sagiyorum sürekli ama boş boş çok kötüydü hep ağladım sonra annem gitti tek kaldım ne olduğumu şaşırdım uykusuzluk yanlizlik çaresizlik.... Şimdide sütü nasıl arttirabilirim diye basmadigim tuş kalmıyor fakat tek iyi gelen şey uyku ve şu hepsi gerçekten bosmus. Dün akşam sütüm yetmedigi için bebegimi susturamadim ama gece 4 den 7 buçuğa kadar ikimizde uyumusuz süt akıyordu göğsümden o yüzden sana da tek diyeceğim bazen salmak lazım bol bol dinlen o uyurken sende uyu

Az diye düşünüyodum ben hatta ilk zamanlar daha uzun sağıyodum baktım yara oldu bi emzirme danışmanının yazısında okudum.
20 dk da benden en az 60ml çıkıyo mutlaka

Çok aşırı gelmiyo ama meme süte ihtiyaç var diye düşünüp arttırıyo sütü işte. İlk zamanlar çok az geliyodu. Şimdi tek sağımda en az 60ml geliyo. Günlük 60-70ml sağıyorum yetiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…