2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bunun düz olanları var ya hani maviler ondan 1 paket alayım dedim sonradan. . Bez gerçekten şans meselesi sanırım

Bide az çok anlarsın meme boşaldı rahatladı diye. Hala süt olduğunu düşünüyosan devam et yoksa memeyi harap etmeyin tabii ki. Ben gelsin diye çok uğraştım hep uçları yara oldu ama değdi mi değdi. İnşallah böyle de devam eder valla tamamen gitmesinden bende çok korkuyorum sütümün

İlk gün kardeşim kaldı hastanede 2.gun kimse kalmadı kendim idare ettim şükür

Bunun düz olanları var ya hani maviler ondan 1 paket alayım dedim sonradan. . Bez gerçekten şans meselesi sanırım

Kesinlikle. Paketten pakete bile değişiyor hala matematiğini çözemedim. Eskiden nasıl erkenden bırakılıyormuş bunu araştırıcam. İstemiyorum 2.5-3 yaşlarına kadar bezle uğraşmak.

Hiç kimse..İlk bi hafta iki anne birlikte kaldı kabus gibiydi Sonra gönderdik rahatladik

Ay bayildim sana,harika hayatiniz hep boyle devam etsin,kizin da senin gibi guclu olsun insallah

Kan tahlili ,idrar tahlil ve kulturu bakildi ve anne sutu sariligi dendiyse bekle bence.İcin cok rahat etmicek biliyorum ama gercekten bunlar temizse farkli bisi soylemiyorlar.Bir de salgin var o nedenle minicik bebeklerimizi doktor doktor gezdirmeyelim acil bisi olmadigi surece diye dusunuyorum ama tabi ki sen bilirsin icin nasil rahat edecekse

Ayy bide unutuyodum. En önemli süt attrıcı bulabilirseniz ısırgan otu çorbası. Baya işe yaradı benim arkadaşımda

Ya gercekten sutumuz artsa da kurtulsak bu gurme(!)lezzetlerden
Cemenotu,isirgan otu surekli yok mudur boyle sut artiran cikolatadir kektir borektir vs

Kaç günde geçti sarı renk esmer gibi miydi bebek ten rengi
Kaçtan kaça indi sarılık?
İlk 10 gün sarılık oldu mu?

3. Ay kontrolünde hala devam ediyordu.
4. Ay kontrolünde yok demişti. 100 gün civarında sürdü.

Turuncumsu bir sarılıkmış. O zaman anlamıyordum da şimdi fotoğraflara bakınca bildiğin balkabağı rengindeymiş bebeğim.

Sarılık vardı bariz doktorumuz kan aldırmayalım dedi biz sadece gastroda aldırdık öncesi sonrası o yüzden yok tek bir değeri var.

Bulut salı günü doğdu kuvöze girdi, pazar günü eve geldi. Ben o cuma günü görüşe gittiğimde sarıydı. Kuvözde başlamıştı. Işın vermişler hatta. Yani evet ilk 10 günde başladı.

Kızlar kızım emmiyor, süt sağıyorum gelmiyor. Eds den sıkıldım biberona başlasam hata mı etmiş olurum?
Hangi biberonu denedigin onemli.Ters cevirdiginde akis olmamasi lazim ki bebek o kolay akisa alismasin.
Eds de senin gogsun de tetiklendigi icin sutun artacaktir ama biberonda oyle bisi yok.Edsnin en buyuk artisi bu.Ben boynumda hortumla geziyorum.Gercekten artik buna tahammül edemiyorum diyene kadar da devam etcem.Cunku ben biberon verdim ikinci hafta meme reddi oldu.Benim bebegim reddetmeye meyilli.Ama biberon alip asla memeyi reddetmeyen bebekler de var birsuru

Kızlar benim bebeğim hafif hırıltılı nefes alıyor. 2-3 kere üst üste hapşurduğu oluyor. Bronşit filan değildir di mi sizde var mı böyle durumlar
Normalmis, Benim de bebegim Öyle yapiyo… çok hapşırıyor.. doktor etrafta artık toz, kuru hava vs bar, bebekler buna yeni alışıyor o nedenle normal dedi

Anlamıyorum ya gerçekten üzülüyorum da onu öyle görünce koynumda uyuyor yerine koyuyorum pıt ağlama krizi bu arada 2 gündür kaka yapmıyor
Benim de bebegik
Öyle, hep benimle uyusun istiyor 1 haftaya kadar kaka yapmazsada normal
Günde. 7 kere de yapsa normal dedi doktorum…

Hastanede iki gün eşim ve annem kaldı ayrıca kız kardeşim geldi son gün. Evde de 18 güne kadar annem kaldı sonrasıda evine gıttı gunduzlerı gelıyor ıkı gunde bır yemek yapıyor. Kaynanam da kalmaya cok hevesliydi ama yanında rahat edemeyecegımı soyledım o yuzden kalmadı sadece evde bır gun kalmıstı. Sezaryende tuvalet olaylarını bılırsınıZ sureklı gırmenız gerekıyor ben pek herkesın yanında tuvalete gıremem lisede bıle tum gun tutup eve kendımı zor atardım. Bu konuda ısrarcı davranılmaması gerekıyor bence bız kımı ıstıyorsak o kalmalı.Bu arada hepımız aynı sehırdeyız zaten gunu bırlık gelıp gorebılıyorlar bebegı.

Doktor ya ilerde bir şey çıkarsa sorumluluk senin diyor.
Korkutuyor işte.
Benim anlamadığım 3 ay içinde geçmezse o zaman araştırılamıyor mu?
Bir de neden oluyor bu zıkkım hastalık
İlk on gün sarılık olmasak olmayacak mıydı?
Ya gercekten sutumuz artsa da kurtulsak bu gurme(!)lezzetlerden
Cemenotu,isirgan otu surekli yok mudur boyle sut artiran cikolatadir kektir borektir vs
Tahin helvası
Bizde hafif var diye doktora da gitmedik ölçtürmedik de ilk 10 gün
Sonra 17.gün içime sinmedi o zaman götürünce rutine bindi her hafta tahlil test

İlk 20 gunde vardi bizde..Nedeni bilinmeyenlere anne sutu sariligi deniyor.Testlerle diger secenekleri kontrol ediyorlar hic birine uymuyorsa anne sutu sariligi deniyor geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…