- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 88
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.681
Bunun düz olanları var ya hani maviler ondan 1 paket alayım dedim sonradan. . Bez gerçekten şans meselesi sanırımMerhaba bunu beğendim çok beğenerek stokladım. 1 haftadır sızdırmadığı gün yokhalbuki ne kadar memnundum. Benim denediğimde gösterge vardı benim stoklar göstergesiz geldi o bile değiştirmiş. Stoklamamanı öneririm o yüzden. Beğendiğin bir bez bile sonrasında sıkıntı olabiliyor.
Bide az çok anlarsın meme boşaldı rahatladı diye. Hala süt olduğunu düşünüyosan devam et yoksa memeyi harap etmeyin tabii ki. Ben gelsin diye çok uğraştım hep uçları yara oldu ama değdi mi değdi. İnşallah böyle de devam eder valla tamamen gitmesinden bende çok korkuyorum sütümünDemrk istedim ki, eczanede mustela yoktur şimdi, yanlışlıkla toplatilan diger markalardan almasamm.. minvalinde bi sey demek istemiştimdoktor burnu temiz dedi internetten mustela almaya zaman kazandım
Canım bir haftaya kadar normal diyor internette ama gazı felanda mi yok çocuk rahat mı
20 dakika sağmak çok değil miii, ben bir memeyi 5 dakika sağıyorum 30ml çıkıyor, süt bitiyor diye düşünüyorum diger memeyi sagmaya geçiyorum
İlk gün kardeşim kaldı hastanede 2.gun kimse kalmadı kendim idare ettim şükürKızlar sizin yanınızda size yardımcı olarak kim kalıyor? Benim eşimin anneannesi kalıyor. Kendi annem evde kedi var diye kalmak istemiyor ama günü birlikte gelmiyor. Biraz şefkat ve sevgi yönünde eksikliği var malesef. Biraz üzülüyorum bu duruma. Diyorum acaba lohusalık depresyonu mu yaklaşıyor
Bunun düz olanları var ya hani maviler ondan 1 paket alayım dedim sonradan. . Bez gerçekten şans meselesi sanırım
Kızlar sizin yanınızda size yardımcı olarak kim kalıyor? Benim eşimin anneannesi kalıyor. Kendi annem evde kedi var diye kalmak istemiyor ama günü birlikte gelmiyor. Biraz şefkat ve sevgi yönünde eksikliği var malesef. Biraz üzülüyorum bu duruma. Diyorum acaba lohusalık depresyonu mu yaklaşıyor
Koyverme lüksün olmayınca koyveremiyosun inan ki, ben depresyona nasıl gireyim kime naz yapıcam zaten kızıma kim bakacak o yüzden giremem depresyona, kızımla harika bir hayatımız var artık
Ben teraziyim bütün özelliklerini taşıyan
Yapışkanlı poşet veriyorlar pipiye geçiyor
Kaç günde geçti sarı renk esmer gibi miydi bebek ten rengi
Kaçtan kaça indi sarılık?
İlk 10 gün sarılık oldu mu?
Ne önerirsin yaptırıyım mı yaptırmayım mı testleri tahlilleri?
Bana akıl ver ne yapayım
İnşallah bişey çikmaz ama doktor korkuttu olası kötü senaryolardan bahsetti
Başlama sakın ilk 20 gün
Şırınga ver feeding ile
Normal
20 dk 10 dk dinlenme sonrası tekrar sağım da süt geliyor mu yine
Ben sadece 1-2 kez 19 dakikayı zorladım mastit olan memeyi açmak için o da
Allah kavuştursun
Gümüş kapağı nasıl kullanıyorsunuz kızlar, göğüs ve kapak kuru mu olmalı
Ayy bide unutuyodum. En önemli süt attrıcı bulabilirseniz ısırgan otu çorbası. Baya işe yaradı benim arkadaşımda
Kaç günde geçti sarı renk esmer gibi miydi bebek ten rengi
Kaçtan kaça indi sarılık?
İlk 10 gün sarılık oldu mu?
Hangi biberonu denedigin onemli.Ters cevirdiginde akis olmamasi lazim ki bebek o kolay akisa alismasin.Kızlar kızım emmiyor, süt sağıyorum gelmiyor. Eds den sıkıldım biberona başlasam hata mı etmiş olurum?
Normalmis, Benim de bebegim Öyle yapiyo… çok hapşırıyor.. doktor etrafta artık toz, kuru hava vs bar, bebekler buna yeni alışıyor o nedenle normal dediKızlar benim bebeğim hafif hırıltılı nefes alıyor. 2-3 kere üst üste hapşurduğu oluyor. Bronşit filan değildir di mi sizde var mı böyle durumlar
Benim de bebegikAnlamıyorum ya gerçekten üzülüyorum da onu öyle görünce koynumda uyuyor yerine koyuyorum pıt ağlama krizi bu arada 2 gündür kaka yapmıyor
Evet demir eksikliği süt üretimini azaltıyormuş… magnezyum da kullanabilirsin emzirirken, ben de kullanıyorum aklıma geldikçeHamılelıkte magnezyum ıcıyordum dengelıyordu.. Valla bılemedım, emzırmeye faydası olacaksa,Kabız da olsam ıcerım
Katılıyorum… stres olmamamız lazım…Ya böyle şeyler söylemek istemiyorum ama bana kendinize eziyet ediyormuşsunuz gibi geliyor. Bence biberon ver.
Hemen ıcıyorumEvet demir eksikliği süt üretimini azaltıyormuş… magnezyum da kullanabilirsin emzirirken, ben de kullanıyorum aklıma geldikçe
AhahajaHiç kimse..İlk bi hafta iki anne birlikte kaldı kabus gibiydiSonra gönderdik rahatladik
Hastanede iki gün eşim ve annem kaldı ayrıca kız kardeşim geldi son gün. Evde de 18 güne kadar annem kaldı sonrasıda evine gıttı gunduzlerı gelıyor ıkı gunde bır yemek yapıyor. Kaynanam da kalmaya cok hevesliydi ama yanında rahat edemeyecegımı soyledım o yuzden kalmadı sadece evde bır gun kalmıstı. Sezaryende tuvalet olaylarını bılırsınıZ sureklı gırmenız gerekıyor ben pek herkesın yanında tuvalete gıremem lisede bıle tum gun tutup eve kendımı zor atardım. Bu konuda ısrarcı davranılmaması gerekıyor bence bız kımı ıstıyorsak o kalmalı.Bu arada hepımız aynı sehırdeyız zaten gunu bırlık gelıp gorebılıyorlar bebegı.Kızlar sizin yanınızda size yardımcı olarak kim kalıyor? Benim eşimin anneannesi kalıyor. Kendi annem evde kedi var diye kalmak istemiyor ama günü birlikte gelmiyor. Biraz şefkat ve sevgi yönünde eksikliği var malesef. Biraz üzülüyorum bu duruma. Diyorum acaba lohusalık depresyonu mu yaklaşıyor
Doktor ya ilerde bir şey çıkarsa sorumluluk senin diyor.Kan tahlili ,idrar tahlil ve kulturu bakildi ve anne sutu sariligi dendiyse bekle bence.İcin cok rahat etmicek biliyorum ama gercekten bunlar temizse farkli bisi soylemiyorlar.Bir de salgin var o nedenle minicik bebeklerimizi doktor doktor gezdirmeyelim acil bisi olmadigi surece diye dusunuyorum ama tabi ki sen bilirsinicin nasil rahat edecekse
Tahin helvasıYa gercekten sutumuz artsa da kurtulsak bu gurme(!)lezzetlerden
Cemenotu,isirgan otu surekli yok mudur boyle sut artiran cikolatadir kektir borektir vs
Bizde hafif var diye doktora da gitmedik ölçtürmedik de ilk 10 gün3. Ay kontrolünde hala devam ediyordu.
4. Ay kontrolünde yok demişti. 100 gün civarında sürdü.
Turuncumsu bir sarılıkmış. O zaman anlamıyordum da şimdi fotoğraflara bakınca bildiğin balkabağı rengindeymiş bebeğim.
Sarılık vardı bariz doktorumuz kan aldırmayalım dedi biz sadece gastroda aldırdık öncesi sonrası o yüzden yok tek bir değeri var.
Bulut salı günü doğdu kuvöze girdi, pazar günü eve geldi. Ben o cuma günü görüşe gittiğimde sarıydı. Kuvözde başlamıştı. Işın vermişler hatta. Yani evet ilk 10 günde başladı.
Doktor ya ilerde bir şey çıkarsa sorumluluk senin diyor.
Korkutuyor işte.
Benim anlamadığım 3 ay içinde geçmezse o zaman araştırılamıyor mu?
Bir de neden oluyor bu zıkkım hastalık
İlk on gün sarılık olmasak olmayacak mıydı?
Tahin helvası
Bizde hafif var diye doktora da gitmedik ölçtürmedik de ilk 10 gün
Sonra 17.gün içime sinmedi o zaman götürünce rutine bindi her hafta tahlil test
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?