2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
sudem34 hastanede çıkarken tahlil yapıp biraz yükselmeye meyilli, yarın tekrar gel dediler. Öyle gittik geldik nerdeyse her gün. Pzt 15’e yakındı, perşembe 11’e düşmüştü. Doktoru artık gelmenize gerek yok dedi. Ekstra bi sararma görürseniz gelin dedi. Bugün çok uyudu hemen evham yapıyorum ben de. Ths hariç ekstra bişeye bakmak istemedi. Ama şunu bunu yaptıralım dese yaptırırdım.

Biz o poşet olayını asla beceremedik oğlum bacak hareketleriyle sürekli birikeni döktü bezine sonra da bezden sızdırmaya sebep olmuştu hatta. En sonunda pes edip bezini sık sık açıp baktım bir idrarını direkt kaba yakalamıştım. Yetersiz numune olacaktık yoksa bizde.

Benim annem de aynı günübirlik müsait olduğu zamanlarda gelmeyi düşünmüş kendince ama grip olduğu için gelemedi. Kendince triplere bile girmişti hatta yalnız olur mu diye sanki gelse kırk gün yanımda kalacak kendisi de yoğun biri kayınvalidemi de ben istemedim o gelse görümcemle gelecek. Evle ilgilenmekten ziyade bebeğe sırnaşacaklar sürekli. Her şeye bir laf edecek beni delirtecek. Yok giydir, yok kucağa alıştırma, yok öyle emzirme, yok doyurmadın çocuğumu… Eşim bir haftalık babalık izninde her şeyimizle ilgilendi. İşten geldiğinde de yemeklerimizi yapar ortalığı toparlar oğluşla da ilgilenir. Ben de toparladım çok şükür onun izin süresinde normal doğumun avantajı Sonrasında hep yalnızız oğluşla üçüncü haftamız bitiyor baş başa geçirdiğimiz.

Bana da doğum öncesi vitaminlerini bitir, pregnacare’in breastfeeding olanına başla dedi. Demir ayrıca kullanayım mı dedim yok vitaminin içindeki yeter sana dedi. Kıza da d vitamini başlicsm bu hafta.

Tomme tippe var bende meme ucuna yakın diye almıştım aynı işlevi görür mü acaba
Ben tomme tippe ve dr brown ile veriyorum sağdığımı. Dr brown ı daha çok beğendim daha yavaş akışlı. Medela calmeyi de denedim ama biberon ucu çok uzun kusuyordu nerdeyse (internette genel yorumlar bu şekildeydi). Hem meme hem sağım yapmaya çalışıyorum ama sağımı da tam düzene oturtamadım.

Kızlar sleepnin sızdırması cok can sıkıcı oldu, cisi sızdırmış göbeği bacagi felan buz gibi olmus
Bu sleppy bio natural 1 numara mı? Ben sleepy natural kullanıyorum hiç sızmadı, 2 saatte bir değiştiriyorum ondan da olabilir bilemiyorum

Tomme tippe görsel atar mısın aynısı mı?30 günü bir dolduralım diyorum sonra geçiş yapayım biberona. Tomme tippe var bende işte medela alsam mı bilemedim herkes medela diyor meme reddi olsun da istemiyorum riske atmak istemiyorum

Canım şuan memereddi devam ediyor mu
Bana da doğum öncesi vitaminlerini bitir, pregnacare’in breastfeeding olanına başla dedi. Demir ayrıca kullanayım mı dedim yok vitaminin içindeki yeter sana dedi. Kıza da d vitamini başlicsm bu hafta.
Bebege d vitaminini 5.gun felan başlattı bizim ebe , sürekli de soruyor düzenli veriyorsun demi diye
Bu sleppy bio natural 1 numara mı? Ben sleepy natural kullanıyorum hiç sızmadı, 2 saatte bir değiştiriyorum ondan da olabilir bilemiyorum
Benim 1numaramda naturaldi hiç sızdırma olmamıştı, 2 3 4 numaralarım daha kaliteli diye bionaturel almıştım malesef 2 numara bionaturel de her gün mutlaka sızma oluyor

Hayir su reddetmiyor ala bunu asmamiz bir hafta surekli ağlayarak oldu..Ondan beridir hic vermiyorum biberon

Kızlar şu an neredeyse bitik bir vaziyette yazıyorum. Dün kontrole gittik kilo almış çok şükür. Mamayı bıraktık tamamen ama on gün sonra tekrar kontrole gideceğiz. Bu süreçte süt artırmaya devam. Dün birinci ayımızda oldu ve hepatit aşısı yapıldı. Doktor belki huzursuz olur diye calpol verdi. Bebek sürekli aç gibi dün gece sürekli emmek istedi. Yutkunduğu seslerini de duyuyorum ve emerek uyuyor yatırınca maksimum 1 dakika kalıyor tekrar uyanıyor yeniden emme. Bu şekilde sabah dokuza kadar devam ettik. Ben hiç uyumadım. Hatta gece 65 milim sağıp verdim çenesi yorulmuştur diye onu içti sonra yine emmek istedi. arada gaz çıkartırken kustu. Tüm gece sanki şöyle geçti emdi emdi 1 dakika uyudu yine emdi kustu işedi emdi emdi o aşı huzursuz etti sanırım böyle olan var mı? Yoksa benim kızın cazgırlığı mı

Aşıdan sonra böyle şeyler oluyor malesef canım. Calpolun rahatlatıp uyutması gerekiyordu aslında. Geçmiş olsun.

Normal canım ilk 6 ay 4-5 hatta 7 gün bile kaka yapmayabilirmiş çocuklar. Eskiler etine gider derlermiş bu durum için. Dün bizim doktora tekrar sordum normal ama sen rahatlaması için ara ara masaj yap dedi.
Eskiler biliyor bu işi anneme söyledim çocuğa yarıyor sütün demekki dedi normal dedi sonra kaka yaptı dedi ki kabız olsaydı kakası top top olurdu biraz içim rahatladı

Eskiler biliyor bu işi anneme söyledim çocuğa yarıyor sütün demekki dedi normal dedi sonra kaka yaptı dedi ki kabız olsaydı kakası top top olurdu biraz içim rahatladı
Öyle canım benim kızda ara ara yapmıyor sonra gidiyoruz kilo almış oluyor. Ama biz de yeni anayız yaaa hemen telaş yapmamız normal. Şimdi sana böyle yazdım bizim ki yapmayınca ben de telaşa kapılıyorum bile bile hatta buraya yazmayı düşünüyorum sonra diyorum 2 gün önce sen bu soruya cevap verdin

Bu arada bitikliğime level atlatmaya karar verdim. Aldık bebişi İstabul trafiğinde karşıya kaynanamlara gidiyoruz hadi bakalım kim güçlü Kumsari süper güç verildi dedi acayip gaza geldim. Yaşadın lohusa kardeşliğiiiiii, yaşasın sütü gelmesi için yemedik şey bırakmayan kadınlar, yaşasın bebesinin kakasını 4 gözle bekleyen premsesler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…