- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.701
Akşam yaptı sonundaBenim de bebegik
Öyle, hep benimle uyusun istiyor1 haftaya kadar kaka yapmazsada normal
Günde. 7 kere de yapsa normal dedi doktorum…
Biz o poşet olayını asla beceremedik oğlum bacak hareketleriyle sürekli birikeni döktü bezine sonra da bezden sızdırmaya sebep olmuştu hatta. En sonunda pes edip bezini sık sık açıp baktım bir idrarını direkt kaba yakalamıştım. Yetersiz numune olacaktık yoksa bizde.Yapışkanlı poşet veriyorlar pipiye geçiyor
Kaç günde geçti sarı renk esmer gibi miydi bebek ten rengi
Kaçtan kaça indi sarılık?
İlk 10 gün sarılık oldu mu?
Ne önerirsin yaptırıyım mı yaptırmayım mı testleri tahlilleri?
Bana akıl ver ne yapayım
İnşallah bişey çikmaz ama doktor korkuttu olası kötü senaryolardan bahsetti
Başlama sakın ilk 20 gün
Şırınga ver feeding ile
Normal
20 dk 10 dk dinlenme sonrası tekrar sağım da süt geliyor mu yine
Ben sadece 1-2 kez 19 dakikayı zorladım mastit olan memeyi açmak için o da
Allah kavuştursun
Benim annem de aynı günübirlik müsait olduğu zamanlarda gelmeyi düşünmüş kendince ama grip olduğu için gelemedi. Kendince triplere bile girmişti hatta yalnız olur mu diye sanki gelse kırk gün yanımda kalacak kendisi de yoğun biriKızlar sizin yanınızda size yardımcı olarak kim kalıyor? Benim eşimin anneannesi kalıyor. Kendi annem evde kedi var diye kalmak istemiyor ama günü birlikte gelmiyor. Biraz şefkat ve sevgi yönünde eksikliği var malesef. Biraz üzülüyorum bu duruma. Diyorum acaba lohusalık depresyonu mu yaklaşıyor
Bana da doğum öncesi vitaminlerini bitir, pregnacare’in breastfeeding olanına başla dedi. Demir ayrıca kullanayım mı dedim yok vitaminin içindeki yeter sana dedi. Kıza da d vitamini başlicsm bu hafta.İlk doğumda 3 ay daha takviye vitamin kullandırmıştı doktorum sütünde daha kaliteli olur mutlaka kullan demişti bu doktor bişey vermedi benimde aklıma yeni geldi kullanmıştım diye kontrole gittiğimde keşke sorsaymışım
Ben tomme tippe ve dr brown ile veriyorum sağdığımı. Dr brown ı daha çok beğendim daha yavaş akışlı. Medela calmeyi de denedim ama biberon ucu çok uzun kusuyordu nerdeyse (internette genel yorumlar bu şekildeydi). Hem meme hem sağım yapmaya çalışıyorum ama sağımı da tam düzene oturtamadım.Tomme tippe var bende meme ucuna yakın diye almıştım aynı işlevi görür mü acaba
Bu sleppy bio natural 1 numara mı? Ben sleepy natural kullanıyorum hiç sızmadı, 2 saatte bir değiştiriyorum ondan da olabilir bilemiyorumKızlar sleepnin sızdırması cok can sıkıcı oldu, cisi sızdırmış göbeği bacagi felan buz gibi olmus
Tomme tippe görsel atar mısın aynısı mı?30 günü bir dolduralım diyorum sonra geçiş yapayım biberona. Tomme tippe var bende işte medela alsam mı bilemedim herkes medela diyor meme reddi olsun da istemiyorum riske atmak istemiyorumBen tomme tippe ve dr brown ile veriyorum sağdığımı. Dr brown ı daha çok beğendim daha yavaş akışlı. Medela calmeyi de denedim ama biberon ucu çok uzun kusuyordu nerdeyse (internette genel yorumlar bu şekildeydi). Hem meme hem sağım yapmaya çalışıyorum ama sağımı da tam düzene oturtamadım.
Sleepynin önünden bile gecmem artik ben aynen dedigin gibi oluyordu hem cok cokc sert bir bezmis baska markaya gecince anladimKızlar sleepnin sızdırması cok can sıkıcı oldu, cisi sızdırmış göbeği bacagi felan buz gibi olmus
Canım şuan memereddi devam ediyor muHangi biberonu denedigin onemli.Ters cevirdiginde akis olmamasi lazim ki bebek o kolay akisa alismasin.
Eds de senin gogsun de tetiklendigi icin sutun artacaktir ama biberonda oyle bisi yok.Edsnin en buyuk artisi bu.Ben boynumda hortumla geziyorum.Gercekten artik buna tahammül edemiyorum diyene kadar da devam etcem.Cunku ben biberon verdim ikinci hafta meme reddi oldu.Benim bebegim reddetmeye meyilli.Ama biberon alip asla memeyi reddetmeyen bebekler de var birsuru
Bebege d vitaminini 5.gun felan başlattı bizim ebe , sürekli de soruyor düzenli veriyorsun demi diyeBana da doğum öncesi vitaminlerini bitir, pregnacare’in breastfeeding olanına başla dedi. Demir ayrıca kullanayım mı dedim yok vitaminin içindeki yeter sana dedi. Kıza da d vitamini başlicsm bu hafta.
Benim 1numaramda naturaldi hiç sızdırma olmamıştı, 2 3 4 numaralarım daha kaliteli diye bionaturel almıştım malesef 2 numara bionaturel de her gün mutlaka sızma oluyorBu sleppy bio natural 1 numara mı? Ben sleepy natural kullanıyorum hiç sızmadı, 2 saatte bir değiştiriyorum ondan da olabilir bilemiyorum
Normal canım ilk 6 ay 4-5 hatta 7 gün bile kaka yapmayabilirmiş çocuklar. Eskiler etine gider derlermiş bu durum için. Dün bizim doktora tekrar sordum normal ama sen rahatlaması için ara ara masaj yap dedi.Kızlar kızım 2 gündür kakasını yapmıyor normal mi ya ne yapmam lazım
Canım şuan memereddi devam ediyor mu
Bebege d vitaminini 5.gun felan başlattı bizim ebe , sürekli de soruyor düzenli veriyorsun demi diye
Benim 1numaramda naturaldi hiç sızdırma olmamıştı, 2 3 4 numaralarım daha kaliteli diye bionaturel almıştım malesef 2 numara bionaturel de her gün mutlaka sızma oluyor
Aşıdan sonra böyle şeyler oluyor malesef canım. Calpolun rahatlatıp uyutması gerekiyordu aslında. Geçmiş olsun.Kızlar şu an neredeyse bitik bir vaziyette yazıyorum. Dün kontrole gittik kilo almış çok şükür. Mamayı bıraktık tamamen ama on gün sonra tekrar kontrole gideceğiz. Bu süreçte süt artırmaya devam. Dün birinci ayımızda oldu ve hepatit aşısı yapıldı. Doktor belki huzursuz olur diye calpol verdi. Bebek sürekli aç gibi dün gece sürekli emmek istedi. Yutkunduğu seslerini de duyuyorum ve emerek uyuyor yatırınca maksimum 1 dakika kalıyor tekrar uyanıyor yeniden emme. Bu şekilde sabah dokuza kadar devam ettik. Ben hiç uyumadım. Hatta gece 65 milim sağıp verdim çenesi yorulmuştur diye onu içti sonra yine emmek istedi.arada gaz çıkartırken kustu. Tüm gece sanki şöyle geçti emdi emdi 1 dakika uyudu yine emdi kustu işedi emdi emdi o aşı huzursuz etti sanırım böyle olan var mı? Yoksa benim kızın cazgırlığı mı
Eskiler biliyor bu işi anneme söyledim çocuğa yarıyor sütün demekki dedi normal dediNormal canım ilk 6 ay 4-5 hatta 7 gün bile kaka yapmayabilirmiş çocuklar. Eskiler etine gider derlermiş bu durum için. Dün bizim doktora tekrar sordum normal ama sen rahatlaması için ara ara masaj yap dedi.
Calpol aldık ama vermek aklıma gelmedi yaaaAşıdan sonra böyle şeyler oluyor malesef canım. Calpolun rahatlatıp uyutması gerekiyordu aslında. Geçmiş olsun.
Öyle canım benim kızda ara ara yapmıyor sonra gidiyoruz kilo almış oluyor. Ama biz de yeni anayız yaaa hemen telaş yapmamız normal. Şimdi sana böyle yazdım bizim ki yapmayınca ben de telaşa kapılıyorum bile bileEskiler biliyor bu işi anneme söyledim çocuğa yarıyor sütün demekki dedi normal dedisonra kaka yaptı dedi ki kabız olsaydı kakası top top olurdu biraz içim rahatladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?