2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kumsari hepımızın idolu oldu, masallahh ona
Dun esıme dedım, bebek sahıbı olmak ıcın cabalayan bırsuru ınsan var, bız en basta yıklarca cabaladık, ah vah demeye hakkımız yok, bu bebege layıgıyla bakıcaz dedım.. Sütüm yetmiyor mama verıyorum, artık kabullendım bu durumu, 2 gundur daha ıyıyım

İdrar yolu iltihabı olmuşum gibi karnımın alt kısmında hafif ağrı var, tuvalete gidince de pek çiş yapamıyorum. Ben çok su içerim normalde. Emzirip kucakta uyutunca hiç aklıma gelmiyor kalkıp su içmek. Kendim her fırsatta uyuyorum zaten. Yemek bile yemeye zor vakit bulunuyor. Napcam ben şimdi ya? Dut kurusu çayı yapsam geçirir mi? Önlem amaçlı içiyorduk hamileyken.

Öyle valla biz de aynı tüp bebek tutana kadar neler yedik, neler içtik. Ne filmler ultrasonlar çektirdik çok şükür halimize bin kere. Kavuştuk bebişlere Rabbim ayırmasın, kötü günlerini göstermesin. Olmayan isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin.

Valla medelayı kardeşim verdi, yeğenim kullanmış. Dün denedim içiremedin kusuyordu nerdeyse emzik kısmının uzunluğundan. Tommie tippe nin görsellerini ekliyorum bendekinin

Canım ben kekik konulmuş sıcak suda oturma banyosu yapıyordum. Yanına su şişesi al mutlaka su içmeden geçmiyor. Bide tuvaletini yaptıktan sonra hafif sirkeli su ile taharetlen (bu bana hep iyi geliyor)

Canım ben kekik konulmuş sıcak suda oturma banyosu yapıyordum. Yanına su şişesi al mutlaka su içmeden geçmiyor. Bide tuvaletini yaptıktan sonra hafif sirkeli su ile taharetlen (bu bana hep iyi geliyor)
Kuru kekikle olur mu ki? Taze kekik yok. Dut kurusunu bişeyler kemirmiş, çöpe attım. Sirkeli su iyi fikir, onu tamamen unutmuşum. Saat başı kalkıp su içiyorum. Çiş yapmamda sorun yok şimdi ama hafif ağrı var yine karnımda.

Kızlar bi kaç sorum olacak;
1. 11 günlük kızımın derisi soyuluyor normal mi?
2. Bir memede kaç dakika emiyor yenidoğan? Bıraksam sabaha kadar takılacak memede emzik yaptı.
3. Rezene, anason kimyon çayını günde kaç defa içiyoruz?

Teşekkürler

bugün korktuğum başıma geldi.oğlum bana anne bana olan sevginiz azaldı mı dedi kalakaldım.Daha 6 yaşında.iki çocuklu olmanın bu kadar yorucu olacağını hiç tahmin etmemiştim.Herkes bebekle ilgili sıkıntılarını yazıyor ya benimde en büyük sıkıntım büyüğüme yetememek hissi geçen okuldan gelecek ve ben bebek uyumadı üstüne geçirdi falan derken yemeği yetiştiremedim oturdum ağladım oğluma eksiklik etmeye başladım başaramıyorum iki çocuklu hayatı diye.

Benimde 15 günlük özellikle el ve ayak derileri soyuluyor normal bence

Emzir gitsin kendi ne zaman bırakmak isterse ben hiç dakikalara bakmıyorum. Emdi 2 dk sonra ağladı aman iki dakka önce emdi deyip emzirmemek yada oyalamak gibi uğraşmıyorum hemen tekrar emziriyorum

Ben çayı günde 2 defa içiyorum normalde daha fazla içilebilirmi bilmiyorum ama zaten bıktım bu çayı ve helvayı yaaa

aynen bu arada benim kız bi kaç dakika emiyor hop uyuyor sonra bi on beş dakika yatıyor tekrar hopp tekrar emiyor hep kısa süreli emmeler sizinki nasıl peki

Benimki de 5 yaşında ‘ilgi istiyorum’ diyor. Ay eşim 12’ye kadar yattı. Halası akşamüstü 2 saat uyudu. Anlamadım bu işi, lohusa olan ben miyim onlar mı? Bi de bebek uyutup gidip barbie oynatıyorum. Çocukların bu serzenişleri ister istemez olacak. Sürekli onun bebek olduğunu, hep emmek istediğini anlatıyorum. Onun bebekliğini anlatıyorum, resimlerini gösteriyorum. Onu çok sevdiğimi söylüyorum. Biz de alışcaz, onlar da.

Ayakları, bilekleri soyulmuş. Bugün banyo yaptırdım, baktım yüzü soyulmuş. Normal herhalde.
Ben 20-25 dk her bir memeyi veriyorum ama bıraktığında zaten meme boşalmış oluyor, genelde uyuyor. Uyumazsa emzik verip kucakta yüzüstü yatırınca uyuyor. Yine de uyumazsa emziği iterse 30 ml mama veriyorum. Kızımı 2,5 sene sürekli ama sürekli emzirdim. Yemek de yemiyordu. Onun için yeter bana bu kadar

Benimki de maalesef dün akşam beni mahvetti diyebilirim. Sürekli ağladı uyutup yatırınca hemen yine ağladı benimki bide çok şımarık 5 -10 dakika emip bırakıyor sonra yine istiyor sabaha kadar bu şekilde devam etti ara ara biraz uyudu yoksa yorgunluktan bitik olacaktım ben de. Bugün sürekli uyudu uykusuzluktan

Canım düşünüyorum da iki çocuklu anneler ne kadar harika ne kadar muhteşemler, benim bi sorumluluğum yok bi odada sadece bebisime bakıyorum sizin bir de büyük çocuklarınız var, boş olabilecek zamaninizi da ona veriyorsunuz ama mukafakati da bir o kadar tatlı olacak eminim ki birlikte oynadıkları günler gelecek, kardeşiyle gezecekler, gözlerinden kalpler çıkacak, bu gecici bir süreç yaşanması gerekiyordu yaşanıyor, oğluşunun sana bu soruyu sorması gerekiyordu ki senden doğru cevabi alabilsin

Canım mamayı tamamen nasıl bıraktın? Biz 17 günlüğüz ama memeden sonra mama yemeden doymuyo ağlıyo

Ikı memeden son damlasına kadar sagım yaptım 30 cc ancak cıktı, emdiğinde bunun ancak 15 ccnı ıcıyordur, bence uyumasının sebebı yorgunluk, cocuk 15ı cekene kadsr bitap dusuyor, 60 cc mama verdım süt içtikten 20 dk sonra, derin uykuya daldı suan
Aksama kadar cesıt cesıt caylar yıyecekler tuketıyorum, olan bu

Kizlar benim kızımın cildi de cok hassas , beyaz tenli ama kızarıyor,soyuluyor minik sivilceler çıkıyor, ayva tüyleri var.
Bu konularda herhangi bir sey yapmak lazım mi zamanla duzelecek diye mi beklicez

Ben de aynı durumdayım:) meme+60 cc ile anca doyuyor. sağdığımda şimdiye kadar en fazla 50yi gördüm ama genelde 30 anca çıkıyo

Kizlar benim kızımın cildi de cok hassas , beyaz tenli ama kızarıyor,soyuluyor minik sivilceler çıkıyor, ayva tüyleri var.
Bu konularda herhangi bir sey yapmak lazım mi zamanla duzelecek diye mi beklicez
Doktor o sivilceler geçicek dedi. Bebek hemşiresi losyon sürebilirsiniz demişti. İki kere banyo yaptırdım şimdiye kadar, banyodan sonra sürdüm losyon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…