2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sizin bebıs kac gunluk, nıye artmıyor bılmıyorum mama yuzunden mı kı

Ben bazi öğünlerde 90 bile veriyorum birkac gundur. Doymuyor cunku,agliyor ve huzursuz..
Artmamasinin fizyolojik psikolojik bir suru sebebi olabilir diye dusunuyorum.Ben de ayni durumdayim..Bebegim meme +90’la doyuyor ben anca 30 sagiyorum aradaki fark cok fazla yani

Benım annemle ablam ırsı oldugunu soyluyor, ablam gunduz mama verıp gece emzırmeye calısırdım dıyo, max 3 4 ay sütü olmus, ınyuzden kendını hırpalama dıye telkın edıyorlar.. İyiki mama var, eskıden annem o da yoktu dıyo, ınek sütüne cıcıbebe karstırıp yedırmıs hep bana
Ben artık duzeblı sagmıyorum da, gunde 1 kere sagıyorum, sagınca moralım bozuluyor dıye

Bizdede durum aynı lohusa olan eşim sanırım sabaha fosur fosur uyuyor diğer odada biz annemle bakıyoruz ama yine uykulu yorgun gözleri olan o.
Birde aynen dediğin gibi bende oğlumla oyun oynamaya hemen gidiyorum bebek uyuyunca çünkü asıl bana ihtiyacı var okulun psikolojik danışmanıyla görüştüm bana yol çizdi arada onunla bebekcilik oynayin dedi Mehmet teber in bazen olur öyle serisinden biraz kıskandım sanki kitabını önerdi aldık okuduk

Biz de aldık o kitabı

Sanki ihtiyac duymus emmeye ve sütüne… Benim oğlumda genelde böyle daha tam 1 aylık değil, hep emmek istiyo mama da versem… o kadar az uyuyor ki

Cranberry tablet al canım

anneliğin her evresi zor olduğu kadar güzelde elbet geçecek bu günlerde bi düzen oturacak inşallah

Ay biz her gün her saniye böyleyiz şu an bile memede uyumak için benimle kavga ediyor. Çekince uyanıyor hemen. 29 günlüğüz.

Olur olur ben de kuru kekik kullanıyordum. Saraçoğlu söylemişti.

3. Şıktaki çayı anlatır mısın bana canım? Ne için ve nasıl kullanılıyor?

İlk 20 gunde vardi bizde..Nedeni bilinmeyenlere anne sutu sariligi deniyor.Testlerle diger secenekleri kontrol ediyorlar hic birine uymuyorsa anne sutu sariligi deniyor geciyor
İnşallah sıkıntı olmaz
Geçmiş olsun
İki poşet ile 3 ml filan zar zor birikti

Canım mamayı tamamen nasıl bıraktın? Biz 17 günlüğüz ama memeden sonra mama yemeden doymuyo ağlıyo
Canım mama vermemiz bizim ki kilo almıyor diyeydi. Doktor kilo alımına baktı kademeli mama başlatmıştı yani her gittiğimiz kontrolde bakıp mama miktarını ayarlıuordu. Ama hep bana sütümü soruyordu sonra sorunun benim beslenmemde olduğunu öğrendik. Ben beslenmeyi düzene koydum. Sütüm arttı, doktor da mama verme 10 gün bakalım dedi. Ben sürekli emziriyorum. Ağladığında mızıldandığında yeniden emziriyorum. Ama sütüm arttı (maşallah) o yüzden doymuyor gibi düşünmüyorum. Düşündükçe çişli bezlerinin sayısını rahatlıyorum. Çişli bez varsa süt yetiyordur. Kesmeden önce sütü artır canım. O zaman daha rahat olursun, bebekte doyar, huzursuzlanmaz.

aynen bu arada benim kız bi kaç dakika emiyor hop uyuyor sonra bi on beş dakika yatıyor tekrar hopp tekrar emiyor hep kısa süreli emmeler sizinki nasıl peki
Benim bazen sanki günlerdir emmemiş gibi saldırıp 5 dk emiyor güzel güzel, bazen o saldırmaya 1 dk ancak emiyor. Bazen sakince 15 dk- 20 dk emiyor. Hep kafasına göre bu yeni nesil.

Canım 30 cc az değil buna da şükret, iki ayrı takviye kullanıyorum ben de 2 gündür 5 cc bile çıkmıyor. 30 çıksa bir öğünü tamamlamış olurım ben

Bebisi büyüme atağı geçiren var mı kızlar 2 gündür perişanım onerebilrceginiz birşey var mı

Canım 30 cc az değil buna da şükret, iki ayrı takviye kullanıyorum ben de 2 gündür 5 cc bile çıkmıyor. 30 çıksa bir öğünü tamamlamış olurım ben
Cok sukur tabı canım ama 75 gordum bır ara, süt artacağına azalıyor ben de, o moralımı bozuyor, gecen 18 cıktı, 2 cc de gozundekı capağı sılmek ıcın kullandım, 16 ıctı.. Bızım bır ogun 60, o doyurmuyor, anne sutu daha cabuk sındırılıyor, hemenn acıkıyor, ustune 60 da mama verdım rahatladı

3. Şıktaki çayı anlatır mısın bana canım? Ne için ve nasıl kullanılıyor?
Canım rezene kimyon ve anasonu eşit miktarda karıştırıyorsun, 1,5 tatlı kaşığını demliyorum ben içiyorum. Süt arttırıyor, gazı önlüyor. Aktarda hazır karışımı da vardır. Ama günde kaç defa max onu bilmiyorum. Sabah akşam içmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…