2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bulantı durumunuz nasıl kızlar? Ne zaman başladı bitti? 8+3 üm hâlâ halsizlik, bulantı, baş ağrısı devam prilamla kusma yok ama bulantıyı hissediyorum

Ayy ben daha 2. Ayında başladım aboo azaltayim biraz o zaman
İste bunu anlatmaya calistim :) kilo aldirir beyaz peynirden cok daha kalorili

Kızlar mochi'nin bu gogus pompası hakkinda iyi kötü bilgisi olan var mı çevresinde kullanan falan?
Manuel gibi ama Manuel de değil bir kere sıkıp birakiyormussun kendi kendine sagiyormus çok güzel yorumlar var ama bilemedim ilk bebegim küçük bir makine arıyordum elektrikliler çok kaba ve pahalı bunu alsam mı hemde anneler günü indiriminde 210 TL ne diyorsunuz?

Eklentiler

• Screenshot_20230513-140946_Instagram.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 28
Benim de mide ağrım ve bulantım oluyor ama şunu fark ettim bazı besinlere vücut tepki veriyor onları tuketmedigim de minimum oluyor. Antep fıstığı salata ve çorbaya sıktığım limon nektarin yaş kayısı dün canım çok karadut istedi onu yer yemez prilam bile dinlemedi bulantım. Biraz gözlemleyin bariz bir şekilde ortaya çıkıyor

Bunun aynısını arkadaşım kullanıyor çok vaktimi alıyor demişti. Öğretmen 8 de ders başlıyor 1.5 saat önceden uyanıyor çekip bakıcıya bırakmak için demisti

Bu kalp atışı nedir yeni mi çıktı doktorlar ilkinde de suankinde de bana kalp atışı şu diyen olmadı bence o kadar ayrıntıya girmek gerekiyor mu bana cm ve haftasını gelişimi söyleyip geçiyor
Aynı fikirdeyim gereksiz stres oluyor sadece bazıları daha da ileriye gidiyor yolk sac bebeğin surasinda şöyle böyle sonra insan ister istemez endiseleniyor

Dış gebelik çıktı canım, pazartesi salı operasyon olcak göbekten

Bu kalp atışı nedir yeni mi çıktı doktorlar ilkinde de suankinde de bana kalp atışı şu diyen olmadı bence o kadar ayrıntıya girmek gerekiyor mu bana cm ve haftasını gelişimi söyleyip geçiyor
Benim ilk kızımda da yoktu böyle bir şey ne ben sordum ne doktor söyledi:) bu doktorda söylemiyordu ben burada okudukça etkilendim her kontrolde soruyorum ne bu merak napcan hızını diyo

Bu ben beta ilk başlarda yüksek çıkmıştı niye yüksek çıktı ikiz mi var sorun var sürekli kendimi yedim doktorum ultrason görüntüsünu verince anladım tek öyle rahatladım
Evet bende aynı sürekli bi araştırma halindeydim o yüzden ne kadar az bilgi o kadar rahat kafa
İste bunu anlatmaya calistim :) kilo aldirir beyaz peynirden cok daha kalorili
Bebek için dimi
Aynı fikirdeyim gereksiz stres oluyor sadece bazıları daha da ileriye gidiyor yolk sac bebeğin surasinda şöyle böyle sonra insan ister istemez endiseleniyor
Aman ben öyle doktor istemiyorum çok irdelerse bende çok araştırmaya girerim şimdi ikili tarama olayı var mesela ben ilkinde istemedim zorla doktor yaptırdı özeldeki sonra devlette istedi yaş riski var doğru ama kuzenimin ikizi olacaktı down sendromu şüphesi denildi hep üzülerek geçirdi hamileliği doğum yaptı normal sağlıklı çocuklar

Sucuk salam sosis mayonez gibi şeyler önerilmiyor. Neden olduğunu pek bilmiyorum
Ben yedim valla hele ki afyonluyum sucuksuz kahvaltı zor bir gün iki gün üç yemem ama illa ki haftada bir yemem lazım zararlı olduğunu ilk kez duydum ama sosis salam mayonez daha doğrusu paketli tüm yiyecekler zararlı zaten normal bi insan için de zararlı ki ben çikolata kisti hastasıyım Akdeniz tipi beslenme den başka bisey yemem yasak

Benim ilk kızımda da yoktu böyle bir şey ne ben sordum ne doktor söyledi:) bu doktorda söylemiyordu ben burada okudukça etkilendim her kontrolde soruyorum ne bu merak napcan hızını diyo
Dimi önceden yoktu şimdi çok duyuyorum bende son kontrolde sordum gereksiz söylemek fazlasına ne gerek var dedi zararlı riskli bisey görsem zaten direk söyleriz biz dedi

Normalde bende yerim de işte kokuyor bana yoksa az da olsa yerim. Kendiniz yapıyorsanız sorun yok diyorlar bence yine en iyisi mi diyeyim en masum olanı mi diyeyim sucuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…