2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sütü çok olan anneler günlük beslenmenizi yazabilir misiniz?
Benim çok mu bilmiyorum ama yetiyor diye düşünüyorum kilo gelişimi iyi dediler. Hiç sağım yapmadım. Suyu çok içen biriyim, rezene çayı içiyorum bir de. Günde bir iki kere içmeye çalışıyorum. Beslenme olarak özellikle birşey yapmıyorum. Helva yiyorum

Sadece sagdiklarım, benim minik agızlım meme ucumu tam tutamıyor, meme reddimiz var birazda hala calisiyoruz o konuda
Bıberon ona daha kolay geliyordur, hızlı akıyor hem de.. Ama dene sureklı mecbur kapıcak gerekırse eds yap, yıne sag yandan ver, masallah sutun cok güzel gelıyor, fırsat bu fırsat..
Ben de zar zor 30 ancak cıkıyor, yemedıgım ıcmedıgım kalmadı

Merhaba kızlar ben de oğlumu 1 aralıkta doğurdum
Hamileliğe 53 ile başladım70 le bitirdim
Oğlum 10 günlükken 10 kilo gitti şuan 60 kiloyum 45 günlük olduk daha da kilo gitmedi ve 7 aylık gibi göbeğim var, egzersiz vs yapabiliyor musunuz göbek için ne yapabiliriz ?

60 kilo olmama yirmi otuz kilo varken ben tavsiye vermiyim

Yavas akan biberonu bile istemiyor, ben yine deniyorum ama olmazsa da olmaz canımız sağolsun

Kızlar banyo rutini yapmaya çok heveslenmistim ama yapamadım ben, siz yapıyor musunuz uyumadan önce
Ya da kaç günde bir banyo yaptiriyosunuz
Kızı her gün yıkıyordum, ekimde doğmuştu, bu zamanlarda da büyümüştü ama buna kıyamıyorum. Haftada iki kere yıkıyorum, sanki üşür gibi geliyor. Yıkanınca güzel uyuyorlar ama.

60 kilo olmama yirmi otuz kilo varken ben tavsiye vermiyim
Aa benden bi tane daha varmış. Sevindim yarın çocuğu okula yollayabilirsek gündüz uykusu sırasında sırt ve boyun için pilates yapmayı planlıyorum. Emzirirken mahvoluyoruz.
Aslında şu an da yapabilirim ama sanırım bi taraftan da yapmamak için bahane arıyorum.

Sohrab ın bir sözü vardır, aynı bende onu kullanıcam ne pilatesi
Ben yaşadığıma şükrediyorum

Ama avuç avuç ağrı kesiciler alıyorum. O da zarar hem bana hem bebeye. 15-20 dk pilatesin iyi geleceğine inanıyorum da totomu kaldırıp yapabilirsem tabi.
Ben yapamıyorum hiç cok iltahlıyım balon gibi göbeğim var eski pantolonumu bi deneyim dedim ama bacağım bile geçmedi 7 kilo fazlam var verirsem rahatlıcsm tatlı cok yiyorım

Ben de oyleyım 10 kılo gıttı, hala şiş vucudum

40 gun oldu dogum yapali.
Hamilelikte 12 kilo aldim 8ini ilk 10 gun verdim.
Sonraki 30 gunde helvalarla hurmalarla 5 kilo aldimHamilelikten daha kilolu gozukuyorum su an cunku o zaman kilom sadeve gobekteydi.Su an yanaklarim bacaklarim falan fosur fosur oldu.Daha da yukari giderim muhtemelen

Haftaya fotograf cekımı ayarladım, tam 1 aylıkken
Hamıle kostumlerı varmıs, ıllakı bırı olur dedı ama begendıgınız kullandıgınız bı model varsa lınk alırım, almak ve almamak arasında kararsızım

sen yine hurma yiyormulsun ben çikolatalar börekler tatlılar. Paketli gıdalar şükğr almadım ama vermedim de kızımda 25 günde eski kilomun altına düşmüştüm nasıl olmultu acaba

Ben yapamıyorum hiç cok iltahlıyım balon gibi göbeğim var eski pantolonumu bi deneyim dedim ama bacağım bile geçmedi 7 kilo fazlam var verirsem rahatlıcsm tatlı cok yiyorım
Ben daha önce 25 kilo almış. 10 günde 20 kilo vermiş, 9 ayın sonunda kalan 5 kiloyu da vermiştim. Bir anda gitmişti. Yememden de kısmadım, spor da yapmadım hatta kolum kırılmıştı, hiç bişey yapamıyordum. Her gün pasta da yiyordum. Ama emzirme bitince bir anda 5 kilo aldım. Normal doğum yaptıysanız, enerjiniz de varsa leslie videolarıyla başlayın bence. Sezaryen olduysanız 3 ay-6 ay arası karnı zorlamamak gerekiyor. Yürüyüş, lohusalığınız bitince yüzme, böyle hafif tempolu şeyler yapılabilir.

Ben de oyleyım 10 kılo gıttı, hala şiş vucudum
Ben kendimi çok zayıf hissediyorum bacağımı kaldırıp çorap giyemiyordum. Tuvalete oturunca geri kalkamıyordum. Yattığım yerde böcek gibi debeleniyordum. 77 kiloyum diye sevineceğim hiç aklıma gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…