2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Leslie sezeryan sonrası yapılıyor mu gerçi dopumum zor geçti dikişlerim daha 2 haftadır iyi oldu şükür

Yavas akan biberonu bile istemiyor, ben yine deniyorum ama olmazsa da olmaz canımız sağolsun

Meme reddini asmanin pek cok yolu var halledersiniz bence..Gerci bu yontem de iyi bence en azindan ne kadar aldigini biliyorsun kac ml oldugunu hesapliyorsum hergun.Obur turlu memeden icilen tutar belirsiz

sen yine hurma yiyormulsun ben çikolatalar börekler tatlılar. Paketli gıdalar şükğr almadım ama vermedim de kızımda 25 günde eski kilomun altına düşmüştüm nasıl olmultu acaba

Biri cikolata borek sut yapiyo deseydi onlari da yerdim kilolarca Sut yapar denen herseyi yiyorum

Mama vermezsem memeden ayrılmıyor benim de. Hem kusuyor hem hala istiyor anlamadım gitti. Mama verince bayılıp uyuyor da kendimize geliyoruz.

Benimki de tam olarak boyle ben doymadigini dusunuyorum bu nedenle.Ama acaba sadece memede mi kalmak istiyor da ben gereksiz yere mama mi veriyorum emin olamiyorum

Uyumama sorunu var bizde birkaç gundur.Az uyuma falan degil ama baya gece hic uyumama.Atak haftasi 5.hafta diyor ama bilemedim biz 6. Haftada bu huysuzlugu yasiyoruz..
Sabir dilemek disinda onerim yok
Dün değil onceki gece bizde hic uyumadik çok acikmadikcada yemiyor
Allah hepimize sabır versin

Bebeginizi uyutabiliyorsaniz nasil uyutuyorsunuz?Onerileriniz var mi?
Valla gece memede uyuyor ellemiyorum hiç gazını da çıkarmıyorum çünkü gündüz gaz çıkarırken uyanıyor, her uyanmasından sonra da 2 saat geri uyumuyor. Memede uyutmıycaktım güya, iş başa düşünce yine böyle oldu. Bi de eşimin veya halanın kucağında uyuyor ama benim kucağımda hep eh eh yapıyor meme istiyor.

Bir gün arayla yaptırıyorum hava soğuk diye
Ben önceki hafta sadece 1 defa yaptırdım soğukta üşümesin diye bu hafta 2 ye çıkarız yine muhtemelen.
Kızlar benim bebek ara ara öksürüyor gün içinde sizinkilerde de öyle bir durum var mı? Normal mi? Doktor bu hafta ciğerlerini dinlemişti bir şey yok dedi ama ilk annelik merak işte!!!

Kızlar hava nemlendirici kullanıyor musunuz? Bebeğiniz öksürüyor mu? Benim ki günde bi kaç defa 3-4 kez öksürüyor. Aşırı değil ama öksürüyor ara ara işte. Sizde de böyle bi durum var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…