- 10 Aralık 2018
- 1.231
- 1.791
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.821
Leslie sezeryan sonrası yapılıyor mu gerçi dopumum zor geçti dikişlerim daha 2 haftadır iyi oldu şükürBen daha önce 25 kilo almış. 10 günde 20 kilo vermiş, 9 ayın sonunda kalan 5 kiloyu da vermiştim. Bir anda gitmişti. Yememden de kısmadım, spor da yapmadım hatta kolum kırılmıştı, hiç bişey yapamıyordum. Her gün pasta da yiyordum. Ama emzirme bitince bir anda 5 kilo aldım. Normal doğum yaptıysanız, enerjiniz de varsa leslie videolarıyla başlayın bence. Sezaryen olduysanız 3 ay-6 ay arası karnı zorlamamak gerekiyor. Yürüyüş, lohusalığınız bitince yüzme, böyle hafif tempolu şeyler yapılabilir.
Sezaryense daha leslie yapmayın. Ya da orda yaşlıların yaptığı yavaş versiyonlar var ya, zıplamasız, öyle yapın.Leslie sezeryan sonrası yapılıyor mu gerçi dopumum zor geçti dikişlerim daha 2 haftadır iyi oldu şükür
Tamam teşekkür ederimSezaryense daha leslie yapmayın. Ya da orda yaşlıların yaptığı yavaş versiyonlar var ya, zıplamasız, öyle yapın.
Yavas akan biberonu bile istemiyor, ben yine deniyorum ama olmazsa da olmaz canımız sağolsun
sen yine hurma yiyormulsun ben çikolatalar börekler tatlılar. Paketli gıdalar şükğr almadım ama vermedim de kızımda 25 günde eski kilomun altına düşmüştüm nasıl olmultu acaba
Mama vermezsem memeden ayrılmıyor benim de. Hem kusuyor hem hala istiyor anlamadım gitti. Mama verince bayılıp uyuyor da kendimize geliyoruz.
Dün değil onceki gece bizde hic uyumadik çok acikmadikcada yemiyorUyumama sorunu var bizde birkaç gundur.Az uyuma falan degil ama baya gece hic uyumama.Atak haftasi 5.hafta diyor ama bilemedim biz 6. Haftada bu huysuzlugu yasiyoruz..
Sabir dilemek disinda onerim yok
Maşallah umarım bu dönemi en tatlı şekilde atlatırız sizin hala devam ediyor mi bebeğin bu davranislariEvet Bende de var o zaman budaha az yiyo, uyumuyo, hep benimle olmak istiyo.. 1 haftada 2 cm uzamis
Atak dönemi öncesi kucağımda gezdiriyordum aynı zamanda popisine vuruyordum ya da gazını almaya çalışırken uyuyordu ama yine hareket halindedir diğer türlü gaz çıkaramiyoruzBebeginizi uyutabiliyorsaniz nasil uyutuyorsunuz?Onerileriniz var mi?
Valla gece memede uyuyor ellemiyorum hiç gazını da çıkarmıyorum çünkü gündüz gaz çıkarırken uyanıyor, her uyanmasından sonra da 2 saat geri uyumuyor. Memede uyutmıycaktım güya, iş başa düşünce yine böyle oldu. Bi de eşimin veya halanın kucağında uyuyor ama benim kucağımda hep eh eh yapıyor meme istiyor.Bebeginizi uyutabiliyorsaniz nasil uyutuyorsunuz?Onerileriniz var mi?
Bizde mama verdik emdi üstüne hala uyumaya niyeti yokSon uyku mamasi 60ml hazırlamıştım icerken uyudu birazdan uyanır devamını veririm diye bekliyorumbölük pörçük olunca bereketi de olmuyor hem erken acikiyo hem uykusu bölünüyor
Bir gün arayla yaptırıyorum hava soğuk diyeKızlar banyo rutini yapmaya çok heveslenmistim ama yapamadım ben, siz yapıyor musunuz uyumadan önce
Ya da kaç günde bir banyo yaptiriyosunuz
Boza da süt yapıyormuş dediler, annem ayrı kayonvalidem ayrı alıp gelmiş. Ev vefa bozacısına döndüBiri cikolata borek sut yapiyo deseydi onlari da yerdim kilolarcaSut yapar denen herseyi yiyorum
Ben önceki hafta sadece 1 defa yaptırdım soğukta üşümesin diye bu hafta 2 ye çıkarız yine muhtemelen.Bir gün arayla yaptırıyorum hava soğuk diye
Evet ben denedim 2 gündür içiyorum 30 ml farketti onada caiz değil fln diyorlarda napayım bilmem şaştımBoza da süt yapıyormuş dediler, annem ayrı kayonvalidem ayrı alıp gelmiş. Ev vefa bozacısına döndü
İlk defa caiz değil diye duydum neden ki? Alkol yok içinde.Evet ben denedim 2 gündür içiyorum 30 ml farketti onada caiz değil fln diyorlarda napayım bilmem şaştım
Aynı sorun bende de var memeyi emmek istemiyo yavaş akan biberondan veriyodum artık onu da istemiyo sinirleniyo hızlı olandan veriyorum lokur lokur içiyo sağmaktan yoruldum artıkYavas akan biberonu bile istemiyor, ben yine deniyorum ama olmazsa da olmaz canımız sağolsun
Hızlı akanda gaz yapıyor diye düşünüyorumAynı sorun bende de var memeyi emmek istemiyo yavaş akan biberondan veriyodum artık onu da istemiyo sinirleniyo hızlı olandan veriyorum lokur lokur içiyo sağmaktan yoruldum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?