- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.841
Çok uzun süreli değil gün içinde bir iki kere aynen doktor baktı sağlıklı dediBen önceki hafta sadece 1 defa yaptırdım soğukta üşümesin diye bu hafta 2 ye çıkarız yine muhtemelen.
Kızlar benim bebek ara ara öksürüyor gün içinde sizinkilerde de öyle bir durum var mı? Normal mi? Doktor bu hafta ciğerlerini dinlemişti bir şey yok dedi ama ilk annelik merak işte!!!
İki günde bir felan bi iki kere öksürüyorBen önceki hafta sadece 1 defa yaptırdım soğukta üşümesin diye bu hafta 2 ye çıkarız yine muhtemelen.
Kızlar benim bebek ara ara öksürüyor gün içinde sizinkilerde de öyle bir durum var mı? Normal mi? Doktor bu hafta ciğerlerini dinlemişti bir şey yok dedi ama ilk annelik merak işte!!!
Banyodan sonra cok güzel uyuyorBebeginizi uyutabiliyorsaniz nasil uyutuyorsunuz?Onerileriniz var mi?
Philips avent i seviyo o daha hızlı akıyo comotomo almıştım yavaş akışlı meme reddi de yapmasın diye gerçekten yavaş akıyo ona rağmen meme reddi yaptı biraz ama artık comotomo yu bile istemiyo philips aventi istiyo bunu kullanan da çok kişi var nasıl meme reddi yapmıyor anlamadım gerçekten memeye göre bayağı hızlıHızlı akanda gaz yapıyor diye düşünüyorum
Bende de weebaby vardı biberon kullanacağımı hic düşünmemiştim öylesine almistim yavas almayı bırak emzik yerinden bile tazyikli akiyo kızım bide sapur supur içiyor öyle hızlı içiyor ,Philips aventi hic tutmuyo ağlıyorPhilips avent i seviyo o daha hızlı akıyo comotomo almıştım yavaş akışlı meme reddi de yapmasın diye gerçekten yavaş akıyo ona rağmen meme reddi yaptı biraz ama artık comotomo yu bile istemiyo philips aventi istiyo bunu kullanan da çok kişi var nasıl meme reddi yapmıyor anlamadım gerçekten memeye göre bayağı hızlı
Benımkı butun bıberonları tutuyor, yeter ki mama olsunBende de weebaby vardı biberon kullanacağımı hic düşünmemiştim öylesine almistim yavas almayı bırak emzik yerinden bile tazyikli akiyo kızım bide sapur supur içiyor öyle hızlı içiyor ,Philips aventi hic tutmuyo ağlıyor
Valla bende anlamadım ya keyif verici bişey değil bence şimdi ki dinciler kefir bile günah diyor napacaklarini şaşırdılar takmıyorum o yüzdenİlk defa caiz değil diye duydum neden ki? Alkol yok içinde.
Bizimki ni ben bile çekince gelmiyor Philips avent 0+ nasıl hızlı sizinki anlamadımPhilips avent i seviyo o daha hızlı akıyo comotomo almıştım yavaş akışlı meme reddi de yapmasın diye gerçekten yavaş akıyo ona rağmen meme reddi yaptı biraz ama artık comotomo yu bile istemiyo philips aventi istiyo bunu kullanan da çok kişi var nasıl meme reddi yapmıyor anlamadım gerçekten memeye göre bayağı hızlı
Benımkı de ondan, ucuna baksana tıkalı mı acaba? Vakumlayınca 2 dk da bıtıyor 60 ccBizimki ni ben bile çekince gelmiyor Philips avent 0+ nasıl hızlı sizinki anlamadım
Yok canım tikali değil çok güzel boğazına fln kaçmıyor hiç ucuBenımkı de ondan, ucuna baksana tıkalı mı acaba? Vakumlayınca 2 dk da bıtıyor 60 cc
Hipp in Sampuanini aldim amaŞampuan olarak ne kullanıyosun her yikamada sampuanliyor musun
Ben ya memede uyutuyorum ya da fön makinesi açıp hafif tutuyorum, mayışıp uyuyorBebeginizi uyutabiliyorsaniz nasil uyutuyorsunuz?Onerileriniz var mi?
Ben de philips avent kullanıyorum meme reddi yapmadı çok seviyo emmeyi ondan gamına.. bazı bebekler emmeyi daha çok seviyormuş bazıları sevmiyormuş belki ondan..Philips avent i seviyo o daha hızlı akıyo comotomo almıştım yavaş akışlı meme reddi de yapmasın diye gerçekten yavaş akıyo ona rağmen meme reddi yaptı biraz ama artık comotomo yu bile istemiyo philips aventi istiyo bunu kullanan da çok kişi var nasıl meme reddi yapmıyor anlamadım gerçekten memeye göre bayağı hızlı
Sen yine de memeyi verebildiğin kadar ver, ben verdigimKızlar kızım memeyi almıyor. Doktor biberona başlayabilirsiniz artık dedi. Ben hala korkuyorum biberona alışır hiç almazsa diye. Biberonla başlayıp bebeği memeyi sonradan alan var mı aranızda?
EdiyorMaşallah umarım bu dönemi en tatlı şekilde atlatırız sizin hala devam ediyor mi bebeğin bu davranislari
Canım merak etme ateş yapmıyor ilk hastaneden çıkarken vurdukları aşının 2.dozu ama 2 gün banyo yaptırmaKızlar biz bugün 1 ay aşımızı olduk ebemiz ateş yapmaz ama evde de bulunsun diye calpol mor olandan almamı istedi. Ben de sıra bekleyip doktora yazdırmadan direkt aldım eczacıya da sormamışım ne kadar kullanayım hangi durumda kullanayım diye. Tecrübeli anneler ateş olursa ne kadar vercez bundan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?