2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Çok uzun süreli değil gün içinde bir iki kere aynen doktor baktı sağlıklı dedi

İki günde bir felan bi iki kere öksürüyor

Bebeginizi uyutabiliyorsaniz nasil uyutuyorsunuz?Onerileriniz var mi?
Banyodan sonra cok güzel uyuyor
Kucakta çok güzel uyuyor
Yuz üstü cok güzel uyuyor
Uykusundan memnunum şükür ya ama uyurken cok ses çıkarıyor ben her defasında bi sey oldu sanıp uyanıyorum, uykumdan bir sey anlamıyorum

Hızlı akanda gaz yapıyor diye düşünüyorum
Philips avent i seviyo o daha hızlı akıyo comotomo almıştım yavaş akışlı meme reddi de yapmasın diye gerçekten yavaş akıyo ona rağmen meme reddi yaptı biraz ama artık comotomo yu bile istemiyo philips aventi istiyo bunu kullanan da çok kişi var nasıl meme reddi yapmıyor anlamadım gerçekten memeye göre bayağı hızlı

Bende de weebaby vardı biberon kullanacağımı hic düşünmemiştim öylesine almistim yavas almayı bırak emzik yerinden bile tazyikli akiyo kızım bide sapur supur içiyor öyle hızlı içiyor ,Philips aventi hic tutmuyo ağlıyor

Benımkı butun bıberonları tutuyor, yeter ki mama olsun sagma makınesının bıberon baslıgını bıle, Allah ne verdıyse mıdeye ındırıyor
Şırınga ıle beslerken bıle, kendı vakumluyordu.. 2 gunlukken fotosu var hemsıre cekmıstı parmakları ıle şırıngaya sarıldıgı

Kizlar ben törpü almıştım bebise cok iyi kullanamıyorum yamuk yumuk oluyo, tırnak makası alıp memnun kalan var mi ne aldınız

Kızlar kızım memeyi almıyor. Doktor biberona başlayabilirsiniz artık dedi. Ben hala korkuyorum biberona alışır hiç almazsa diye. Biberonla başlayıp bebeği memeyi sonradan alan var mı aranızda?

Bizimki ni ben bile çekince gelmiyor Philips avent 0+ nasıl hızlı sizinki anlamadım

Kızlar biz bugün 1 ay aşımızı olduk ebemiz ateş yapmaz ama evde de bulunsun diye calpol mor olandan almamı istedi. Ben de sıra bekleyip doktora yazdırmadan direkt aldım eczacıya da sormamışım ne kadar kullanayım hangi durumda kullanayım diye. Tecrübeli anneler ateş olursa ne kadar vercez bundan?

Ben de philips avent kullanıyorum meme reddi yapmadı çok seviyo emmeyi ondan gamına.. bazı bebekler emmeyi daha çok seviyormuş bazıları sevmiyormuş belki ondan..

Kızlar kızım memeyi almıyor. Doktor biberona başlayabilirsiniz artık dedi. Ben hala korkuyorum biberona alışır hiç almazsa diye. Biberonla başlayıp bebeği memeyi sonradan alan var mı aranızda?
Sen yine de memeyi verebildiğin kadar ver, ben verdigim
Günler süt saginca daha çok çıktığını farkettim… siseylede besliyorum ama öncesinde ve sonrasında bol vaktim varsa hep meme veriyorum…

Canım merak etme ateş yapmıyor ilk hastaneden çıkarken vurdukları aşının 2.dozu ama 2 gün banyo yaptırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…