2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar selam. Dr a yazdım gaz için colinox u önerdi. Daha önce kullanan var mı? Direk kaşığa damlatıp veriliyor mu yoksa süte mi karıştırıcam?

Kızlar selam. Dr a yazdım gaz için colinox u önerdi. Daha önce kullanan var mı? Direk kaşığa damlatıp veriliyor mu yoksa süte mi karıştırıcam?
Bu markayı kullanmadım ama aynıdır mantığı. Kaşıktan içiyorsa öyle verebilirsin. Benimki kaşığı tükürüyordu, biberona damlatıyordum.

Kızlar d vıtamını ve bıogaıa yı agzına damlatıyordum dırek, hareketlenmeye basladı, mamasına damlatsam olur mu artık

Kızlar d vıtamını ve bıogaıa yı agzına damlatıyordum dırek, hareketlenmeye basladı, mamasına damlatsam olur mu artık
Ben de ağzına damlatıyorum ama dışarı akıyor içime sinmiyor mamaya damlatmayı düşünüyorum artık

Emzirme danışmanından süt artırımı İçin destek alan var mı kızlar?

Ben dün basladim bugün 2.gun daha

Bi etkisini gorursen yazar misin ?Bir de o u deneyeyim diyorum
Emzirme danışmanından süt artırımı İçin destek alan var mı kızlar?

Ben aldim.Sut artirmak icin faydasi olmadi ama kavramayi duzeltme konusunda epey iyi oldu.Tavsiyem online danismanlik yerine sehrinizde bi ebeyle gorusup eve davet etmeniz.Online sut artirma danismanligi da aldim resmen para tuzagi iki tane cay tarifi göndermiş o kadar

6. Haftayi gecmis anneler goguslerinizdeki dolgunluk hissi ve damlamalar devam ediyor mi? Benim hic etmiyor ya .Ama bebeğim emiyor ve mutlu o yuzden sutun kesildigini düşünmüyorum

Kenara çekilip agliyayim o zaman zaten geceleri bebisle beraber bende ağlıyorum artık modumuz bu
Yanliz değilsin, su an bile öyleyim, uyumuyor 10 dk uyuyup uyanıyo, cildirmama az kaldı ama işte, çok tatlı oldukları için insan seve seve yapıyo Allah bize kolaylık versin

Yanliz değilsin, su an bile öyleyim, uyumuyor 10 dk uyuyup uyanıyo, cildirmama az kaldı ama işte, çok tatlı oldukları için insan seve seve yapıyo Allah bize kolaylık versin

Kesinlikle oyle sevgisinden gozlerim doluyor ona baktikcaAllah isteyen herkese nasip etsin gercekten cok baska bi duyguymus her turlu zorluga degen

Kesinlikle oyle sevgisinden gozlerim doluyor ona baktikcaAllah isteyen herkese nasip etsin gercekten cok baska bi duyguymus her turlu zorluga degen
Yanındayken bile özlüyorum, burnumun direği sızlıyor ona baktıkça, uyusun diye uğraşıyorum uyuyunca da ozleyip uyandiriyorm öpe öpe, benim en güzel hediyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…