- Konu Sahibi sunshine__
-
- #62.861
Maşallah, sevindimZor geçen 1 hafta ve kızımı çıkardık çok şükür idrar yolu enfeksiyonu temizlenmiş sarılık 8 e düşmüş haftaya birdaha kontrole gidecez kızlar
Sağolasın canım rabbim kimseye yaşatmasın o kadar zordukiMaşallah, sevindimçok aktif yazmasamda bu aralar hepsini okuyorum..
Aminnn Canim, Sen de artik üzme kendini, masallah güzel toparlamis bebeginSağolasın canım rabbim kimseye yaşatmasın o kadar zorduki
Bu markayı kullanmadım ama aynıdır mantığı. Kaşıktan içiyorsa öyle verebilirsin. Benimki kaşığı tükürüyordu, biberona damlatıyordum.Kızlar selam. Dr a yazdım gaz için colinox u önerdi. Daha önce kullanan var mı? Direk kaşığa damlatıp veriliyor mu yoksa süte mi karıştırıcam?
Kızlar selam. Dr a yazdım gaz için colinox u önerdi. Daha önce kullanan var mı? Direk kaşığa damlatıp veriliyor mu yoksa süte mi karıştırıcam?
Ben de ağzına damlatıyorum ama dışarı akıyor içime sinmiyor mamaya damlatmayı düşünüyorum artıkKızlar d vıtamını ve bıogaıa yı agzına damlatıyordum dırek, hareketlenmeye basladı, mamasına damlatsam olur mu artık
Ne kadar oldu peki bir haftayı buldu muEdiyor
Valla buldu gecti bile sankiNe kadar oldu peki bir haftayı buldu mu
Ben de mamaya damlatıyorumKızlar d vıtamını ve bıogaıa yı agzına damlatıyordum dırek, hareketlenmeye basladı, mamasına damlatsam olur mu artık
Ben dün basladim bugün 2.gun dahaAranizda sut artırmak icin lactamil kullanan var mi?
Kenara çekilip agliyayim o zamanValla buldu gecti bile sanki
Ben dün basladim bugün 2.gun daha
Emzirme danışmanından süt artırımı İçin destek alan var mı kızlar?
Yanliz değilsin, su an bile öyleyim, uyumuyor 10 dk uyuyup uyanıyo, cildirmama az kaldıKenara çekilip agliyayim o zamanzaten geceleri bebisle beraber bende ağlıyorum artık modumuz bu
Yanliz değilsin, su an bile öyleyim, uyumuyor 10 dk uyuyup uyanıyo, cildirmama az kaldıama işte, çok tatlı oldukları için insan seve seve yapıyo Allah bize kolaylık versin
Yanındayken bile özlüyorum, burnumun direği sızlıyor ona baktıkça, uyusun diye uğraşıyorum uyuyunca da ozleyip uyandiriyorm öpe öpe, benim en güzel hediyemKesinlikle oyle sevgisinden gozlerim doluyor ona baktikcaAllah isteyen herkese nasip etsin gercekten cok baska bi duyguymus her turlu zorluga degen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?